11/7/13

Έναν χρόνο σχέσης συμπλήρωσαν τον περασμένο Μάιο ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του Demy, που εξακολουθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην εμφανίζονται επίσημα ως ζευγάρι.Στην καθημερινότητα τους, ωστόσο κυκλοφορούν ανέμελοι και πιασμένοι χέρι – χέρι χωρίς δισταγμό.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK, «συνέλαβε» το ζευγάρι σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της περιοχής να κάνουν τα ψώνια τους ενώ αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους, όπου πλέον ζουν σαν παντρεμένοι!


gossip-gr

Σήμερα θα περάσει ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου η 31χρονη μητροκτόνος , η οποία αφού χτύπησε άσχημα με τα χέρια της το βρέφος το πέταξε στη συνέχεια στην κούνια, που δεν είχε στρώμα με αποτέλεσμα το παιδί να καταλήξει με το κεφάλι στον ξύλινο πάτο. Ώρες μετά το παιδί ξεψύχησε αφού η μητέρα δεν ζήτησε τη βοήθεια γιατρού.Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.Η ίδια προσερχόμενη στα δικαστήρια δήλωσε μετανιωμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε το κλάμα του μωρού. Όταν το παιδί ξεψύχησε, το έβαλε στην κατάψυξη!Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών μιας και το σπίτι είναι όλο κι όλο ενα δωμάτιο.Η συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας στο Αλεποχώρι Αχαΐας είναι άθλιες. Δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα παρά μόνο λάμπες γκαζιού, ενώ και το φυγείο λειτουργεί με ειδικό σύστημα γκαζιού.Ουσιαστικά είναι μια καλύβα.Όταν ο πατέρας γύρισε στο σπίτι του είπε ότι έπαθε ζημιά. Από την πλευρά του ο πατέρας ζητά να μην του πάρουν τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται προσωρινά από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Δείτε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
"Συνελήφθη σήμερα (10-7-2013) νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Α' Ανακριτή Πατρών, μία 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία του τριών μηνών βρέφους της (αγόρι).Ειδικότερα την 6-7-2013 το πρωί, η δράστιδα χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέβατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει την επόμενη μέρα το πρωί.Στη συνέχεια η 31χρονη εναπόθεσε το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη του ψυγείου της.Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στο Αλεποχώρι Αχαΐας, όπου βρισκόταν η δράστιδα μαζί με τα τρία παιδιά της, δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το 3 μηνών βρέφος.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα (χθες) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα δύο δίδυμα αγοράκια, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας".


madata-gr

Στην Κρήτη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την Ιρίνα Σάικ. Σύμφωνα με το sport24.gr, o ποδοσφαιριστής και το μοντέλο κάνουν τις βουτιές τους στην Ελούντα από το Σάββατο, όταν έφτασαν στο Ηράκλειο με ιδιωτικό αεροσκάφος υπό απόλυτη μυστικότητα.Μάλιστα ο Ρονάλντο, που έχει ξαναβρεθεί στην Κρήτη στο παρελθόν, σκοπεύει να ξεναγήσει την Σάικ και στη Ρόδο και τη Σαντορίνη, πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.


madata-gr

Σε κατάσταση δυναμικών κινητοποιήσεων παραμένουν οι εργαζόμενοι στον δήμο της Πάτρας, όπως και πολλές χιλιάδες συνάδελφοί τους σε όλη τη χώρα.Σήμερα, οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι σχολικοί φύλακες και δεκάδες ακόμα εργαζόμενοι απέκλεισαν για μία ακόμα φορά το δημαρχείο της πόλης, ενώ αργότερα μετέβησαν με πομπή στα διόδια του Ρίου, όπου τα άνοιξαν για περίπου μία ώρα.Το απόγευμα, έδωσαν το «παρών» στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ οι κινητοποιήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη.


newsbeast-gr

Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε από την Canaccord Genuity μας δείχνει πως τον Ιούνιο το iPhone 5 ήταν το πιο δημοφιλές σε πωλήσεις smartphone διεθνώς.Παρά το γεγονός αυτό, μέσα από τα στοιχεία της έρευνας ανακαλύπτουμε πως το iPhone έχει χάσει μερίδιο αγοράς και πωλήσεων από το νέο Galaxy S4 της Samsung. Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο πόσο μεγάλη ζημιά έχει κάνει το S4 στο iPhone 5, είναι όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η κορεάτικη εταιρεία έχει αρχίσει και κερδίζει έδαφος.Αυτό που πρέπει επίσης να πούμε είναι το γεγονός πως το iPhone 5 είναι το πιο δημοφιλές smartphone στον κόσμο.Βασιζόμενοι σε αυτό οι ερευνητές στην Canaccord εκτιμούν πως ο στόχος της Apple να φτάσει την τιμή της μετοχής της στα υψηλότερα επίπεδα των 530 δολάρια, δεν είναι εφικτός καθώς ακόμη και μετά από τα τελευταία δεδομένα, η τιμή της μετοχής έχει μείνει στα 422,35 δολάρια.Με ένα νέο iPhone διαθέσιμο μέσα στο φθινόπωρο είναι πολύ πιθανό πως το τοπίο αναμένεται να αλλάξει και πάλι και αυτή τη φορά προς όφελος της Apple.


newsbeast-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget