y

Moiraia elxi greek subs 8-9-10-11-12-13-14



Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 8
Ο Ριφάτ λέει στον Τζεσούρ να προσέχει και να μην μπλέξει με τον Ταχσίν και εκείνος του λέει πως τον ξέρει και πως ήρθε για να εκδικηθεί και να ξαναπάρει πίσω ότι του ανήκει και του το έκλεψε ο Ταχσίν.Η Σουχάν καλωσορίζει τον πατέρα της ο οποίος την καλωσορίζει και την αποκαλεί μεταξοσκώληκα του.. και η Τζαχνιντέ ρωτάει που είναι ο Κορχάν και ο πεθερός της της λέει πως πήγε να κάνει μια δουλειά για να σώσει το μέλλον τους.. ενώ την ίδια ώρα ο Κορχάν παραπονιέται στον διπλανό του λέγοντας πως δεν ήξερε.. Και ο Μπουλεντ με τον Κορχάν συστήνονται στον Τζεσουρ ο οποίος προσπαθεί να καθαρίσει στο κτήμα και το νέο σπίτι που αγόρασε και
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 9
Ο Κορχάν του λέει πως θα του δώσουν πίσω τα χρήματά του αλλά θέλουν το σπίτι πίσω .. και ο Τζεσούρ του λέει πως δεν πρόκειται να δώσει πίσω το σπίτι.. και ο Κορχάν τον παρακαλάει και ο Τζεσουρ απαντά πως δεν θα πρέπει να κάνει σαν παιδί και εφόσον έχει πληρώσει το αντίτιμο του σπιτιού και έχουν υπογράψει και τα χαρτιά εκείνος δεν είναι υποχρεωμένος να τους ακούσει καν!Ο Κορχάν με τον Μπουλέντ προσφέρουν περισσότερα χρήματα από όσα έδωσε .. και ο Τζεσούρ μαθαίνει πως ο Μπουλέντ είναι ο αρραβωνιαστικός της Σουχάν και ο Τζεσούρ ειρωνεύεται τον Κορχάν .. και όταν πάνε να φύγουν ο Κορχαν βλέπει τη Ναζλί το άτι της Σουχάν και ο Τζεσούρ του λέει πως το άτι είναι δικό του γιατί του το χάρισε σήμερα η αδερφή του που της έσωσε την ζωή της.. και στο τέλος λέει στον Κορχάν να δώσουν χαιρετισμούς στην οικογένεια..
Μοιραία Έλξη – Επεισόδιο 10
Η οικογένεια του Ταχσίν είναι συγκεντρωμένοι και ακούνε τον Κορχάν με τον Μπουλέντ που ενημερώνουν πως ο νέος ιδιοκτήτης δεν παραιτείται από το σπίτι .. και ο Ταχσίν λέει το γνωστό πως όποιος ακουμπάει κάτι δικό του το πληρώνει και η Σουχάν τον παρακαλάει να μην κάνει κάτι και ο πατέρας της λέει πως δεν θα το αφήσει έτσι.. Ενώ ο Κορχάν είναι πιεστικός και δείχνει να συμφωνεί με τον πατέρα του και η Σουχάν του λέει να μην το παρατραβάει.
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 11
Ο Ταχσίν παίρνει την αγαπημένη του τηλ ..Και ενώ ο Κορχάν λέει στην γυναίκα του πως δεν αντέχει άλλο να τα ακούει για τα πάντα και η Τζαχιντέ του λέει πως δεν θα χρειαστεί ακόμη να το κάνει για πολύ γιατί είναι έγκυος και θα κάνει τον απόγονο του Ταχσίν μπέη..Ο Ταχσίν παρακολουθεί από απόσταση τον Τζεσούρ..Η Σουχαν προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Σερίν και πάει στην κουζίνα .. και η Σερίν της λέει πως από την μια είναι έτσι κι την άλλη αλλιώς και τελικά ζητάνε συγνώμη η μια από την άλλη.. και η Σερίν λέει στην Σουχάν πως έμαθε ότι κράτησε και το άλογό της .
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 12
Ο Μπουλέντ βλέπει τις μελανιές στα χέρια της Σουχάν και καταλήγουν να λένε πως ο θεός έστειλε εκείνο τον άνθρωπο να την σώσει..Ο Τζεσούρ ψωνίζει ενώ μια πελάτισσα του μαγαζιού ονόματι Νεζντά του λέει καλωσόρισε και πως έμαθε πως έσωσε το κορίτσια και γνωρίζεται με τον Τζεσούρ.. ο οποίος βλέπει και το κατάστημα το όνομα του Ταχσίν και λέει πω παντού κυριαρχεί ..Στην παρέα μιλάνε οι άλλοι και η Σουχάν είναι αλλού το μυαλό της και λέει πως είναι κουρασμένη ενώ οι άλλοι λένε πως πέρασε δύσκολα σήμερα.. και η Τζαχιντέ ρωτάει τον Μπουλέντ αν του άρεσε που την έσωσε κάποιος άλλος και εκείνος λέει πως θα ήθελε να την είχε σώσε εκείνος αλλά τι να γίνει.. και η Τζαχιντέ περιγράφει το γεγονός ενώ η Σουχάν της λέει πως τα λέει θαρρείς και την είχε δει.. κι εκείνη απαντάει πως τα άκουσε από τις περιγραφές τη..Η Σουχάν χαιρετάει τον Μπουλέντ που φεύγει γιατί είναι κουρασμένη η Σουχάν και την στέλνει να πάει να κοιμηθεί..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 13
Η Σεριν πήγε στον αγαπημένο της τον οποίο πειράζει γιατί είναι στενοχωρημένος και τελικά καταφέρνει να τον κάνει να γελάσει..Ο αδερφός της Σουχάν την καληνυχτίζει γιατί πάνε λέει για ύπνο και η Σουχάν καβαλάει το αυτοκίνητό της και φεύγει.Η Σουχάν έφτασε στο σπίτι του Τζεσούρ ενώ φωνάζει αν κάποιος είναι εκεί και ακούει το άλογό της και πηγαίνει να την αγκαλιάσει και της λέει πως δεν της έχει θυμώσει και βλέπει πως είναι πληγωμένη.. και ρωτάει τι έγινε .. ενώ ο Τζεσούρ τριγυρίζει στο χωριό..
Μοιραία Έλξη Επεισόδιο 14
Η Ανταλέτ ξυπνάει τον Ταχσίν για να πάει στο σπίτι του για να μην την συζητάει άλλο το χωριό κι εκείνος της λέει πως δεν θέλει να φύγει γιατί δεν μπορεί χωρίς την μυρωδιά της την υπέροχη κλπ .. ενώ εκείνη τον παρακαλά να μην δίνουν δικαίωμα και στα παιδιά του κι εκείνος τελικά της κάνει το χατίρι και φεύγει..

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget