Νίκος Αναδιώτης ύψος: 1,90
Νίκος Αναδιώτης Βικιπαίδεια
Νίκος Αναδιώτης Βιογραφικό
NIKOS ANADIOTIS-ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ...Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του Mega Βασιλιάδες , δηλώνει μονογαμικός και πολύ ερωτευμένος με την κοπέλα του για αυτό και αποφάσισαν να παντρευτούν!Ο Νίκος Αναδιώτης (ηλικια) γεννήθηκε το 1983 και είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ).
Από ένα club του Αιγίου όπου μεγάλωσε, βρέθηκε στον κόσμο του μόντελινγκ αλλά παραλληλα, ξεκίνησε να σπουδάζει Φυσικοθεραπεία στην Πάτρα.
Πλέον ακολουθεί καριέρα ηθοποιού καθώς μετά από μια φωτογράφιση που είχε κάνει του προτάθηκε να συμμετέχει στους Βασιλιάδες του Mega.
Είχε υπάρξει ζευγάρι με την ηθοποιό Χριστίνα Παππά ενώ σήμερα είναι σε σχέση που οδεύει σε γάμο με μια κοπέλα που ζει μόνιμα στην Πάτρα.Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Νίκος Αναδιώτης με την αγαπημένη του Βασιλική Σταματοπούλου.
Πως έγινε η πρόταση γάμου;
"Έπρεπε να μαζέψω χρήματα για να της πάρω δαχτυλίδι. Έτυχε μια φορά να την ακούσω να μιλάει με μία φίλη της, όπου έλεγε ότι της αρέσουν τα ροζέτα-δαχτυλίδια. Εκείνη τη στιγμή έπαιζα Playstation, οπότε έκανα ότι ήμουν προσηλωμένος στο παιχνίδι, για να μην καταλάβει ότι έχω στήσει αφτί.
Μπήκα την επόμενη μέρα στο Google για να δω τι είναι αυτά τα δαχτυλίδια και την ημέρα των γενεθλίων της, στις 20 Νοεμβρίου δηλαδή, της έκανα πρόταση γάμου.
Εννοείται ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να αρθρώσει κουβέντα.
'Θα μου πεις ποια είναι η απάντηση;' Της είπα τότε και μου είπε ότι θέλει να με παντρευτεί." Η ώρα η καλή!