16/6/13

KASIDIARIS-KONSTANTINIDOU - Το φλερτάκι το «πλήρωσε» με την δουλειά της η «εκρηκτική» 24χρονη Έλενα Κωνσταντινίδου, καθώς απολύθηκε από το γραφείο του πρώην υφυπουργού, κ. Κωνσταντόπουλου.Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η εμπιστοσύνη του στην συνεργάτιδά του κλονίστηκε από τη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.Συνεργάτης του βουλευτή της πρότεινε να μετακινηθεί στο γραφείο της Κατερίνης, η Έλενα, όμως, αρνήθηκε! Μάλιστα, φαίνεται να αντέδρασε όταν κατάλαβε τον λόγο της απόλυσης της. «Με απολύετε επειδή είμαι φίλη του Κασιδιάρη;», ρώτησε!Η 24χρονη ζήτησε και παρέμεινε στα καθήκοντά της μέχρι το τέλος Μαΐου..

Τροχοπέδη για τον Αντώνη Κανάκη αποτέλεσε κατά καιρούς ο φόρτος εργασίας που απαιτεί η δουλειά του. Όπως δήλωσε στο περιοδικό «TV Έθνος»: «Κατά καιρούς με είχε απομονώσει, μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία μου και είναι κάτι που σταδιακά προσπαθώ να διαχειριστώ καλύτερα».Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο παρουσιαστής μιλάει επίσης για τον έρωτα λέγοντας ότι «δεν τον φοβάται, αλλά σίγουρα κρατάει πράγματα για τον εαυτό του». Όσο για τα σχόλια ότι έχει γίνει πλούσιος από την τηλεόραση, απαντά: «Είναι αναπόφευκτο έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τηλεόραση, να έχω αποκτήσει χρήματα. Εξάλλου, δεν το έχω αρνηθεί και ποτέ. Όμως ούτε τα χρήματα, ούτε η τηλεόραση μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στη ζωή».Στην ερώτηση αν θα δεχόταν κούρεμα στις αποδοχές του, δηλώνει ότι «αυτό εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους θα μου ζητηθεί κάτι τέτοιο».Ο Αντώνης Κανάκης απαντά τέλος και σε όλους αυτούς που χαρακτήρισαν «εγωκεντρική» την παρουσίαση του «Immersion»: «Ήταν ένας πρωτοφανής όγκος θετικής έως και συγκινητικής ανταπόκρισης για τη δουλειά που έγινε, αλλά και για το έργο της Action Aid και σε αυτό θέλω να σταθώ, αφού το άλλο κομμάτι θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο».

newsbeast-gr

Για την εποχή των «χρυσών συμβολαίων» στην τηλεόραση, το κλείσιμο της ΕΡΤ, καθώς και τη συνεργασία της με τον Σίμο Κεδίκογλου μιλά σε συνέντευξή της στην «Real News» η Ρούλα Κορομήλα.

Η παρουσιάστρια που ξεκίνησε την καριέρα της στην κρατική τηλεόραση χαρακτηρίζει «άκομψο» τον τρόπο του κλεισίματος και εκφράζει την άποψη ότι η τηλεόραση σήμερα στερείται φαντασίας.
Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξή της…

Τι σημαίνει για ένα «παιδί» της κρατικής τηλεόρασης, που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, να πληροφορείται το κλείσιμο της ΕΡΤ και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο;

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι ένας άκρως δυσάρεστο γεγονός. Το να χάνει οποιοσδήποτε εργαζόμενος, σε οποιονδήποτε χώρο τη δουλειά του από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς κάποια ορατή προοπτική σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση είναι άγριο. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος. Οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία, μα καμία ευθύνη για την κακοδιαχείριση, τις λανθασμένες στρατηγικές και τις πολιτικές επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης προκειμένου να εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα. Ατομικά και κομματικά. Σε όλα τα κράτη η δημόσια τηλεόραση πρωταγωνιστεί και μάλιστα με ανταγωνιστική διάθεση.

Δεν θα μπορούσα, επειδή είναι και πρόσωπο την ημερών, να μη σε ρωτήσω για όσα γράφονται σχετικά με την τηλεοπτική συνεργασία σου στο παρελθόν με τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου…

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Σίμος Κεδίκογλου, πριν συνεργαστούμε μαζί, ήταν παρουσιαστής ειδήσεων στο CNN και ήδη πολυσυζητημένος δημοσιογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν χαρά μου, λοιπόν, που αποδέχτηκε την πρόταση να είμαστε μαζί. Άλλωστε είχε αυτόνομη ενότητα, αναδεικνύοντας κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

Από τη συνεργασία μας, και ενώ ήταν ήδη καταξιωμένος, με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα η σεμνότητα, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός του. Συγνώμη κιόλας αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που σχολιάζεται δυσμενώς. Και επειδή ορισμένοι έχουν ασθενή και επιλεκτική μνήμη, να τους θυμίσω ότι στις εκπομπές μου φιλοξένησα τα σημαντικότερα ονόματα της τέχνης, του πολιτισμού, αλλά και της πολιτικής ζωής. Από τη Μελίνα Μερκούρη μέχρι τον Μάριο Πλωρίτη. Και από την Αρβελέρ μέχρι τον Δημήτρη Μυταρά...Χαλαρώστε!

Ψυχή βλέπεις σήμερα στην τηλεόραση;

Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η ψυχή στην τηλεόραση!

Τα περισσότερα πρόσωπα που φιγουράρουν σήμερα στα εξώφυλλα των περιοδικών είναι «αστέρες» που έχουν στήσει καριέρα στις πλάτες σου. Ή αντιγράφοντας σε ή τους «έχεις επιβάλλει» εσύ η ίδια.

Το lifestyle για να το ξεκαθαρίσουμε το παίζω στα δάχτυλα, αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια για άλλους απίστευτα. Πάντα βέβαια για ανθρώπους που διέκρινα ότι αξίζει να τους βοηθήσεις. Εκτός από το ταλέντο χρειάζονται και τα παρελκόμενα. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα.

Τηλεόραση με χαμηλό μπάτζετ μπορεί να υπάρξει; Και για να ακριβολογώ, τηλεόραση χωρίς «χρυσά συμβόλαια» και λαμπερά σκηνικά έχει μέλλον;

Αδιαμφισβήτητα υπήρξα τυχερή που έζησα την εποχή αυτή. Τη «χρυσή εποχή» που λες. Πίστεψε με, όμως, δεν αρκούσε μόνο αυτό. Τα στελέχη των καναλιών επένδυαν σε εμένα γιατί γνώριζαν ότι η αλήθεια της ψυχής μου «πουλούσε». Όσον αφορά στην τηλεόραση σήμερα, χρειάζεται καινοτομία, δημιουργία, φαντασία, καλή συνεργασία, πολύ νερό στο κρασί και ανάλογη προσαρμογή στις συνθήκες. Έτσι θα υπάρξει αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Ο κόσμος πλέον δεν θέλει μια πλασματική πραγματικότητα. Σίγουρα έχει ανάγκη να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματα του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παρασυρθεί και σε ένα ξέφρενο πανηγύρι. Ούτε να συμβιβαστεί με ημίμετρα.

Το lifestyle, όμως, εξακολουθεί να πουλά.

Μόνο που ο κόσμος ασχολείται από περιέργεια και για να γελάει με κάποιους που νομίζουν ότι είναι κάποιοι. Τα σχόλια στο «μικροσκόπιο» σε Twitter και Facebook ωχριούν μπροστά στους πλέον ευφάνταστους συγγραφείς.

Λένε ότι οι σταρ της τηλεόρασης, όταν απομακρυνθούν -έστω και για λίγο- από τον φακό τρελαίνονται. Έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Ο φακός δημιουργεί εθισμό υπάρχει απάντηση;

Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι υγιής. Νομίζω-κι αν μου επιτρέπετε έχω το δικαίωμα να επιλέγω τα διαλείμματα και τις παύσεις. Το έχω κάνει άλλωστε πράξη. Σε κατάθλιψη δεν έχω πέσει ποτέ. Αντιθέτως, βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να κάνω δημιουργική και ευχάριστη τη ζωή μου. Πάντα με απλά καθημερινά πράγματα. Κυρίως όσα μου έλειψαν όλα αυτά τα χρόνια. Το να έχω χρόνο και χώρο να κάνω πράγματα για μένα.


newsbeast-gr

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο ήρθε στον κόσμο το μωρό της Kim Kardashian, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στην κλινική Cedars Sinai του Λος Άντζελες, όπως αναφέρουν αμερικανικές ιστοσελίδες.Πρόκειται για το πρώτο παιδί της διάσημης τηλεπερσόνας και του Kanye West με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, έπειτα από το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της Kris Humphries.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Kanye West δεν έχει αφήσει ούτε λεπτό την αγαπημένη του, μάλιστα έμεινε μαζί της καθ όλη τη διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού.

newsbeast-gr

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετανιώνεις για πράγματα που κάνεις» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με αφορμή την θεατρική προσπάθεια που έκανε, η οποία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα περίμενε.
Όπως δήλωσε στο περιοδικό «Hello»:
«Σε επίπεδο οικονομικό, δεν κατέληξε ευχάριστα. Δεν ήθελα να φτιάξω ένα θέατρο για τον εαυτό μου, γι αυτό η ιδέα που είχαμε ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο στον οποίο θα παίζουν και θα σκηνοθετούν και αρκετοί άλλοι εκτός από εμένα, νέοι άνθρωποι και ομάδες.

Είχανε την ιδέα ενός υβριδικού θεάτρου. Όλο αυτό το ξεκινήσαμε το 2007 και η πρώτη σεζόν έπεσε το 2008. Τότε είχαμε κάποια όνειρα για κρατική επιχορήγηση, η οποία είχε και λόγο, αλλά πέσαμε ακριβώς στην λάθος περίοδο να δοκιμάσει κανείς να ανοιχτεί. Οπότε οικονομικά ήταν μια ζημιογόνα ιστορία, όμως μάθαμε πολλά πράγματα.

Αν είχαμε αυτά τα χρήματα μπορεί να τα είχαμε χάσει τώρα στο κούρεμα των ομολόγων. Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα.

Καμιά φορά όταν βλέπω το πόσο δυσκόλεψαν τα πράγματα αργότερα κάτι το οποίο κανείς μας δεν μπορούσε να προβλέψει λέω πως ίσως και καλύτερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετανιώνεις για πράγματα που τα κάνεις, δεν βλάπτουν κανέναν αλλά κυρίως έχουν μια πολύ θετική προαίρεση και τα κάνεις με όλη σου την καρδιά και την ψυχή» τόνισε στο περιοδικό.


Newsbeast-gr

Ένας νεαρός εργαζόμενος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη μυστική εξωγήινη κληρονομιά του όταν στην Γη εισέβαλαν κάποια από τα μέλη της φυλής του.
Man of Steel
143 min - Action | Adventure | Fantasy
20 June 2013 at Greece
Stars:Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon

Man of Steel - Άνθρωπος από ατσάλι
143 λεπτά - Δράση | Περιπέτεια | Φαντασία
20 Ιουνίου στην Ελλάδα
Πρωταγωνιστούν: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon

ΤΡΑΓΚΑΣ: Δεν αποκλείεται ο Αβραμόπουλος, που θεωρείται «κολλητός» των Αμερικανών, και προ ημερών είχε πάει (στη θέση του Σαμαρά), στο εβραϊκό λόμπι τν ΗΠΑ, να είναι ο επόμενος εγκάθετος «Παπαδήμος». Κανείς δεν θέλει εκλογές, αλλά μπορεί και να προκύψουν! Ο Αβραμόπουλος, θεωρείται μία πολιτική μετάλλαξη που προσαρμόζεται παντού και μέχρι τώρα λέει τα καλύτερα λόγια για όλους τους ξένους…. που εδρεύουν στο εδώ πεδίον βολής! Τα πάει πολύ καλά με τον Τσίπρα και την απαράμιλλη γερμανική λογική του και επειδή έχουμε περάσει σε μέρες πολιτικών συμπράξεων και συγκυβερνήσεων, μερικοί φίλοι «πολιτικών χολυγουντιανών σεναρίων» δεν αποκλείουν να συμβεί εδώ, ότι συμβαίνει στην Γερμανία. Γιατί π.χ. το CDU μπορεί να κάνει κυβέρνηση με το SPD και δεν μπορεί να κάνει στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία με τον Σύριζα που τα ποσοστά τους εξασφαλίζουν αταλάντευτη πορεία εν μέσω Μνημονίου και κατοχής. Μην πείτε «Μα τι είναι αυτά που λες»; Αυτό που βλέπω είναι ότι η προστάτιδα δύναμη προωθεί Τζίμη και φυσικά Αλέξη…
Οι Αμερικανοί δεν συγχωρούν στο Σαμαρά ότι συνάντησε περισσότερες από μία φορές τον Αλεξέι Μίλερ της Γκάζπρομ (δεξί χέρι του Πούτιν), παρά τις προειδοποιήσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα και όχι μόνον. Δεν συγχωρούν στο Σαμαρά, ότι παρέκαμψε τις οδηγίες τους και ότι συζήτησε κατ’ ιδίαν με τον απεσταλμένο του Κρεμλίνου, χωρίς καν την παρουσία διερμηνέως…
Μην χάσετε στο CRASH που κυκλοφορεί να διαβάσετε το παρασκήνιο για τον Σαμαρά και τους Αμερικανούς...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget