29/5/13

1

Νεα ορολογια στο δημοσιο βιο εισαγει η βουλευης Συριζα Τασια Χριστοδουλοπουλου.
Εχθες ηταν στο αποκαλυπτικο δελτιο του ΕΞΤΡΑ δηλωνοντας οτι οι μεταναστες δεν μπορουν να φυγουν... απαγορευεται απο τη νομοθεσια!Επισης κακως τους ονομαζουμε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, η σωστη ορολογια ειναι ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
H Αναστασία Χριστοδουλοπούλου είναι ανένταχτη, ιδρυτικό μέλος του «Χώρου Διαλόγου και Κοινής Δράσης της Αριστεράς» και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας του.Προέρχεται από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, από την «Κ.Ο. Μαχητής» και την «Εναλλακτική Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση».Δικηγόρος. Συμμετέχει εδώ και τρεις θητείες στο Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, είναι πρώην μέλος της Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ και πρώην Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών.Ενεργό μέλος του αντιπαγκοσμιοποιητικού κινήματος των Ευρωπορειών, του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ.Δραστηριοποιείται στον τομέα υπεράσπισης των δικαιωμάτων, ως πολίτης και ως δικηγόρος.
Ζει και εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας.
Μαλιστα η κυρια Τασια Χριστοδουλοπουλου εχει και facebook

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΟΝΟ... ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
δειτε το βιντεο

Ο δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Κατά την είσοδό του στα δικαστήρια δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, ωστόσο, έπειτα από την ολοκλήρωση της απολογίας του και κατά την αποχώρησή του επιχείρησε να κρυφτεί από τους δημοσιογράφους αλλά και το πλήθος των οργισμένων πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.
Μάλιστα, την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο όχημά τους ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να λέει: «Ξεφτίλα κρύψε τώρα τα μούτρα σου».
Ο 40χρονος κατάφερε να ξεγελάσει την ελληνική Δικαιοσύνη ήδη δύο φορές, παρουσιάζοντας το προφίλ του μετανοημένου.
Ακόμα και στην ίδια του τη γυναίκα, που ζούσαν μαζί για είκοσι χρόνια, την έπεισε ότι δεν ήταν σάτυρος αλλά θύμα μιας αστυνομικής πλεκτάνης, κρύβοντας καλά μέσα του τον αρρωστημένο του χαρακτήρα. Πατέρας ενός 18χρονου αγοριού, ο 40χρονος δράκος των Πετραλώνων, φέρεται μέχρι στιγμής να έχει επιτεθεί σε 21 κοριτσάκια ηλικίας 8 έως 14 ετών, όμως αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι ότι η λίστα των θυμάτων του είναι πολύ μεγαλύτερη.

Άλλωστε, ο δεύτερος κύκλος δράσης του, μετά την αποφυλάκιση, ξεκίνησε το 2008 για να κλείσει το περασμένο Σάββατο με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι.
Ο άνδρας έστηνε ενέδρες σε μικρά κορίτσια έξω από σχολεία και τα ακολουθούσε μέχρι την είσοδο της κατοικίας τους.
Εκεί, με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικός και διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο τους, προσέγγιζε τις ανήλικες. Στη συνέχεια τις οδηγούσε σε απόμερο σημείο, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
Τα τελευταία χρόνια, ο 40χρονος εργαζόταν ως διανομέας τροφίμων σε διάφορα καταστήματα. Αυτό του έδινε τη δυνατότητα να αλλάζει συχνά μηχανές και κράνη, που φορούσε πάντα μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν οι κοπέλες για να μη δώσει στόχο.
«Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα σκληρό άνθρωπο. Δείχνει αμετανόητος αλλά έχει μια μοναδική ικανότητα να πείθει τους άλλους ότι είναι θύμα. Εργαζόταν ως κούριερ και δρούσε πάντα μεσημέρι. Την ώρα που τα παιδιά τελείωναν το σχολείο τους. Είναι βέβαιο ότι αν τελικά γίνει δεκτό το αίτημα από την Εισαγγελία να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του, θα βρεθούν και άλλες περιπτώσεις παιδιών που έπεσαν στα δίχτυα του» τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει «Είναι απορίας άξιον πως κατάφερνε να ξεγελά τη Δικαιοσύνη και να αποφυλακιστεί έχοντας καταδικαστεί σε 37χρόνια για επιθέσεις σε παιδιά».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί, μετά από κάθε καταγγελία για επίθεση που γινόταν στην περιοχή των Πετραλώνων τον αναζητούσαν, χωρίς όμως να καταφέρνουν να τον εντοπίζουν. Κατάφερνε να ξεγλιστρά και να τους ξεφεύγει ενώ συνέχιζε ακάθεκτος τα ανώμαλα χτυπήματα του, ακολουθώντας σχεδόν κατά γράμμα την ίδια μέθοδο για να πλευρίζει τα θύματά του. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές μοτοσικλέτες ή σκουτεράκια και πολύχρωμα κράνη για να καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του, έστηνε καρτέρι σε κοριτσάκια περιμένοντας να τελειώσουν το σχολείο.

Χωρίς τα παιδιά να τον καταλάβουν τα έπαιρνε από πίσω και ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των σπιτιών τους. Στη συνέχεια, μόλις τα κοριτσάκια άνοιγαν την πόρτα και έμπαιναν στην είσοδο της πολυκατοικίας, κατέβαινε αιφνιδιαστικά από τη μοτοσικλέτα και παριστάνοντας τον αστυνομικό που πραγματοποιεί ελέγχους, τα παρέσυρε δήθεν για σωματική έρευνα και ασελγούσε πάνω τους. Μόλις ολοκλήρωνε το αηδιαστικό του έργο, άρπαζε τα κινητά τους τηλέφωνα, ότι χρήματα κουβαλούσαν πάνω τους, τα εσώρουχα τους και εξαφανιζόταν.

Με τη μέθοδο αυτή, μέσα σε πέντε χρόνια, αποπλάνησε 21 κοριτσάκια. Περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στην Αστυνομία, ο δράστης έχει αναγνωριστεί από τα θύματα του και μέσω εξέτασης DNA έχουν επιβεβαιωθεί δέκα από αυτές. Ο αριθμός αυτός, όμως, μπορεί και να αυξηθεί καθώς όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο 40χρονος στους αστυνομικούς «είναι τόσα πολλά τα θύματα μου που δεν τα θυμάμαι όλα»!

Η ΕΛΑΣ έχει ζητήσει άρση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, προκειμένου τα στοιχεία και η φωτογραφία του να δοθούν στη δημοσιότητα, καθώς θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος έχει πραγματοποιήσει και άλλες ειδεχθείς πράξεις.

Κλεμμένα Όνειρα: Απρόβλεπες εξελίξεις μέχρι το τέλος της σεζόν! Ο Μακρής συνεχίζει να πιέζει τον Μαλτέζο για την υπόθεση της Λένας κι αυτή τη φορά του ζητάει να τον φέρει σε επαφή με τον Σωτήρη. Ο Ρώσος και η Χρύσα συγκρούονται με αφορμή την υπόθεση της μετακόμισής τους. Ο Μαλτέζος σκηνοθετεί την «εξαφάνιση» του Μπίλυ και προσπαθεί να παραμυθιάσει την Άννα ότι δήθεν το έσκασε.Ο Σάκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Ρώσο και πέφτει σε τοίχο, καθώς εκείνος δεν είναι έτοιμος να δεχτεί τη συγγνώμη του. Η Βίκυ υπόσχεται στον Δρόσο πως μετά από το γάμο του Σταύρου θα του πει όλη την αλήθεια για τον άντρα που στοίχειωσε το παρελθόν της.Η Σάννυ αποφασίζει να παραστήσει το δόλωμα για να κάνει τον Θεόφιλο να ομολογήσει για το έγκλημα του, ενώ την ίδια ώρα η Νάνσυ υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι έγκυος.

Σήμερα στο «πίσω στο σπίτι», η Κατερίνα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης έφυγε για περιοδεία στην Ιταλία με τη σχολή τσίρκου.Ο Περικλής προσπαθεί να βρει λεφτά για να αντικαταστήσει το κεφάλαιο που έχασε στο καζίνο, αλλά δεν του δίνει κανείς. Η Αλεξάνδρα συλλαμβάνει τον Μανώλη και την Αννα σε τρυφερή στάση. Ο Λαδόπουλος στήνει ραδιοφωνικό σταθμό με τη βοήθεια της Ράνιας.

H Πόπη Τσαπανίδου χθες είπε μέσα από την εκπομπή της πως ο Γιώργος Παπαδάκης μοιάζει με τον Δήμαρχο Λευκάδας. Σήμερα λοιπόν ο παρουσιαστής τόνισε με αρκετή δόση χιούμορ πώς δεν μοιάζει μ' αυτόν μιας και είναι πιο αδύνατος και είναι είκοσι χρόνια μικρότερος!Και στη συνέχεια τόνισε πώς οι συνεργάτες του έψαξαν και βρήκαν με ποια μοιάζει εκείνη και μας παρουσίασαν μια φωτογραφία της στην οποία υπάρχει μια ομοιότητα με την Cher. Ο Γιώργος είπε: «Η Πόπη Τσαπανίδου μοιάζει στην Cher»!
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε πώς κάνουν χιούμορ και αλληλοπειράζονται! Άραγε τι θα απαντήσει η Πόπη μέσω της εκπομπή της;

Επεισοδιο 77 φατμαγθλ-fatmagul greek subs-fatmagkioyl-φατμαγκιουλ ελληνικα.Για πρώτη φορά μετά από μήνες η Φατμαγκιούλ έρχεται τόσο κοντά με τους εχθρούς της στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είναι η πρώτη φορά που θα έχει τη δύναμη να τους ζητήσει να πληρώσουν για όλα όσα της έκαναν. Στο τέλος της πρώτης δίκης, ο Ερντογάν, ο Σελίμ και ο Βουράλ αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα.Η Φατμαγκιούλ νιώθει ξανά ότι νικήθηκε κι επειδή φοβάται για τις εξελίξεις που θα έχει αυτό στο μέλλον, εγκαταλείπει τον αγώνα. Ο Κερίμ, όμως, δεν έχει καμία πρόθεση να την αφήσει να παραιτηθεί. Αυτή η ήττα φέρνει τους δυο τους ακόμη πιο κοντά.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

καρανταγι-καραδαυ-karadayi video greek subs.Ο Τουργκούτ αναθέτει στον Νετζντέτ να καθαρίσει το ζήτημα με τον Ναζίφ στη φυλακή. Μετά από πολλή σκέψη, ο Νετζντέτ βρίσκει τον εχθρό του Ναζίφ, τον Φαρούκ και του αναθέτει τη δολοφονία του Ναζίφ, με αντάλλαγμα την ελευθερία του.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά του ANT1, "Ελεύθερος και Ωραίος" με πρωταγωνιστή τον Μέμο Μπεγνή, θέλοντας να δοκιμάσει και τις υποκριτικές της ικανότητες. Εκεί υποδύθηκε μία Ιταλίδα, με την οποία ο Μέμος Μπεγνής απάτησε την σύντροφό του Θάλεια Ματίκα. Η Κωνσταντίνα δεν εμφανίστηκε σε άλλα επεισόδια αφού ο ρόλος της, ήταν μία περιστασιακή σχέση του Μέμου Μπεγνή. Το κείμενο δεν ήταν μεγάλο αφού ως επί το πλείστον, επικεντρώθηκε στην ερωτική συνεύρεση των δύο νέων.Η Κωνσταντίνα με την ίδια εικόνα όπως και σήμερα, χυμώδης, ξανθιά και με τα ίδια σαρκώδη χείλη... "σφράγισε τη σκηνή".Δείτε το επεισόδιο στο οποίο η Κωνσταντίνα εμφανίζεται μετά το 26ο λεπτό έως το 29ο.


Μια 22χρονη γυναίκα η οποία παρακολουθούσε επί δύο ώρες τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών να σώσουν το παιδί της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ταυτότητά της, είναι η μητέρα του νεογέννητου αγοριού που βρέθηκε εγκλωβισμένο στον υπόνομο πολυκατοικίας στην ανατολική Κίνα. Η δραματική διάσωση ξεκίνησε στο υπόγειο κτιρίου, όταν πυροσβέστες έκοψαν το κομμάτι του σωλήνα όπου είχε παγιδευτεί το μωρό και ολοκληρώθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αποσπώντας τμήματα του σωλήνα κατάφεραν να απελευθερώσουν σώο το μόλις δύο ημερών βρέφος.Μετά τη διάσωση του μωρού η κινεζική αστυνομία ξεκίνησε να αναζητά τους γονείς, κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μητέρα βρισκόταν τόσο κοντά. Ήταν η γυναίκα που, πιθανότατα, πρώτη ειδοποίησε το σπιτονοικοκύρη για το κλάμα μωρού, που ερχόταν από τις σωληνώσεις του κτιρίου, και που αργότερα, παρακολουθούσε βουβή επί δύο ώρες τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών να σώσουν το παιδί της.

Η γυναίκα αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει ότι είναι εκείνη η μητέρα του παιδιού τόσο στον ιδιοκτήτη του κτιρίου όσο και στους πυροσβέστες. Αναγκάστηκε να ομολογήσει μόνο όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ την ταυτότητά της πρόδωσαν παιχνίδια που βρήκε η αστυνομία στο δωμάτιό της, όπως και ίχνη αίματος στην τουαλέτα.Η 22χρονη ανύπαντρη γυναίκα, που νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο κτίριο, όπως δήλωσε, γέννησε μόνη της στην τουαλέτα και το νεογέννητο της γλίστρησε στην αποχέτευση. Προσπάθησε να το τραβήξει έξω, όταν όμως δεν τα κατάφερε ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.Η νεαρή είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε τα χρήματα για έκτρωση και ότι έκρυψε την εγκυμοσύνη της φορώντας φαρδιά ρούχα και τυλίγοντας σφιχτά την κοιλιά της ώστε να μην φαίνεται.

Το ισχυρό δίδυμο της ελληνικής δισκογραφίας με τις αμέτρητες επιτυχίες, φαίνεται πώς αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Αυτό, τουλάχιστον θέλουν πολλά δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για ένα διαζύγιο-βόμβα μεν, βελούδινο δε.Εξάλλου, Βανδή και Φοίβος είναι πάνω απ' όλα φίλοι και ως φίλοι πήραν την απόφαση να σταματήσει εδώ μία από τις πιο πετυχημένες δισκογραφικές συνεργασίες ever. Αν και στην αρχή γράφτηκε ότι η Δέσποινα αποχωρεί και από την Spicy (εταιρεία του Φοίβου) αυτό δεν ισχύει. Θα παραμείνει στην εταιρεία απλά θα συνεργαστεί με άλλους συνθέτες. Κάτι, που όπως λένε από την εταιρεία, αναφέρεται και στο συμβόλαιο της, ενώ ήδη έγινε στην τελευταία της δουλειά.Κι αυτή φαίνεται να ήταν και η επιθυμία της τραγουδίστριας, η οποία φέρεται να είναι εκείνη που ζήτησε το «διάλειμμα» στη συνεργασία τους. Ήρεμα και πολιτισμένα βρήκαν τη λύση και όπως υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι, ο Φοίβος δεν θα υπογράφει τα νέα της τραγούδια, αλλά θα έχει όμως την επιμέλεια του δίσκου της. Κάτι, που ακούγεται πολύ λογικό.Και κάπου εδώ, έρχεται το όνομα του Γιώργου Θεοφάνους. Η πρόσφατη κοινή έξοδος του συνθέτη με την Βανδή στο Μέγαρο Μουσικής είχε προκαλέσει μία άλφα απορία, η οποία τώρα είναι στη λύση της. Γιατί, βλέπεις κυπριακά Μέσα αναφέρουν ότι ο Θεοφάνους δεν αποκλείεται να είναι ο νέος συνθέτης της Δέσποινας, με την οποία μάλιστα έχουν ήδη κάνει ένα demo. Αν προχωρήσει η ηχηρή αυτή συνεργασία – και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα – σύντομα θα δείξει.

soyleiman-suleiman-σουλειμαν.Ο Κάδης μετά από μεγάλη έρευνα λέει στο Σουλτάνος πως ο προφήτης αναφέρει ότι αυτός που δίνει την εντολή της δολοφονίας, αν κοιμάται την ώρα του φόνου δεν τον βαραίνει η αμαρτία. Έτσι ο Σουλεϊμάν καλεί σε δείπνο τον Ιμπραήμ και τη Χουρρέμ, η οποία θυμώνει γιατί πιστεύει ότι η σχέση των δύο αντρών έχει αποκατασταθεί.Μάλιστα ο Σουλεϊμάν καλεί τον Ιμπραήμ το βράδυ να κοιμηθεί στο παλάτι, στο παλιό του δωμάτιο.
Μέσα στη νύχτα τέσσερις άντρες μπαίνουν στο δωμάτιο και πνίγουν τον Ιμπραήμ. Η Χουρρέμ μένει άναυδη όταν το μαθαίνει. Ο Σουλτάνος είναι καταρρακωμένος.Η Χατιτζέ βλέπει το φέρετρο του άντρα της στον κήπο του σπιτιού τους. Σπαραγμός... Το όνομα του Ιμπραήμ σκίζει το αέρα.Ο Σουλεϊμάν δίνει διαταγή να γίνει η σύνοδος με όλους τους Πασάδες.Ενώ η Χουρρέμ μόλις μαθαίνει πως επιτέλους απαλλάχτηκε από τον μεγαλύτερο εχθρό της τον Ιμπραήμ, γιορτάζει τη νίκη της, η Χατιτζέ καταρρέει για τον χαμό του αγαπημένου της.
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Σήμερα Τετάρτη 29 Μαϊου με τα μαθήματα των Λατινικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης, της Χημείας Θετικής Κατεύθυνσης, της Ηλεκτρολογίας Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις.Οι πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώνονται για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων την Παρασκευή 31 Μαΐου με το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που είναι μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

ΛΑΤΙΝΙΚΑ
Θεματα
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΧΗΜΕΙΑ
Θεματα
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ
ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μουσική - Στίχοι: Αντώνης Κανάκης
Φωνή: Άννυ Μπέρκα
Φιλική Συμμετοχή: Κλέλια Ρένεση - Πάνος Μουζουράκης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Κανάκης
Το τραγούδι τιτλοφορείται "Όταν θα μπορέσεις" σε στίχους και μουσική του Αντώνη Κανάκη, ενώ τα φωνητικά έχει κάνει η Άννυ Μπέρκα.Ο Αντώνης Κανάκης εδώ και 23 περίπου χρόνια "σκαρώνει" τραγούδια, μουσικές και ενίοτε στιχάκια. Για πρώτη φορά θα δημοσιοποιηθεί κάτι από αυτή τη δουλειά του.Συγκεκριμένα, απόψε παρουσιάζεται σε πρώτη μετάδοση στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, το βίντεοκλιπ του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθέτησε ο ίδιος και στο οποίο πρωταγωνιστούν η Κλέλια Ρένεση και ο Πάνος Μουζουράκης.
VIDEO


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget