1/7/13

Η Μαρία Κορινθίου είναι η απόδειξη ότι μια μητέρα και σύζυγος μπορεί να είναι καυτή.Η ηθοποιός έχει ξεκινήσει τα μπάνια της και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου βγάζει φωτογραφίες και τις ανεβάζει στο twitter της. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, καθώς συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

gossip-gr

Συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη σχέση της με τον Μ. Χατζηγιάννη αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.
«Ξεκινάω μια περιοδεία ανά την ελληνική επικράτεια με την κωμωδία του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη "Τα βαφτίσια", η οποία είχε ξεκινήσει ήδη από το χειμώνα. Θα είμαστε ακριβώς ο ίδιος θίασος πλην του Αργύρη Αγγέλου, τη θέση του οποίου θα πάρει η Θανάσης Αλευράς. Θα πραγματοποιήσουμε περίπου 35 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και αμέσως μετά επιστρέφω για να ξεκινήσω πρόβες για την παράσταση "Μερικοί το προτιμούν καυτό" που θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής.
Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε:
«Φυσικά και θέλω να κάνω παιδί. Πολύ θα το ήθελα. Είναι μια ιδέα με την οποία έχω έρθει κοντά και μου αρέσει. Θα ήθελα όμως να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος και να δημιουργήσει κάτι δικό του. Δεν θα ήθελα τα δικά μου στραβά κι απωθημένα να τα πάρει το παιδί. Με άλλα λόγια δεν θα ήθελα έναν κλώνο μου!»
Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι πριν τον γνωρίσει αλλά και ποιο είναι τώρα:
«Θα έλεγα το "Βυθό", που είναι αναλλοίωτο στο χρόνο και το "Αυτά που θα 'λεγα σε σένα". Μετά τη γνωριμία μας, θα έλεγα ότι είναι "Το παιδί της βροχής"».
Τέλος η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχουν πολλά κοινά με τον τραγουδιστή: «Στη συμβίωση γενικώς έχουμε πάρα πολλά κοινά. Τώρα εκεί που δεν συμβαδίζουμε πολύ είναι στην τάξη. Εγώ είμαι πιο τακτική».

newsbeast-gr

Η Κατερίνα Στικούδη έχει αυτοπεποίθηση και φαίνεται.Η τραγουδίστρια έβγαλε μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και την ανέβασε στο twitter της. Η Κατερίνα Στικούδη έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσα στο αυτοκίνητο καθώς πηγαίνει στην πόλη όπου θα εμφανιστεί. Η Κατερίνα Στικούδη έχει αρκεστεί σε λίγο μολύβι ματιών και μάσκαρα.

gossip-gr

Πριν λίγη ώρα, ανέβασε αυτή την φωτογραφία στο twitter του.Μάλιστα έγραψε: «Φθινοπωρινό σκηνικό και σήμερα». Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος βρίσκεται στην Ρουμανία , αφού έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Βέβαια, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, αλλά και από το tweet μόνο καλοκαίρι δεν είναι στην Ρουμανία. Ωστόσο, ο Γιώργος απολαμβάνει την παραμονή του και με το παραπάνω και είναι έτοιμος να διασκεδάσει τους θαυμαστές του εκεί. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ο τραγουδιστής είναι συνδεδεμένος με την χώρα καθώς εκεί βρισκόταν αρκετά χρόνια για να σπουδάσει ιατρική

gossip-gr

Εχθές το βράδυ, «έφυγε» από τη ζωή ο Σπύρος Δόριζας ένας από τους πιο πετυχημένους ντράμερ της Ελλάδας.Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα socialmedia, όπου αρκετοί καλλιτέχνες , οι οποίοι τον γνώριζαν έσπευσαν να του πουν «καλό ταξίδι». Ο Σπύρος Δόριζας «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς και είχε συνεργαστεί με αρκετούς τραγουδιστές, ενώ τελευταία συνεργαζόταν με την Νατάσσα Θεοδωρίδου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 18.30 στο νεκροταφείο Σχιστού.

gossip-gr

Επεισοδιο σημερα καραδαυι-καρανταγι-karadayi.O Μαχίρ με τη βοήθεια του Γιασίν, ψάχνει ποιοι βρίσκονται πίσω από την απαγωγή του μικρού Ναζίφ,καθώς και πού τον κρατάνε κρυμμένο. Ο Ναζίφ, ύστερα από το εκβιαστικό τηλεφώνημα που λαμβάνει,πηγαίνει να μιλήσει στη Φεριντέ, εκείνη όμως δεν τον δέχεται.
ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


Θεατράλε θα είναι οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, έδωσαν τα χέρια και θα εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!
Οι δύο τραγουδιστές θα εμφανίζονται στον χώρο του «Αθηνών Αρένα», το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον χώρο που έχει δει ο κόσμος μέχρι σήμερα: θα έχει θεατρικό χαρακτήρα και θα μετονομαστεί σε «Pantheon Theatre».
Ήδη, ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει τις αλλαγές στο εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου της οδού Πειραιώς, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το θεατρικό show που θα παρουσιάσουν η Άννα Βίσση και ο Αντώνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σόου θα «υπογράψει» ο Γιάννης Κακλέας, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με την Άννα και μετά τους «Δαίμονες»!


Επεισοδιο σημερα Φατμαγκιουλ-φατμαγθλ-fatmagul-fatmagkioyl.Η Φατμαγκιούλ είναι αναγκασμένη να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει την έκβαση της δίκης. Η σπίθα, που ανάβει πριν τη δίκη, καταλήγει σε πυρκαγιά. Παράλληλα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό που αφορά το μέλλον της σχέσης της με τον Κερίμ. Όταν φτάνει η μέρα της δίκης, οι Γιασαράν είναι γεμάτοι με ακόμη περισσότερο μίσος και θυμό απέναντι στη Φατμαγκιούλ. Εντούτοις, η Φατμαγκιούλ αυτή τη φορά νιώθει ακόμη πιο δυνατή και με περισσότερους υποστηρικτές στο πλευρό της.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Οι αναμενόμενες βάσεις του 2013 προκύπτουν από τα στατιστικά των επιδόσεων των υποψηφίων ανά μάθημα, αλλά και από τις προτιμήσεις τους με βάση τα στοιχεία των προηγούμενων ετών, κυρίως για τις περιζήτητες σχολές. Παράλληλα, στις εκτιμήσεις ελήφθησαν υπόψη και οι διαγραφόμενες τάσεις, όπως επί παραδείγματι η μείωση της ζήτησης των Παιδαγωγικών Σπουδών.
Εντυπωσιακά προς τα κάτω φαίνεται πως θα κινηθούν φέτος οι βάσεις εισαγωγείς στις Σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που θα ανακοινωθούν επίσημα το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Ακόμα και σε δημοφιλή τμήματα, η κάθοδος των βάσεων θα είναι μεγάλη. Για παράδειγμα, κάτω από 19.000 μόρια αναμένεται να «πιάσει» η Ιατρική, ενώ με 11.800 μόρια μπορεί ένας υποψήφιος να περάσει σε ΑΕΙ.



Παράλληλα, στις εκτιμήσεις των αναμενόμενων βάσεων ελήφθησαν υπόψη και οι διαγραφόμενες τάσεις, όπως επί παραδείγματι η μείωση της ζήτησης των Παιδαγωγικών Σπουδών.
Τελικά, παρά την αρχική εκτίμηση πολλών καθηγητών ότι οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα δύσκολα εφετινά θέματα της Φυσικής της Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης θα ήταν χειρότερες από εκείνες της προηγούμενης χρονιάς, οι μαθητές με τις επιδόσεις τους διέψευσαν τις προβλέψεις και έγραψαν καλύτερα σε όλες τις κλίμακες της βαθμολογίας.
Με κάτω από 19.000 μόρια η εισαγωγή στην Ιατρική, με 11.800 η είσοδος σε σχολή ΑΕΙ
Στο κέντρο του ενδιαφέροντος εκατοντάδων οικογενειών βρίσκονται και εφέτος – για μια ακόμη φορά – οι βάσεις εισαγωγής στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας, ενώ οι κινήσεις τους αναμένεται ότι θα διαγράψουν τροχιές εντυπωσιακές. Προς τα κάτω. Έτσι, αριθμοί εντυπωσιακοί και εκπλήξεις μη αναμενόμενες φαίνεται ότι θα συνοδεύουν την ανακοίνωση των εφετινών βάσεων εισαγωγής σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ που θα γίνει από το υπουργείο Παιδείας το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Η πτώση των βάσεων θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό φέτος για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, ακόμα και στα υψηλόβαθμα τμήματά τους.

Στόχος του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2013-2014 είναι η παροχή διακοπών χαμηλού κόστους σε ευαίσθητες οικονομικά κοινωνικές ομάδες, η βελτίωση της πληρότητας των τουριστικών καταλυμάτων σε μια ευρύτερη χρονική περίοδο και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας στην παρούσα φάση της οικονομικής ύφεσης.
Η χορήγηση των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού εξαήμερων διακοπών, θα πραγματοποιηθεί από τα ΚΕΠ. Το πρόγραμμα Τουρισμός Για Όλους 2013-2014, συνολικής δαπάνης 5 εκ. ευρώ, αφορά 72.000 δικαιούχους και στην υλοποίησή του συμμετέχει και ο ΕΟΤ.
Το πρόγραμμα θα αναπτυχθεί σε δυο χρονικές περιόδους, η πρώτη από τον Ιούλιο 2013 έως 31 Δεκεμβρίου 2013 και η δεύτερη από Φεβρουάριο 2014 έως 31 Μαΐου 2014.
Σε ό,τι αφορά τα εισοδηματικά όρια υπαγωγής στο πρόγραμμα, αυτά διαμορφώνονται ως εξής: σε 16.000 ευρώ για μεμονωμένα άτομα, στις 28.000 ευρώ για οικογένειες (συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί) και 35.000 ευρώ για πολύτεκνους (συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί). Για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια.

Η χορήγηση των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού εξαήμερων διακοπών, θα πραγματοποιηθεί από τα ΚΕΠ. Συνολικά, θα εκδοθούν 62.000 ατομικά δελτία, που θα αφορούν εργαζόμενους. Επίσης, θα χορηγηθούν άλλα 10.000 ατομικά δελτία που θα απευθύνονται σε συνταξιούχους λόγω γήρατος ή αναπηρίας, ανεξαρτήτως εισοδήματος. Το σχετικό πρόγραμμα θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Οκτωβρίου 2013.

Αρχίζει από τις 19 Ιουλίου το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους από τον ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού. Η πρώτη φάση του προγράμματος αφορά στην περίοδο από 19 Ιουλίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2013 Είναι η πρώτη φάση αφορά 43.000 δικαιούχους και χωρίζεται σε δύο υποπρογράμματα: Εξαήμερες διακοπές και πρόγραμμα για την τρίτη ηλικία.

Πρόγραμμα εξαήμερων διακοπών

Αυτό το πρόγραμμα αφορά 38.000 δικαιούχους οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την Επικράτεια, σε ξενοδοχεία καθώς και τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, τουριστικές επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για πέντε διανυκτερεύσεις.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:

- Μόνιμοι υπάλληλοι και Συνταξιούχοι του Δημόσιου Τομέα και των Ν.Π.Δ.Δ.

- Μισθωτοί ή συνταξιούχοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ, εφόσον δεν τους παρακρατούνται εισφορές υπέρ της Εργατικής Εστίας, και συνεπώς δεν είναι δικαιούχοι των Προγραμμάτων της.


- Εν ενεργεία ασφαλισμένοι του Ο.Α.Ε.Ε., που ασφαλίζει ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες πρώην Τ.Ε.Β.Ε. , Τ.Σ.Α, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, πρώην ΤΑΕΕ

- Συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε., το οποίο ασφαλίζει ελεύθερους επαγγελματίες, ή επιχειρηματίες πρώην Τ.Ε.Β.Ε., πρώην ΤΑΕ

Τ.Σ.Α.,ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ

- Οι ασφαλισμένοι στο ΝΑΤ

- Οι συνταξιούχοι ΤΑΠΟΤΕ (εφόσον συνταξιοδοτήθηκαν από 01/01/1978 ως 31/12/2005

-Άτομα τα οποία είναι ασφαλισμένοι της Πρόνοιας ή τα οποία λαμβάνουν επίδομα απορίας ή αναπηρίας από την Πρόνοια έστω και αν είναι ασφαλισμένοι σε άλλον ασφαλιστικό φορέα ως προστατευόμενα μέλη.

- Άτομα τα οποία είναι αυτασφαλιζόμενοι του Ι.Κ.Α προκειμένου να συνταξιοδοτηθούν από αυτό.

- Ατομα με αναπηρία 67% και άνω ανεξαρτήτως εισοδήματος, εφόσον ανήκουν σε μια από τις κατηγορίες δικαιούχων της προηγούμενης παραγράφου.

- Πολύτεκνοι με περισσότερα από πέντε παιδιά

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

- Μεμονωμένοι δικαιούχοι με ατομικό εισόδημα : 16.000,00 ευρώ

- Δικαιούχοι με οικογενειακό εισόδημα : 28.000,00 ευρώ

- Τρίτεκνοι με οικογενειακό εισόδημα : 35.000,00 ευρώ

Για κάθε προστατευόμενο τέκνο το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 1.500,00 ευρώ

Δεν δικαιούνται Δελτίου Εξαήμερων διακοπών οι δικαιούχοι Προγραμμάτων του τέως Οργανισμού Εργατικής Εστίας και του

Οργανισμού Αγροτικής Εστίας (ασφαλισμένοι του Ο.Γ.Α.) καθώς και του Ταμείου Νομικών

- Όσοι πήραν Δελτίο ενός από τα υποπρογράμματα (εξαήμερων διακοπών, ή Γ΄ Ηλικίας) του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Ε.Ο.Τ. κατά το διάστημα 3-08-2012 έως 31-05-2013, ή συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Γ΄ Ηλικίας του Ε.Ο.Τ. του τρέχοντος έτους. δεδομένου, ότι το δικαίωμά τους για χρήση δελτίων κοινωνικού τουρισμού ισχύει εναλλάξ, χρόνο παρά χρόνο.

Οι αιτήσεις γίνονται στα ΚΕΠ και χρειάζονται τα εξής δικαιολογητικά:

-Φωτοαντίγραφο, του εκκαθαριστικού σημειώματος του προηγούμενου έτους 2012 που αφορά εισοδήματα του 2011 ή φωτοαντίγραφο της φορολογικής δήλωσης του έτους 2013 που αφορά εισοδήματα του 2012 για όσους έκαναν για πρώτη φορά φορολογική δήλωση το 2013. Δεν υποχρεούνται στην προσκόμιση εκκαθαριστικού σημειώματος τα άτομα με

αναπηρία 67% και άνω, και οι πολύτεκνοι.

-Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας .

- Φωτοαντίγραφα των βιβλιαρίων ασθενείας σε ισχύ από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία του ασφαλισμένου και των προστατευομένων μελών του.

- Απόδειξη κράτησης μέσω Τράπεζας σε ένα από τα καταλύματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και αναφέρονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του Ε.Ο.Τ., για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κατάλυμα συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του δικαιούχου μπορεί να

υποβληθεί απόδειξη κράτησης μέσω ΕΛ.ΤΑ. η οποία όμως θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι πρόκειται για κράτηση σε συγκεκριμένο κατάλυμα καθώς και με απόδειξη καταβολής μέσω e-banking

Πρόσθετα δικαιολογητικά:

-Οι μισθωτοί ή οι συνταξιούχοι από έμμισθη εργασία χωρίς ασφάλεια Δημοσίου θα προσκομίζουν βεβαίωση του εργοδότη ή του Ασφαλιστικού Φορέα, ότι δεν είναι δικαιούχοι της τέως Εργατικής Εστίας και δεν τους παρακρατούνται εισφορές για το σκοπό αυτό.

-Τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο Απόφασης Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής από την οποία να προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας.

-Οι άποροι και τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω που λαμβάνουν επίδομα Πρόνοιας ή αναπηρίας θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο του επιδόματος απορίας ή και του βιβλιαρίου ασφάλισης.

- Για τα προστατευόμενα τέκνα λόγω σπουδών θα συνυποβάλλεται αντίγραφο πιστοποιητικού σπουδών ή φωτοαντίγραφο φοιτητικής ή σπουδαστικής ταυτότητας. Η ηλικία των προστατευομένων μελών θα αποδεικνύεται από την αστυνομική τους ταυτότητα (για τους άνω των 14 ετών) ή από τη ληξιαρχική πράξη γέννησης. Για τα άνεργα τέκνα ως 24

ετών θα προσκομίζεται σχετική βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ.


- Οι πολύτεκνοι θα συνυποβάλλουν αντίγραφο της κάρτας πολυτέκνων.

- Οι κατηγορίες των δικαιούχων που δεν υποχρεούνται σε φορολογική δήλωση λόγω χαμηλών εισοδημάτων θα συνυποβάλλουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί της μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης.

- Οι αλλοδαποί θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής και εργασίας.

- Τα άτομα που είναι αυτασφαλιζόμενοι του Ι.Κ.Α. θα προσκομίζουν σχετική βεβαίωση του Ι.Κ.Α.

Πρόγραμμα διακοπών για την τρίτη ηλικία

Οι διακοπές για την τρίτη ηλικία αφορά 5.000 δικαιούχους για την περίοδο από 1η Οκτωβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου

Οι κάτοχοι των δελτίων έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα ενώ δικαιούχοι είναι όλοι όσοι

έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έτος της ηλικίας τους και άνω και είναι συνταξιούχοι λόγω γήρατος ή λόγω αναπηρίας, ανεξαρτήτως εισοδήματος υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι δικαιούχοι των Προγραμμάτων της τέως Εργατικής Εστίας, της Αγροτικής Εστίας και του Ταμείου Νομικών

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν Δελτία του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας, θα πρέπει να προσκομίσουν στα ΚΕΠ τα παρακάτω δικαιολογητικά :

α) Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητας

β) Φωτοαντίγραφα των βιβλιαρίων ασθενείας σε ισχύ από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία του ασφαλισμένου και των προστατευομένων μελών του.

γ) Απόδειξη κράτησης μέσω Τράπεζας σε ένα από τα καταλύματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και αναφέρονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του Ε.Ο.Τ., για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κατάλυμα συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του δικαιούχου μπορεί να υποβληθεί

απόδειξη κράτησης μέσω ΕΛ.ΤΑ. η οποία όμως θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου ότι πρόκειται για κράτηση σε συγκεκριμένο κατάλυμα καθώς και με απόδειξη καταβολής μέσω e banking

Πρόσθετα δικαιολογητικά

1. Οι συνταξιούχοι από έμμισθη εργασία χωρίς ασφάλεια Δημοσίου θα προσκομίζουν βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα, ότι δεν είναι δικαιούχοι της Εργατικής Εστίας και δεν τους παρακρατούνται εισφορές για το σκοπό αυτό.

2. Για τα προστατευόμενα τέκνα λόγω σπουδών θα συνυποβάλλεται αντίγραφο πιστοποιητικού σπουδών ή φωτοαντίγραφο φοιτητικής ή σπουδαστικής ταυτότητας. Η ηλικία των προστατευομένων μελών θα αποδεικνύεται από την

αστυνομική τους ταυτότητα (για τους άνω των 14 ετών) ή από τη ληξιαρχική πράξη γέννησης. Για τα άνεργα τέκνα ως 24 ετών θα προσκομίζεται σχετική βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ.

3. Τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο Απόφασης Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής από την οποία να προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας. Η αναγκαιότητα συνοδείας προκειμένου να χορηγηθεί Δελτίο σε συνοδό θα προκύπτει μόνο από σχετική βεβαίωση της Υγειονομικής Επιτροπής.

Όλες οι πληροφορίες του Προγράμματος, τα συμμετέχοντα καταλύματα, οι τιμές των καταλυμάτων και κάθε άλλη λεπτομέρεια, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από τα Κ.Ε.Π από το site του Ε.Ο.Τ. www.gnto.gov.gr ή www.visitgreece.gr και από ειδικό τετραψήφιο αριθμό του ΕΟΤ.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget