15/6/13

Kόντρα στο Twitter είχαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο διευθυντής του γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης.Την αρχή έκανε ο Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος, επισυνάπτοντας μια φωτογραφία με αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα κολλημένη σε μία κολόνα , ρώτησε τον κ. Καμίνη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, αν είναι νόμιμο και τι κυρώσεις έχει επιβάλει. O κ. Καμίνης τον παρέπεμψε στον λογαριασμό που διατηρεί ως δήμαρχος Αθηναίων αναφέροντας τα εξής:
«Η επιτροπή εκλογικών παραβάσεων για τις παραβάσεις των εκλογών του Ιουν.'12 ουδέποτε συνεδρίασε με ευθύνη όλων των κομμάτων».
«Στις εκλογές Ιουνίου '12 παραπέμψαμε όλα τα κόμματα στην επιτροπή εκλογικών παραβάσεων».
Η όλη συζήτηση αφορά την αφίσα του Αλέξη Τσίπρα, η οποία έχει κολληθεί σε όλη την Αθήνα, με αφορμή την ομιλία του τη Δευτέρα στο Σύνταγμα.

stella dimitriou xristina dimitriou.Όταν βρίσκουν λίγο χρόνο τους αρέσει να τον μοιράζονται κάνοντας διάφορα μαζί. Οι δύο καλλονές σήμερα πήγαν να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο στην παραλία της Βούλας. Με το που εμφανίστηκαν στην πλαζ τράβηξαν σαν μαγνήτης τα ανδρικά βλέμματα. Διαθέτουν άψογες σιλουέτες και οι δύο!


Την ώρα που έκανε μανικιούρ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Beau Dunn.Η ηθοποιός εμφανίζεται να κάθεται χαλαρή σε σαλόνι ομορφιάς στο Μπέβερλι Χιλς, μόνο που η πολλή χαλαρότητα ήταν εμφανής και στο δέρμα της, καθώς, επέλεξε να φορέσει ένα σορτσάκι που εξέθετε την κυτταρίτιδα της.Από νύχια λοιπόν μπορεί να «έσκιζε», αλλά από σώμα αμφιβάλλουμε…






ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε κατά τη νυχτερινή της έξοδο στο Λονδίνο η Rihanna.Η τραγουδίστρια εθεάθη να πηγαίνει με τη συνοδεία μιας φίλης της σε κλαμπ της πόλης φορώντας ένα λευκό μίνι φόρεμα που κάλυπτε μόνο τα απολύτως .Την εμφάνισή της συμπλήρωσαν οι ασπρόμαυρες μπότες που έφταναν μέχρι πάνω από το γόνατο, καλύπτοντας στην ουσία περισσότερα από ό,τι το ρούχο που φορούσε...
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Το γάμο του με τη Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μιλώντας στο TV Έθνος ο ηθοποιός είπε: «Για γραφειοκρατικούς λόγους, θα κάνουμε έναν πολιτικό γάμο αρχικά και, μετά την γέννηση του παιδιού, θα κάνουμε και τον θρησκευτικό».Έτσι όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι θα έχει παντρευτεί πριν από το τέλος του 2013. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο εκείνος όσο και η Βάσω Λασκαράκη περιμένουν με αγωνία τον ερχομό της κόρης τους.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Προτίμηση στους αρκετά μεγαλύτερους από εκείνη άντρες έχει η Πηνελόπη Πλάκα. Κι αυτό γιατί όπως άφησε να εννοηθεί την κάνουν να νιώθει πιο ασφαλής, ενώ σημαντικό ρόλο έχει παίξει για εκείνη και το πρότυπο των γονιών της.«Είναι αλήθεια ότι με γοητεύουν οι μεγαλύτεροι άντρες. Μάλλον αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο πατέρας μου περνάει τη μητέρα μου 20 χρόνια και βλέποντας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι, σκέφτομαι ότι θα ήθελα και σε εμένα να συμβεί το ίδιο. «Θέλω ο σύντροφός μου να είναι και ο Πυγμαλίωνάς μου, να με μαθαίνει πράγματα, να με φροντίζει και να με προστατεύει» δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ και τόνισε ότι πολλές φορές οι φίλες της την κοροϊδεύουν για τον υπερβολικό ρομαντισμό της.«Καμιά φορά οι φίλες μου με κοροϊδεύουν όταν τους λέω ότι θα ήθελα με τον πρώτο άντρα που θα γνώριζα να πορευόμουν σε όλη μου τη ζωή, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ευτυχία από αυτήν. Μάλλον είμαι πολύ ρομαντική για τη σημερινή εποχή, αλλά κάθε φορά που ερωτεύομαι αισθάνομαι ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Ερωτεύομαι δύσκολα αλλά όταν μου συμβαίνει σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου, θα είναι για πάντα».
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Πολλοί άντρες παραληρούν στο πέρασμά της και όμως η Κατερίνα Στικούδη φαίνεται να είναι αρκετά μετριόφρων, καθώς, όπως εξομολογήθηκε, υπάρχουν στιγμές που δε νιώθει καλά με την εικόνα της.«Ξεσπάω στην γυμναστική. Μου αλλάζει τη διάθεση. Δεν πιστεύω ότι δυο πράσινα μάτια και ένα καλλίγραμμο σώμα σε καθιστούν όμορφο. Παίζει ρόλο πόσο αγαπάς και φροντίζεις τον εαυτό σου. Για μένα προσωπικά δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος, αλλά απεριποίητος», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη στο «Εγώ».
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Ανάμεσα σε τσιτάχ φωτογραφίζεται η Shakira στο πλαίσιο της νέας της καμπάνιας του νέου αρώματος της με τίτλο Wild Elixir.Η κολομβιανή τραγουδίστρια δείχνει ατρόμητη ενώ το βλέμμα της διαπερνάει το φακό.
















Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Elle, η Shakira είπε για τον Gerard Pique: «Τον αφήνω να έχει και ένα δικό του κόσμου, και αυτό ακριβώς είναι ένα από τα πιο υγιή πράγματα σε μια σχέση. Ξέρω ότι είναι μαζί μου, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή μας ενώνει η αγάπη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να μπορώ να του προσφέρω εκτός από τη γυναικεία μου υπόσταση!»


H τραγουδίστρια μίλησε και για την μέχρι τώρα εμπειρία της από τη μητρότητα δήλωσε : «Ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Και νομίζω πως αυτό θα συμβαίνει για την υπόλοιπη ζωή μου. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη μητρότητα ειδυλλιακή, άλλοι τη βρίσκουν βασανιστική εμπειρία, αλλά δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο!»
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

newsbeast-gr

White House Down (2013)
Σε μια περιήγηση του Λευκού Οίκου με την κόρη του, ένας αστυνομικός δρα για να σώσει το παιδί του και να προστατεύσει τον πρόεδρο από μια βαριά οπλισμένη ομάδα παραστρατιωτικών εισβολείς.

White House Down (2013)
137 min - Action | Drama | Thriller
19 September 2013 at Greece

White House Down - Άσπρο σπίτι κάτω (2013)
137 λεπτά - Δράση | Δράμα | Θρίλερ

19 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα


ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΕΡΙΤ Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση) nerit.
Η επωνυμία της εταιρείας είναι «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε» (στο εξής: ΝΕΡΙΤ- Α.Ε.).

Ο διακριτικός τίτλος της εταιρείας θα καθοριστεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ύστερα από εισήγηση του
Εποπτικού Συμβουλίου, που για το σκοπό αυτό θα διεξάγει έρευνα αγοράς και μελέτες. Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε είναι δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το Κράτος. Έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια».

Ως προς τον σκοπό της λειτουργία της, η κυβέρνηση επιδιώκει «Η ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. να αποβλέπει στην εκπλήρωση των σκοπών της δημόσιας
ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας, με την οργάνωση, εκμετάλλευση και λειτουργία τηλεοπτικών, διαδικτυακών και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και την παροχή κάθε είδους οπτικοακουστικών υπηρεσιών. Δεν επιδιώκει την απόκτηση κέρδους και συμβάλλει στην ενημέρωση, μόρφωση και ψυχαγωγία του κοινού».

Το στρατηγικό σχέδιο προβλέπεται να είναι δεκαετές, καθορίζεται με εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου,και περιλαμβάνει τους γενικούς αναπτυξιακούς στόχους της Εταιρίας, τα αναγκαία μέσα για την επίτευξή τους, το συνολικό κόστος των δραστηριοτήτων της Εταιρίας και τον τρόπο χρηματοδότησής τους.

Την ίδια ώρα, σχετικά με το επιχειρησιακό σχέδιο της Νέας ΕΡΤ η κυβέρνηση προτείνει ο Διευθύνων Σύμβουλος να καταρτίζει το επιχειρησιακό σχέδιο της ΝΕΡΙΤ-Α.Ε., το οποίο εγκρίνεται από το Διοικητικό και από το Εποπτικό Συμβούλιο της Εταιρίας.

Το επιχειρησιακό σχέδιο θα είναι ετήσιο και περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο: Τους επιδιωκόμενους στόχους κάθε σταθμού και κάθε δραστηριότητας της Εταιρίας, εκφρασμένους σε ποσά και ποσοστά και το αντίστοιχο προϋπολογιζόμενο κόστος. Τις ειδικότερες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων. Τα αναγκαία κεφάλαια και τον τρόπο κάλυψής τους. Τους ετήσιους χρηματοοικονομικούς, ποιοτικούς και επιχειρησιακούς δείκτες. Τις υποχρεώσεις προς τους καταναλωτές και την πρόβλεψη αποζημιώσεων. Τις προϋποθέσεις και τις παραδοχές επίτευξης των στόχων. Τις εσωτερικές διαδικασίες παρακολούθησης και ελέγχου της πραγματοποίησης των ανωτέρω στόχων.

Σχετικά με το μετοχικό κεφάλαιο της νέας δημόσιας τηλεόρασης «Το μετοχικό κεφάλαιο της ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. ανήκει αποκλειστικά στο Ελληνικό Δημόσιο, στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί ένας ονομαστικός και αναπαλλοτρίωτος τίτλος. Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της ΝΕΡΙΤ- Α.Ε είναι εκείνο που προκύπτει μετά την απογραφή και αποτίμηση των περιερχόμενων σε αυτή περιουσιακών στοιχείων, ενεργητικών και παθητικών, του καταργηθέντος ενιαίου φορέα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης Α.Ε. Πόροι της ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. είναι: Έσοδα από ανταποδοτικό τέλος, ως αντιστάθμισμα για την εκπλήρωση του στόχου της δημόσιας υπηρεσίας. Έσοδα από διαφημίσεις, και έσοδα από κάθε άλλη πηγή. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και του εκάστοτε αρμόδιου για θέματα Τύπου και Μέσων Ενημέρωσης, ύστερα από εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε., και αφού ληφθεί υπόψη η κοινοτική νομοθεσία για τις κρατικές ενισχύσεις στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, καθορίζεται το ύψος του ανταποδοτικού τέλους και τα υπόχρεα για την καταβολή του πρόσωπα.


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget