y

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ 4-0 video olympiakos paok

olympiakos paok 4-0 video ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ 4-0 video olympiakos paok
Eληξε το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη... αποτελεσμα 4-0 χάρη στα γκολ των Μήτρογλου (36') και Σαβιόλα (60'), Φουστέρ (74') και Κάμπελ (81'). Συνεχίζει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και αύξησε στο +6 το προβάδισμα του...
-Από τα 15 τελευταία γκολ του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ο Μήτρογλου έχει πετύχει τα 9. Επίσης από τα 10 τελευταία, ο Κάμπελ έχει πετύχει δύο και έχει δώσει την ασίστ σε άλλα έξι.






ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ VIDEO

Eτσι έπαιξαν
Με... συνταγή Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του σε ακόμα ένα ματς τον Βάις. Έτσι, Ρομπέρτο, δεξιά ο Σαλίνο, τα δύο στόπερ ο Μανωλάς με τον Σιόβα, αριστερά ο Χολέμπας, στον άξονα οι Μανιάτης και Σάμαρης, στα δύο άκρα ο Φουστέρ με τον Κάμπελ και ο Σαβιόλα λίγο πιό πίσω από τον Μήτρογλου.

Στον αντίποδα, ο Στέφενς παρουσίασε τον Χακόμπο κάτω από τα γκολπόστ, οι Κατσουράνης και Κατσικάς ήταν τα δυο στόπερ, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Λίνο. Λάζαρ και Τζιόλης τα δύο χαφ, Στοχ και Λούκας στις πτέρυγες και ο Σαλπιγγίδης σε ρόλο επιτελικού χαφ πίσω από τον Αθανασιάδη.

Οι φάσεις των γκολ:
1-0: Ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού στο αποψινό ματς, ο Κάμπελ με σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Μήτρογλου, ο οποίος είχε… ξεγλιστρήσει από την άμυνα του ΠΑΟΚ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Πειραιά.

2-0: Μετά τη δεύτερη ασίστ του Κάμπελ στο σημερινό παιχνίδι και την 7η στο φετινό πρωτάθλημα, ο Σαβιόλα με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

3-0: Μετά από κόρνερ του Χολέμπας ο Φουστέρ με κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας του ΠΑΟΚ νικάει τον Χακόμπο και έδωσε... αέρα τριών τερμάτων στους νταμπλούχους Ελλάδας.

4-0: Ο Κάμπελ «χορεύει» την άμυνα του ΠΑΟΚ και με τον Χακόμπο εξουδετερωμένο, αν και πεσμένος στο χορτάρι, με προβολή κάνει το 4-0 για τους Πειραιώτες.

Κίτρινες: 23' Λάζαρ (ΠΑΟΚ), 68' Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 83' Φουστέρ (Ολυμπιακός)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα (64' Τσόρι), Μήτρογλου

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ (70' Νίνης), Τζιόλης, Στοχ (46' Oλίσε), Λούκας, Σαλπιγγίδης (63' Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget