y

Beyonce: Πώς φροντίζει το κορμί της

Εκτός από απίστευτη ομορφια ξερει τι θα πει σκληρή δουλειά και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Η 32χρονη ντίβα ξέρει να κατακτά τους στόχους της προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο, εκτός από τις φωνητικές της ικανότητες, δουλεύει πολύ και το σώμα της και το αποτέλεσμα την έχει δικαιώσει, αφού οι διάσημες καμπύλες της αποτελούν αντικείμενο του πόθου των αντρών και ζήλιας των γυναικών. Πώς διατηρεί το γραμμωμένο σώμα της η σταρ; Ας δούμε, μέσα από τις δηλώσεις της.
Είναι ρεαλίστρια: «Δεν μπορώ να τρώω ό,τι θέλω και δεν μπορώ να μην πηγαίνω στο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι απαιτούνται πολλές θυσίες. Έχει περισσότερο αν κάνει με την δύναμη του μυαλού παρά με αυτήν του σώματος. Πρέπει συνέχεια να πιέζω τον εαυτό του. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο trainer σου ή ποιο πρόγραμμα ακολουθείς. Πρέπει να είσαι υγιής και να κάνεις τις σωστές επιλογές», έχει δηλώσει η ίδια στο περιοδικό Self.

Δεν χάνει χρόνο: Η Beyoncé είναι πελάτισσα του celebrity trainer Marco Borges, ο οποίος την προπονεί χρησιμοποιώντας την signature φιλοσοφία του των Power Moves. Αυτό το σύστημα βοηθάει την ντίβα να μην χάνει χρόνο, αφού βασίζεται σε ασκήσεις που γυμνάζουν ταυτόχρονα διαφορετικές μυϊκές ομάδες.

Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για άσκηση: Μπορεί να είναι πολυάσχολη, αλλά όταν βρίσκει μερικά λεπτά φροντίζει να τα εκμεταλλευτεί σωστά, με μερικές ασκήσεις που καίνε θερμίδες, όπου κι αν βρίσκεται.

Στόχος της είναι η αυτοπεποίθηση, όχι η απώλεια βάρους: Παρότι το να είναι fit είναι και μέρος της δουλειάς της, η 32χρονη σταρ είναι συμφιλιωμένη με τον σωματότυπό της. «Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να είμαστε υγιείς και να προσέχουμε τους εαυτούς μας, αλλά και ευτυχείς με τα πράγματα που μας κάνουν να είμαστε ο εαυτός μας», έχει δηλώσει στο Shape.

Ξέρει πότε να ενδίδει στους πειρασμούς: Στο παρελθόν υπήρξε φανατική οπαδός της αποτοξίνωσης με υγρά, αλλά, όπως δηλώνει, έμαθε από τα λάθη της: «Υπάρχουν πιο υγιείς τρόποι να χάσει κανείς βάρος- δεν θα το συνιστούσα», είπε στο Elle για το πρόγραμμα που ακολούθησε όταν κλήθηκε να χάσει βάρος για την συμμετοχή της στην ταινία Dreamgirls. Η Beyoncé τρώει πρωινό, σαλάτες για μεσημεριανό και ένα ελαφρύ δείπνο, ενώ επιτρέπει στον εαυτό της να παρεκτραπεί λίγο διατροφικά, κάθε Κυριακή.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget