4/7/13

Η Μπέσυ Μάλφα ρωτήθηκε για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και πόσο εύκολα η οικονομική κρίση ώθησε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού να υποστηρίξει ένα νεοναζιστικό κόμμα, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν στην αφάνεια.
«Ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να πάνε τα καημένα τα παιδάκια - γιατί εγώ τα συμπονώ - να κάνουν τη δουλειά του Έλληνα, που δεν παίρνει το καλάσνικοφ να τα διαλύσει όλα στη Βουλή. Έχεις πρόβλημα Έλληνα πολίτη; Γιατί δεν αγωνίζεσαι; Γιατί περιμένεις από τη Χρυσή Αυγή να το κάνει; Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αυτά τα παιδιά. Πιθανώς τα έχουν ντοπάρει, τα έχουν φανατίσει... Τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου! Θα ήθελα να μην συμβεί αυτό στα παιδιά μου».


madata-gr

4-Year-Old Girl Found Dead Underneath TARP In Middle Of Intersection.Το πτώμα εντόπισαν έφηβοι οι οποίοι σοκαρίστηκαν καθώς το μικρό κορίτσι ήταν δεμένο στα χέρια και στα πόδια, ενώ δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο το εσώρουχό της.
Με ένταλμα έρευνας, το FBI και η τοπική αστυνομία έψαξαν το σπίτι των γονιών του κοριτσιού, σε απόσταση περίπου 2,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.Σύμφωνα με τις αρχές οι γονείς είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της αλλά είναι ασαφές αν αυτό έγινε πριν ή αφού εντοπίστηκε το κοριτσάκι.
Η αιτία θανάτου της μικρής παραμένει άγνωστη.

Είναι διάσημη, εκτός φυσικά από τις υποκριτικές της ικανότητες, για τη καυτή της εμφάνιση, τα μαλλιά αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της. Ο λόγος φυσικά για την Jennifer Aniston η οποία έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μίλησε για την καθημερινή της ρουτίνα ομορφιάς.Εκτός φυσικά από αυτό, μίλησε και για τις διατροφικές της συνήθειες ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση αν κάποια φορά αναγκάστηκε να φάει junk food: «Δε θα ξεχάσω ποτέ την μέρα, που ο Justin κι εγώ, σε ένα μεγάλο ταξίδι με το αμάξι που είχαμε κάνει, βρεθήκαμε στην μέση του πουθενά με την πείνα να μας θερίζει και με μοναδική επιλογή, τα McDonald's. Παρήγγειλα ένα Big Mac και πραγματικά το μετάνιωσα! Το σώμα μου αντέδρασε πολύ άσχημα στο συγκεκριμένο φαγητό προκαλώντας μου αναγούλα. Ένιωσα σαν να είχα πιει βενζίνη από το σωλήνα! Έχω συνηθίσει να τρέφομαι με βιολογικά προιόντα και το συγκεκριμένο μου έπεσε αρκετά... βαρύ»!Όχι ότι και το junk food δεν είναι νόστιμο, πολύ θα λέγαμε, αλλά καλώς ή κακώς αν θέλετε ένα κορμί σαν της Jennifer καλύτερα να ξεχάσετε τα burgers. Και που ξέρετε, με τον καιρό μπορεί να αντιδρά και ο δικός σας οργανισμός ανάλογα!

queen-gr

Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει χθες η εκπομπή "Ελένη" και η Αντωνία Καλλιμούκου έβαλε το χρωματιστό μπικίνι της και αμέσως έτρεξε στην παραλία!Το κορίτσι είπε να ξεκινήσει τα μπανάκια αμέσως... Έτσι, δίχως να χάσει τον χρόνο της, πήρε τη φίλη της και έκαναν πλάτσα πλούτσα.


Μάλιστα, η Αντωνία πόσταρε στο διαδίκτυο φωτογραφία της την ώρα που απολαμβάνει την πισίνα γνωστού ξενοδοχείου. Οι διακοπές της Αντωνίας μόλις λοιπόν ξεκίνησαν!

gossip-gr

Λάτρης των social media έχει γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού συχνά πυκνά ποστάρει φωτογραφίες της.Πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει φωτογραφίας της την ώρα που έκανε ποδήλατο, τώρα «ανέβασε» μια φωτογραφία την ώρα που είναι στην πισίνα, κάτω από το νερό και φορά πουά μπικίνι!Η 24χρονη παρουσιάστρια έχασε τα κιλάκια που είχε πάρει και τώρα δίχως κανένα κόμπλεξ φωτογραφίζεται με το μαγιό της και φυσικά δείχνει στους φίλους της τις τέλειες αναλογίες της!



gossip-gr

Στις 16 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα. Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει έως το τέλος Αυγούστου. Μέχρι την έναρξη των εκπτώσεων... οι επιχειρήσεις μπορούν να διενεργούν 10ήμερα προσφορών. Οδηγίες προς τους εμπόρους απέστειλε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ . Ειδικότερα: - Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική στα εμφανή σημεία του...

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα και είναι τρισευτυχισμένη! Χθες η ίδια πόσταρε νέες φωτογραφίες στο twitter της.Αυτή τη φορά είπε να πρωτοτυπήσει... Τις προηγούμενες φορές την βλέπαμε να ανεβάζει φωτογραφίες της από τη μέση και πάνω, χθες λοιπόν έκανε την διαφορά πόσταρε ολόσωμη φωτογραφία της! Η παρουσιάστρια είπε με αυτό τον τρόπο να ευχηθεί «καλό καλοκαίρι», μιας και χθες ήταν η τελευταία της εκπομπή και τώρα θα έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί! Δίχως κανένα κόμπλεξ δείχνει πως είναι το σώμα της δίχως ρετούς! Μπορεί να έχει πατήσει τα 40 της, όμως όπως μπορείτε να δείτε έχει κορμάρα...

Τους ενώνει μια βαθιά φιλία και κάθε φορά που συναντιούνται περνούν υπέροχα μαζί.
Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Κώστα Μαρτάκη, που άφησαν στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να περάσουν μαζί μερικές ανέμελες στιγμές κάτω από τον «καυτό» ήλιο. Όπως ήταν φυσικό το «καυτό» μπικίνι της Εριέττας έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα και όλου έκαναν λόγο για το στιλάτο της κορμί. Γοητευτικός και σέξι όμως ήταν, όπως πάντα άλλωστε και ο Κώστας Μαρτάκης! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους απαθανάτισε να «παίζουν» με τα νερά στην παραλία του «Αστέρα».


Οι Γιασαράν, που θέλουν να διώξουν από πάνω τους την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί, προβαίνουν σε ένα δελτίο τύπου με στόχο την προσβολή της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ. Τώρα που οι Γιασαράν έσπασαν τη σιωπή τους, το ενδιαφέρον του Τύπου σχετικά με τη δίκη αρχίζει να γίνεται μεγαλύτερο. Κάθε λεπτό πλέον, η Φατμαγκιούλ περιβάλλεται από δημοσιογράφους κι έτσι οι Γιασαράν καταφέρνουν να δημιουργήσουν ακριβώς το κλίμα που ήθελαν. Ο Μουσταφά βρίσκει τα ίχνη της Ασού και είναι αποφασισμένος να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα βρει απέναντί του τον Φαχρετίν. Ο Ερντογάν, που μετά την απόρριψη της Νιλ δεν μπορεί με τίποτα να συνέλθει, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό και η οργή του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Οι Γιασαράν προσπαθούν να κάνουν όσους γνωρίζουν την αλήθεια σχετικά με τη δίκη της Φατμαγκιούλ να σιωπήσουν και ο Ερντογάν προσθέτει ακόμα ένα άτομο σ' αυτούς.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Σάββατο 6/7 και ώρα 20:00.Επί ποδός θα βρίσκεται για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, μόνο που αυτή τη φορά, οι δυνάμεις θα μεταφερθούν στο Αίγιο.
Εκεί έχει προγραμματίσει να κάνει εκδήλωση η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και έτσι, σύμφωνα με το patrastimes, άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ετοιμάζουν και αυτοί αντισυγκέντρωση.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Χρυσή Αυγή το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της οργάνωσης ομιλία από τον βουλευτή Λάρισας, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, καθώς και τον βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη, με θέμα τα αγροτικά ζητήματα καθώς και τις πολιτικές εξελίξεις.
Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Είναι μια ευκαιρία για τους αγρότες της Αιγιάλειας να ακούσουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα αγροτικά ζητήματα και τις προτάσεις του κινήματός μας για την επίλυση των προβλημάτων της πολύπαθης αγροτικής παραγωγής, έναν από τους σημαντικότερους τομείς για την εθνική οικονομία και την ζωή του τόπου».


Σοκ έχει προκαλέσει επίθεση γιου στη μητέρα του, ο οποίος της έβγαλε τα μάτια χθες το πρωί. Ωστόσο ο 38χρονος άνδρας πάσχει από βαρύ ψυχικό νόσημα. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη και απολογείται μεθαύριο. Η γυναίκα στα 71 της χρόνια έχασε το φως της και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου.
Ο γιος της από την άλλη νοσηλεύεται φρουρούμενος στην ψυχιατρική, ενώ τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας. Εισαγγελέας και ανακριτής μετέβησαν οι ίδιοι στο ασθενοφόρο, τον εξέτασαν και άσκησαν ποινική δίωξη Το περιστατικό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 38χρονος επιτέθηκε στη μάνα του ενώ κοιμόταν, της έβγαλε τα μάτια και τα πέταξε κάτω από το κρεβάτι. Από τις φωνές της άτυχης γυναίκας σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι.Ο 38χρονος προσπάθησε να διαφύγει από το μπαλκόνι, όμως δεν τα κατάφερε καθώς ενώ έπεσε τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και τη μέση. Ο 38χρονος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ήταν φιλήσυχος άνθρωπος. Όμως αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια είχε επιδιώξει τη νοσηλεία του νεαρού σε ψυχιατρική κλινική, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό λόγω της πληρότητας που εμφανίζουν οι ψυχιατρικές μονάδες στην περιοχή.Χαρακτηριστικά να αναφερθεί ότι στην Ψυχιατρική του ΠΓΝΠ οι ασθενείς στοιβάζονται σε ράντζα.Την ίδια ώρα γείτονες λένε ότι ο 38χρονος δεν έπαιρνε την αγωγή του

thebest-gr

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI GREEK EPISODES.Η Φεριντέ ανακαλύπτει τα ψέματα του πατέρα της και εγκαταλείπει το σπίτι. Ο Τουργκούτ βρίσκει το κίνητρο που αναζητούσε για να συνδέσει την υπόθεση ενοχής του Ναζίφ.
ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


The Conjuring
Οι ανακριτές Ed και Lorraine Warren έχουν εργαστεί για να βοηθήσουν μια οικογένεια η οποία τρομοκρατείται από μια σκοτεινή παρουσία στην αγροικία τους. Αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν μια ισχυρή οντότητα, οι Warrens βρίσκουν τους εαυτούς τους να αλιεύονται στην πιο τρομακτική υπόθεση της ζωής τους



The Conjuring (2013)
112 min - Horror | Thriller
26 September 2013 at Greece
Stars: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor

The Conjuring (2013)
112 λεπτά - Τρομακτική | Θρίλερ
26 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα
Πρωταγωνιστούν: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget