y

Ραχήλ Μακρή: είναι προκλητική η μπλούζα με τον παπαγάλο;

rahil makri.Στις επικρίσεις που δέχτηκε για το ντύσιμό της, απάντησε η Ραχήλ Μακρή με συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιώργο Τράγκα, στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής».Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, με την εμφάνισή της στη Βουλή την προηγούμενη Τετάρτη, οπότε και ο αντιπρόεδρος Γ. Καλαντζής, είχε προχωρήσει σε συστάσεις με αφορμή την ενδυματολογική της επιλογή.Όπως ήταν φυσικό, γύρω από το θέμα αυτό περιστράφηκε η κουβέντα με το δημοσιογράφο, μιας και η βουλευτής φορούσε την ίδια μπλούζα. Η κ. Μακρή σχολίασε ότι η ίδια δεν βρίσκει προκλητική την επιλογή της μπλούζας με τον παπαγάλο.«Από εκείνη την ημέρα ψάχνω τον κ. Καλαντζή να μου πει εάν το dress code απαγορεύει τα πουλιά στη Βουλή ή αν αυτός ο παπαγάλος θεωρείται φονικό όπλο», σημείωσε η βουλευτής, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ανάλογα ρούχα φοράνε και άλλοι συνάδελφοί της.ραχηλ μακρη παπαγαλος
Ερωτώμενη γιατί ήταν το δικό της ντύσιμο που σχολιάστηκε, η βουλευτής Κοζάνης απάντησε ότι ήταν «για επικοινωνιακούς λόγους».
«Για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, γιατί ενοχλώ πολύ μέσα στη Βουλή με αυτά που λέω. Τους ενόχλησαν πολύ αυτά που είπα και για τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμάρα για το ταξίδι του το υποτιθέμενο για επενδύσεις στην Κίνα», σχολίασε.
Δείτε το βίντεο








Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget