y

ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ VIDEO KLARINOGABROS

KLARINOGABROS VIDEO Κλαρινογαμπρός: όρος που τελευταία “κυκλοφορεί” πολύ στην Ελλάδα.
Είναι η νέα λέξη που χαρακτηρίζει ένα είδος άνδρα, όμως όχι πάντα με σαφήνεια, αφού η σημασία του ορισμού αλλάζει από περιοχή σε περιοχή.
Κάποιες από τις εξηγήσεις που έχουν δοθεί είναι:
Ο άνδρας που βγαίνει έξω με μοναδικό σκοπό να “γκομενίσει”. Φοράει ότι πιο αποκαλυπτικό έχει στην ντουλάπα του και πηγαίνει εκεί που ξέρει ότι θα τραβήξει τα γυναικεία βλέμματα πάνω του. Όταν αυτό συμβεί, ο κλαρινογαμπρός, θα επιστρατεύσει όλη τη γοητεία του, που πολλές φορές λόγω υπερβάλλοντα ζήλου, φέρνει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε άλλη περίπτωση, ο κλαρινογαμπρός είναι ο τύπος του άνδρα που η πρώτη του προτεραιότητα είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο, συμπληρώματα διατροφής που φουσκώνουν κι άλλο, τατουάζ στα σφιχτά του μπράτσα, λίγο ξυρισμένο κεφάλι, με άπειρο τζελ στα υπόλοιπα μαλλιά και ανοιχτό πουκάμισο με έμφαση στο ξυρισμένο στέρνο.Ο τύπος αυτός συχνάζει στα πιο μοδάτα κλαμπ και τραβάει τα βλέμματα κάθε γυναίκας που δεν σέβεται τον εαυτό της, αφού η αγάπη για τον εαυτό του, δεν του αφήνει χώρο για άλλες αγάπες.Μία παρέα από τη Θεσσαλονίκη, δίνει τη δική της ερμηνεία στο τι εστί κλαρινογαμπρός, με τη γνωστή χιουμοριστική θεσσαλονικιώτικη διάθεση.


Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget