14/3/17



08:00 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)
4ος Κύκλος - Επεισόδιο 59
Η Μελέκ βάζει τέλος στη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο, πέφτει από τον γκρεμό. Κανείς από την οικογένεια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό, που έχει συμβεί. Η Μάγια είναι εκείνη, που δίνει την τρομερή αυτή είδηση στη μητέρα της και στον Μπαράν, που μόλις έχουν γλυτώσει από την οργή του Ρουστέμ. Ο Κενάν είναι αυτός, που πληρώνει το τίμημα για να σωθεί ο Μπαράν. Παρά το αίμα, που έχει χυθεί, η οικογένεια του Μερντάν διψά ακόμα για εκδίκηση.
09:00 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL)
4ος Κύκλος - Επεισόδιο 60
Η οικογένεια του Μερντάν μαθαίνει τις αποτρόπαιες πράξεις, που είχε κάνει ο γιος τους. Ο Κεντάλ ζητάει, έστω και αργά, κλαίγοντας συγχώρεση από τη Μελέκ πάνω από τον τάφο της για όσα της έκανε. Η Καντριγιέ προσπαθεί ώστε η ζωή στο αρχοντικό να συνεχιστεί κανονικά, παίρνει όμως μια πολύ σοβαρή απόφαση για εκείνη και τον Κεντάλ, με σκοπό να ξεπλύνει όλες τις αμαρτίες. Ποια θα είναι η τύχη η δική της και του Κεντάλ από εδώ και πέρα;



Ο Κώστας με τη Σίλα οριστικοποιούν τη συγκατοίκηση. Στο μεταξύ, η Λαμπρινή με τη Αρετή κάνουν ένα απίστευτο χουνέρι στον Βαγγέλη και τον τρελαίνουν! Ο Κώστας ανακοινώνει στη Λίτσα ότι θα συγκατοικήσει με τη Σίλα και την εξαγριώνει! Ο Παύλος καλεί στο σπίτι του έναν καλεσμένο έκπληξη και όλοι απορούν ποιος θα έρθει! Ο Ορέστης πάει να δει τη Μαντώ στο ορφανοτροφείο, η υπεύθυνη όμως του λέει κάτι που τον αιφνιδιάζει… Ο Βαγγέλης, ξαναμμένος από έρωτα, πάει και βρίσκει τον υποτιθέμενο αρραβωνιαστικό της Λαμπρινής και τον χτυπά! Ο Φίλιππος ακολουθεί κρυφά την Αγάπη σε ένα ξενοδοχείο με πολύ άγρια διάθεση



Ο Ματθαίος κι η Αναστασία, έρχονται ολοένα και πιο κοντά, μέσα από κρυφές συναντήσεις. Με την επιστροφή της στην Κύπρο, η Μελίνα δεν έχει πλέον να φοβηθεί τίποτα, αφού στο πλευρό της έχει ξανά τον «δικό της» τρυφερό Αχιλλέα. Η αποκατάσταση της σχέσης Αχιλλέα-Μαρίνας εξοργίζει τη Δήμητρα που αντιλαμβάνεται ότι χάνει συνεχώς έδαφος από την επήρεια που ασκεί πάνω στη κόρη της. Ο Μηνάς συνεχίζει τις νυχτερινές του ατασθαλίες με τη Λίνα, με τη Βασιλική να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, ενώ συγχρόνως η Δάφνη με τον Μύρο «παζαρεύουν» το πότε θα του κάνει τον διάδοχο. Ο Αλκιβιάδης προσπαθώντας να πείσει όλους ότι ξεπέρασε την Άλκηστη, κυκλοφορεί στα Χανιά αγκαλιά με νέα συνοδό. Παράλληλα ο Πάτροκλος τρέμοντας ότι απειλείται η περιουσία του Διαμαντή απ' τη Ρενάτα, αποφασίζει να της τρίξει τα δόντια. Στο μεταξύ, μετά από πίεση του Ανδρέα, η Αναστασία ομολογεί ότι είδε κρυφά του τον Ματθαίο.



Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 23
Η Ανταλέτ δεσμεύεται πως δεν θα μαθευτεί από αυτούς.. ενώ η Σουχάν κορνάρει γιατί ο Τζεσούρ την έκλεινε.. και ο Τζεσουρ της λέει πως την έκλεισε γιατί ήθελε να την δει για να μάθει πως είναι το πόδι της και η Σουχάν του λέει πως θέλει να πάρει το αυτοκίνητό του για να φύγει και τότε ο Τζεσούρ που παίρνει ένα μπουκέτο κόκκινα λουλούδια της ζητάει συγνώμη και η Σουχάν πάει να τα πάρει ενώ ο Τζεσούρ της λέει πως δεν είναι για εκείνη.. και η Σουχάν εκνευρίζεται περισσότερο..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 24
Ο Τζεσουρ ακολουθεί την Σουχάν η οποία μονολογεί πως πρόκειται για τρελό.. για ένα εντελώς τρελό.. και η Σουχάν στη στροφή τον βλέπει στον παράλληλο δρόμο να την χαιρετάει.. Η Τζαχιντέ μιλάει στον τηλ με τον Κορχάν και μαθαίνει που είναι ενώ εκείνη πηγαίνει κάπου που έχει ραντεβού.. και δίνει το τεστ εγκυμοσύνης σε μια άλλη γυναίκα που μάλλον εκείνη είναι έγκυος.. και εκείνη της λέει πως για τους επόμενους 9 μήνες εκείνη θα είναι η πιο στενή της φίλη..Ο Ταχσίν έριξε την ταμπέλα που είχε βάλει ο Τζεσούρ και έγραφε το όνομά του.
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 25
Ο Κορχάν έφτασε στο κλαμπ και ήρθε και η Τζαχιντέ και του δείχνει το τεστ εγκυμοσύνης λέγοντάς του πως είναι τελικά έγκυος.. και μας δείχνει σε φλας μπακ την άλλη κοπέλα που είναι αληθινά έγκυος να συστήνεται στην γιατρό ως Τζαχιντέ και ο Κορχάν αγκαλιάζει την γυναίκα του και της στριφογυρνάει από την χαρά του ενώ εκείνη πέφτει επάνω στον Τζεσούρ και την δικηγόρο που τον συνοδεύει.. και αναρωτιέται αν είναι η αγαπημένη του..Και η συνοδός του Τζεσούρ τον ρωτάει αν είναι εδώ όλη η εν λόγω οικογένεια που θέλει να τους δει και ο Τζεσούρ της λέει πως όχι αλλά να κάνει υπομονή.
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 26
Η οικογένεια γιορτάζει το γεγονός με πυροτεχνήματα και σαμπάνιες και οι άλλοι χειροκροτούν ενώ η Τζαχιντέ τους λέει πως σήμερα το έκρυψε από όλους ενώ η Σουχάν της λέει πως κι εκείνη κράτησε το μυστικό τους.. και ο Μπουλέντ προτείνει στη Σουχάν πως θα ήθελε να μπορούσαν να απομονωθούν..Η Σερίν είναι με τον Κεμάλ κι εκείνος της δείχνει το σιδερένιο αντικείμενο που πλήγωσε την Ναζλί και έγινε αιτία να κινδυνέψει η Σουχάν..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 27
Και ο Κορχάν λέει πως σήμερα είδε τον Τζεσούρ σε ένα μπαρ με την συνοδό του μια όμορφη δικηγόρο.. και η Σουχάν δείχνει να θορυβείται από το νέο ενώ προσπαθεί να παραστήσει την ήρεμη και ο Ταχσίν λέει πως δεν θέλει να ακούει για τον τύπο..Ο ταχσίν με τον Κορχάν ξαναρίχνουν την ξύλινη ταμπέλα που έχει βάλει ο Τζεσούρ με το επίθετό του και γελάνε..Η Σουχάν ψάχνει και βλέπει φωτό από το χτεσινό βράδυ στο κλαμπ του Τζεσούρ με την συνοδό του..Ο Ταχσίν κάτι υπέγραψε και χαίρονται ..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 28
Η Τζαχιτνέ πηγαίνει σε ένα διαμέρισμα την κοπέλα που είναι έγκυος και της λέει πως όλα τα έξοδά της από εδώ και μπρος θα τα κανονίζει εκείνη.. αλλά θα πρέπει να προσέξει μη τυχόν πάθει τίποτε το παιδί και η άλλη της λέει πως κι εκείνη θα πρέπει να προσέχει ενώ η Τζαχιντέ της δίνει ένα μάτσο χρήματα και η άλλη χαίρεται..Ο Ταχσιν κανόνισε προφανώς το ζήτημα με άλλο τρόπο και κάποιος κατέδωσε τον τύπο που είχε αρνηθεί να κάνει αυτό που του ζητούσε ..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 29
Ο Μπουλέντ λέει στην Σουχάν να απομονωθούν λιγάκι αλλά εκείνη του λέει πως έχει δουλειά τώρα..Η Τζαχιντέ μιλάει στο τηλέφωνο με την παρένθετη μητέρα η οποία τρέχει και της λέει να προσέχει..Ο Κεμάλ ενημερώνει τον Τζεσούρ πως του έδωσαν αυτό και πως τους έχουν κόψει το ηλεκτρικό.. και ο Τζεσουρ αντιλαμβάνεται πως όλα αυτά είναι η μέθοδος εκβιασμού που έχει επιλέξει ο Ταχσίν να χρησιμοποιήσει προκειμένου να τον εξαναγκάσει να φύγει από εκεί και λέει στον Κεμάλ πως δεν θα πρέπει να ανησυχεί και θα το τακτοποιήσει αυτός το θέμα.Η Μιχριμπά πάει στον Ταχσίν κι εκείνος της λέει πως την αγαπάει για να την πειράξει ενώ της λέει άντε πες μου χρόνια πολλά κι εκείνη του κάνει αστείο ενώ τον ειδοποιεί πως έρχεται η κα. Ανταλέτ η οποία του εύχεται χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα .. και η Σουχάν καλωσορίζει την Ανταλέτ.. ενώ η Μιχριμπά λέει πως κανονικά δεν θα έπρεπε αυτή η γυναίκα να είναι εκεί .. και ο Μπουλέντ λέει στην Σουχάν να μιλήσουν λιγάκι κι εκείνη συμφωνεί ενώ μπουκάρει στην φιέστα ο Τζεσούρ και η Σουχάν μένει να τον κοιτάζει .. και
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 30
O Τζεσούρ λέει Ταχσίν κολούντα είναι ο Τζεσούρ Αλεντέλογλου και ο Ταχσίν τον καλωσορίζει και ο Τζεσούρ του λέει πως αν ήθελες να με καλωσορίσεις δεν θα μου έκανες αυτά που κάνεις.. και του δίνει την έξωση σχισμένη στο χέρι και ο Ταχσίν φωνάζει τον δικηγόρο του ο οποίο λέει πω είχε υποθηκευμένο το σπίτι και πως δεν είναι έγκυρη η πώληση ενώ ζητάει από τον Τζεσούρ να του δώσει πολλά περισσότερα χρήματα και θα είναι δικό του ενώ ο Τζεσούρ λέει πως μπροστά σε όλους θα πει κάποια πράγματα και λέει και στον εισαγγελέα ακόμα μπροστά να ερευνήσουν την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τότε και όλα τα υπόλοιπα που εκείνος έκανε την οικογένειά του και την κατέστρεψε.



Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 15
Η Σουχάν μπήκε στο σπίτι του Τζεσούρ και βγαίνει αμέσως έξω ενώ φωνάζει μα δεν είναι κανείς εδώ; και ο Τζεσούρ λέει πως είναι εκεί .. η Σουχάν λέει πως είδε το άλογό της ενώ ο Τζεσούρ λέει πως σήμερα γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της .. και η Σουχάν τον ρωτάει αν εκείνος πλήγωσε το άλογό της και ο Τζεσούρ της λέει πως δεν τραυματίζει κανένα αυτός.. και ενώ η Σουχάν πάει να φύγει εκείνος λέει το γνωστό τι δουλειά έχεις εδώ για μένα ήρθες ; και η Σουχάν πάει να τον χαστουκίσει κι εκείνος της λέει να μην κάνει έτσι.. και εκείνη του λέει ποιος είσαι; και τι θέλεις από μένα και ο Τζεσούρ της λέει πως θα δει τι θα τραβήξει από τον πατέρα της όταν γνωριστούν.. και ο Τζεσούρ την ρωτάει που πάει κι εκείνη λέει στο σπίτι.. ενώ ο Τζεσούρ απαντάει πως θα τον γνωρίσει τον πατέρα της.

Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 16
Η Τζαχιντέ βρίσκε στο κομπιούτερ κάτι που έχει να κάνει με τους λογαριασμούς του πατέρα του Κορχάν και έρχεται ένα αυτοκίνητο.. είναι η Σουχάν λέει ο Κορχάν και η Τζαχιντέ μαζεύει τα πράγματά της από το γραφείο ενώ έρχεται και Ταχσίν .. ο οποίος βλέπει τον Κεμάλ και τον ρωτάει τι δουλειά έχει εκείνος εκεί και να ξεκουμπιστεί να φύγει από το κτήμα γιατί δεν δουλεύει άλλο για εκείνον.. και η Σερίν ζητάει από τον Ταχσίν μπέη να μην διώξει τον Κεμάλ γιατί σε λίγο θα παντρευτούν και έχουν ανάγκη από την δουλειά και ο Ταχσίν λέει ε τότε αν θέλεις να φύγεις κι εσύ ..Η Σουχάν λέει στον πατέρα της να δεχτεί να γνωριστεί με τον Τζεσούρ μπέη που της έσωσε τη ζωή ..κι ο πατέρας της της απαντά εντάξει θα τον δούμε τον κ. Τζεσούρ.

Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 17
Ο Τζεσούρ βλέπει φωτός στο λάπτοπ από τον Ταχσίν και τους δικούς του ανθρώπους…Ενώ ξυπνάει από το άλογο την Ναζλί που χλιμιντρίζει και βλέπει τον Κεμάλ να την χαϊδεύει.. τον ρωτάει τι δουλειά έχει εκείνος εκεί και ο Κεμάλ του απαντά πως τον απέλυσε ο Ταχσίν και ήρθε να δει το άτι και τον ρωτάει από τι τραυματίστηκε το άλογο και ο Τζεσούρ του δείχνει το σιδερένιο πράγμα που πλήγωσε έτσι το ζώο και ο Τζεσούρ τον ρωτάει αν το έκανε ο Κεμάλ κι εκείνος του λέει μα τι είναι αυτά που λες; Η Σουχάν παρακαλάει τον πατέρα της για τον Κεμάλ αλλά εκείνος είναι αγύριστο κεφάλι και αρνείται ενώ η Σερίν κλαίει.

Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 18
Η Τζαχνιντέ ξυπνάει τον Κορχάν και του λέει να μιλήσει με τον πατέρα του..Η μητέρα του Μπουλέντ μιλάει με τον γιό της για την ερωμένη του Ταχσίν και ο Μπουλέντ της λέει πως σε λίγο πλησιάζουν τα γενέθλιά του και της λέει πως εκείνη την ημέρα θα ζητήσει από την Σουχάν να τον παντρευτεί.. και η μάνα του λέει πως δεν τον χωνεύει καθόλου τον Ταχσίν και λέει στον γιό της πως δεν της αρέσει καθόλου που ο Ταχσίν τον κάνει ότι θέλει...

Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 19
Η Σουχάν δίνει εντολές στους εργαζόμενους στο εργαστήρι της οι οποίοι χαίρονται που την βλέπουν κι εκείνη τους εύχεται καλή συνέχεια ! Σερίν τηλ. στην Σουχάν και την ενημερώνει πως ο Κεμάλ της τηλ. και βρήκε και δουλειά στου Τζεσούρ το κτήμα.. Ο Κεμάλ εξηγεί στον Τζεσούρ πως αυτό το κτήμα εδώ συνορεύει με το κτήμα της μητέρας του Μπουλέντ που δεν χωνεύει καθόλου τον Ταχσίν μπέη.

Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 20
Ο Ταχσίν ρωτάει τον τύπο που είναι απέναντί του και από τον οποίο ζητάει να κάνει κάτι και εκείνος του εξηγεί πως δεν μπορεί να το κάνει.. και ο Κορχάν βγάζει έξω τον κύριο..Η Σουχάν πήγε από το σπίτι του Μπουλέντ αλλά η βοηθός της είπε πως η πεθερά της δεν είναι εκεί και πως πήγε στην άκρη του κτήματος..Ο Τζεσούρ με τους άλλους προσπαθούν να βγάλουν ένα κομμάτι μουσαμά που έφραζε το ποτάμι να περάσει στο μικρό παραπόταμο που επέτρεπε να περνάει το νερό και στα άλλα κτήματα και η μάνα του Μπουλέντ ρωτάει τον Σαλίχ ποιος το έκανε αυτό.. κι εκείνος σιωπά .. αμέσως μετά λέει στον Τζεσούρ πω ο Ταχσίν μπέη τον θέλει στο γραφείο του τώρα να πάει κι ο Τζεσούρ απαντά πως αν ο κ. Ταχσίν θέλει να τον δει τότε να πάει εκείνος στο δικό του γραφείο και η Μιχριμπάν συστήνεται με τον Τζεσουρ ικανοποιημένη που βρήκε άλλον ένα αντίπαλο του Ταχσίν που αντιστέκεται.

Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 21
Ο Ταχσίν είναι εκνευρισμένος που δεν γίνεται η δουλειά του όπως θέλει και λέει στον Κορχάν πως όλα αυτά τα τραβάει από την δική του βλακεία..Ο Κεμάλ λέει στον Τζεσούρ πως θα παντρευτεί σε λιγάκι και τον ρωτάει αν μπορεί και η γυναίκα του να δουλέψει για εκείνον τότε και ο Τζεσούρ λέει πως εννοείται. Ο Κορχάν συναντά στον δρόμο τον Τζεσούρ και κάνει μαγκιά με το αυτοκίνητό του και χαίρεται ενώ κι ο Τζεσούρ χαμογελά..

Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 22
Ο γιατρός λέει στην Σουχάν πως είναι καλά και να προσέχει να πάρει τα φάρμακα αυτά που της έδωσε.. η Σουχάν βλέπει την νύφη τη έξω από την τράπεζα ενώ η Τζαχιντέ μπαίνει στο φαρμακείο της κυρίας Ανταλέτ και ζητάει ένα τεστ εγκυμοσύνης και η βοηθός φαρμακοποιού χαίρεται ενώ η Τζαχιντέ της λέει δεν θέλει να το ξέρει κανείς.. και η Σουχαν την ρωτάει τι δουλειά είχε στον γιατρό κι εκείνη της λέει πως πήγε για έλεγχο ρουτίνας και η Σουχάν την ρωτάει γιατί δεν απάντησε στο τηλ. κι εκείνη της λέει πως δεν το άκουσε .. όταν η Σουχάν την ρωτάει αν είναι καλά η βοηθός φαρμακοποιού της κάνει νόημα πως η άλλη είναι έγκυος.. και φεύγοντας η Σουχάν πέφτει επάνω στη Ανταλέτ που μαθαίνει αμέσως από την βοηθό της πως η Τζαχιντέ είναι έγκυος και η Σουχάν ζητάει να μην το μάθει κανένας αν δεν οριστικοποιηθεί.



Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 8
Ο Ριφάτ λέει στον Τζεσούρ να προσέχει και να μην μπλέξει με τον Ταχσίν και εκείνος του λέει πως τον ξέρει και πως ήρθε για να εκδικηθεί και να ξαναπάρει πίσω ότι του ανήκει και του το έκλεψε ο Ταχσίν.Η Σουχάν καλωσορίζει τον πατέρα της ο οποίος την καλωσορίζει και την αποκαλεί μεταξοσκώληκα του.. και η Τζαχνιντέ ρωτάει που είναι ο Κορχάν και ο πεθερός της της λέει πως πήγε να κάνει μια δουλειά για να σώσει το μέλλον τους.. ενώ την ίδια ώρα ο Κορχάν παραπονιέται στον διπλανό του λέγοντας πως δεν ήξερε.. Και ο Μπουλεντ με τον Κορχάν συστήνονται στον Τζεσουρ ο οποίος προσπαθεί να καθαρίσει στο κτήμα και το νέο σπίτι που αγόρασε και
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 9
Ο Κορχάν του λέει πως θα του δώσουν πίσω τα χρήματά του αλλά θέλουν το σπίτι πίσω .. και ο Τζεσούρ του λέει πως δεν πρόκειται να δώσει πίσω το σπίτι.. και ο Κορχάν τον παρακαλάει και ο Τζεσουρ απαντά πως δεν θα πρέπει να κάνει σαν παιδί και εφόσον έχει πληρώσει το αντίτιμο του σπιτιού και έχουν υπογράψει και τα χαρτιά εκείνος δεν είναι υποχρεωμένος να τους ακούσει καν!Ο Κορχάν με τον Μπουλέντ προσφέρουν περισσότερα χρήματα από όσα έδωσε .. και ο Τζεσούρ μαθαίνει πως ο Μπουλέντ είναι ο αρραβωνιαστικός της Σουχάν και ο Τζεσούρ ειρωνεύεται τον Κορχάν .. και όταν πάνε να φύγουν ο Κορχαν βλέπει τη Ναζλί το άτι της Σουχάν και ο Τζεσούρ του λέει πως το άτι είναι δικό του γιατί του το χάρισε σήμερα η αδερφή του που της έσωσε την ζωή της.. και στο τέλος λέει στον Κορχάν να δώσουν χαιρετισμούς στην οικογένεια..
Μοιραία Έλξη – Επεισόδιο 10
Η οικογένεια του Ταχσίν είναι συγκεντρωμένοι και ακούνε τον Κορχάν με τον Μπουλέντ που ενημερώνουν πως ο νέος ιδιοκτήτης δεν παραιτείται από το σπίτι .. και ο Ταχσίν λέει το γνωστό πως όποιος ακουμπάει κάτι δικό του το πληρώνει και η Σουχάν τον παρακαλάει να μην κάνει κάτι και ο πατέρας της λέει πως δεν θα το αφήσει έτσι.. Ενώ ο Κορχάν είναι πιεστικός και δείχνει να συμφωνεί με τον πατέρα του και η Σουχάν του λέει να μην το παρατραβάει.
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 11
Ο Ταχσίν παίρνει την αγαπημένη του τηλ ..Και ενώ ο Κορχάν λέει στην γυναίκα του πως δεν αντέχει άλλο να τα ακούει για τα πάντα και η Τζαχιντέ του λέει πως δεν θα χρειαστεί ακόμη να το κάνει για πολύ γιατί είναι έγκυος και θα κάνει τον απόγονο του Ταχσίν μπέη..Ο Ταχσίν παρακολουθεί από απόσταση τον Τζεσούρ..Η Σουχαν προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Σερίν και πάει στην κουζίνα .. και η Σερίν της λέει πως από την μια είναι έτσι κι την άλλη αλλιώς και τελικά ζητάνε συγνώμη η μια από την άλλη.. και η Σερίν λέει στην Σουχάν πως έμαθε ότι κράτησε και το άλογό της .
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 12
Ο Μπουλέντ βλέπει τις μελανιές στα χέρια της Σουχάν και καταλήγουν να λένε πως ο θεός έστειλε εκείνο τον άνθρωπο να την σώσει..Ο Τζεσούρ ψωνίζει ενώ μια πελάτισσα του μαγαζιού ονόματι Νεζντά του λέει καλωσόρισε και πως έμαθε πως έσωσε το κορίτσια και γνωρίζεται με τον Τζεσούρ.. ο οποίος βλέπει και το κατάστημα το όνομα του Ταχσίν και λέει πω παντού κυριαρχεί ..Στην παρέα μιλάνε οι άλλοι και η Σουχάν είναι αλλού το μυαλό της και λέει πως είναι κουρασμένη ενώ οι άλλοι λένε πως πέρασε δύσκολα σήμερα.. και η Τζαχιντέ ρωτάει τον Μπουλέντ αν του άρεσε που την έσωσε κάποιος άλλος και εκείνος λέει πως θα ήθελε να την είχε σώσε εκείνος αλλά τι να γίνει.. και η Τζαχιντέ περιγράφει το γεγονός ενώ η Σουχάν της λέει πως τα λέει θαρρείς και την είχε δει.. κι εκείνη απαντάει πως τα άκουσε από τις περιγραφές τη..Η Σουχάν χαιρετάει τον Μπουλέντ που φεύγει γιατί είναι κουρασμένη η Σουχάν και την στέλνει να πάει να κοιμηθεί..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 13
Η Σεριν πήγε στον αγαπημένο της τον οποίο πειράζει γιατί είναι στενοχωρημένος και τελικά καταφέρνει να τον κάνει να γελάσει..Ο αδερφός της Σουχάν την καληνυχτίζει γιατί πάνε λέει για ύπνο και η Σουχάν καβαλάει το αυτοκίνητό της και φεύγει.Η Σουχάν έφτασε στο σπίτι του Τζεσούρ ενώ φωνάζει αν κάποιος είναι εκεί και ακούει το άλογό της και πηγαίνει να την αγκαλιάσει και της λέει πως δεν της έχει θυμώσει και βλέπει πως είναι πληγωμένη.. και ρωτάει τι έγινε .. ενώ ο Τζεσούρ τριγυρίζει στο χωριό..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 14
Η Ανταλέτ ξυπνάει τον Ταχσίν για να πάει στο σπίτι του για να μην την συζητάει άλλο το χωριό κι εκείνος της λέει πως δεν θέλει να φύγει γιατί δεν μπορεί χωρίς την μυρωδιά της την υπέροχη κλπ .. ενώ εκείνη τον παρακαλά να μην δίνουν δικαίωμα και στα παιδιά του κι εκείνος τελικά της κάνει το χατίρι και φεύγει..

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget