y

Megan Young Miss World 2013

Παρόλο που ο θεσμός των καλλιστείων δεν εξάπτει πλέον το ενδιαφέρον του κοινού τουλάχιστον του εγχώριου, ο φετινός διαγωνισμός της Miss Κόσμος απέκτησε νόημα με τη ανάδειξη της 23χρονης Megan Young, που γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κατοικεί στις Φιλιππίνες από τα 10 της χρόνια.
Η εντυπωσιακή ομορφιά της ξεχώρισε αμέσως, με την εύθραυστη παρουσία της, το χυμώδες αψεγάδιαστο κορμί της και το πολλά υποσχόμενο βλέμμα, όπως ακριβώς εκείνο του Ιχθύ, που είναι έτοιμος να υποσχεθεί τα πάντα μέχρι να πετύχει το στόχο του.
Πόσο μάλλον στην περίπτωσή της με τη Σελήνη στον Κριό και 5 πλανήτες στον Αιγόκερω, να συνωμοτούν για την κατάκτηση της κορυφής, σε ό, τι κάνει στη ζωή της.
Βάλτε και το υδάτινο τρίγωνο Ήλιου – Δία που την προετοίμασε για το πρώτο βήμα, κατέκτησε εύκολα τον τίτλο, με την υπόσχεση πως θα είναι η καλύτερη Μις Κόσμος στην ιστορία!
Βαρύγδουπη δήλωση για μια Ιχθύ, αλλά αν διαθέτει Αφροδίτη σύνοδο Άρη και Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορεί να την ξεστομίζει απλά σαν να δηλώνει πως βγάζει μια βόλτα το σκυλάκι της.
Φιλόδοξη και επίμονη λοιπόν η ομορφότερη του κόσμου νεανίδα, κατέχει όλο το πακέτο που θα την πάει πολύ παραπέρα. Ήδη έχει εργαστεί ως ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια και είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητή στη χώρα της.
Θα χρειαστεί βέβαια να ξεπεράσει τη δυσκολία της δυσαρμονικής όψης της παρορμητικής Σελήνης της με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του ζωδίου της, που θολώνει συχνά τα νερά των επιδιώξεων, αλλά και τη δυσαρμονική όψη του Υδροχοΐσιου Ερμή της με τον Πλούτωνα, που την κάνει φιλύποπτη και αιχμηρή στο λόγο.
Όμως παρόλη την άγνωστη ώρα γέννησης, η νέα Miss Κόσμοςς όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποτελέσει άλλη μια ξεχασμένη φιγούρα στα περιοδικά και στις εφημερίδες.
Αντίθετα, θα μαθαίνουμε συχνά νέα της, εφόσον και η ίδια προτίθεται να κρατάει τα αυτιά και τα μάτια μας ανοιχτά. Καλή της συνέχεια.



Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget