26/6/13

Η Θωμαή Απέργη αλλά και το δίδυμο του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα θα αποτελέσουν τον κορμό των συναυλιών που ξεκίνησαν στο deck του πολυτελούς club «Veghera»στο Grand Resort Lagonissi.Όλες τις Πέμπτες του καλοκαιριού, έως και τις 22 Αυγούστου, η εξωτική Θωμαή Απέργη θα εμφανίζεται σε ακουστικές jazz βραδιές με κλασικά jazz standards του μεσοπολέμου αλλά και διασκευές πασίγνωστων soul και pop τραγουδιών που όλοι αγαπάμε.Τις Παρασκευές πάλι, έως και τις 19 Ιουλίου, ο Μύρωνας Στρατής και ο Hσαΐας Ματιάμπα, ένα δουλεμένο live party δίδυμο, θα είναι στη σκηνή για να παίξουν κιθάρες αλλά και να επισκεφτούν τους ήχους της soul, της funk και της disco σε ένα πρόγραμμα που έχει πολύ fun και, ασφαλώς, πολλές διασκευές.
Η είσοδος στο «Veghera» είναι ελεύθερη και η ώρα προσέλευσης είναι στις 10.30.


ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 καραδαυι KARADAYI 33 bolum Her Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de
Mahir'in kendisini kaçırdığını anlayan Feride şoke olur. Feride Mahir'e hesap sorarken Mahir bir kaza yapar. Bu kaza büyük bir tehlikeye sebep olacaktır.

Turgut Mahir'in Feride'yi kaçırdığını anlar ve her yerde onları aramaya başlar. Mahir Feride'ye gerçekleri açıklaması için Yasin'i bekler. Bu sırada Turgut da Mahir'in izini bulabilmek için Yasin'i yakın takibe alır.
Feride Mahir'den kaçmaya çalışırken kendini Mahir'in kollarında bulur. Feride ve Mahir birbirlerine daha fazla karşı koyamazlar! Mahir ve Feride çok özel anlar yaşarken Turgut onların izini bulur.
Karadayı - Karadayı 33.Bölüm

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ



Για 10η συνεχή χρονιά η απονομή των Mad Video Music Awards με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage! Από το κόκκινο χαλί των βραβείων παρέλασαν φυσικά όλοι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες που ήταν κομμάτι του εντυπωσιακού show ή απλοί θεατές τους.



H Demy συμμετείχε στο show των βραβείων ερμηνεύοντας μία από τις επιυχίες της παρέα με τον Alex Leon


Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έδωσαν ένα από τα βραβεία της βραδιάς


Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαβασιλείου


Η Δούκισσα Νομικού έκλεψε την παράσταση αφού έγινε μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά ο "ήρωας" των Mad VMA


Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε, χόρεψε και φυσικά απέσπασε το βραβείο fashion icon για το βίντεο "Ποιο έρωτας πεθαίνεις"


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρεισ τον φακό του TLIFE δίπλα στον Σωκράτη Αλαφούζο


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε ένα από τα βραβεία παρέα με τον τηλεοπτικό σεφ Βασίλη Καλλίδη


Η Άντα Λιβιτσάνου δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια μουσική βραδιά


Ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη είανι σίγουρα ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz


Η Ελισάβετ Σπανού έκλεψε τις εντυπώσεις με το εκκεντρικό look και το ξυρισμένο κεφάλι της


Η Χριστίνα Σάλτη εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί αλλά και στo stage όπου τραγούδησε μαζί με τα Ημισκούμπρια


Ο Stan τραγούδησε και ξεσήκωσε το κοινό στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do


Η Μαριάντα Πιερίδη συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη


Ο Αντύπας με την σύζυγό του έδωσαν το "παρών"

Η Άννα Πρέλεβιτς δεν λείπει ποτέ από τις εκδηλώσεις του Mad


Η Ήβη Αδάμου συμμετείχε στο show τραγουδώντας με την Shaya


Η Θωμαή Απέργη χαμογελαστή στο κόκκινο χαλί


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απέσπασε το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς με το "Ποτέ ξανά"


Η Καίτη Γαρμπή ήταν από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς


Η Λάουρα Νάργες έφτασε από τους τελευταίους αλλά σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις


Ο Ηλίας Ψινάκης ανατρεπτικός ακόμη μία φορά έκανε το δικό του show κατά την διάρκεια της απονομής


Ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama ήταν στους υποψήφιους της βραδιάς




Η Ράνια Θρασκιά με σικάτη εμφάνιση


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απένειμε το βραβείο ντουέτο της χρονιάς παρέα φυσικά με την Μαρία Μπακοδήμου


Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος παρουσίασε μαζί με την Δούκισσα Νομικού ένα από τα βραβεία


Η Τάμτα αναμφισβήτητα ήταν από τις πιο όμορφες παρουσίες στο κόκκινο χαλί αλλά και στο stage. Ποζάρει ανάμεσα στους Freaky Fortune


Η Κρυσταλλία επέλεξε ένα πιο αυστηρό look για τα φετινά βραβεία


Η Shaya με σέξι outfit


Ο Ζερό, η Μελίνα Μακρή και ο Dj Airth ή αλλιώς οι Vegas

Χαρακτηριστικά των ανθρώπων με μπλε μάτια...
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και δεν είναι απλά ένα κλισέ, αλλά μια απόλυτη πραγματικότητα. Τα κύρια γνωρίσματα του χαρακτήρα μπορούν να «διαβαστούν» στα μάτια των ανθρώπων, εφ 'όσον ξέρουμε το πώς.

Ο καθένας είναι διαφορετικός στον χαρακτήρα, στην εμφάνιση, στην κατανόηση αλλά το χρώμα των ματιών σε κάποιο βαθμό ενώνει τους ανθρώπους και τους δίνει μερικά κοινά χαρακτηριστικά.

Πριν μπούμε όμως στις λεπτομέρειες για τους ανθρώπους με μπλε μάτια που θα εξετάσουμε σήμερα, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα θεωρία από μια ομάδα ερευνητών από την Κοπεγχάγη, για την μετάλλαξη που προκαλεί το μυστηριώδες φαινόμενο των μπλε ματιών: Ότι όλοι οι άνθρωποι με μπλε μάτια, γενετικά σχετίζονται με ένα πρόσωπο που έζησε στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας κάπου μεταξύ 6 - 10.000 χρόνια πριν.

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Human Genetics. Μια μετάλλαξη σε ένα γονίδιο που ονομάζεται OCA2 τέθηκε σε λειτουργία περίπου 8.000 χρόνια πριν. Και μάλιστα από έναν πρόγονο από τη Μαύρη Θάλασσα.

Αν πάλι αναρωτιέστε: «Γιατί να πάμε από το να μην έχει κανείς στη Γη μπλε μάτια πριν από 10.000 χρόνια και τώρα να έχουμε 20 ή 40 τοις εκατό των Ευρωπαίων που έχουν μπλε μάτια;», ο John Hawks του Πανεπιστημίου του Wisconsin-Madison εξηγεί ότι αυτό το γονίδιο κάνει κάτι καλό για τους ανθρώπους. Τους κάνει να έχουν περισσότερα παιδιά!

Ο κερατοειδής χιτώνας αυτών των ανθρώπων είναι πιο ευαίσθητος από τον κερατοειδή των ατόμων με καστανά μάτια και τα άτομα με ανοιχτόχρωμα μάτια έχουν ασθενέστερα φίλτρα φωτός.
Αυτό εξηγεί γιατί οι κάτοικοι των χωρών του Βορρά έχουν ως επί το πλείστον μπλε και γκρίζα μάτια και του Νότου έχουν καστανά μάτια και μαύρα, (έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για προστασία από τον ήλιο).

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Ζουν σε ένα συνεχές όνειρο της αληθινής αγάπης και συχνά σε ένα φανταστικό κόσμο. Οι γυναίκες, δε, θέλουν πάντα να φλερτάρουν και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό.


Επίσης, είναι ευάλωτοι και ευαίσθητοι, προσβάλλονται εύκολα και παίρνουν τα πάντα, πάρα πολύ σοβαρά, ενώ είναι σύνηθες φαινόμενο, εύκολα να πέφτουν σε κατάθλιψη.
Ακόμη έχουν την τάση να αλλάζουν συνεχώς διαθέσεις και να έχουν ιδιοτροπίες. Παρ' όλο τον συναισθηματισμό τους, δείχνουν βαθιά αισθήματα.
Λέγεται επίσης ότι, όσο πιο ψυχρή είναι η απόχρωση των μπλε ματιών που έχει ένας άνθρωπος, τόσο λιγότερη θερμότητα υπάρχει στην ψυχή του. Εξίσου λοιπόν έχουν και μια άλλη πτυχή που μπορεί να δείξει αρκετή σκληρότητα.

Συχνά είναι οξύθυμοι και εκρηκτικοί ενώ πολλά εξαρτώνται από την έκφραση της συμπάθειας ή αντιπάθειας προς ορισμένους ανθρώπους.
Όμως είναι άνθρωποι ειλικρινείς, γενναιόδωροι και γρήγορα βρίσκουν την κατεύθυνση και προσαρμόζονται. Μάλιστα τα μπλε μάτια είναι χαρακτηριστικά για τους εφευρέτες, τους καλλιτέχνες και τους ιδεαλιστές.

Όσον αφορά στις σχέσεις τους είναι γοητευτικοί και συναισθηματικοί. Έχουν μεγάλες απαιτήσεις προς τους συντρόφους τους κι ενώ είναι παθιασμένοι με το που δίνουν την αγάπη τους, αλλά τόσο είναι ισχυροί στο μίσος τους.

Αν μισούν κάποιον, θα ξεκινήσουν έναν μακρύ και παρατεταμένο πόλεμο. Είναι ατρόμητοι και συχνά πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα, αφού καθοδηγούνται μόνο από τα συναισθήματά τους.

Κλείνοντας να προλάβω ένα ακόμη συχνό ερώτημα που δημιουργείτε σε πολλούς: «Γιατί ένα μωρό γεννιέται με μπλε μάτια και στην πάροδο του χρόνου το χρώμα αλλάζει;». Οι ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι συμβαίνουν αλλαγές στο χρώμα των ματιών, καθώς τα μάτια δεν είναι σταθερού χρώματος, αφού παράγουν χρωστική ουσία. Γι' αυτό το λόγο, το χρώμα των ματιών μπορεί να αλλάξει- όχι μόνο το χρώμα των ματιών ενός μωρού όταν γεννιέται σε άλλο χρώμα καθώς μεγαλώνει- αλλά ακόμη και σε μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες με την πάροδο του χρόνου.

FATMAGUL: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου Επεισ. 97 (videos)
Η Φατμαγκιούλ ομολογεί την αγάπη της προς τον Κερίμ και τον κάνει να πετάξει στα σύννεφα.
Από δω και στο εξής, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να κρύψουν από το περιβάλλον τους το γλυκό ενθουσιασμό που κρύβουν στην καρδιά τους. Για την οικογένεια της Φατμαγκιούλ τα πράγματα κυλάνε όμορφα και ομαλά. Αντίθετα, η σιωπή των Γιασαράν συνεχίζεται, παρ' όλο που πλησιάζει η δίκη, κι αυτό είναι κάτι που τραβά την προσοχή του Φαχρετίν Ιλγκάζ. Μάλιστα, σε μια στιγμή που δεν το περιμένει καθόλου, οι υποψίες του επιβεβαιώνονται. Ο Μουσταφά, που νιώθει διαρκώς πάνω του τη σκιά του Μιουνίρ, αναγκάζεται να κινητοποιηθεί για να φέρει εις πέρας αυτά που του ζητάνε να κάνει οι Γιασαράν. Η πρώτη στάση του Μουσταφά θα είναι στο εστιατόριο της Φατμαγκιούλ.




ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget