y

Ο Κασιδιάρης θα διεκδικήσει την αποκατάσταση της νομιμότητας...

Για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη μίλησε , o δικηγόρος του Π.Σαράκης, απαντώντας στα καυτά ερωτήματα της παρουσιάστριας Μάρας Ζαχαρέα και του κεντρικού σχολιαστή του δελτίου Νίκου Χατζηνικολάου.
«Τα όπλα που βρέθηκαν στην οικία του πελάτη μου είναι όλα νόμιμα. Αυτά δεν αποτελούν για το ποινικό δίκαιο, τεκμήρια ενοχής. Δεν υπάρχει καμία συνομιλία που να τον ενοχοποιεί για το ελάχιστο, αντίθετα υπάρχει ένα βαρύ κατηγορητήριο που δεν διασταυρώνεται από την πραγματικότητα» υποστήριξε ο κ.Σαράκης.
Σχολιάζοντας το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ.Βουρλιώτη, ο κ.Σαράκης το χαρακτήρισε «πολύ φτωχό» και πρόσθεσε «αυτό αποδεικνύει το έλλειμμα των εισαγγελικών αρχών να τεκμηριώσουν μια βαρύτατη κατηγορία».
Ο κ.Σαράκης έκανε λόγο για αντισυνταγματικότητα των διαδικασιών, ενώ εμφανίστηκε κατηγορηματικός πως δεν υπάρχει το ελάχιστο επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ηλία Κασιδιάρη
Ερωτώμενος για το εάν ο κ.Κασιδιάρης εκπαίδευε μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής στις πολεμικές τέχνες, ο κ. Σαράκης είπε … «καλά θα κάνουν οι αρχές πρώτα να βρουν τις αποθήκες των όπλων και μετά να εξαπολύουν τέτοιο δριμύ κατηγορητήριο»
Ο κ.Σαράκης μίλησε για «πολιτική δίωξη» όσον αφορά τον πελάτη του, κάνοντας παράλληλα έκκληση στις διωκτικές αρχές αν θέλουν τον στείλουν στην φυλακή, τουλάχιστον να δώσουν στην δημοσιότητα στοιχεία επιβαρυντικά για αυτόν, διαφορετικά όπως είπε θα είναι υπόλογοι στη συνείδηση όλης της κοινωνίας.
«Θα δικαιωθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης αλλά μετά τις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές» τόνισε ο κ.Σαράκης, εκτιμώντας πως αύριο ο πελάτης του θα προφυλακιστεί., παρά το ότι δεν υπάρχει τίποτα εις βάρος του, όπως τόνισε.
Τέλος ο δικηγόρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τόνισε πως ο κ.Κασιδιάρης θα διεκδικήσει την αποκατάσταση της νομιμότητας.
undefined
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget