17/6/13

Songül Kara KARADAYI leyla lydia tugutlu.Η Λεϊλά Λιντία Τουγουτλού υποδύεται τη Σονγκιούλ Καρά, τη μικρότερη αδελφή του Κενάν Ιμιρζαλίογλου στο «Karadayi». Η ίδια μας μίλησε για τη σειρά, για τη συνεργασία της με το διάσημο Τούρκο γόη, ενώ μας αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της.

Πώς έγινε η πρόταση για να παίξεις στο «Karadayi»;

«Η διαδικασία έγινε πολύ γρήγορα. Μου είχαν κάνει την πρόταση πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού και μετά από μία εβδομάδα συζητήσεων δέχτηκα την πρόταση. Αγάπησα πολύ το χαρακτήρα της Σονγκιούλ. Είναι ένα 17χρονο ατρόμητο κορίτσι, που δεν γνωρίζει από κανόνες».

Οταν σου πρόσφεραν το ρόλο και έμαθες ότι θα συνεργαστείς με Κενάν Ιμιρζαλίολου, τι ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες;

«Είναι πολύ ζεστός και είδα και από το δικό μου το περιβάλλον ότι έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Είναι απίστευτο. Ηθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του, αλλά δεν το περίμενα. Υποθέτω λοιπόν πως είμαι πολύ τυχερή που το κατάφερα».

Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παρακολουθεί το «Karadayi»;

«Σ' αυτή τη σειρά υπάρχει η αγάπη, η εκδίκηση και μια επιστροφή στο παρελθόν. Η ιστορία του "Karadayi" είναι επίσης πολύ ωραία και έχει πολύ δυνατά ονόματα στο καστ».

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα του «Karadayi»;

«Είναι μια ομάδα μ' ένα καλό επίπεδο. Το καστ είναι πολύ ζεστό, συμπαθητικό, φιλικό και δεν δημιουργεί προβλήματα στα γυρίσματα. Οταν τελειώνουμε, παρακολουθούμε το επεισόδιο και κάνουμε συζητήσεις πάνω σ' αυτό να δούμε αν μας αρέσει ή όχι κάτι. Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου και ο Τσετίν Τεκιντόρ είναι πάντα εκεί για να μας συμβουλεύσουν. Μου αρέσει πάρα πολύ που δουλεύω με τόσο μεγάλα ονόματα».

Πώς είναι οι σχέσεις σου με τον Ριτζά Κοτζάολγου (σ.σ. ο αστυνόμος Γιασίν);

Διαβάστε περισσότερα στο TiViΣίριαλ που κυκλοφορεί



AVENIDA BRASIL: episode greek ALPHA.Το μεγάλο αστέρι των γηπέδων, ο ποδοσφαιριστής Ζόρζε Τουφάο (Τυφώνας), ετοιμάζεται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο πρωτάθλημα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Παράλληλα όμως ετοιμάζει και μια έκπληξη στη μνηστή του, Μοναλίζα. Σε μια άλλη γειτονιά της πόλης, η Καρμίνια και ο άντρας της, Ζενέσιο, ετοιμάζονται να πουλήσουν το σπίτι τους, αλλά εκείνη και ο συνεργός της, Μαξ, σχεδιάζουν να αρπάξουν τα χρήματα από την πώληση. Η μικρή Ρίτα, κόρη του Ζενέσιο, μαθαίνει άθελά της το σχέδιο της μητριάς της και προειδοποιεί τον πατέρα της, αλλά εκείνος δεν την πιστεύει. Θα πειστεί, όμως, καθώς δέχεται επίθεση βγαίνοντας από την τράπεζα. Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο όταν ο Τουφάο, οδηγώντας στη Λεωφόρο Βραζιλίας (Avenida Brasil) με κατεύθυνση προς το γήπεδο, χτυπά με το αυτοκίνητό του τον Ζενέσιο. Εν τω μεταξύ, ο Καντίνιο έχει τα δικά του προβλήματα, καθώς είναι παντρεμένος παράλληλα με δύο γυναίκες...


ALPHA TV AVENIDA BRASIL ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Όλα συνέβησαν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Δίστομα Βοιωτίας. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς ενημερώθηκαν για άτομα που κινούνταν πεζή στην περιοχή του Διστόμου. Σύμφωνα με την Αστυνομία στο σημείο μετέβη αρχικά ένα συμβατικό όχημα, με τρεις αστυνομικούς. Ενώ στάθμευαν το όχημα, εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέντε άτομα, κρυμμένα σε παρακείμενο αλσύλλιο, τα οποία με την απειλή βαρύ οπλισμού αφαίρεσαν τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G 3- A3).
Στη συνέχεια, όταν κατέφθασε στο σημείο δεύτερο συμβατικό όχημα με δύο αστυνομικούς, ένας από τους κακοποιούς άνοιξε πυρ εναντίον τους, με πυροβόλο όπλο. Από τα πυρά έπεσε νεκρός ο 37χρονος Υπαρχιφύλακας…

Στη συνέχεια δράστες τράπηκαν σε φυγή με το πρώτο υπηρεσιακό όχημα μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε.

Η τραγική ειρωνεία…

Η είδηση του θανάτου του αστυνομικού που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο άτυχος υπαρχιφύλακας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Μάλιστα, σε λίγο καιρό θα γινόταν και τρίτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του διανύει τον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης.

Δένδιας: Η ελληνική κοινωνία θρηνεί

Τη δέσμευση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από την Πολιτεία, ώστε να συλληφθούν οι δράστες του φονικού επεισοδίου στο Δίστομο με θύμα τον 37χρονο υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. Γ. Ανδριτσόπουλο, παρείχε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

«Η ελληνική κοινωνία θρηνεί για μία ακόμη φορά την απώλεια ζωής ενός αστυνομικού, του υπαρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ώρα καθήκοντος, προσπαθώντας να διασφαλίσει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας», δήλωσε ο κ. Ν. Δένδιας.

«Μαζί με τη βαθιά οδύνη μου για τον θάνατο του αστυνομικού, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του», δήλωσε ο υπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι καταβάλλεται «κάθε δυνατή προσπάθεια από την Πολιτεία προκειμένου οι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν για τις ειδεχθείς πράξεις τους».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Θανάσιμος τραυματισμός αστυνομικού από πυρά ένοπλου κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας

Ο δράστης αναζητείται, μαζί με άλλους τέσσερις ενόπλους κακοποιούς, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους

Σήμερα 17/06/2013 και περίπου την 02.00 ώρα, στο Δίστομο Βοιωτίας, άγνωστος δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 37χρονο Υπαρχιφύλακα, του Τμήματος Ασφάλειας Λειβαδιάς, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης ελέγχου ατόμων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, που εκτελούσαν υπηρεσία ελέγχων στην περιοχή της Δεσφίνας, αφού ενημερώθηκαν για ύποπτα άτομα, τα οποία κινούνταν πεζή σε περιοχή του Διστόμου, κινήθηκαν προς το σημείο για τον εντοπισμό και τον έλεγχό τους.

Στο σημείο μετέβη αρχικά ένα συμβατικό όχημα, με τρεις αστυνομικούς. Ενώ στάθμευαν το όχημα, εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέντε άτομα, κρυμμένα σε παρακείμενο αλσύλλιο, τα οποία με την απειλή βαρύ οπλισμού αφαίρεσαν τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G 3- A3).

Στη συνέχεια, όταν κατέφθασε στο σημείο δεύτερο συμβατικό όχημα με δυο αστυνομικούς, ένας από τους κακοποιούς έβαλε εναντίον τους, με πυροβόλο όπλο και ανθρωποκτόνο πρόθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός, στο δεξί μηρό. Ο 37χρονος Υπαρχιφύλακας διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Λειβαδιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι δράστες διέφυγαν με το πρώτο υπηρεσιακό όχημα μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε.

Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. (Ε.Κ.Α.Μ., Ο.Π.Κ.Ε., Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κλπ) και ελικοπτέρου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Muhteşem Yüzyıl izle vahide gördüm HURREM Βαχιντέ Γκιορντούμ ΧΟΥΡΕΜ.Μπορεί η Μεριέμ Ουζερλί να υποστηρίζει πως πάσχει από το Σύνδρομο Burnout και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται μακριά από τα γυρίσματα των επεισοδίων της νέας σεζόν της σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», όμως ο παραγωγός Τιμούρ Σαβτζί δεν φαίνεται να έχει πεισθεί. Ετσι αναγκάστηκε να προσφύγει στο σχέδιο Β και να βρει την αντικαταστάτριά της στο πρόσωπο της Βαχιντέ Γκιορντούμ.

Μπορεί η Μεριέμ Ουζερλί, όπως γράφεται στον τουρκικό Τύπο, να απειλεί με τη δήθεν αρρώστια της τους παραγωγούς της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» προκειμένου να πάρει αύξηση, όμως εκείνοι, εμπειρότεροι από την ίδια, είχαν φροντίσει για κάθε ενδεχόμενο να υπάρχει κι ένα σχέδιο Β.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη νέα σεζόν της σειράς η Χουρρέμ θα είναι πιο γερασμένη και γι' αυτό ο Τιμούρ Σαβτζί –ο παραγωγός– έχει έρθει σε επαφή με τη Βαχιντέ Γκιορντούμ ώστε να πάρει τη θέση της Μεριέμ ως Σουλτάνα Χουρρέμ. Το TV24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τη ζωή της νέας Χουρρέμ.
Ελληνίδα, με καταγωγή από τη Σμύρνη

Το πραγματικό της όνομα είναι Βαχιντέ Περτσίν και γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1965 στη Σμύρνη. Ο πατέρας της –οδηγός φορτηγού– και η μητέρα της υπήρξαν μετανάστες στην Ελλάδα και έτσι η ίδια κρατάει ελληνικές ρίζες. Στο γυμνάσιο η Βαχιντέ παράλληλα με τα μαθήματά της σπούδαζε και γραφιστική, ενώ όταν τελείωσε το λύκειο μπήκε στη σχολή Οικονομικών. Στο μυαλό της όμως πάντα υπήρχε η υποκριτική και έτσι έβαλε στόχο να κάνει αυτό που πάντα αγαπούσε. Γράφτηκε στη σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα Θεάτρου και υπήρξε ιδιαίτερη τυχερή, αφού είχε 100% την στήριξη του Οζντεμίρ Νουκτού, ενός από τους μεγαλύτερους θεατράνθρωπους της Τουρκίας....


Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις βάζει την Παρασκευή το υπουργείο Παιδείας, οπότε και αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. Οι βαθμολογικές επιδόσεις στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα θα αναρτηθούν στα σχολεία την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Αθανάσιου Κυριαζή, η διαδικασία της καταχώρισης των βαθμολογιών και των σχετικών ελέγχων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 18 Ιουνίου το μεσημέρι και η προετοιμασία των δεμάτων μέχρι την Τετάρτη το βράδυ. Την Πέμπτη 20 Ιουνίου το πρωί θα ξεκινήσει η αποστολή των αποκομμάτων και των καταστάσεων από τα βαθμολογικά κέντρα προς τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από το πρωί της Παρασκευής θα αρχίσουν να φτάνουν σε όλα τα λύκεια της χώρας τα βαθμολογικά στοιχεία και αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, θα αναρτηθούν περίπου στη 1 το μεσημέρι. Την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι με τον 8ψήφιο κωδικό τους θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τις βαθμολογίες τους και μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr.

Ακόμα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό εάν την Παρασκευή θα έχουν ετοιμαστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας και τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων ανά μάθημα. Από αυτά τα στοιχεία, άλλωστε, θα φανεί με σχετική ακρίβεια πως θα κινηθούν οι βάσεις εισαγωγής στα φετινά τμήματα που συμπεριλαμβάνονται στο μηχανογραφικό. Από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα ο αριθμός των θέσεων που θα διατεθεί σε όλα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ, με τα βαθμολογικά στοιχεία των υποψηφίων, μπορεί να παραβλαφθεί πόσο θα ανέβουν ή θα πέσουν οι βάσεις εισαγωγής στα τμήματα όλων των επιστημονικών πεδίων.

Το μόνο κομμάτι του «παζλ» που θα απομένει θα είναι οι επιλογές των υποψηφίων στο μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο αναμένεται να καταθέσουν μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών (δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η προθεσμία κατάθεσης των μηχανογραφικών, η οποία θα γίνει και εφέτος μέσω διαδικτύου).

ΠΗΓΗ: Εθνος

1

Ανάμεσα σε Σκιάθο και Θεσσαλονίκη μοιράζουν τις τελευταίες εβδομάδες τον χρόνο τους, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η σύντροφος του, Μαριέττα Ντανά.Ο σεφ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, καθώς είναι συνιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα μεζεδοπωλεία του νησιού.

newsbeast-gr

Μια προσγείωση αφήνει τον Kitai Raige και τον πατέρα του λανθάνον στη Γη, μια χιλιετία μετά την απόδραση της ανθρωπότητας. Με τον Cypher τραυματία,ο Kitai πρέπει να ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να επισημάνει για βοήθεια.

After Earth (2013)
100 min - Action | Adventure | Mystery
6 June 2013 at Greece
Stars: Jaden Smith, Will Smith, Sophie Okonedo

After Earth (2013)
100 λεπτά - Δράση | Περιπέτεια | Μυστήριο
6 Ιουνίου 2013 στην Ελλάδα

Πρωταγωνιστούν: Jaden Smith, Will Smith, Sophie Okonedo

Μια ματιά στη σχέση μεταξύ του Μάικ και της Σάλι κατά τις ημέρες τους στο Monsters University - όταν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι φίλοι.

Monsters University
110 min - Animation | Adventure | Comedy
20 June 2013 at Greece

Monsters University - Μπαμπούλες Πανεπιστημίου
110 λεπτά - Κινούμενα σχέδια | Περιπέτεια | Κωμωδία
20 Ιουνίου στην Ελλάδα


ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 17:10 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ΩΡΑ.KARADAYI, Απο Δευτερα αλλαζει ωρα μεταδοσης το τουρκικο σηριαλ του αντ1 ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ και θα μεταδιδεται καθημερινα το απογευμα στις 17:10. Απο τα ανεξηγητα αφου τετοια ωρα ειναι πολυ νωρις και καποιοι θα κοιμουνται ενω αλλοι θα κανουν το μπανιο τους στη παραλια...Ας ελπισουμε να μην σταματησει στο τελος αποτομα οπως εχει ξαναγινει με αλλα σηριαλ...


ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (36) ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



Με ένα μαχαίρι μία 18χρονη από την Παπούα Νέα Γουινέα έκοψε το κεφάλι του πατέρα της μετά το βιασμό της στο σπίτι τους από τον ίδιο, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια βρισκόταν μακριά.Oι κάτοικοι του χωριού όπου μένει το άτυχο κορίτσι έχουν σχηματίσει γύρω της ένα προστατευτικό κλοιό και αρνούνται να την παραδώσουν στην αστυνομία πιστεύοντας πως ο πατέρας άξιζε αυτό το θάνατο.Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 40χρονος πατέρας βίασε πολλές φορές την ίδια του την κόρη τη νύχτα στο δωμάτιό της, ενώ η μητέρα της και τα δύο της αδέλφια είχαν φύγει για να επισκεφθούν συγγενείς.Όπως γράφει η Daily Mail, ο πατέρας επιχείρησε να επαναλάβει την αποτρόπαια πράξη του το πρωί αλλά η 18χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι και τον αποκεφάλισε.«Όλοι πιστεύουμε πως μπορεί να μείνει στην κοινότητά μας γιατί ο πατέρας της άξιζε να πεθάνει», δήλωσε πάστορας της περιοχής.Οι κάτοικοι του χωριού Rang αποφάσισαν επίσης να μην γίνει κανονική τελετή ταφής για τον 40χρονο.Βιασμοί, δολοφονίες, φόνοι γυναικών που θεωρούνται μάγισσες και πορνεία είναι εγκλήματα που καταγράφονται με μεγάλη συχνότητα στη χώρα.Σε μία προσπάθεια να περιορίσει την εγκληματικότητα αυτή, η κυβέρνηση επανέφερε πρόσφατα τη θανατική ποινή.

Η Α.Μέρκελ στηρίζει τον Α.Σαμαρά στην απόφασή του να κλείσει την ΕΡΤ και αυτό έγινε γνωστό από γερμανικής πλευράς με μήνυμα στο twitter του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέφεν Ζάιμπερτ (κάτι που βέβαια οφείλεται σε ένα γενικότερο deal που έχει κάνει με τον Α,Σαμαρά και περιλαμβάνει και την συμμετοχή της Γερμανίας στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων...)

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν αυτή η στήριξη είναι θετικό ή αρνητικό γεγονός ή αρνητική στην ελληνική κοινή γνώμη για τον Α.Σαμαρά, δεδομένης της αντιπάθειας (επιεικώς) που τρέφουν οι Έλληνες πολίτες για την συγκεκριμένη πολιτικό.

Όπως γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, «η κ. Μέρκελ εξέφρασε το σεβασμό της στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και προόδους».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου η Α.Μέρκελ εξέφρασε στον κ. Σαμαρά τη στήριξή της στην προσπάθεια που καταβάλλει το τελευταίο διάστημα προκειμένου να βάλει την χώρα σε "μεταρρυθμιστική τροχιά".

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ διακινούν σενάρια αλλαγής πρωθυπουργού και νέας κυβέρνησης, αλλά αυτά ανήκουν περισσότερο στην σφαίρα της πολιτικής φαντασίας, παρά στην πραγματικότητα.

Ο Α.Σαμαράς δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία ή εν πάση περιπ΄τωσει η ΝΔ θα μετέχει σε μια τέτοια κυβέρνηση μόνο από την στιγμή που δεν αλλάξει το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, πρότεινε επισήμως μια τέτοια λύση σε συνεδρίαση του ηγετικού οργάνου του κόμματός του, ζητώντας ευθέως να παραμείνει η σημερινή κυβέρνηση συνεργασίας αλλά με άλλον πρωθυπουργό.

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ παρέπεμπαν στο φθινόπωρο του 2011 όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έχασε την πρωθυπουργία και οδηγηθήκαμε στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου χωρίς να στηθούν κάλπες.

Για να καρποφορήσει ωστόσο μια τέτοια λύσης θα πρέπει η πλειοψηφία των «γαλάζιων» βουλευτών να την αποδεχθούν ώστε η χώρα να αποκτήσει νέα κυβέρνηση χωρίς εκλογές. Εάν αρνηθούν να «ρίξουν» τον κ. Σαμαρά, οι κάλπες θα είναι μονόδρομος όπως αναφέρουν βουλευτές των δύο κομμάτων.

Δηλαδή η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ θα καλέσουν τους βουλευτές της ΝΔ να ... "ρίξουν" τον Α.Σαμαρά. Πόσο πιο γελοία προσέγγιση μπορεί να υπάρξει στο θέμα από δύο πολιτικούς "νάνους" της πολιτικής ζωής όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ;

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ ο Αντώνης Ρέμος με την Μελίνα Ασλανίδου και το συγκρότημα Vegas.
Η τραγουδίστρια φορώντας αρχικά ένα μάξι φόρεμα βγήκε στην σκηνή ενώ ο Αντώνης Ρέμος πιο casual με τζην παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Οι Vegas όπως μας έχουν συνηθίσει με εκκεντρική εμφάνιση άνοιξαν το πρόγραμμα. Λουλουδοπόλεμος ασταμάτητος υπήρξε όταν ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στην πίστα μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου για να ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες. Πολλοί ήταν οι επώνυμοι της σόουμπιζ που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα. Ανάμεσά τους οι: Ελένη Φουρέιρα, Shaya, Χάρης Σιανίδης, Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Βάσω Κολιδά με τον αγαπημένο της, Γιάννη Εμμανουηλίδη. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα. Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά.

Οι επιστήμονες εξηγούν ότι το στρες μπορεί να μας γκριζάρει.
Σύμφωνα με τον Dr Mayumi Ito από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ο οποίος ηγήθηκε της πρόσφατης έρευνας σε ποντίκια, αναφορικά με το στρες και το χρώμα των μαλλιών φαίνεται ότι οι ορμόνες του στρες προκαλούν την «μετανάστευση» της μελανίνης – στην οποία οφείλεται το χρώμα των μαλλιών – μακριά από τους θύλακες της τρίχας. Πρόκειται ωστόσο για μια «μετανάστευση» χωρίς επιστροφή.Εάν πάλι σκέφτεστε να χαλαρώσετε στην παραλία αυτό το καλοκαίρι, εξασφαλίζοντας έτσι και την προστασία των μαλλιών σας από το γκριζάρισμα, ξανασκεφτείτε το. Οι ίδιοι ερευνητές εξηγούν ότι η υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί επίσης να προκαλέσει την «μετανάστευση» των μελανοκυττάρων από την τρίχα σε άλλα σημεία του δέρματος για την επανόρθωση βλαβών από την έκθεση στον ήλιο.Έτσι το «ρεζερβουάρ» μελανοκυττάρων στο τριχωτό της κεφαλής αδειάζει και οι τρίχες σταδιακά γκριζάρουν και μετά ασπρίζουν.Οι ερευνητές προσδοκούν να δημιουργήσουν φαρμακευτικά σκευάσματα που θα αντιπαρέρχονται την «γκρίζα» δράση του στρες στα μαλλιά μας, στην οποία είναι επιρρεπείς λόγου χάρη, εκείνοι που εργάζονται σε πολύ πιεστικές δουλειές.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget