7/6/13

Σχεδιαστικά, το μικρομεσαίο σεντάν μοντέλο της Toyota διαφοροποιείται σε σύγκριση με των αμερικανικών προδιαγραφών αυτοκίνητο.Το εμπρόσθιο τμήμα της νέας Corolla προέρχεται από το νέο Auris και «δένει» αρμονικά με το υπόλοιπο σεντάν αμάξωμα.Στο πίσω μέρος τις εντυπώσεις κερδίζουν τα φωτιστικά σώματα, αλλά και ο μυώδης προφυλακτήρας. Στο εσωτερικό, οι διαφορές εντοπίζονται, σε σχέση με την αμερικάνικη Corolla, στον πίνακα οργάνων και μόνο.Αν και η Toyota δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου, τα μηχανικά σύνολα θα ταυτίζονται με εκείνα του Auris (όπως συνέβη και με την υπάρχουσα γενιά).Έτσι, σε επίπεδο βενζινοκινητήρων πρόκειται να δούμε δύο μοτέρ, 1,33 και 1,6 λίτρων με 99 και 133 ίππους αντίστοιχα και στον τομέα του diesel τον 1,4 D4-D που παρουσιάζει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον (με απόδοση 90 ίππους). Όλοι οι κινητήρες θα μπορούν να συνδυαστούν με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και αυτόματο CVT.Το μικρομεσαίο σεντάν μοντέλο θα βρίσκεται στη χώρα μας περίπου στα τέλη Ιουλίου.

1
dangerous beauty turkish drama- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ - Greek subs Dangerous Beauty Mega Eve Dusen Yildirim Greek Ελληνικα: Κεραυνός χτύπησε το σπίτι... Το «Eve Dusen Yildirim» είναι δραματική και στην ιστορία της εμπλέκονται δύο αδέρφια που έχουν σταματήσει να μιλούν εδώ και χρόνια. Όταν όμως, ο ένας από αυτούς πεθαίνει και αφήνει τεράστια χρέη στην κόρη του, ο αδερφός του θα πάρει την ανιψιά του κοντά του, αλλά η ομορφιά της θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους δύο γιους του. Από τη μία η όμορφη Muazzez θα φέρει χαρά στη ζωή τους, αλλά από την άλλη θα προκαλέσει έντονα και ισχυρά συναισθήματα.Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το Φεβρουάριο του 2012 στην Τουρκία και αμέσως κέρδισε φανατικούς τηλεθεατές. Οι φανατικοί του είδους τηλεθεατές λοιπόν θα μπορούν να παρακολουθήσουν από τον Ιούλιο την καινούργια σειρά μέσα από τη συχνότητα του MEGA.DANGEROUS BEAUTY EPISODE 1  VIDEO ...






DANGERUS BEAUTY ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO

«Άναψαν» τα αίματα οι δηλώσεις Κασιδιάρη για το Ολοκαύτωμα... Ραχήλ Μακρή: Είσαι αγράμματη - Πιπιλή: Είσαι ξερόλα!
Άγρια κόντρα ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Mega ανάμεσα στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή και την βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή αναφορικά με τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής περί άρνησης του Ολοκαυτώματος.

Πιπιλή: Είστε ιστορικός ή έχετε λαμπρή καριέρα;

Μακρή: Γιατί είστε εσείς;

Π: Όχι, αλλά έχω λαμπρή καριέρα.

Μ: Ίσως και εγώ όταν φθάσω στην ηλικία σας να έχω λαμπρή καριέρα.

Π: Για να δούμε το βιογραφικό σας κυρία Μακρή.

Μ: Να το δούμε, τι εννοείτε;

Π: Το έχουμε δει. Πολύ ξερόλα είστε!

Μ: Εσείς είστε ρατσίστρια εναντίον των ίδιων των βουλευτών!

Π: Πείτε μας, πως μπήκατε στο Δημόσιο;

Μ: Για πείτε μου εσείς που ξέρετε.

Π: Όχι με αξιοκρατία πάντως…

Μ (απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους): Να την σταματήσετε γιατί μου επιτίθεται προσωπικά.

Η κυρία Πιπιλή σηκώνει το χέρι και φωνάζει: «Μιλάω»!

Μακρή: Θα μου αφαιρέσετε το λόγο μετά τις προσβολές;

Πιπιλή: Έχετε κάνει εσείς πολύ μεγαλύτερες προσβολές στην Ιστορία.

Μ: Ελάτε στα δικαστήρια να αποδείξετε πως έχω μπει στο Δημόσιο.

Π: Να μου κάνετε αγωγή.

Μ: Φυσικά και θα σας κάνω. Είστε ψεύτρα.

Π: Αρκετά μας έχει πει. Και στη Βουλή, μας λέει δοσίλογους.

Μ: Φυσικά και είστε.

Π: Σημειώστε τα. Μην τα ξεχάστε. Α, με «όμικρον» γράφετε και όχι με «ωμέγα».

Μ: Και με «όμικρον» και με «ωμέγα». Συμπεριλαμβάνεστε στους αγράμματους βουλευτές

Π: Εμείς κα Μακρή, δεν είμαστε αστυνομικοί για να μας ξεφτιλίζετε και να μας ειρωνεύεστε επειδή πήγαμε να σας ελέγξουμε την τσάντα.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

"Βρε Αντωνάκη μου, σ' εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο" σχολίασε ο Νότης Σφακιανάκης για τον Αντώνη Ρέμο στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα.Ο τραγουδιστής επίσης δήλωσε για τον Αντώνη Ρέμο: "Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα".Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Πρωινό Mou

Τους "Πυρήνες της Φωτίας" βλέπουν πίσω απο το χτύπημα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού οι αστυνομικές αρχές. Για το λόγο αυτό ενεπλάκη και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία, στα στοιχεία που έχει συλλέξει υπάρχουν ομοιότητες με την επίθεση στο Mall πριν μερικούς μήνες. Κυρίως η σύνδεση προκύπτει απο τη συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού.Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ, εξέτασε το ενδεχόμενο η βόμβα στο αμάξι της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού να επρόκειτο για χτύπημα απο ποινικούς πρώην κρατούμενους ή εγκληματίες. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται και οι ενδείξεις που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική «δείχνουν» περισσότερο προς την πλευρά της τρομοκρατίας. Ένα άλλο στοιχείο, που δείχνει πρός την κατεύθυνση αυτή, πέραν του εκρηκτικού μηχανισμού είναι και το προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε δύο μέσα ενημέρωσης.


O πατέρας της Φεριντέ ψάχνει την πραγματική ταυτότητα του Μαχίρ και ενημερώνει πρόσωπα υψηλού αξιώματος. Η Αϊτέν δεν απορρίπτει πλέον τις προτάσεις του Νετζντέτ, ενώ φαίνεται να έχει κάποια καινούργια σχέδια στο μυαλό της.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget