y

Γαλάτεια 180-181-182-184-184-185-186-187



Γαλάτεια επεισόδιο 180
Ενώ ο ηγούμενος προσπαθεί για ακόμα μία φορά να πείσει τον Πετρή και τη Γαλάτεια να συμφιλιωθούν με τον Καράγιωρκη, εκείνος φτάνει με τον Φοίβο στο μοναστήρι. Η Αννέττα τρομάζει όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Στράτος είναι κρυμμένος στην αποθήκη, ενώ η Πολύμνια απροετοίμαστη για αυτή την τροπή, προσπαθεί εναγωνίως να βρει καινούργια λύση για να γλιτώσει τον αγαπημένο της. Η Φανούλλα επισκέπτεται το αρχοντικό και αναστατώνει την Αντρονίκη με μια συζήτηση έξω απ τα δόντια. Ο Αντζιουλής προσπαθεί να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες από την Ρίτα για την σύγκρουση της με τον George, ελπίζοντας πως θα την πείσει να γυρίσει στο καμπαρέ, ενώ ταυτόχρονα βάζει στην τελική ευθεία την αποπλάνηση της Πηνελόπης, της νεαρής υπηρέτριας, από τον Στεφανή. Ο Παπάκωστης παίρνει την απάντηση του Δεσπότη.

Γαλάτεια επεισόδιο 181
Ο Πετρής αποφασίζει να πάει με τον Πολυδεύκη να δει την Ερατώ για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά στην υγεία της και πείθουν τη Γαλάτεια να μείνει στο μοναστήρι μέχρι να επιστρέψουν και να φύγουν τελικά από την Κύπρο το επόμενο πρωί. Ο Καράγιωρκης βλέπει το σχέδιο του να εξελίσσεται όπως το ετοίμασε και ετοιμάζεται για την άφιξη του Πετρή στο χωριό... Ο Χαμπής ανησυχεί για τον Στεφανή και την σχέση που έχει με τον Αντζουλή. Η Αννέττα του ανακοινώνει πως θα πάει να μείνει στην Λεμεσό με τον Στεφανή, πράγμα που βάζει τον Χαμπή σε μεγαλύτερες έγνοιες. Η Ρίτα αποφασίζει να αγωνιστεί για τον γάμο της, ενώ ο Στεφανής με βαριά καρδιά φέρνει την Πηνελόπη στο καμπαρέ.

Γαλάτεια επεισόδιο 182
Η Πολύμνια και η Αντρονίκη ανησυχούν για την περίεργη κινητικότητα από τον Καράγιωρκη και τον Φοίβο και φοβούνται για τα σχέδια τους. Με τον Πετρή στα Πιτύθκια, ο Καράγιωρκης είναι έτοιμος για το τελικό κτύπημα κατά του Πετρή, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένει. Ο Αντζιουλής προσπαθεί να ενθουσιάσει την Πηνελόπη, η οποία όμως νιώθει έλξη προς τον Στεφανή. Η Ρίτα παρηγορεί τον Χαμπή λέγοντας ότι θα μιλήσει με τον Στεφανή για να επιστρέψει πίσω.

Γαλάτεια επεισόδιο 183
Η είδηση του ατυχήματος του Πετρή και της Γαλάτειας διαδίδεται στο χωριό και φτάνει και στις οικογένειες τους, χωρίς να ξέρουν αν το ζευγάρι θα καταφέρει να επιβιώσει. Ο Καράγιωρκης είναι σε άσχημη κατάσταση νιώθοντας τύψεις γιατί εκείνος φρόντισε να γίνει το ατύχημα, μη γνωρίζοντας ότι θα βρισκόταν στο αυτοκίνητο και η Γαλάτεια. Στο μεταξύ ο Στεφανής μαθαίνει ότι απολύθηκε από το μεταλλείο και είναι σίγουρος ότι ευθύνεται γι'αυτό ο Μουχτάρης, ενώ η Ρίτα επισκέπτεται τον Αντζουλή προκειμένου να μάθει ποια είναι τα σχέδια του για τον Στεφανή.

Γαλάτεια επεισόδιο 184
Ενώ η Γαλάτεια δεν έχει ακόμα συνέλθει η Πολύμνια ρίχνει ευθύνες στον Καράγιωρκη για την κατάσταση της υγείας της. Η Ρίτα συμβουλεύει τον Στεφανή να αρνηθεί την πρόταση του Αντζουλή για δουλειά. Ο Μουχτάρης επιμένει πως δεν έχει καμιά σχέση με την απόλυση του Στεφανή από το μεταλλείο και στη συνέχεια κάνει μία πρόταση στον Αντζουλή. Ο Πετρής συνέρχεται και ενώ θυμάται τον τρόπο που έγινε το ατύχημα υποψιάζεται πως φταίει ο Καράγιωρκης και ζητά από τον Πολυδεύκη να ελέγξουν το αυτοκίνητο του αν τα φρένα έχουν υποστεί φθορά... Ο Φοίβος έχει μία ύποπτη συνάντηση.

Γαλάτεια επεισόδιο 185
Ο Πετρής ομολογεί στον Στεφανή ότι νιώθει τύψεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γαλάτεια αλλά του ομολογεί και τις υποψίες του για τον Καράγιωρκη. Ο Φοίβος ζητά περισσότερα χρήματα από τον Καράγιωρκη ώστε να ηρεμίσουν οι γονείς του.Ο Χαμπής στην προσπάθεια του να καταλάβει τι γίνεται με τον γιο του επισκέπτεται τον Αντζουλή. Η Αντρονίκη ευχαριστεί τον Φοίβο, αλλά προσπαθεί να μάθει τους λόγους για τους οποίους παραμένει στο πλάι της Γαλάτειας. Η Φλουρεντζού είναι καχύποπτη με τη συμπεριφορά του Φοίβου. Ο Καράγιωρκης αποφασίζει να μιλήσει στον Πετρή. Ενώ ο Johnny αποκαλύπτει στον Πολυδεύκη ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του ο Στράτος βρίσκεται στην Κύπρο.

Γαλάτεια επεισόδιο 186
Ο Καράγιωρκης και ο Πετρής έρχονται σε σύγκρουση και ο Πετρής των κατηγορεί ότι εκείνος ευθύνεται για το ατύχημα. Αργότερα μαθαίνει ότι ο Πολυδεύκης πήρε το αυτοκίνητο στο μηχανικό για έλεγχο στα φρένα. Ο Στεφανής κάνει μία ακόμα προσπάθεια να τα βρει με την Φανούλλα, αλλά η απάντηση της τον ωθεί σε νέες αποφάσεις. Ο Πολυδεύκης ανήσυχος για τα νέα που έμαθε από τον Johnny σχετικά με τον Στράτο έρχεται να βρει τη Πολύμνια, ενώ ο Στράτος βγαίνει για πρώτη φορά από την αποθήκη που κρυβόταν. Μετά από ακόμα μία συνομιλία που έχει με τον Αντζουλή, ο George τσακώνεται με τη Ρίτα μπροστά στον Johnny και ο George κατηγορεί ευθέως στον πατέρα του... Η απάντηση του Johnny όμως θα τον εκπλήξει.

Γαλάτεια επεισόδιο 187
Ο Καράγιωρκης μαθαίνει από τον Μουχτάρη πως το αυτοκίνητο του Πετρή το έχει πάει ο Πολυδεύκης στον μηχανικό κι αυτό τον βάζει σ'έγνοιες. Στέλνει τον Φοίβο να μάθει περισσότερα και αν χρειαστεί να εξαγοράσει τον μηχανικό. Έχουν ήδη περάσει σαράντα-οκτώ ώρες από το δυστύχημα, αλλά η Γαλάτεια δεν έχει συνέλθει ακόμα. Στο μεταξύ ο Πολυδεύκης ενημερώνει τον Πετρή για όσα του είπε ο μηχανικός για το αυτοκίνητο. Η Πολύμνια ενημερώνει τον Στράτο ότι ο Πολυδεύκης γνωρίζει πως δεν έφυγε από την Κύπρο.
Η Φλουρεντζού μαθαίνει ότι η Φανούλα πήγε στην Λεμεσό με τον Φοίβο και εξοργίζεται. Ο Χαμπής εξακολουθεί να κάνει προσπάθειες να φέρει τον Στεφανή στο χωριό. Ο Καράγιωρκης βρίσκει τον Πετρή κοντά στην Γαλάτεια και καυγαδίζουν. Κάποιος όμως τους σταματά...

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget