y

Didyma Feggaria 147 - 148 - 149 - 150 Β Κύκλος



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 147 
Ο Φίλιππος ξεσπά, με μία κρίση ειλικρίνειας απέναντι στην Αγάπη, για να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δική της αλήθεια. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη επιτίθεται στην έκπληκτη Ελισάβετ, που μην αντέχοντας την αδικία, ξεκινάει ένα «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ φίλων.
Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή με τη βοήθεια της Αρετής, συνεχίζει την προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αρτέμη, υιοθετώντας έναν αναπάντεχο ρόλο. Παράλληλα ο Παύλος ταράζεται όταν μαθαίνει για την συνάντηση του Φίλιππου με την Αγάπη, φοβούμενος τον κίνδυνο ο Ορέστης να αποχωρήσει από την εταιρεία. 
Εν τω μεταξύ ο Αντώνης αιφνιδιάζεται, όταν μαθαίνει από τη Σίλα πως η Αφροδίτη γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση τους. Λίγο αργότερα η Αγάπη μιλάει στον Ορέστη για τη συνάντηση της με το Φίλιππο, χωρίς να περιμένει την αντίδρασή του.
Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 148
Η Αγάπη παραδέχεται στον Ορέστη ότι κλονίστηκε μόλις είδε τον Φίλιππο. Ο Αντώνης με τη Σίλα αποφασίζουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα μέχρι να δουν τι γίνεται με την πιθανή εγκυμοσύνη της Αφροδίτης.
 Στο μεταξύ, η Αγάπη κάνει έρωτα με τον Ορέστη, όμως δεν μπορεί να βγάλει τον Φίλιππο από το μυαλό της.. Ενοχές πνίγουν την Αλίκη για τη στάση της απέναντι στην Ελισάβετ και αποφασίζει να κάνει κάτι γι' αυτό. Λουλούδια φτάνουν στο σπίτι για τη Λαμπρινή, μόλις όμως βλέπει από ποιον είναι, πέφτει απ' τα σύννεφα! Ο Αντώνης ακούει την Αφροδίτη να μιλάει στο τηλέφωνο και μαθαίνει το μυστικό της! Ο Φίλιππος πάει και βρίσκει τον Ορέστη και του λέει ανοιχτά ότι θα διεκδικήσει την Αγάπη.
Δίδυμα Φεγγάρια  Επεισόδιο 149
Η αδιάφορη στάση του Ορέστη στη διεκδίκηση της Αγάπης από τον Φίλιππο, εκπλήσσει δυσάρεστα τον Φίλιππο, εντυπωσιάζει όμως την Αγάπη. Ταυτόχρονα πέφτουν οι μάσκες, μετά την ανακάλυψη του μεγάλου ψέματος της Αφροδίτης από τον Αντώνη, που εξωθείται στα άκρα. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ περνά στην αντεπίθεση, μετά το λάθος της Αλίκης να την συναντήσει.
 Εν τω μεταξύ η Μαρουσώ και ο πατέρας του Αντώνη κάνουν το μεγάλο βήμα με τη βοήθεια του Αρτέμη. Συγχρόνως η Λαμπρινή ζει ένα όνειρο, που μπορεί όμως να αποδειχθεί εφιάλτης. Παράλληλα η Αφροδίτη αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπό στον πατέρα του Αντώνη. Λίγο αργότερα μία αιφνίδια επίσκεψη ταράζει τη Σίλα.
Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 150
Η Αφροδίτη μιλάει στη Σίλα για τη βιαιότητα του Αντώνη, αλλά την ίδια στιγμή της δηλώνει ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει. Η Σίλα κάνει μαζί του μια πολύ έντονη συζήτηση και του αποσπά την υπόσχεση ότι δε θα χτυπήσει στο μέλλον καμία γυναίκα. Ταυτόχρονα η Ελισάβετ καταφεύγει σε ανώνυμα τηλεφωνήματα με ερωτικά τραγούδια στον Ορέστη. Αυτός καταλαβαίνει από πού προέρχονται αυτά τα τηλεφωνήματα και βάζει την Ελισάβετ στη θέση της. Ο Παύλος συναντιέται με το Φίλιππο και τον συμβουλεύει με έμμεσο τρόπο να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια να ξανακατακτήσει την Αγάπη. Ο Αμβρόσιος παρακαλεί την Αλίκη να πάει να δει τη Μάρθα κι ενώ η Αλίκη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην απαίτηση του Αμβρόσιου, η Μάρθα κάνει τη δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας..

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget