y

Βιογραφικό Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

viografiko mparmparousis konstantinos xrysh aygh
Εκτος τον Μιχαλολιακο και ο Βουλευτης Καραισκακης Μπαρμπαρούσης στη Βουλή...
Ο άνεργος ηλεκτρολόγος, που φυσιογνωμικά θυμίζει ήρωα της επανάστασης του 1821 εκλέγεται στην Αιτωλοακαρνανία με τη Χρυσή Αυγή...
Συνεχίζουν να απασχολούν την κοινή γνώμη οι βουλευτές του εκλέγονται με τη Χρυσή Αυγή. Μετά τον Γιώργο Γερμένη, γνωστό και ως «Kaiada», σειρά για σχολιασμό από τα Μέσα Ενημέρωσης έχει ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, που εκλέγεται στην περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας.Ο κ. Μπαρμπαρούσης απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως λόγω της εμφάνισής του, που παραπέμπει σε ήρωα της επανάστασης του 1821 και συγκεκριμένα στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, που σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής δημιουργεί εύλογα συνειρμούς.Να σημειωθεί πως ο κ. Μπαρμπαρούσης, ο οποίος είναι άνεργος ηλεκτρολόγος από το χωριό της Μπαμπίνης Ξηρομέρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.
Το σύνθημα που αγαπά ο «Καραϊσκάκης» είναι: «Να ξεβρωμίσει ο τόπος». Ασπάζεται πλήρως την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και δηλώνει εθνικιστής από μικρό παιδί. Το θέμα όμως είναι ότι την ώρα που τάσσεται υπέρ της απέλασης όλων των αλλοδαπών, ο ίδιος είναι παντρεμένος με αλλοδαπή!
Ο κύριος Μπαρμπαρούσης είναι παντρεμένος , ενώ η πρώτη του γυναίκα ήταν αλλοδαπή από το Μεξικό! Με συνέντευξη που παραχώρησε στο οrthodoxia-ellhnismos.gr, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, που του έδωσε το παρατσούκλι »Καραϊσκάκης». Όπως είπε »έτυχε να μοιαζω με τον Καραϊσκακη. Είμαι οικογενειαρχης. δεν μπορει να γινει συγκριση σε καμια περίπτωση. Εμεις δεν μπορουμε να φτασουμε ότι στο μικρο δαχτυλακι αυτούς τους ανθρώπους»Ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής τονίζει πως μπήκε στην πολιτική επειδή αγαπάει την Ελλάδα. »Θα θελα να ασχοληθω με αγροτικα θεματα. Να μην έχουμε κρεμμυδια απο τον Καναδα και πατάτες από την Αιγυπτο. Αγαπουσα από μικρός την Ελλάδα και ήθελα να την βλέπω να είναι πάντα πρώτη».

Δείτε στο VIDEO ολόκληρη την συνέντευξη του Καραϊσκάκη της Χρυσής Αυγής...
Κ. Μπαρμπαρούσης: "Από μικρό παιδί είμαι Εθνικιστής!"
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος

★★★★★★ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΉ , ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ "ΗΜΙΑΙΜΕΣ"?????????★★★★★★

Ανώνυμος

ε ναι μαξικανα η γυναικα του δεν ειναι αλβανεζα ουτε πακιστανη τι να λεμε τωρα; τα καλα και συμφεροντα

Ανώνυμος

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠ ΤΗ ΜΠΑΜΠΙΝΗ!!!

Ανώνυμος

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΑ ΝΔ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Χ.Α ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ.ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΩ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Ανώνυμος

δοξα και τιμη στους συνπολεμιστες

Ανώνυμος

jia des kormia pou valame na mas kivernisoun
gineka mexikana, anergos, alla kata ta ala chrisavgitis! hahahahahaha!

Ανώνυμος

o Γεώργιοs Καραϊσκάκηs würde sich im Grab umdrehen, wenn er wüsste wie sein name missbraucht wird! o Γεώργιοs Καραϊσκάκηs itan iroas. ochi afto to agou......

Ανώνυμος

ase re file me ton kolo ratsismo! giati an htan alvaneza h pakistanh pou einai to problima? me ta zwa ta kolofasistaria!!

Ανώνυμος

ase re katharoaimo noumero mh xesw! pou nomizei oti logou DNA ypertereis allon ethnikotiton.

Ανώνυμος

sobbara mhlas twra katharoaime karagkiozh! pragmatika poso xamilo epipedo prepei na exei enas anthropos gia na theorei pws einai anoteros logo DNA!!!

Ανώνυμος

ntroph kai aisxos kolo ratsisth!

Ανώνυμος

και επειδη τωρα δεν εχουμε δημοκρατια εδωσες δυναμη σε καποιον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θελει δημοκρατια αλλα χουντα? Που οι υποψηφιοι του υποστηριζουν ανοιχτα και ψευδονται οτι επι χουντας ο κοσμος...χαμογελουσε στους δρομους?

Αλλα λογια να αγαπιομαστε. μονο οι Χ.Α νομιζεις νοιαζονται για τον ανθρωπο που σκοτωσανε για μια καμερα?

οι 2.300 αυτοκτονιες δηλαδη τα τελευταια 3 χρονια τι σου λενε για την κατασταση? φταινε και εκει οι μεταναστες? Αντε κοψε κοπελα μου την προπαγανδα του μισους. 21 χρονων κοριτσι και βγαζεις μισους προς οτιδηποτε διαφορετικο. τους εγκληματιες ΝΑΙ να τους κυνηγησουν και να τους στειλουν σπιτια τους. οχι ομως τους ξενους γενικα. και αυτο που πηγες και ψηφισες μισει οτιδηποτε εγχρωμο. ντροπη σου. κι εγω θελω να φυγουν οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλα δεν δινω δυναμη σε φασιστες.

Ανώνυμος

Πώς φαίνεται πως οι 4 παραπάνω απαντήσεις είναι από το ίδιο άτομο!!!! Αργόσχολε, προφανώς βολεμένε, αναρχοαριστερέ φίλε μου, θα σου πρότεινα να αρχίσεις κανένα πιο εποικοδομητικό χόμπυ από το τα γράφεις 100 σχόλια για να κράξεις κάποιον που έχει διαφορετίκη άποψη από σένα στο internet.

Ανώνυμος

Τουλάχιστον η XA έχει ορκιστεί στον Άρειο Πάγο πως δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια ανατροπής του πολιτεύματος, κάτι που κάποια αριστερά κόμματα ΔΕΝ έχουν κάνει. Και ποτέ δεν έχει ειπωθεί πως επί χούντας ο κόσμος χαμογελούσε. Έχουν πει πως η Ελλάδα σαν χώρα διένυε μία περίοδο ευημερίας επί χούντας, κάτι το οποίο ισχύει αν αναλογιστεί κανείς πως τότε ζούσαμε με μηδενικά χρέη, μηδενική ανεργία και μηδενική εγκληματικότητα.

Μπορεί να μην νοιάζεται μόνο η ΧΑ για τον άνθρωπο που δολοφονήθηκε αλλά μόνο η ΧΑ έδείξε έμπρακτα την συμπαράστασή της. Γιατί όταν τα υπόλοιπα κόμματα κάνουν συναυλίες συμπαράστασης στους λαθρομετανάστες σε μία περιοχή όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, στην οποία οι Έλληνες δεινοπαθούν από τις ορδές παράνομων μεταναστών που ζουν και εγκληματούν εκεί, αυτό τι είναι? Ενδιαφέρον? Για κάθε λογικό άνθρωπο είναι ένα μεγάλο "Άντε ....., εμείς είμαστε βολεμένοι, ας το παίξουμε και λίγο φιλελεύθεροι αφού έτσι κι αλλιώς στις πανάκριβες περιοχές που ζούμε δεν υπάρχει λαθρομετανάστης ούτε για δείγμα."

Και μπορεί οι μετανάστες να μην φταίνε εξ'ολοκλήρου για τις αυτοκτονίες των Ελλήνων αλλά από τη στιγμή που καταλαμβάνουν εργασιακές θέσεις σε μία χώρα που μαστίζοταν έτσι κι αλλιώς από ανεργία και δεν περίσσευαν θέσεις εργασίας, όταν με την παράνομη διαμονή τους κοστίζουν στο ελληνικό κράτος ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ ετησίως, όταν έχουν υποβαθμίσει το επίπεδο ζωής των Ελλήνων αναγκάζοντας μας να καταφεύγουμε σε ιδιωτικά μαιευτήρια, νηπιαγωγία, νοσοκομεία κοκ πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ ενώ εκείνοι εκμεταλλεύονται τις υπηρεσίες των δημοσίων που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε, τότε ναι, επέτρεψε μου να θεωρώ πως έχουν κι εκείνοι μερίδιο ευθύνης για την σημερινή μας κατάντια.

Η κοπέλα παραπάνω ήδη ανέφερε πως δεν έχει πρόβλημα με τους αλλοδαπούς, τους gay κλπ άρα η τοποθέτηση σου περί μίσους σε οτιδήποτε διαφορετικό είναι εντελώς άτοπη. Και ποιούς ακριβώς θεωρείς εσύ εγκληματίες? Μόνο τους κλέφτες και τους δολοφόνους? Να σου θυμήσω πως όλοι αυτοί έχουν εισέλθει στην χώρα μας ΠΑΡΑΝΟΜΑ άρα από τη στιγμή που δεν σεβάστηκαν το νόμο θεωρούνται όλοι εγκληματίες!!

Αν συμφωνείς με την παραμονή όλων αυτών των λαθρομεταναστών εκτός των "εγκληματιών" όπως λες, απλά έχε υπ'οψην σου πως στις χώρες της ΕΕ το ποσοστό μεταναστών που επιτρέπεται να διαμένει στην χώρα είναι το 4% του συνολικού πληθυσμού και οι μετανάστες θα πρέπει να εισέλθουν στην χώρα νόμιμα και εφόσον ζητηθούν για να καλύψουν θέσεις εργασίας που περισσεύουν. Στην Ελλάδα όλοι οι μετανάστες εισήλθαν παράνομα εφόσον ποτέ δεν περίσσευαν θέσεις εργασίας και όχι μόνο δεν καλύπτουν μόνο το 4% του πληθυσμού, αλλά σύμφωνα με επίσημη έρευνα του ΟΗΕ σε λιγότερο από μία δεκαετία οι Έλληνες θα είμαστε και επισήμως μειονότητα στην ίδια μας την χώρα!!!! Επομένως ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!

Γι'αυτό λοιπόν σταμάτα την προπαγάνδα περί ρατσισμού. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση και πολλοί Έλληνες αντιπετωπίζουμε προβλήματα με τους αλλοδαπούς στην καθημερινότητα μας. Όχι επειδή είμαστε ρατσιστές ή φασίστες, απλά επειδή δεν είμαστε βολεμένοι να κατοικούμε στην Εκάλη και να το παίζουμε φιλελεύθεροι εκ του ασφαλούς αλλά βλέπουμε την αλήθεια κατάματα. Και χίλιες φορές να δίνει κανείς δύναμη σε πατριωτικά κόμματα παρά στον δικομματισμό που μας έχει καταστρέψει ή σε αριστερά κόμματα με απόψεις επικίνδυνες και προδοτικές για τη χώρα. Εύχομαι να βγεις από την εικονική πραγματικότητα που ζεις και να συνειδητιποιήσεις την αλήθεια σύντομα. Μέχρι τότε απόλαυσε την βολεμένη ζωούλα σου!

Ανώνυμος

Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης θεωρώ οτι έχει ξεφύγει προ πολλού από την πολιτική βούληση των ιθυνόντων πολιτικών διά της εκχώρησης της τελευταίας σε κέντρα αποφάσεων εκτός της Επικρατείας.Είναι, νομίζω, άνευ σημασίας οι οποιεσδήποτε αντεγκλήσεις μεταξύ υμών για το ζήτημα αυτό.Υπάρχουν, δε, προειλημμένες αποφάσεις από τα ως άνω κέντρα για τη δημιουργία αποσταθεροποιητικών κοινωνικών τετελεσμένων, που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση διαφόρων συμφερόντων, τα οποία να ξέρετε αγαπητοί συμπολίτες, είναι κάθετα αντίθετα με τα δικά μας συμφέροντα.
Η λαθρομετανάστευση είναι μόνο ένας από τους τρόπους αποσταθεροποίησης της Χώρας. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πλασματική οικονομική κρίση που μας έχουν επιφέρει οι τράπεζες και οι πολιτικοί παράγοντες που δρουν για λογαριασμό Σιωνιστικών μυστικιστικών συμφερόντων με απότερο σκοπό τον πλήρη έλεγχο της Υδρογείου. Ακόμα και οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο το 2007 συνδέονται με τα προαναφερθέντα.
Θα πρέπει να πάψουμε να κοιτάμε το μικρό εγώ μας και να δούμε πιό συλλογικά το όλο ζήτημα, που μας αφορά όλους, από τους Αναρχικούς μέχρι τους Χρυσαυγίτες, διότι διακυβεύεται το μέλλον μας και η ύπαρξή μας.
Προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό χώρο, ούτε ενστερνίζομαι κάποια ιδεολογία. Είμαι κάθετα αντίθετος με ορισμένες ιδέες της Χρυσής Αυγής, όπως καιι με κάποιες πρακτικές της. Είναι όμως η μόνοι που ακούγονται...
ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ??

Ανώνυμος

να σας πω ρε εσεις που ειστε δηθεν απελευθερωμενοι για μετρηστε ποσες φορες στην ζωη σας εχετε δει ξενους στο δρομο και τους <> και μετα να μιλατε

Ανώνυμος

Παίδες δεν ξερω τι λετε περι Καραισκάκη ,πάντος εμενα μου φαίνεται οτι ειναι ολοιδιος ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ (όπος θα δειτε ,εαν πληκτρολογήσετε στις εικόνες του Google Αθανάσιος Διάκος)

Ανώνυμος

... Ρε πού μπλέξαμε! Ειχαμε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ καλα οι κουμμουνιστες μετα απο οσα εχουν κανει στο εργο θεατες και ετσι πρεπει... τωρα εχουμε και μια οργανωση που την ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ με τον Γερμενη και τους πακισταν και ο Μπαρμπαρούσης με το Μεξικο !
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος

Τι εγινε στις 16-7-1887 στο Αγρινιο στη καφετερια Ματραλης στην πλατεια δημοκρατειας οταν ο "καραισκακης"εκθιαζε τους γκριζους λυκους και ανεφερε οτι τα παρακτια νησια της μικρας ασιας πρεπει να ειναισε κοινη διακυβερνηση με την Τουρκια;τοτε εφαγε τις σφαλιαρες του

Ανώνυμος

Το θέμα είναι τι κοντισιονερ χρησιμοποιεί...

Ανώνυμος

ενας ηλιθιος ακομα με ηλιθιο μαλλι που τον ψηφισαν καποιοι αγραμματοι τενεκεδες!1

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget