10/6/13

fatmagul episodes greek subs ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 85-86-87-88-89 περιληψη... Δευτέρα 10/6/13, 19:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85

Με την είδηση ότι πλησιάζει η δίκη του Κερίμ, το κλίμα στο εστιατόριο της Φατμαγκιούλ αλλάζει αμέσως και η ίδια αρχίζει με ενθουσιασμό την αντίστροφη μέτρηση. Η Εμπέ Νινέ, από την άλλη, μαζί με τη χαρά της έχει πάνω της και τη σκιά από το γράμμα που άφησε η μητέρα του Κερίμ στον γιο της… Η Εμπέ Νινέ, μετά από τη συνάντησή της με τον Φαχρετίν, παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει στον Κερίμ το γράμμα που του έκρυβε τόσα χρόνια. Αυτές οι συναντήσεις, που γίνονται παρά τις αντιρρήσεις του Κερίμ και που ανησυχούν τη Φατμαγκιούλ, τραβούν το ενδιαφέρον της Μουκάντες, η οποία σπεύδει να βγάλει ως συνήθως λανθασμένα συμπεράσματα. Ο Μουσταφά, που συναντιέται με την Ασού στον τάφο του Βουράλ, δεν έχει πια περιθώρια διαφυγής για να μπορέσει ξανά να αρνηθεί την αλήθεια. Όταν, λοιπόν, ο Μουσταφά παραδέχεται το έγκλημά του στην Ασού, καταλαβαίνει ότι αφήνει το μέλλον του στα χέρια της. Η Λεμάν ορκίζεται να βρει τον δολοφόνο του γιου της και τότε ο Μουσταφά βρίσκει μια νέα ευκαιρία για να στρέψει την προσοχή τους μακριά του... Οι Γιασαράν γίνονται τώρα ανοιχτός στόχος και τραβούν πάνω τους τις υποψίες για το θάνατο του Βουράλ, με αποτέλεσμα να φαγώνονται μεταξύ τους. Αποκαλύπτεται η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ του Μιουνίρ και του Ρεσάτ Γιασαράν και ξεσπά καυγάς όταν ο ένας προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον άλλον. Η έντονη διαμάχη μπροστά σε ολόκληρη την οικογένεια γίνεται η αιτία να ξεχυθούν στο φως όλα τους τα μυστικά.

Τρίτη 11/6/13, 19:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86

Το σχέδιο του Ερντογάν πετυχαίνει και οι Γιασαράν βάζουν στο χέρι τις φωτογραφίες που στριμώχνουν άσχημα τον Τουρανέρ. Ο Φαχρετίν, που είναι αποφασισμένος ότι κι αν γίνει να μην αφήσει πια μόνο τον γιο του, βρίσκει έναν απρόσμενο τρόπο να εμφανιστεί μπροστά στους Γιασαράν. Εντωμεταξύ, ο Κερίμ πρόκειται να περάσει μια μεγάλη δοκιμασία στη φυλακή, όταν έρχεται εν αγνοία του αντιμέτωπος με την παγίδα που του έχει στήσει ο Μιουνίρ. Η Μουκάντες, μαθαίνει για την επιστολή που δεν δόθηκε ποτέ στον Κερίμ και βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να τρυπώσει στο δωμάτιο της Εμπέ Νινέ και να την πάρει. Η Εμπέ Νινέ πιάνει στα πράσα τη Μουκάντες οδηγώντας τη σχέση τους εκτός κάθε ελέγχου, καταλήγοντας σ’ ένα ατύχημα που θα αλλάξει και πάλι όλες τους τις ισορροπίες. Ο Μουσταφά, που φοβάται ότι η Ασού θα ομολογήσει την αλήθεια, κάνει ένα βήμα για να εξασφαλίσει το μέλλον του, προτού γίνει η δίκη του Κερίμ. Όταν φτάνει η μέρα της δίκης, ο Ρεσάτ Γιασαράν οδεύει προς το σπίτι του, ανίδεος για την καταστροφή που τον περιμένει. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ αρχίζουν να περιμένουν με ανυπομονησία την απόφαση του δικαστή…

Τετάρτη 12/6/13, 19:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 87

Όταν επιτέλους ο Κερίμ βγαίνει από τη φυλακή, η σχέση του με τη Φατμαγκιούλ δείχνει να περνάει σε άλλο στάδιο και δεν διστάζουν να κρατηθούν από το χέρι και να ψιθυρίσουν λόγια νοσταλγίας ο ένας προς τον άλλο. Τώρα αρχίζει μια νέα περίοδο στη ζωή τους γεμάτη ελπίδες! Στο ταξίδι της επιστροφής για την Κωνσταντινούπολη, η ανησυχία κι η στεναχώρια της Εμπέ Νινέ τραβούν την προσοχή του Κερίμ, ο οποίος νομίζει ότι έχει άμεση σχέση με τον πατέρα του. Έτσι, για άλλη μια φορά τούς ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να τον συγχωρήσει. Εντούτοις, η Εμπέ Νινέ είναι αποφασισμένη να κρατήσει την υπόσχεσή της απέναντι στον Φαχρετίν, ακόμα κι αν το τίμημα είναι τόσο ακριβό, ώστε να χάσει για πάντα τον Κερίμ.

Πέμπτη 13/6/13, 19:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 88

Στο δρόμο της επιστροφής στη Πόλη, ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ συναντιούνται με τον Μουσταφά και την Ασού. Ο Κερίμ δείχνει φανερά ενοχλημένος από το ενδεχόμενο να έχουν το Μουσταφά συνέχεια μέσα στα πόδια τους. Τώρα που τελείωσε η περίοδος του χωρισμού του με τη Φατμαγκιούλ, ο Κερίμ δείχνει ευτυχισμένος και δεν σταματά να κάνει όνειρα για τη ζωή που τους περιμένει. Οι δυο τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να μείνουν λίγο μόνοι εκείνο το πρώτο βράδυ της επανασύνδεσης και αρχίζουν να μιλάνε για το πόσο δύσκολα περνούσαν οι μέρες που ήταν μακριά. Η Φατμαγκιούλ αντιλαμβάνεται πλέον ότι έχει αρχίσει να γεμίζει το κενό στη ζωή της και βεβαιώνεται ότι ο άντρας που έχει δίπλα της θα είναι ο σύντροφος της ζωής της. Το ίδιο βράδυ, ο Κερίμ παίρνει στα χέρια του το γράμμα που του άφησε η μητέρα του πριν πεθάνει…

Παρασκευή 14/6/13, 19:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89

Ο Κερίμ, διαβάζοντας το γράμμα που του άφησε η μητέρα του, συνειδητοποιεί ότι επί χρόνια πίστευε σ’ ένα ψέμα και τότε όλη του η ζωή αρχίζει ξανά να περνά μπροστά από τα μάτια του. Για τον Κερίμ ο γάμος του γεμίζει ερωτηματικά και βλέπει από άλλη οπτική τη σχέση του με τη Φατμακγιούλ. Η Μεριέμ, που πιστεύει ότι ο Κερίμ δεν πρόκειται να την συγχωρέσει ποτέ, είναι στα πρόθυρα τού να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση. Η αυτοκτονία του Τουρανέρ Αλαγκιόζ πέφτει σαν βόμβα στους Γιασαράν. Ο Ρεσάτ καθιστά ως υπεύθυνο τον Ερντογάν που τα γεγονότα έφτασαν μέχρι εκεί και τότε ξεσπά μια νέα φουρτούνα μεταξύ των Γιασαράν. Ο πραγματικός κίνδυνος, όμως, είναι μια επιστολή που αφήνει στον εισαγγελέα ο Τουρανέρ πριν πεθάνει. Αυτή η επιστολή αφορά τη Φατμαγκιούλ.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ


Βουλευτής Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης: "Δε με ενδιαφέρει τι έγινε τότε, αλλά δεν ήταν ολοκαύτωμα, ελληνικά ξέρω πολύ καλά όπως πολλοί εξ'αυτών ξέρουν, άλλο οι παπαγάλοι που πιπιλίζουν. Ήταν μια επιχείρηση γενοκτονίας. Μάλιστα. Μπορούσαν να το πουν έτσι. Ή άλλοι λένε, πολλοί ιστορικοί, ότι οι γερμανοί είχαν ανάγκη από εργάτες. Ήταν τόσο ηλίθιοι να βάζουν στους φούρνους τους Εβραίους; Τους έβαζαν σε στρατόπεδα για να δουλέψουν. Τότε να το ξέρετε υπήρχε τύφος. Εθέριζε ο τύφος και θέρισε και Πολωνούς και Έλληνες που είχαν πάρει από δω και Σέρβους πάρα πολλούς, λοιπόν, τόσα πτώματα αναγκάστηκαν να τα κάψουν. Όχι ότι αυτό ήταν καλό το ότι έβαλαν σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως για καταναγκαστικά έργα ανθρώπους, όχι. Αυτό ήταν καταδικαστέο. Αλλά δε μπορεί κανένας ψευτοκουλτουριάρης, ψευτοδημοκράτης να με υποχρεώσει εμένα να δεχτώ τον όρο ολοκαύτωμα, είναι απαράδεκτος ο όρος. Και τους βάζουν οι Εβραίοι να μας υποχρεώνουν.Το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τα εβραιόπληκτα και εβραιοκίνητα κόμματα τα οποία αυτή τη στιγμή ρυπαίνουν το κοινοβούλιο είναι το ότι εμείς δεν αναγνωρίζουμε το ολοκαύτωμα, το λεγόμενο ολοκαύτωμα των Εβραίων". VIDEO



Ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου είναι μαζί εφτά ολόκληρα χρόνια και ζουν νιόπαντροι.Το ζευγάρι πραγματοποίησε δυο ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς και πέρασε τέλεια. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του ταξίδεψαν στο Ντουμπάι και στην συνέχεια στο Μαρόκο. Δυο προορισμοί , οι οποίοι θα τους μείνουν αξέχαστοι, αφού εκτός από τα αξιοθέατα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν Έλληνες που δουλεύουν εκεί. «Το Μαρόκο έχει μια εντελώς διαφορετική φυσιογνωμία. Οι αντιθέσεις είναι ακραίες. Το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών ζει υπό αντίξοες συνθήκες και πολύ φτωχικά. Το ταξίδι μας, όμως στην έρημο ήταν μοναδικό. Θα το θυμάμαι για καιρό», δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης στο Εγώ.

Δεν είναι μυστικό ότι η Kelly Brook και ο Danny Cipriani είναι και πάλι μαζί από τον Φεβρουάριο. Οι δυο τους έχουν εντοπιστεί πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό σε δημόσιες εμφανίσεις τους ενώ τώρα εμφανίζονται και σε επίσημη εκδήλωση.Το 33χρονο μοντέλο και ο 25χρονος αστέρας του ράγκμπι έδωσαν το «παρών» σε φιλανθρωπική εκδήλωση.Για ακόμη μία φορά η Βρετανίδα έκλεψε τις εντυπώσεις με το μπλε της φόρεμα και τις ψηλοτάκουνες γόβες της.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Η Κυριακή ήταν ιδανική μέρα για ένα μπάνιο σε θάλασσα ή σε πισίνα. Αυτό θα σκέφτηκε και η Βίκυ Καγιά που φόρεσε το μπικίνι της και δεν έχασε ευκαιρία να κάνει μία βουτιά στην πισίνα.Η παρουσιάστρια και μοντέλο «ανέβασε» την φωτογραφία στο twitter
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Μπρούνο Τσιρίλο και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.Ο ποδοσφαιριστής, που μένει στο εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, πηγαινοέρχεται προκειμένου να είναι μαζί με την σύζυγό του, Έλενα Ασημακοπούλου και την κόρη τους. Το ζευγάρι απήλαυσε το ποτό του δίπλα στη θάλασσα στην Νέα Μάκρη και αντάλλαξαν φιλιά.Ο ποδοσφαιριστής «ανέβασε» την φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Με θέμα μια καυτή ναυαγοσώστρια από το «Baywatch» φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Double» η Emily DiDonato.Η 22χρονη DiDonato είναιαπό τα πιο γνωστά ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως με πλούσιο βιογραφικό που πολλές μεγαλύτερές της θα ζήλευαν.Όπως η ίδια έχει δηλώσει έχει αδυναμία στην πίτσα αλλά γυμνάζεται καθημερινά για να μπορεί να την απολαμβάνει χωρίς τύψεις.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Τρυφερά φιλιά στο Σαν Τροπέ αντάλλαξαν ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis, όπου κάνουν διακοπές, καλεσμένοι της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του φίλου της Dave Clark. Το ζευγάρι εθεάθη την προηγούμενη μέρα στο Club 55, ενώ σήμερα επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό, προκειμένου να μεταφερθούν στο πολυτελές σκάφος του ζευγαριού που τους προσκάλεσε.



ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Υλικά:
Για 2-4 άτομα
-4 κομμάτια στήθος κοτόπουλο
-Ελαιόλαδο
-Αλάτι
-Πιπέρι
-1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
-1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα ή τυρί τριμμένο της επιλογής σας
-Σως πέστο

Για τη σως πέστο:
-4 ματσάκια πλατύφυλλος βασιλικός
-5 - 6 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες
-200 ml ελαιόλαδο
-100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
Για το κοτόπουλο:
Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι τα φιλέτα κοτόπουλου και ραντίζουμε με ελαιόλαδο, τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά σε ζεστό τηγάνι ίσα ίσα να πάρουν χρώμα.

Στη συνέχεια αφαιρούμε από το τηγάνι και απλώνουμε από 1 κουταλιά σούπας σως πέστο σε κάθε φιλέτο κοτόπουλο, προσθέτουμε από 3 φέτες ντομάτας και τέλος πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου με αντιστάσεις για 20 με 25 λεπτά. Σερβίρουμε με ρυζάκι ή φρέσκια σαλάτα.

Για το πέστο:
Δουλεύουμε μαζί στο μπλέντερ το βασιλικό, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, μέχρι να φτιάξουμε μια αρκετά ομοιογενή πάστα.

Στο στάδιο αυτό, δηλαδή πριν από την προσθήκη παρμεζάνας, το πέστο μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για πολλούς μήνες, σε ένα γυάλινο βάζο, με λίγο λάδι απλωμένο στην επιφάνεια της πάστας, για καλύτερη συντήρηση.

Τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Δοκιμάζουμε και αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο, μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Υλικά:
Για 6-8 άτομα
Για τα cupcakes:
-1 1/3 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-3 κουταλιές της σούπας κακάο
-1/4 κουταλάκι του γλυκού σόδα
-1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
-4 κουταλιές σούπας βούτυρο μαλακό
-1 φλιτζάνι ζάχαρη
-2 μεγάλα αυγά
-3/4 φλιτζανιού γάλα φρέσκο
-2 κουταλάκια του γλυκού λευκό ξύδι
-1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Για την επικάλυψη σοκολάτας:
-240 γραμμάρια γλυκόπικρη σοκολάτα, ψιλοκομμένο (περίπου 1 2/3 φλιτζάνια)
-240 γραμμάρια ανάλατη μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου
-1 1/3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
-1/8 κουταλάκι αλάτι
-1/4 φλιτζανιού άγλυκο κακάο
-3 κουταλιές της σούπας γάλα σόγιας ή κανονικό
-1 1/2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια

Εκτέλεση:
Για τα cupcakes:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε στη μεγάλη σκάλα μέχρι το μείγμα να ψιχουλιάσει, τότε ρίχνουμε το πρώτο αυγό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, όταν μαλακώσει το μείγμα τότε ρίχνουμε και το δεύτερο αυγό και ανακατεύουμε ξανά στη δυνατή σκάλα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το λευκό ξύδι, το εκχύλισμα βανίλιας και πρώτα στη χαμηλή σκάλα και μετά στη δυνατή μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.

Έπειτα ρίχνουμε στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να γίνει το μείγμα μας ένας ομοιόμορφος ρευστός χυλός.

Σε μια φόρμα με 12 βάσεις για cupcakes τοποθετούμε 12 χάρτινα φορμάκια και γεμίζουμε με το μείγμα μέχρι 3/4 της κάθε φόρμας. Ψήνουμε για 22 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω κάτω (2 σκάλα).

Για την επικάλυψη σοκολάτας

Σε μπεν μαρί, λιώνετε τη σοκολάτα σε ένα μέτριο μπολ. Αφήστε τα να κρυώσει. Στο μπολ του μίξερ χτυπήστε τη μαργαρίνη σε μέτρια- υψηλή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει, περίπου 2 λεπτά.

Γυρίστε το μίξερ σε χαμηλή, προσθέστε τη ζάχαρη και το αλάτι, και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν.
Αυξήστε την ταχύτητα στο μεσαίο προς υψηλό και χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει, περίπου 3 λεπτά, σταματώντας για να σπρώξτε το μείγμα από τα τοιχώματα μέσα στο μπολ.

Με το μίξερ σε χαμηλή σκάλα, προσθέστε σταδιακά την κρύα λιωμένη σοκολάτα και χτυπήστε μέχρι ενσωματωθούν.
Σταματήστε το μίξερ και προσθέτουμε το γάλα σόγιας, το κακάο και βανίλια.

Χτυπήστε σε χαμηλή μέχρι να ενσωματωθούν, τότε κτύπησε σε μέτρια προς υψηλή έως περίπου 1 λεπτό, σταματώντας για να σπρώξτε το μείγμα από τα τοιχώματα μέσα στο μπολ.

Χρησιμοποιώντας σπάτουλα ανακατέψτε απαλά. Βάζετε το μείγμα σε κορνέ και το απλώνετε πάνω από τα cupcakes. Βάζετε στο ψυγείο.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Υλικά:
Για 4-6 άτομα
3 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι, διαλυμένο σε 1/4 φλιτζάνι νερό
5 ακτινίδια
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
¾ φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζετε και πλένετε καλά τα ακτινίδια με άφθονο νερό. Βάζετε όλα τα υλικά σε μια βαθιά κατσαρόλα, ανακατέψτε τα και αφήστε τα σε πολύ σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη για περίπου 20 λεπτά.

Ανεβάστε λίγο τη φωτιά και αφήστε τα να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι τα ακτινίδια και με ένα πιρούνι τα πολτοποιείτε στην κατσαρόλα.

Ανεβάστε τη φωτιά και αφήστε τα να βράσουν για άλλα 5 λεπτά περίπου (η ειδική ζάχαρη με την πηκτίνη χρειάζεται λίγη ώρα βράσιμο). Κατεβάστε από τη φωτιά και κάντε το τεστ του κρύου πιάτου.

Αφήστε τη να κρυώσει λίγο και βάλτε τη σε ζεστά αποστειρωμένα βάζα.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
newsbeast-gr

Η λεία και υγιής επιδερμίδα αποπνέει φρεσκάδα και λάμψη, γι' αυτό πρέπει να φροντίζετε το πρόσωπο σας και να κάνετε μια φυσική περιποίηση με μάσκες ομορφιάς τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσετε το δέρμα σας μόνιμα όμορφο και φρέσκο.

Εξάλλου όπως έχουμε ήδη αναφέρει πολλές φορές η κουζίνα μας και γενικότερα η φύση αποτελεί μια πλούσια πηγή πρώτων υλών για την φροντίδα και την περιποίηση του προσώπου και του σώματος μας.

Δείτε λοιπόν πως μπορείτε με απλά υλικά να φτιάξετε τη δική σας υπέροχη μάσκα προσώπου που θα αφήσει την επιδερμίδα σας λεία και υγιή.

Πρόκειται για μια μάσκα με ασβέστιο, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, βιταμίνη Β3, βιταμίνη Β5, βιταμίνη C, μαγνήσιο, μαγγάνιο, πρωτεΐνη, ψευδάργυρο και φυλλικό οξύ χάρη στο αγγούρι. Πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και μονοακόρεστα λίπη λόγω του αβοκάντο και εξαιρετική πηγή Βιταμίνης C, καλίου και φυτικών ινών από την μπανάνα. Σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο αποτελούν μια θαυματουργή μάσκα προσώπου.

Θα χρειαστείτε:

- 1 κουταλιά της σούπας αγγούρι ψιλοκομμένο
- 1/2 ώριμο αβοκάντο
- 1/2 μπανάνα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μάσκα σας είναι έτοιμη.

Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα και απλώστε το στο πρόσωπό σας. Αφήστε το να δράσει για μισή ώρα και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο δροσερό νερό. Τέλος, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα προσώπου.

Πηγή: beautetinkyriaki

Οι λεκέδες στα ρούχα έχουν ταλαιπωρήσει τους περισσότερους χωρίς αμφιβολία. Όμως, πάντα υπάρχουν έξυπνα κόλπα για να τους… εξαφανίσετε. Μάθετε λοιπόν κάποια από αυτά και εφαρμόστε τα.Χρησιμοποιήστε ταλκ για να διώξετε ένα λιπαρό λεκέ. Αυτό θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του.Ρίξτε αλάτι για τους λεκέδες από κρασί.Το γάλα θα εξαφανίσει τους λεκέδες από μελάνι.Κόλλησε τσίχλα στο ρούχο σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Βάλτε το ρούχο στην κατάψυξη για να σφίξει η τσίχλα και ξεκολλήστε τα κομματάκια της.Για το λεκέ από κραγιόν, τρίψτε καλά με άσπρο οινόπνευμα και βρέξτε το με υγρό απορρυπαντικό. Πλύνετε το ρούχο κανονικά, προσθέτοντας, αν είναι απαραίτητο, λίγες σταγόνες αμμωνίας στο νερό. Ξεπλύνετε πολύ καλά.
Πηγή: neadiatrofis-gr

NSA SPYING SCANDAL Edward Snowden identifies himself as source of NSA leaks.Η βρετανική εφημερίδα Guardian κατονόμασε έναν 29χρονο τεχνικό πρώην εργαζόμενο στη CIA ως την πηγή για τις διαρροές σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουν φέρει σε αμηχανία τις μυστικές υπηρεσίες της Ουάσινγκτον τις τελευταίες ημέρες.Η Guardian, που αποκάλυψε ότι υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ παρακολουθούσαν τηλεφωνήματα και δεδομένα στο Διαδίκτυο μέσω μεγάλων εταιριών όπως η Google και το Facebook, ανέφερε πως η πηγή της, ο Έντουαρντ Σνόουντεν, της ζήτησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.



ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget