11/6/13

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.... ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ
ΣΤΑΗ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ (αυτα τα εκανε το πασοκ για οσους θυμουνται)
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ... ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ
LIVE ERT

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΡΤ Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «ιερές αγελάδες που παραμένουν άθικτες», υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορούμε να ανεχόμαστε θύλακες αδιαφάνειας και δημόσιας σπατάλης».«Την ΕΡΤ την πληρώνει ο Ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού: γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο», είπε, μεταξύ άλλων, αναφέροντας ότι έχει «τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση: τη μισή σχεδόν και για τα τρία δημόσια κανάλια μαζί, απ' όση ένα μέσο εμπορικό κανάλι».«Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ. Με το ισχύον νομικό πλαίσιο και με κοινή υπουργική απόφαση σταματούν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σήμερα το βράδυ. Και στη θέση της ΕΡΤ θα δημιουργηθεί ένας σύγχρονος, δημόσιος - αλλά όχι κρατικός, ούτε κομματικά ελεγχόμενος - Οργανισμός Ραδιοτηλεόρασης», επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου. ΒΙΝΤΕΟ

LIVE ERT

Παναγιώτης Πετράκης: «Σε αυτή τη περίοδο κρίσης δεν σταματώ να δουλεύω. Έρχεται η μια δουλειά μετά την άλλη, οπότε θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Με ολοκλήρωνε τόσο το επαγγελματικό μέρος, δεν ένιωθα να μου λείπει κάτι», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Like. Όσο για το αν η εμφάνιση του, τον βοήθησε; «Δεν αισθάνομαι να έχω παίξει πολλούς ρόλους, αυτού που λέμε «ωραίου». Απλά έχω ένα παρουσιαστικό, το οποίο μπορεί να είναι ελκυστικό και να βοηθάει αλλά μέχρι εκεί».

Η Ελένη Φουρέιρα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μία καυτή φωτογραφία με μαγιό.Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τα μπάνια της και είπε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους.Η συγκεκριμένη φωτογραφία πήρε πολλά θετικά σχόλια και like αφού η Ελένη Φουρέιρα διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Φτιάξτε με ξύδι και μυρωδικά το δικό σας σπιτικό, χωρίς χημικά, μαλακτικό ρούχων.
Tι χρειάζεστε:
500 ml. λευκό ξύδι
Αιθέριο έλαιο της επιλογής σας
Φρέσκα μυρωδικά
Βάλτε το ξύδι στο βάζο σας και ρίξτε μέσα 10- 12 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο. Κλείστε το καπάκι και ανακινήστε να ανακατευτεί καλά. Σε κάθε πλύση, προσθέστε ¼ φλιτζανιού του τσαγιού από το μείγμα στη θήκη του πλυντηρίου για το μαλακτικό. Για ακόμα πιο έντονο άρωμα, προσθέστε στο μείγμα μία δόση φρέσκων μυρωδικών, όπως δενδρολίβανο, λεβάντα ή μέντα.
Πηγή: neadiatrofis.gr
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Η Νάταλι Θάνου πριν λίγο καιρό γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Η τραγουδίστρια και μοντέλο είναι μια τρυφερή μανούλα.Συχνά πυκνά ανεβάζει στο twitter της φωτογραφίες, που έχουν σχέση με τον μικρό μπόμπιρα. Ποστάρει τα ρουχαλάκια του, την πρώτη τους βόλτα, τώρα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το δωμάτιο του παιδιού της, που θα πάρει το όνομα «Άρη»!
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Ο Άκης Πετρετζίκης είπε να απολαύσει το γεύμα του, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό!Ο μάγειρας την ώρα που απολάμβανε το φαγητό του είχε έναν απρόσμενο «επισκέπτη»! Μάλιστα, τον «τσάκωσε» και έβγαλαν μαζί και μια φωτογραφία. Ο λόγος για ένα σπουργιτάκι που διέκοψε τον Άκη από το φαγητό του! Ο σεφ πόσταρε φωτογραφία με το πουλάκι, το οποίο το κρατούσε στην χούφτα του και έγραψε στο instagram: «Αν είναι δυνατόν εκεί που έτρωγα, ήρθε ένα σπουργιτάκι στο χέρι μου»,
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Στο γάμο της παιδικής φίλης της στο Cabo San Lucas στο Μεξικό βρέθηκε η Lady Gaga. Η τραγουδίστρια ήταν άκρως ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη!Η Lady Gaga εμφανίστηκε με ένα μπεζ αρχαιοελληνικό φόρεμα και λουλούδι στα μαλλιά και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η τραγουδίστρια απόλαυσε αυτή τη στιγμή της παιδικής της φίλης.Η ίδια πάντως μετά από σκληρή γυμναστική και διατροφή απέκτησε κορμάρα. Πρόσφατα είχε πει:«Λατρεύω να τρώω μακαρόνια και πίτσα. Είναι τόσο απελπιστικά νόστιμα. Κάθε φορά που πάω στο εστιατόριο των γονιών μου, παίρνω και από ένα κιλό! Με πιέζει να τρώω ο πατέρας μου. Ειλικρινά δεν νιώθω καθόλου άσχημα. Άλλωστε όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κάνω αυστηρές δίαιτες»!
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
gossip-gr

Πριν λίγες μέρες η 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Το οικογενειακό της περιβάλλον έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά μ' αυτό τον τρόπο ήθελε να της δώσουν σημασία.Σύμφωνα με την New York Post, όταν έφτασε η 15χρονη στο νοσοκομείο ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια και έλεγε στους γιατρούς ότι δεν θέλει να πεθάνει!Άνθρωπος από το περιβάλλον της λέει: «Αυτό το επεισόδιο ήταν τρομακτικό για όλη την οικογένεια! Όταν συνήλθε έκλαιγε με λυγμούς και φώναζε πως θέλει να ζήσει. Αλλά δεν θέλει να ζήσει εδώ. Θα ήθελε ο μπαμπάς της να ήταν μαζί της».Τέλος ο ίδιος άνθρωπος αποκαλύπτει πως η οικογένεια αποφάσισε να της αλλάξει το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο πήγαινε τα τελευταία χρόνια, μιας και δεχόταν επιθέσεις από συμμαθητές.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «ιερές αγελάδες που παραμένουν άθικτες», υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορούμε να ανεχόμαστε θύλακες αδιαφάνειας και δημόσιας σπατάλης».«Την ΕΡΤ την πληρώνει ο Ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού: γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο», είπε, μεταξύ άλλων, αναφέροντας ότι έχει «τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση: τη μισή σχεδόν και για τα τρία δημόσια κανάλια μαζί, απ’ όση ένα μέσο εμπορικό κανάλι».«Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ. Με το ισχύον νομικό πλαίσιο και με κοινή υπουργική απόφαση σταματούν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σήμερα το βράδυ. Και στη θέση της ΕΡΤ θα δημιουργηθεί ένας σύγχρονος, δημόσιος - αλλά όχι κρατικός, ούτε κομματικά ελεγχόμενος - Οργανισμός Ραδιοτηλεόρασης», επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου.


ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ VIDEO FINAL GREEK SUBS KARADAYI TELEUTAIO EPEISODIO Η Φεριντέ έχει πια μάθει για την ταυτότητα του Μαχίρ και δεν θέλει να τον δει ξανά μπροστά της. Νιώθει προδομένη και γι’ αυτό αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή του. Ωστόσο ο Μαχίρ συνεχίζει να τη διεκδικεί. Ενα βράδυ που συναντιούνται, ο Μαχίρ πέφτει θύμα επίθεσης πυροβολισμού. Η Φεριντέ ουρλιάζει και ζητάει βοήθεια. Στο νοσοκομείο η αγωνία μεγαλώνει τόσο για τη Φεριντέ όσο και για την οικογένεια του Μαχίρ, αφού η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Ο Τουργκούτ της δίνει το λόγο του ότι θα βρει αυτόν που τον πυροβόλησε.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια Καρά είναι συγκλονισμένη και με το ένταλμα σύλληψης εναντίον του Μαχίρ. Η Φεριντέ δεν φεύγει από το πλευρό του, παρά τις αντιρρήσεις του Τουργκούτ και της οικογένειάς της. Η Φεριντέ, σίγουρη πως ο Μαχίρ θα πεθάνει, θέλει να τον αποχαιρετίσει. Μόλις του δίνει το τελευταίο φιλί, εκείνος ξυπνάει από το κώμα. Την ίδια ώρα η Αϊτέν επισκέπτεται τον Τουργκούτ στο γραφείο του κι εκείνος τη βιάζει. Η κοπέλα σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση επιστρέφει στο σπίτι της και κλείνεται στο δωμάτιό της. Η κατάσταση της υγεία του Μαχίρ δεν του επιτρέπει να παρευρεθεί στη δίκη του πατέρα του. Οταν όμως όλα είναι εναντίον του Ναζίφ, ο Μαχίρ κάνει την έκπληξη και μπαίνει μέσα στην αίθουσα. Στο μεταξύ, η Αϊτέν δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τα όσα της συνέβησαν, όταν όμως ο Νετζντέτ τη βλέπει σ’ αυτή την κατάσταση, αμέσως τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Μαχίρ το σκάει από το νοσοκομείο, όμως συναντάει στον Τουργκούτ. Οι δύο άνδρες κυνηγιούνται μέσα στους διαδρόμους της κλινικής, μέχρι που για πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι.

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ VIDEO






ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


Το απόλυτο χάος επικρατεί από τα ξημερώματα της Τρίτης στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, όπου με εντολή του Ερντογάν, οι ένοπλες ειδικές δυνάμεις επιχείρησαν να εκκενώσουν την πλατεία από τους διαδηλωτές!

Με αποτέλεσμα να γίνει «εμπόλεμη ζώνη» η περιοχή! Η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και τις αύρες εκτόξευσης νερού, ενώ οι διαδηλωτές απάντησαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ!
Να σημειωθεί ότι πριν την επιχείρηση της Αστυνομίας, η πλατεία ήταν σχεδόν άδεια. Και όσοι από τους διαδηλωτές μένουν εκεί, κοιμούνταν ακόμα!

Στη συνέχεια η αστυνομία αφαίρεσε τα πανό που είχαν αναρτήσει οι διαδηλωτές στην πρόσοψη κτιρίου το οποίο βλέπει στην πλατεία, ενώ ο τοπικός κυβερνήτης δήλωσε ότι η αστυνομία δεν έχει πρόθεση να διαλύσει την διαδήλωση στο γειτονικό πάρκο Γκεζί.

Εκατοντάδες διαδηλωτές με αντιασφυξιογόνες μάσκες και πλαστικά κράνη συγκεντρώθηκαν στα σκαλιά που οδηγούν από την πλατεία στο πάρκο, ενώ η αστυνομία έχει παρατάξει τα οχήματα με τις αντλίες νερού γύρω από την πλατεία.

taxim_plateia_prwi1.jpg
«Στόχος μας είναι να απομακρύνουμε τα σύμβολα και τις φωτογραφίες πάνω από το άγαλμα του Ατατούρκ και πάνω στο Πολιτιστικό Κέντρο Ατατούρκ. Δεν έχουμε άλλο στόχο», έγραψε στο Twitter ο κυβερνήτης Χουσεΐν Αβνί Μουτλού και πρόσθεσε: «Δεν θα αγγίξουμε το Πάρκο Γκεζί και το Ταξίμ».

Ακόμα αιτιολόγησε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας: «Το θέαμα (των διαδηλωτών) ενοχλούσε τον πληθυσμό και αμαύρωνε την εικόνα της χώρας στον κόσμο»

Ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν με αυτή του την κίνηση θέλησε να στείλει ένα μήνυμα: ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει!

Εν τω μεταξύ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, να περιοριστεί η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook και Twitter με ειδικό νόμο όταν πρόκειται «για περιπτώσεις όπου απειλείται η ειρήνη και η κοινωνική ηρεμία»!

Μάλιστα, έχει συμφωνήσει να συναντήσει τους ηγέτες του κινήματος των οποίων οι ειρηνικές διαμαρτυρίες στην Κωνσταντινούπολη μετατράπηκαν σε ένα κύμα διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης που μέχρι στιγμής έχει αφήσει πίσω του τρεις νεκρούς και περί τους 5.000 τραυματίες.

Όπως ανακοίνωσε στο twitter ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των δανειστών, «ο σχεδιασμός της κινητικότητας των 12.500 θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου μετά από συστηματική προετοιμασία».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως «αυτό πρέπει να γίνει με έναν τρόπο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δημοσίου και να αξιοποιεί τις ικανότητες του κάθε εργαζόμενου».

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζήτησε χθες λίγο ακόμη χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των φορέων και σε αυτές τις 19 ημέρες μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει γερό… σπριντ ώστε μέχρι τέλος Ιουνίου να έχει μπει και η τελευταία τελεία στο σχέδιο κινητικότητας για τους 12.500 υπαλλήλους.

Παράλληλα, στη χθεσινή συνάντηση με την τρόικα, υπήρξε -σύμφωνα με πληροφορίες- κοινός τόπος για το θέμα των απολύσεων, με τον κ. Μανιτάκη ωστόσο να εξηγεί ότι έχει έτοιμή τη δεξαμενή των φορέων και των οργανισμών, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για συγχωνεύσεις και καταργήσεις αλλά να πετά το «μπαλάκι» στους πολιτικούς αρχηγούς για τις κρίσιμες αποφάσεις.

Έτσι, η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας (πιθανόν την Πέμπτη) θα έχει δύο… κυρίως πιάτα στο μενού: απολύεις στο Δημόσιο και αποκρατικοποιήσεις…

Στα 58 της χρόνια η Άντζελα Δημητρίου έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλές νεότερές της! Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια φρόντιζε πάντα την εμφάνισή της και στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της. Αυτή τη φορά κερδίζει πόντους ποζάροντας με μαγιό!Τις παρακάτω φωτογραφίες της ανέβασε η ίδια η τραγουδίστρια στην σελίδα τς στο facebook για να δεχτεί δεκάδες θετικά σχόλια για την σιλουέτα και την  εμφάνισή της!









Μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη και έβαλε “φωτιά' στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γνωστή ερμηνεύτρια ποζάρει στο φωτογραφικό φακό μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν είναι τελικά μαζί και επιβεβαιώνουν με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους.

Οι φήμες πως είναι ζευγάρι έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, με την Αγγελική και τον Σάββα να μην παίρνουν θέση όταν τους ρωτούν αν είναι μαζί και να δηλώνουν φίλοι. Άνθρωποι χαμηλών τόνων, άλλωστε και οι δυο προσπαθούν να κρατούν τα προσωπικά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η αλλαγή της όμορφης αγγελικής είναι εμφανής το τελευταίο διάστημα. Πολλοί φίλοι της αναφέρουν πως είναι πιο χαρούμενη και λαμπερή από ποτέ και γι\' αυτό θα μπορούσε να οφείλεται πιθανότατα στον έρωτα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πριν λίγες μέρες, οι δυο τους απαθανατίστηκαν από το φακό σε κοινές διακοπές τους στο νησί των Ανέμων, φουντώνοντας τις φήμες πως είναι τελικά ζευγάρι.

ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΑΠΕΡΓΗ το περασμένο Σάββατο, λίγο πριν το live της Κυριακής στα εγκαίνια του νέου καταστήματος των Η&M στον Πειραιά και τραγούδησαν live για όλους τους θαυμαστές τους που ήταν εκεί.Ο Κώστας και η Θωμαή έκαναν το opening του Η&M, και αποθεώθηκαν από τους φανς. Ειδικά ο Κώστας Μαρτάκης, για μια ακόμη φορά, καταχειροκροτήθηκε και παρέσυρε με την ενέργειά του και τα τραγούδια του, όλο τον κόσμο. Η Θωμαή Απέργη εντυπωσίασε με τη φωνή της και την χορευτική της κίνηση. Στο τέλος και οι δύο, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα.Πριν ανέβουν στη σκηνή, όμως, ο Κώστας και η Θωμαή έκαναν τα ψώνια τους και διάλεξαν αγαπημένα κομμάτια που θα φορεθούν.

//
Ο Κώστας και η Θωμαή έκαναν το opening του Η&M, και αποθεώθηκαν από τους φανς. Ειδικά ο Κώστας Μαρτάκης, για μια ακόμη φορά, καταχειροκροτήθηκε και παρέσυρε με την ενέργειά του και τα τραγούδια του, όλο τον κόσμο. Η Θωμαή Απέργη εντυπωσίασε με τη φωνή της και την χορευτική της κίνηση. Στο τέλος και οι δύο, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα.

//
Πριν ανέβουν στη σκηνή, όμως, ο Κώστας και η Θωμαή έκαναν τα ψώνια τους και διάλεξαν αγαπημένα κομμάτια που θα φορεθούν.



/
/


/
/

/
/

/
/

/

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget