y

H google τιμά τη σειρά επιστημονικής φαντασίας Dr.Who

H google τιμά σήμερα τη θρυλική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Dr.Who».Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που προβλήθηκε η θρυλική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Dr.Who» στο BBC και η Google τιμά την επέτειο με ένα διαδραστικό λογότυπο.
Στο διαδραστικό παιχνίδι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στους 11 διαφορετικούς χαρακτήρες του «Dr. Who» και να παίξει αντιμέτωπος με ρομπότ, Dalek και άλλους εξωγήινους χαρακτήρες από τον φανταστικό κόσμο της σειράς.

Το «Doctor Who» είναι Βρετανική σειρά επιστημονικής φαντασίας του BBC. Αφηγείται τις περιπέτειες ενός ανθρωποειδούς εξωγήινου χρονοταξιδιώτη (Timelord, ο Xρονάρχοντας) γνωστός ως ο Δόκτωρ (The Doctor) που εξερευνά το σύμπαν με μια μηχανή του χρόνου που ονομάζεται TARDIS (Time and Relative Dimension in Space, Χρόνος και Σχετική Διάσταση στο Χώρο) που ταξιδεύει στο χωροχρόνο, η οποία από έξω φαίνεται σαν μπλε αστυνομικός θάλαμος (Police Box) του Λονδίνου, από το 1963 που τότε η σειρά ξεκίνησε.
Μαζί με μια σειρά από συντρόφους, αντιμετωπίζει εχθρούς, σώζει πολιτισμούς και ανθρώπους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, και ως η πιο επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση της εκπομπής, τις πωλήσεις DVD, βιβλίων και πολυμέσων από το iTunes.

Το πρόγραμμα, ειδικά η αρχική κλασσική σειρά, έχει αναγνωριστεί τόσο για τις ευφάνταστες ιστορίες του, παρά το χαμηλό προϋπολογισμό ακόμη και στα ειδικά εφέ, όσο και για τη χρήση της ηλεκτρονικής μουσικής.


Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget