12/6/13

KARDAYI, Απο Δευτερα αλλαζει ωρα μεταδοσης το τουρκικο σηριαλ του αντ1 ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ και θα μεταδιδεται καθημερινα το απογευμα στις 17:10.
Απο τα ανεξηγητα αφου τετοια ωρα ειναι πολυ νωρις και καποιοι θα κοιμουνται ενω αλλοι θα κανουν το μπανιο τους στη παραλια...Ας ελπισουμε να μην σταματησει στο τελος αποτομα οπως εχει ξαναγινει με αλλα σηριαλ...


ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (36) ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



Ο τρίτος τελικός της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ.Το παιχνίδι αρχίζει στις 21:00 και θα μεταδοθεί χωρίς περιγραφή από επαγγελματία δημοσιογράφο, καθώς η Ένωση Συντακτών τηρεί την απεργία και δεν παρέχει την απαραίτητη άδεια. Γίνονται ενέργειες προκειμένου στο μικρόφωνο να υπάρχει άνθρωπος του μπάσκετ (προπονητής ή βετεράνος παίκτης), ο οποίος θα σχολιάζει και θα αναλύει ανά τακτά διαστήματα το ματς.

Την επίδειξη μόδας της σχολής του πρακτορείου μοντέλων «Cristi» πήγε να παρακολουθήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha έχει εκφράσει πολλές φορές την ευγνωμοσύνη της στην Κρίστι Κρανά, καθώς πέρασε και εκείνη από το συγκεκριμένο πρακτορείο μοντέλων στα πρώτα βήματα της καριέρας της στο μόντελινγκ και την τηλεόραση.





ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις όμως αυτή την φορά, η Αμερικανοπολωνέζα ηθοποιός και μοντέλο,Joanna Krupa, επιστράτευσε τις φίλες της από αμερικάνικο ριάλιτι «Real Housewives» για να διαφημίσει τα μαγιό που σχεδίασε η ίδια. Η ξανθιά καλλονή, η οποία έχει ψηφιστεί ως ένα από τα πιο καυτά μοντέλα στον κόσμο, πέρασε το σαββατοκύριακο φορώντας το μαγιό της δίπλα στην πισίνα και ποζάροντας συνεχώς στο φακό.











ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ήλιος είναι πηγή ζωής, αφού ενεργοποιεί τη βιταμίνη D, καταπολεμά τη μελαγχολία και βελτιώνει δερματικά προβλήματα.Ταυτόχρονα, όμως, η υπερβολική και χωρίς καμιά προστασία έκθεσή μας σ’ αυτόν εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους, καθώς επισπεύδει τη γήρανση της επιδερμίδας μας και ευνοεί την ανάπτυξη ορισμένων καρκίνων του δέρματος. Και ειδικά τώρα, που η υπεριώδης ακτινοβολία είναι μια μόνιμη απειλή για όλους μας, εφόσον η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει συνεχώς.

Για πιο αποτελεσματική, λοιπόν, προστασία τώρα το καλοκαίρι, που οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο δυνατές, είναι απαραίτητη η εξειδικευμένη αντηλιακή προστασία, η πρόσθετη δηλαδή προφύλαξη που μας παρέχουν τα αντηλιακά, αρκεί βέβαια αυτά να επιλέγονται και να χρησιμοποιούνται σωστά.

Προστασία από ρούχα

Οι νάιλον κάλτσες επιτρέπουν την είσοδο πολλών βλαβερών ακτίνων, ενώ τα παντελόνια με πυκνή ύφανση (π.χ. τζιν) προσφέρουν μοναδική προστασία.

Ένα καπέλο τζόκεϊ ή ακόμη κι ένα απλό καπέλο προστατεύουν το πρόσωπο και τα αφτιά όσων εργάζονται στην ύπαιθρο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το ίδιο ισχύει και για όσους κάνουν σπορ σε ανοιχτό χώρο.

Τα καπέλα είναι απαραίτητα και για όσους δεν έχουν μαλλιά, δεδομένου ότι η έλλειψη μαλλιών αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης δερματικού καρκίνου στο κεφάλι.

Για τα άτομα με ανοιχτό δέρμα (κόκκινα ή ξανθά μαλλιά) που σπάνια μαυρίζουν, συνιστάται ιδιαίτερα η χρησιμοποίηση των ρούχων ως μέσο προστασίας.

Προστασία από αντηλιακά

Ποια αντηλιακά πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Πρώτα απ’ όλα ελέγξτε το δείκτη προστασίας. Βεβαιωθείτε ότι το αντιηλιακό σας έχει ευρωπαϊκό δείκτη (η πληροφορία αυτή αναγράφεται στη συσκευασία), καθώς και η χώρα μας χρησιμοποιεί τους δείκτες αυτούς.
Στη συνέχεια διαλέξτε ένα προϊόν που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος.

Εάν μαυρίζετε εύκολα και έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα (μεσογειακός τύπος), επιλέξτε ένα αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 12 (μέτρια προστασία).

Εάν στην αρχή κοκκινίζετε και κατόπιν μαυρίζετε, ένα αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 20 (υψηλή προστασία) είναι το καταλληλότερο για εσάς.

Εάν μαυρίζετε με μεγάλη δυσκολία και το δέρμα σας κοκκινίζει πολύ γρήγορα, χρησιμοποιήστε ένα αντιηλιακό με δείκτη προστασίας μεγαλύτερο του 20 (25, 50 ή 60, ακραία δηλαδή προστασία).

Επιλέξτε ένα ευχάριστο στη χρήση αντιηλιακό και ελέγξτε το άρωμα, την υφή και την τιμή του.



Αποτελεσματικότερα αντηλιακά

Ο δείκτης προστασίας τους θα πρέπει να επιλέγεται πάντα ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Τα ανοιχτόχρωμα δέρματα χρειάζονται μεγαλύτερο δείκτη προστασίας από τα σκουρόχρωμα.

Η βάση τους πρέπει να είναι συμβατή με το βαθμό λιπαρότητας του δέρματος. Έτσι, τα λιπαρά δέρματα έχουν ανάγκη από γαλακτώματα ή λοσιόν, ενώ τα ξηρά από κρέμες και λάδια.

Το αντιηλιακό πρέπει να μπαίνει πάντα σε καλά πλυμένο και στεγνό δέρμα και όχι σε ιδρωμένο, βρόμικο ή λιπαρό.

Αποφεύγετε να «παστώνετε» το δέρμα σας με αντιηλιακό. Ένα λογικό πάχος επάλειψης είναι 0,5-1 mm.

Πρέπει να ανανεώνετε το αντιηλιακό σας εάν μένετε στον ήλιο πάνω από 3-4 ώρες, όταν ιδρώνετε πολύ και αν μπαινοβγαίνετε στη θάλασσα.

Υγιεινό μαύρισμα

Τις πρώτες μέρες στον ήλιο κάνετε ηλιοθεραπεία προοδευτικά. Αποφεύγετε την παραλία από τις 12-4 μ.μ.τού βουτήξετε στη θάλασσα.

Προστατευθείτε ακόμα και κάτω από την ομπρέλα, γιατί η άμμος αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου και μπορεί έτσι να πάθετε δυνατά εγκαύματα.

Πίνετε πολλά υγρά, ιδιαίτερα δροσερό νερό. Αποφεύγετε το πολύ παγωμένο νερό.

Προστατεύετε τα μάτια σας από τις αντανακλάσεις των ηλιακών ακτίνων στο νερό ή την άμμο. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος βλάβης του κερατοειδούς.

Πριν από την ηλιοθεραπεία αποφεύγετε να φοράτε αρώματα, γιατί ορισμένα προκαλούν φωτοευαισθησία και ευθύνονται για την εμφάνιση αντιαισθητικών καφέ λεκέδων στο δέρμα.

Μετά την ηλιοθεραπεία, το βράδυ, ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με ένα γαλάκτωμα. Έτσι, θα διαρκέσει περισσότερο και το μαύρισμά σας.

Αν καείτε από τον ήλιο, χρησιμοποιήστε ειδικές κρέμες για τις περιοχές του δέρματος που σας... καίνε.

Είδη αντηλιακών

Γαλακτώματα: Είναι κατάλληλα για το σώμα και κάθε τύπο δέρματος. Με την ιδιότητά τους να απλώνονται και να απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν. Όσο διαρκεί η ηλιοθεραπεία, πρέπει να ανανεώνονται συχνά.

Λάδια: Επειδή δε φεύγουν εύκολα από το δέρμα, αποτελούν ιδανικά φίλτρα προστασίας για ανθεκτικές και μαυρισμένες επιδερμίδες. Μειονέκτημά τους, ότι λιπαίνουν το δέρμα, το κάνουν να γυαλίζει και να κολλάει πάνω του η άμμος.

Κρέμες: Κατάλληλες για το πρόσωπο (λόγω του ότι είναι πιο παχύρρευστες), είναι σε θέση να προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση από ό, τι τα γαλακτώματα. Και αυτές πρέπει να ανανεώνονται συχνά στη διάρκεια της ηλιοθεραπείας.

Ζελ: Ιδανικά για το σώμα και το πρόσωπο, μειώνουν τις πιθανότητες να εμφανιστούν αλλεργίες, λόγω του ότι δεν περιέχουν λιπαρά, συντηρητικά και αρώματα. Κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες.

Φωτότυπος

Αυτός καθορίζει πόσο ευάλωτο είναι το δέρμα μας στον ήλιο. Καθένας μας, λοιπόν, έχει –ανάλογα με το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών του– το δικό του φωτότυπο. Γι’ αυτό, εάν κάποιου το δέρμα καίγεται ευκολότερα στον ήλιο, θα πρέπει να τον αποφεύγει ή να χρησιμοποιεί αντηλιακά με μεγαλύτερο δείκτη προστασίας.

Δείκτης προστασίας

Είναι ένας αριθμός που αναγράφεται σε όλα τα αντηλιακά και δείχνει πόσο περισσότερο χρόνο μπορούμε να μένουμε στον ήλιο, χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο αντιηλιακό, σε σχέση με το χρόνο που θα μπορούσαμε να μείνουμε χωρίς αυτό.

Για παράδειγμα, αν ένα αντιηλιακό έχει δείκτη προστασίας 4, αυτό σημαίνει ότι κάποιος που θα μπορούσε να μείνει στον ήλιο δίχως αντιηλιακό για 15 λεπτά χωρίς να κοκκινίσει με αυτό το αντιηλιακό μπορεί να κάνει ηλιοθεραπεία για 60 λεπτά.

Όμως, αυτοί οι υπολογισμοί, πρακτικά, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα, αφού παράγοντες όπως ο ιδρώτας, το κολύμπι, το πάχος της επίστρωσης επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του αντιηλιακού.

Οι δείκτες συνήθως ξεκινούν από το 2 και φτάνουν έως το 50, όπου τότε έχουμε και απόλυτη προστασία.

Πηγή: belife-gr
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η Μαρία Μενούνος περιμένει πώς και πώς τον ερχομό της στην Ελλάδα.Η παρουσιάστρια, σε λίγες ημέρες γίνεταινονά της κόρης του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά. Μαζί της, όπως αναφέρει το περιοδικό Like θα είναι και ο επί 13 χρόνια σύντροφος της, με τον οποίο μάλιστα δεν έχουν έρθει ποτέ μαζί στην Ελλάδα. Το ζευγάρι τις λίγες ημέρες που θα είναι στην Ελλάδα θα φιλοξενηθεί στην οικία Πατίτσα στα Νότια προάστια.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Πυκνώνουν οι «μυστικές» συναντήσεις της Katy Perry και του Robert Pattinson.Οι δύο φίλοι παρακολούθησαν μαζί την παράσταση της Bjork ενώ έφυγαν χωριστά για να αποφύγουν τους παπαράτσι. Η Katy Perry και ο Robert Pattinson είχαν ξαναβρεθεί πριν λίγες μέρες στο γάμο ενός κοινού τους γνωστού και είπαν πως είναι μόνοι δύο καλοί φίλοι. Η τραγουδίστρια χώρισε πρόσφατα από τον φίλο της John Mayer ενώ επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός του Pattinson με την Kristen Stewart η οποία δεν ήταν και η πιο... πιστή σύντροφος μετά την ιστορία της με τον  σκηνοθέτη Rupert Sanders.Άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον είπε στο περιοδικό «Grazia»:«Η Katy και ο Robert περνούν πολλές ώρες μαζί τελευταία και μπορώ να πω ότι έχουν καλή χημεία. Η Katy πιστεύει ότι μιας και ο Robert δεν είναι μαζί πια με την Kristen θα του κάνει καλό να περνάνε χρόνο μαζί».







ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Δύσκολες ώρες περνά η Μαρία Μπεκατώρου, αφού «έφυγε» από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο.Σήμερα το πρωί πέθανε ο πατέρας της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.«Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της Μαρίας σε ηλικία 78 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με την ανίατη αρρώστια.Η κηδεία του πατέρα της θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κεφαλονιά.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Ο Γιώργος Καραμίχος θα γίνει ξανά μπαμπάς. Μπορεί να είναι πατέρας της έφηβης πια Ρεγγίνας, όμως θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος!Ο Γιώργος επέστρεψε μαζί της από το Λος Άντζελες, όπου παρέμεινε για επτά μήνες και μάλιστα το Πάσχα το πέρασαν μαζί στο Σίκινο. Σύμφωνα με το περιοδικόHello, το ευχάριστο γεγονός το ξέρουν μόνο λίγοι, μόνο κάποιοι στενοί τους φίλοι, ενώ ο ίδιος δεν θέλει να μιλά γι' αυτό ακόμα. Εμείς να τους ευχηθούμε «Με το καλό να 'ρθει στον κόσμο το μωράκι τους»!
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Είναι γεγονός ότι η Mykonos-Μύκονος είναι ο αγαπημένος προορισμός των ποδοσφαιριστών εγχώριων και ξένων. Έτσι μετά τον Μοντέστο και ο Γερμανός διεθνής επιθετικός, Andre Schurrle - Αντρέ Σίρλε παραθερίζει στο νησί των Κυκλάδων.Ο 22χρονος άσος, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταπήδηση του στην Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο και δηλώνει μαγεμένος από τις ομορφιές του νησιού.Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν έστειλε την καλημέρα του από το νησί των ανέμων και ανέβασε φωτογραφίες θέλοντας να μοιραστεί με τους θαυμαστές του τις ξέγνοιαστες στιγμές του στην Ελλάδα.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
zougla-gr

Είναι γνωστό πως η Nikki Leigh ψάχνει αφορμή για να βγάλει τα ρούχα της και να δείξει το καυτό κορμί της.Αυτήν τη φορά σκαρφίστηκε μια φωτογράφιση σε μια πισίνα και μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
zougla-gr

Θεωρείται ένας από τους πιο καυτούς «αγγέλους» της Victoria's Secret και ανερχόμενο αστέρι στον χώρο της μόδας.Η 21χρονη Nina Agdal, μέσα σε δύο μόνο χρόνια, κατάφερε να έχει φωτογραφηθεί για δεκάδες περιοδικά μόδας με πολλές εταιρείες ρούχων και εσωρούχων να θέλουν να φωτογραφηθεί με τα κομμάτια τους. Αυτή την φορά απολαμβάνουμε την καλλονή από τη Δανία να φωτογραφίζεται με τα μαγιό γνωστής εταιρείας κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες το απολαμβάνει.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget