9/6/13

Ο Παναθηναϊκός εξαργύρωσε το «break» του πρώτου τελικού, υπερασπίστηκε την έδρα του και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Οι «πράσινοι» επικράτησαν 63-52 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών.Το επόμενο ματς θα γίνει την Τετάρτη (21:00) στο ΣΕΦ και με νίκη ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τον τίτλο με «sweep».Τα δεκάλεπτα: 16-21, 29-31, 53-45, 63-52

ΓΚΑΝΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ YFSF LIVE 9.Your face sounds familiar: ΓΚΑΝΟΣ μεταμορφώθηκε σε ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.Αυτή την εβδομάδα τον είδαμε να μεταμορφώνεται στο ακριβώς αντίθετο καθώς είχε να πείσει ως...Γιώργος Μαργαρίτης. ΒΙΝΤΕΟ



ΑΛΕΥΡΑΣ Eros Ramazzoti - Un' Altra Te.YFSF LIVE 9.Your face sounds familiar: ΑΛΕΥΡΑΣ  μεταμορφώθηκε σε Eros Ramazzoti. O Θανάσης Αλευράς που την προηγούμενη εβδομάδα εντυπωσίασε ως Στέλλα Κονιτοπούλου...
Αυτή την εβδομάδα είχε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, καθώς μεταμορφώθηκε σε Eros Ramazzotti. VIDEO

YFSF LIVE 9.Your face sounds familiar: ΚΡΑΤΕΡΟΣ μεταμορφώθηκε σε psy gangnam style. Αυτή την εβδομάδα είχε πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς έπρεπε να ξεσηκώσει τους πάντες και να μεταμορφωθεί σε PSY!Η επιτροπή το απόλαυσε και του είπε τα καλύτερα σχόλια...


Τέταρτος στο ένατο live του "Your face sounds familiar" εμφανίστηκε ο Κώστας Μαρτάκης που από Γιάννης Πάριος που μεταμορφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα,κλήθηκε να μεταμορφωθεί σε Μαρινέλλα.O τραγουδιστής κατάφερε να τσαλακωθεί ενώ τραγούδησε για τον Γεράσιμο Γεννατά και άκουσε πολύ καλά λόγια από την επιτροπή!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», ο Π. Ανδρουτσόπουλος κατηγορεί τον Ν. Μιχαλολιάκο και όσους στέκονται δίπλα του για την επταετή καταδίωξη από την αστυνομία και τη φυλάκισή του καθώς, όπως ισχυρίζεται, άλλοι τον συκοφάντησαν και του φόρτωσαν δολοφονική επίθεση σε φοιτητή τον Ιούνιο του 1998 έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ανδρουτσόπουλος εμφανίζεται οργισμένος από την «ανανδρία» όπως λέει της ομάδας Μιχαλολιάκου «η οποία δεν εκτίμησε την προσωπική του στάση να μην αποκαλύψει ποιοι πραγματικά χτύπησαν τον φοιτητή» και τονίζει ότι έχει στα χέρια του στοιχεία με τα οποία αποδεικνύεται η κατασκευή της ενοχής του από την κατασυκοφάντηση που οργάνωσε στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του μέχρι σήμερα.

«Με άφησαν στη φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσα από το κελί να διαχειριστώ το πολιτικό μου παρελθόν και πόνταραν στην ανδρική μου τιμή ότι δεν θα αποκαλύψω ποιοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά τον φοιτητή», δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος. Τονίζει μάλιστα πως «αν ανοίξει το στόμα του θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή».
Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον ίδιο ο οποίος είπε ότι «η Χρυσή Αυγή καλείται να εξυψώσει το πατριωτικό αίσθημα, όμως υπολείπεται πολιτισμού». Συμπλήρωσε επίσης ότι «ο νεοπλουτισμός της και οι δηλώσεις πολιτικής μετανοίας των ηγετίσκων της οδηγούν σε αδιέξοδο. Οι ίδιοι ο αγνοί εθνικιστές θα απορρίψουν τη συνεργασία της με το καθεστώς και θα αναζητήσουν ζωτική δράση με πνεύμα θυσίας».



πηγη newsbeast-gr

1

Στα σκαριά βρίσκεται η παρασκευή βιολογικής ασπιρίνης made in... Crete, με την «υπογραφή» μάλιστα των καθηγητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης! Το φυσικό φάρμακο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει υπό μορφή κάψουλας, προστατεύει από λοιμώξεις του αναπνευστικού, ανακουφίζει από το κρυολόγημα και τον πυρετό, ενώ έχει και αναλγητικές ιδιότητες.Η νέα επαναστατική πατέντα, τα συστατικά της οποίας αποτελούνται κυρίως από εκχυλίσματα βοτάνων που υπάρχουν σε ορεινά σημεία της Κρήτης, φασκόμηλο, θυμάρι και δίκταμο, μαζί με ελαιόλαδο, έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση στον παγκόσμιο ιατρικό κόσμο. Σε λίγους μήνες, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσουν και οι πρώτες δοκιμές πάνω σε ανθρώπους που έχουν ήδη δηλώσει διαθέσιμοι να τους χορηγηθεί η θεραπευτική κάψουλα.Τα θαυματουργά για τον οργανισμό βότανα εμπεριέχονται σε συγκεκριμένες αναλογίες και με συνταγή που κρατείται από τους δημιουργούς εφτασφράγιστο μυστικό. Εμπνευστές του φαρμάκου... made in Crete είναι οι καθηγητές Ιατρικής Χρήστος Λιονής και Ηλίας Καστανάς, ο καθηγητής Βιολογίας Στέργιος Πυρίντσος, ενώ στο πλευρό τους για την παρασκευή της κάψουλας συμμετείχαν η Ενωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου και γνωστή ελληνική φαρμακοβιομηχανία.
«Το πρώτο που κάναμε όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την παρασκευή ενός δικού μας φαρμάκου ήταν να καταγράψουμε αρχικά τη γνώμη των ανθρώπων. Ετσι, επισκεφτήκαμε διάφορα χωριά και μιλήσαμε με άτομα που μας αποκάλυψαν μικρά μυστικά του παρελθόντος, που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί τους όταν έπασχαν από κρυολογήματα» αναφέρει στην «Espresso» ο κ. Χρήστος Λιονής, ο οποίος ανακάλυψε έπειτα από καταγραφή και μελέτη που έκανε πως οι φαρμακευτικές ιδιότητες των συγκεκριμένων βοτάνων ήταν γνωστές από την αρχαιότητα!"Να εξηγήσουμε ότι μιλάμε για μείγμα βοτάνων σε αναλογίες που μόνο εμείς γνωρίζουμε. Αυτό που θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε ένα φυσικό προϊόν το οποίο θα έχει φτηνή δραστική ουσία που θα μας τη δίνει η φύση και όχι κάποια χημική ένωση. Αν μια τέτοια προσπάθεια τεκμηριωθεί πως είναι αποτελεσματική και κυκλοφορήσει ακόμα και ως συμπλήρωμα στα φαρμακεία, αυτό θα δώσει σημαντικό κίνητρο και στην τοπική οικονομία, αφού θα βρεθούν παραγωγοί που θα καλλιεργούν τα αρωματικά αυτά βότανα κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες" λέει.
Οι κλινικές δοκιμές και τα μυστικά συστατικά
Η παγκόσμια πατέντα, η οποία διαθέτει και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, συνδυάζει την απόλυτη αξιοποίηση των κρητικών βοτάνων με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η σύγχρονη φαρμακευτική επιστήμη, όπως μας εξηγεί ο κ. Λιονής. «Στο εργαστήριο τα πάντα πήγαν όπως ακριβώς τα υπολογίζαμε, ενώ το μόνο που μας μένει τώρα είναι οι κλινικές δοκιμές πάνω στους ανθρώπους. Αν όλα πάνε καλά, τα αποτελέσματά τους θα μας δώσουν το πράσινο φως για την κυκλοφορία της κάψουλας. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχουμε το φθινόπωρο, αφού τώρα λόγω του καλοκαιριού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πάντως, έχουμε βρει τους ανθρώπους και τα ιατρεία όπου θα γίνουν οι δοκιμές και είμαστε έτοιμοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει πλέον είναι η αντιική δράση και σε ποιο βαθμό μπορεί η κάψουλα αυτή να μειώσει τη συχνότητα των λοιμώξεων».

Η ομάδα των γιατρών για την κατασκευή της κάψουλας χρησιμοποίησε κυρίως τα εκχυλίσματα των βοτάνων σε διάφορες αναλογίες μαζί με ελαιόλαδο, καθώς και κάποια άλλα μυστικά συστατικά τα οποία έδωσαν τελικά ένα αποτέλεσμα που έχει τις ίδιες ιδιότητες με αυτά των φαρμάκων που καταγράφονται από τη Μινωική εποχή.

«Εκτός από τις κλινικές μελέτες που θα πραγματοποιήσουμε και που ευχόμαστε τα αποτελέσματα να μας δώσουν τις θετικές ενδείξεις που περιμένουμε, θα χρειαστεί ακόμα για την κυκλοφορία της κάψουλας να περάσουμε και κλινικές δοκιμές στον ΕΟΦ. Εδώ όμως θέλω να αναφέρω πως δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιου τύπου οδηγία και εμπειρία ταυτόχρονα που να προβλέπει τι γίνεται στην περίπτωση ενός καινούργιου φαρμάκου, όπως έχουμε πληροφορηθεί, κάτι που όμως δεν ισχύει για την Ευρωπαϊκή Ενωση. Η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει φροντίσει να εκδώσει οδηγίες για κλινικές δοκιμές για φυσικά προϊόντα και για αρωματικά βότανα. Εύχομαι πως θα βρούμε κάποια λύση και, αν όλα πάνε καλά, να κυκλοφορήσουμε το φάρμακο που έπειτα από μακρόχρονη μελέτη δημιουργήσαμε. Το καλό είναι ότι ήδη έχει βρεθεί και η φαρμακευτική εταιρεία που θα αναλάβει την πατέντα και θα την κυκλοφορήσει» καταλήγει ο καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστος Λιονής.

Η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», που εμφανίζεται για μια ακόμη φορά ως μέλος της 'Ατυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας FAI, ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, προχτές στην Δάφνη, με προκήρυξη που αναρτήθηκε αργά χτες το βράδυ στην ιστοσελίδα athensindymedia.
Την προκήρυξη, η οποία φέρει τιτλο «Σχέδιο Φοίνικας» υπογράφουν οι: «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς - FAI / IRF» - «Συμμορίες Συνείδησης - FAI / IRF» και «Πυρήνας Sole - Baleno».Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει ότι, μετά απο σιωπή δύο χρόνων η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» επιστρέφει σε κοινό μέτωπο με τις συμμορίες Συνείδησης και τους πυρήνες FAI, στους οποίους συμπεριλαμβάνει και τη Σέχτα Επαναστατών.Το χτύπημα γίνεται με αφορμή την παράταση κράτησης των δέκα μελών της Συνωμοσίας, ενώ επισημαίνεται και η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της χώρας.Ειδική αναφορά γίνεται στις εφόδους των ΕΚΑΜ στις φυλακές όλης της χώρας και στη στάση της ελληνικής δικαιοσύνης.Στην προκήρυξη στηλιτεύεται η στάση της πλειοψηφίας των ποινικών κρατουμένων λέγοντας ότι «έχει ανταλλάξει απο καιρό την ελευθερία και την αξιοπρέπεια με μια δόση πρέζας, με μεροκάματα, με μια πιο «ευνοϊκή» μεταγωγή, με ένα καινούργιο κινητό...».Στο κείμενο γίνεται σκληρή κριτική σε τάσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου κατηγορώντας τες ότι «τώρα μοστράρουν τα αναρχοπαράσημα τους στην πασαρέλα του βούρκου των Εξαρχείων».Η προκήρυξη αναφέρει τον ρόλο της FAI και στη δράση της σε διεθνές επίπεδο και στην Ελλάδα και καταλήγει: «Αδέρφια το ραντεβού ισχύει, θα επανέλθουμε πιο γρήγορα απ' ό,τι περιμένετε...».

Η ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΚΑΡΑ-Sofia Vergara είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς και αυτό φαίνεται να το ξέρει πολύ καλά. "Συνήθως μου λένε πως φοράω το ίδιο στυλ ρούχων ειδικά όταν πρόκειται για φορέματα. Δεν είμαι 20 χρονών, όμως, δε θα μπορούσα να φοράω δημιουργίες χωρίς εσώρουχο, ξέρει τι μου πηγαίνει και αυτό στην ηλικία μου είναι μεγάλο προσόν", δήλωσε πρόσφατα το διάσημο κορίτσι.Μάλιστα, η star με το εντυπωσιακό ντεκολτέ έχει βρει και ένα κόλπο σύμφωνα με το οποίο οι άντρες δεν την κοιτούν πια στο μπούστο τόσο έντονα. "Φοράω μεγάλα σκουλαρίκια και όλοι κοιτούν αυτά", θα πει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να λανσάρει υπέροχα διαμαντένια κομμάτια στο κόκκινο χαλί.






Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δε μπορώ σε καμία περίπτωση να συγκρίνω το Πανεπιστήμιο και το διάβασμα με το μόντελινγκ. Το μόνο σίγουρο είναι, πως είναι ενδιαφέρουσα η διαδρομή, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη σε όλους τους τομείς.Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θαύμαζα και έβλεπα στη μικρή οθόνη και ξαφνικά βρέθηκα να την έχω απέναντι μου και να της μιλάω. Δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Γνώρισα μια επαγγελματία και πάνω απ' όλα έναν Άνθρωπο που με βοήθησε πολύ.Σε καμία περίπτωση δεν νιώθω έτσι! Στην εποχή που διανύουμε όλες οι θέσεις εργασίας είναι πολύτιμες. Δε νομίζω ότι η δική μου παρουσία στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά προκαλεί ανασφάλεια σε άλλες παρουσιάστριες. Υπάρχει χώρος για όλους μας, αρκεί να δουλεύει κανείς σοβαρά και υπεύθυνα προκειμένου να εξασφαλίσει τη διαχρονικότητά του.


Είναι να μην εμφανιστεί στην παραλία η Claudia Romani. Τα φλας αμέσως βρίσκουν το «στόχο» τους.Οι καλοκαιρινές της εξορμήσεις έχουν αφήσει ιστορία. Η 30χρονη καλλονή και ένθερμη οπαδός της Εθνικής Ιταλίας έχει φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές με μπικίνι και μάλιστα φροντίζει να είναι όλο και σε μικρότερο μέγεθος.Ο φακός την εντόπισε με ένα ροζ μαγιό και για ακόμη μία φορά επιδείκνυε με χάρη τα κάλλη της.





ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget