3/6/13

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εκτός του κ. Βούτση που αποκάλεσε «μπάτσους» τους Έλληνες αστυνομικούς και ο Αλέκος Καλύβης που είναι μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται κυρίως στα ΜΑΤ.Επίσης η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου και ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι «μετά δεν θα μας σώνουν ούτε οι κάμερες, ούτε η καταστολή, ούτε οι οπλισμένοι μπάτσοι σε κάθε γωνία, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο».«Ευχόμαστε έστω και τώρα να συνετιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ. Στην ανακοίνωση της ΝΔ επισυνάπτεται το επίμαχο βίντεο, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας στο 59:22 χρονικό σημείο λέει την επίμαχη φράση.


Στις 14 Μαΐου, η Α. Τζολί με άρθρο της στην εφημερίδα New York Times, είχε αποκαλύψει ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους, αφότου διαπιστώθηκε ότι φέρει ένα γονίδιο το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο να ασθενήσει κανείς από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.Η μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών σε ηλικία 56 ετών, ενώ μια θεία της πέθανε από καρκίνο του μαστού την περασμένη εβδομάδα, στα 61 της.Όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη της Α. Τζολί προς τον ίδιο, ο Μ. Πιτ είπε ότι δεν υπήρξε στιγμή που να μην τον στήριζε. «Την αγαπώ. Απλώς μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει πιο δυνατούς», πρόσθεσε.Οι δυο ηθοποιοί υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν για τους θαυμαστές τους πριν από την πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία ο Μπραντ Πιτ παίζει τον ερευνητή των Ηνωμένων Εθνών ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια πανδημία ζόμπι.

Windows 8 + Android θα παρουσιαστεί στην έκθεση Computex, . Η έκθεση αρχίζει αύριο, Τρίτη και θα διαρκέσει έως την Κυριακή.Ο νέος «υβριδικός» φορητός υπολογιστής κατασκευάστηκε από την εταιρεία Asus και ονομάζεται Transformer Book Trio. Το όνομα του παραπέμπει στη δυνατότητά του να λειτουργεί ως υπολογιστής γραφείου, φορητός υπολογιστής αλλά και υπολογιστής - ταμπλέτα.Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαθέτει οθόνη 11,6 ιντσών και «τρέχει» τόσο την έκδοση Jelly Bean του λογισμικού Android της Google όσο και τα Windows 8.Όπως γνωστοποίησε η Asus, η οποία εδρεύει στην Ταϊβάν, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίσουν τα δεδομένα τους ανάμεσα στις δύο «πλατφόρμες» και θα έχουν μια «ομαλή μετάβαση» κατά την αλλαγή από Android σε Windows 8....

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget