y

Μελισσανίδης: Παρουσιαση νεο γηπεδο ΑΕΚ

Το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, από τα συνολικά 30 εκατ. ευρώ που έχει προκυρηχθεί η ΑΜΚ αποκάλυψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης πως έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα. Αναλυτικά:

Για το αν θα μπει ο Νοτιάς ή κάποιος άλλος στις μετοχές:

«Όποιος παίρνει μετοχές θα αναγράφετε στο μετοχολόγιο. Δυναμικά αυτή τη στιγμή είναι ο κ. Παππάς και ο κ. Χατζηϊωάννου. Θα μιλήσω με τον κ. Νοτιά. Ο χρόνος θα δείξει»

Για το Άλσος:

«Δεν μπορεί να γίνει τέτοιο έργο, με τα σκουπίδια μέσα. Εφόσον φύγουν τα σκουπίδια η ΑΕΚ θα είναι ο μόνιμος χορηγός αυτού του Άλσους. Θέλουμε να αξιοποιηθεί το Άλσος. Ζητάμε μόνο να φύγουν τα σκουπίδια».

Στη θέση των σκουπιδιών θα γίνει πράσινο;

«Στη θέση που θα φύγουν τα σκουπίδια δεν θα γίνει τίποτα. Θα αξιοποιήσουμε το χώρο. Θα γίνει πράσινο».

Για την Ερασιτεχνική και το γήπεδο:

«Η Ερασιτεχνική θα παραχωρήσει για 49 την εκμετάλλευση. Ιδιοκτησιακά θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Έτσι γίνονται παντού τα γήπεδα. Η Ερασιτεχνική θα παίρνει τα ποσοστά βάση νόμου».

Για τη διαδικασία των μετοχών;

«Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει να καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα. Όταν κλείσει η ΑΜΚ θα του παραδοθούν οι μετοχές. Απλά πράγματα».

Για το εμπορικό όνομα του γηπέδου;

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω. Όλα στην ώρα τους. Θα πουλήσουμε αυτό που ειδατε σήμερα και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω. Δεν είναι φτηνό όλο αυτό το γήπεδο. Μόνο αυτό σας λέω».

Ποιοι είναι οι συντελεστές του έργου;

«Έχει γίνει πολλή δουλειά. Ο κ. Ανδριόπουλος ο κύριος μάνατζερ του έργου. Ο κ. Κυρατσού σχεδίασε ό,τι είδατε. Θέλω να πιστεύω ότι όντως είναι μοναδικό το έργο που θα φτιάξουμε, γιατί ως σήμερα βλέπαμε όχι μακέτες, αλλά φωτογραφίες γηπέδων. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Θα δούμε το γήπεδο χτισμένο. Έχει γίνει συλλογική δουλειά. Και οι δύο τρέχουν με δικές τους ομάδες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Χρονοδιάγραμμα μη γράφετε. Εγώ βιάζομαι περισσότερο απ' όλους».

Ποια είναι τα επόμενα βήματα και τι φοβάται;

«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ποτέ δεν φοβήθηκα τίποτα. Το μόνο που μένει είναι να μαζέψουμε τα λεφτά. Το ποσόν που έχει συγκεντρωθεί είναι καλυμμένο κατά 20 εκατ. Ευρώ».

Ποιες δυσκολίες έχετε αντιμετωπίσει; Υπάρχουν κλειστές πόρτες;

«Είναι ευκαιρία για όλους να δείξουν ποιοι αγαπάνε την ΑΕΚ. Όποιος δεν βοηθήσει, τίποτα δεν μένει μυστικό, θα το ξέρετε πρώτοι».

Τι είπατε εσείς για το γήπεδο;

«Αδιαπραγμάτευτο για μένα ήταν το σχέδιο. Δεν ήθελα το γήπεδο της ΑΕΚ να μοιάζει με όλα τα άλλα.

Για τους 131;

«Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος»

Για τα έργα γύρω από το γήπεδο;

«Νομίζω αυτά τα έργα θα προχωρήσουν ταυτόχρονα. Τις επόμενες ημέρες οι Δικέφαλος προχωρά στην αγορά των οικοπέδων. Αγοράζουμε κάπου στα 7 στρέμματα. 20 στρέμματα θα είναι συνολικά, για να λύσουμε το πρόβλημα. Συν το υπόγειο πάρκινγκ. Θα κάνουμε και τον πεζόδρομο προς τον σταθμό. Θέλει δουλειά».

Το λόγο κατόπιν πήρε ο κ. Ανδριόπουλος λέγοντας σχετικά: "Έχουμε υποβάλλει τα πλάνα μας στο Δήμο, γιατί αυτός θα αποφασίσει και περιμένουμε την έγκριση από το Δήμο. Σε όλα τα γήπεδα του κόσμου οι ομάδες παίρνουν μπόνους ακόμα και να μην υπάρχουν πάρκινγκ. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε πάρκινγκ".

Σχετικά με τα σχολεία και το Μουσείο:
«Δεν κάνουμε το Μουσείο για να το βλέπουμε εμείς. Φυσικά και θα περιμένουμε τα παιδιά».

Για το μήνυμα ότι πέρασε στο λόγο του για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο ή το γήπεδο; Εδώ μιλάω για το γήπεδο. Ό,τι είχα να πω για το ποδόσφαιρο το είπα μέσα στην αίθουσα. Μη το σχολιάσουμε παραπάνω».

Τι είναι κομβικό για το γήπεδο;
«Όλα κομβικά είναι. Το βασικό είναι τα χρήματα. Όταν έχουμε τα χρήματα όλα τα κάνουμε».

Σχετικά με τη χορητικότητα;
«Τι σημασία έχει πόσοι θα είναι στα πέταλα και στα VIP. Μη με τρελαίνεται τώρα. Δεν στέκει. Σημασία έχει πως το γήπεδο θα είναι από 32 έως 34.000».


















Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget