y

Smartphone enabled self parking car

Volvo smartphone-enabled self-parking car prototype.Η Volvo δημιούργησε ένα πρόγραμμα, που είναι συμβατό για το μοντέλο της V40 και μέσω ενός application για smartphone, βοηθά ουσιαστικά τον οδηγό στο παρκάρισμα.
Όχι μόνο λοιπόν αναλαμβάνει να βρει την κατάλληλη θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητο, αλλά πολύ περισσότερο, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του οχήματος, ώστε με τις απαραίτητες ενέργειες και τους ειδικούς αισθητήρες να το παρκάρει σε συγκεκριμένο κενό χώρο.
Εννοείται βέβαια, ότι το πρόγραμμα αυτό έχει ρυθμιστεί, προκειμένου να αποφεύγει τα πεζοδρόμια και να προφυλάσσει τους πεζούς.
Παρόλο που η εταιρεία δεν δημοσιοποίησε τεχνικές λεπτομέρειες, φαίνεται να έχει ολοκληρώσει όλες τις μελέτες για αυτό το σύστημα και είναι έτοιμη να το λανσάρει. Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω σε τέτοιου είδους projects, για διευκόλυνση της καθημερινότητας των οδηγών.
Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στο XC90, που θα κυκλοφορήσει το 2015, θα υπάρχει ένα αυτόνομο σύστημα διαχείρισης της διεύθυνσης του οχήματος (autonomous steering system).
Περισσότερα, μπορείτε να δείτε στο βίντεο της Volvo, το οποίο με animations παρουσιάζει απεικονιστικά το «Autonomous Parking Concept».


Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget