y

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΜΕ... ΔΑΚΤΥΛΙΟ!

Μετα την σουπερ προσφορα... του γουαι-φαει ερχεται η εφαρμογή "δακτυλίου" στα... τζάκια και τις ξυλόσομπες.Αυτο φαίνεται ότι σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Αττική και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, το μέτρο θα εφαρμόζεται από 3 έως 15 ημέρες στην καρδιά του χειμώνα, όταν τα τζάκια και οι ξυλόσομπες αναμένεται να χρησιμοποιούνται κατά κόρον, με αποτέλεσμα τη δημιουργία της αιθαλομίχλης.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος προσπαθεί να προλάβει αντίστοιχο φαινόμενο τους επόμενους μήνες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα επιβάλλει κατά περίπτωση, όπου θα σημειώνονται υψηλές τιμές αιωρούμενων σωματιδίων, απαγορευτικό για τζάκια και ξυλόσομπες.
Το απαγορευτικό θα εφαρμόζεται ανά περιοχές και χρονικά διαστήματα και ο εντοπισμός των παραβατών θα γίνεται από τις καμινάδες.
Μάλιστα η εφημερίδα σημειώνει ότι το σχέδιο υπουργικής απόφασης του υπουργείου Περιβάλλοντος υπεγράφη την Τρίτη και προωθήθηκε προς έγκριση και σε άλλα έξι συναρμόδια υπουργεία.
Παραμένει μεγάλο ερώτημα βέβαια ο εντοπισμός... Πώς θα υποχρεώνεται ο ιδιοκτήτης να σβήσει το τζάκι ή τη σόμπα του;
ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ... ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ!


Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget