y

Το ΕΣΡ καλεί σε απολογία το Μega επειδή δεν προβάλλει την Χρυσή Αυγή

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο καλεί σε απολογία το Μega επειδή «δεν προβάλλει προσηκόντως τις πολιτικές απόψεις της Χρυσής Αυγής».

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Γιάννης Πετεντέρης έδωσε την απάντησή: «Το έγγραφο αυτό έχει ημερομηνία 20/09/2013, μία ημέρα μετά τη δολοφονία στην Αμφιάλη. Να υποθέσω ότι κάποιος πήγε στο γραφείο του εκείνη τη μέρα και είπε "στο MEGA δεν παίζουν πολύ Χρυσή Αυγή"; Ειλικρινά με εντυπωσιάζουν!»

Ο Μανώλης Καψής ανέφερε: «Απόλυτα ακατανόητη η αντίδραση του ΕΣΡ! Κατηγορεί το MEGA ότι δεν παρουσιάζει τις απόψεις των ανθρώπων οι οποίοι προχθές δολοφόνησαν ένα παιδί στη μέση του δρόμου. Μας κατηγορούν ότι δεν προβάλουμε "προσηκόντως" τις ρατσιστικές απόψεις των ανθρώπων που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση και ξέρουμε ότι σκότωσαν ένα νέο παιδί. Τις απόψεις αυτών που θαυμάζουν τον Χίτλερ; Ξεχνούν οι κύριοι του ΕΣΡ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν κάλεσε ποτέ τον κ. Μιχαλολιάκο στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών; Ξεχνούν ότι έχουν βγάλει μια αφίσα στο διαδίκτυο, όπου είναι όλοι οι δημοσιογράφοι του MEGA οι οποίοι απειλούνται ευθέως; Ξεχνάνε ότι ο Παππάς έκανε την ανάγκη του μπροστά στην είσοδο του MEGA»;

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/Media/story/279304/to-esr-kalei-se-apologia-to-mega-epeidi-den-provallei-tis-politikes-apopseis-tis-hrysis-aygis#ixzz2fkBWJWct
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

To poioς skotose αμεσα, και ποιος εμεσα ,φωναζει απο μονο του, ,θα βγει εν καιρο,για τον συνταξιουχο καθηγητη,που η κατασταση που βιωνουμε , τον αυφτοκτονισε, ουδεν, δεν ειχαι πολιτικο ζουμη.ουτε ο Συριζα εκανε ενος λεπτου συγη.

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget