y

Σκορδά vs Σταμάτη video

Η Σάσα Σταμάτη ανέφερε το ρεπορτάζ της εφημερίδας και η Φαίη δεν άντεξε και της είπε: «Συγγνώμη και τι μας νοιάζει εμάς για τη βίλα του Χατζηγιάννη. Ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος που υπογράφει το ρεπορτάζ για ποιο λόγο σταμάτησαν οι εργασίες;».
Η Σάσα Σταμάτη της απάντησε: «Έχει κάνει ρεπορτάζ η Γιούλη Σταρίδα. Έτσι το έχει γράψει, από το κεφάλι της;».
«Δεν με αφορά αν έφτιαχναν κάτι και σταμάτησε για τους όποιους λόγους, που δεν μπορείς να ξέρεις ποιοι είναι. Δεν μπορείς να ξέρεις τι αποφάσεις παίρνει μια οικογένεια και για ποιους λόγους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σε ένα τέτοιο θέμα που αφορά στα οικονομικά, όσο ρεπορτάζ και να κάνεις. Εκτός αν έχεις μία δήλωση που σου απαντάει ο άλλος και σου λέει κάποια πράγματα. Αν δεν έχει μια δήλωση των ίδιων των ανθρώπων για μένα δεν είναι ρεπορτάζ» τόνισε η Φαίη ΣΚορδά, που διαφώνησε ακόμα και με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα!

Και η Σάσα «τα πήρε» και της είπε: «Δηλαδή τις λες ρε Φαίη ότι ξυπνήσαμε το πρωί και είπαμε τι να γράψουμε, να βάλουμε αυτό το θέμα από το κεφάλι μας; Είναι δυνατόν; Δεν είναι ωραίο αυτό που λες τώρα. Δεν μπορούμε να γειώνουμε τους συναδέλφους».
«Δηλαδή δεν μπορώ να έχω άποψη; Δεν μπορώ να εκφέρω την άποψή μου στην εκπομπή» δήλωσε η παρουσιάστρια του «Πρωινό mou»!


Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget