y

Συμβουλές για να φαίνεστε πιο αδύνατες

Μέχρι να χάσετε με δίαιτα τα περιττά κιλά σας ακολουθήστε στο μεταξύ τις παρακάτω συμβουλές για να φαίνεστε πιο λεπτές.
1. Διορθώστε τη στάση σας

Για να δείχνει η σιλουέτα σας πιο λεπτή και κομψή, δεν έχετε παρά να διορθώσετε τη στάση του σώματός σας. Πώς; Ρουφήξτε την κοιλιά και ισιώστε το στήθος! Μάθετε να στέκεστε ίσια σαν να θέλετε να ισορροπήσετε ένα βιβλίο στο κεφάλι. Με αυτόν τον τρόπο θα τραβιέται η σπονδυλική σας στήλη, με αποτέλεσμα να εξαλείφονται οι αντιαισθητικές καμπυλότητες.

Μάλιστα, για να μην ανασηκώνετε υπερβολικά το πιγούνι, φανταστείτε ότι ένα αόρατο νήμα που ξεκινάει από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας τραβάει προς τα πάνω.

2. Βρείτε το μακιγιάζ που σας αδυνατίζει

Βγάζοντας όχι υπερβολικά τα φρύδια σας, θα φαίνεται λεπτότερο το πρόσωπό σας. Μια καλή πρόταση είναι να τους δώσετε μια ελαφρά ανοδική κίνηση.

Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας, αναμορφώστε τα μάγουλά σας με ένα φον ντε τεν μπεζ σκούρο ή ανοιχτό καφέ. Το πιο έντονο χρώμα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο.

Για να εντείνετε το ανάγλυφο, μπορείτε επίσης να τονίσετε το πάνω μέρος των μήλων με έναν τόνο πιο ανοιχτό.

Για να κρύψετε το διπλοσάγωνο, αρκεί να πουδράρετε το οβάλ του προσώπου με λίγη πούδρα σε καστανό σκούρο χρώμα.

3. Κάτω τα μαλλάκια σας...

Μην τραβάτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, γιατί έτσι τονίζεται η στρογγυλάδα του προσώπου σας. Αφήστε τα ελεύθερα.

Για να λεπτύνει ένα κάπως παχουλό πρόσωπο, πρέπει να τηρούνται δύο κανόνες: Τα μαλλιά πρέπει να το περιβάλλουν με μια ημίκοντη κουπ, π.χ. ντεγκραντέ, ώστε να ακολουθούνται οι γραμμές με απαλότητα. Χρειάζεται, επίσης, λίγος όγκος, για να ψηλώνει η σιλουέτα.

Για να διατηρήσετε τη φυσική φρεσκάδα του προσώπου σας, αποφύγετε τα πολύ τεχνητά χρώματα που απαιτούν έντονο μακιγιάζ. Διατηρείτε πάντα φυσική βάση.

4. Προσέχετε το ντύσιμό σας

Προτιμάτε τα ταγιέρ –με φούστα ή παντελόνι– και τα φορέματα, για να μην «κόβεται» η σιλουέτα.

Στο ίδιο πνεύμα, διαλέγετε καλσόν στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σας. Αποφεύγετε τα καλσόν με τα σκοτσέζικα σχέδια και τα μεγάλα λουλούδια που παχαίνουν και τις πιο αδύνατες.

5. Όχι στην πολυχρωμία

Το μαύρο και γενικά τα σκούρα χρώματα λεπταίνουν... Όμως, «μια σκούρα μάζα δίνει μια αίσθηση βαρύτητας, μερικές φορές μεγαλύτερη από ένα καλοκομμένο ανοιχτόχρωμο σύνολο», ισχυρίζονται οι ειδικοί. Συχνά, λοιπόν, συμβουλεύουν τις παχουλές γυναίκας να φορούν μια χρωματική νότα κοντά στο πρόσωπο, όπως ένα φουλάρι ή ένα φωτεινό σάλι.

Από πλευράς υφασμάτων, προτιμάτε τα ελαφριά, απαλά, που πέφτουν –συνθετικά ή μη–, αντί για υφάσματα αυστηρά, δύσκαμπτα, που δεν ακολουθούν την κίνηση του σώματος.

Όσες είστε φανατικές του μαύρου κάντε συνδυασμούς από τα υφάσματα και μόνο, για να δημιουργείτε αντιθέσεις: γυαλιστερά, ματ, σατινέ, βελούδα, με πούλιες κ.λπ.


belife-gr

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget