y

Mamma Mia 89-90-91



Mamma Mia Επεισόδιο 89-90-91
Mamma Mia – Επεισόδιο 91 «Αν δεν γλύψεις τον κόκκαλον…»
Η Αγάθη και ο Χρύσης είναι καλεσμένοι σε ένα γκαλά, ενός θείου της Αγάθης πολύ πλούσιου. Δεδομένου ότι στο γκαλά θα παρευρεθεί κόσμος της υψηλής κοινωνίας, η Αγάθη είναι αγχωμένη ότι ο Χρύσης, με τα χωριατιά του, θα την κάνει ρεζίλι. Ζητά λοιπόν από όλους στο σπίτι των Γιαννάκηδων να τους μάθουν τη σαβουάρ βιβρ… Τα μαθήματα αρχίζουν αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από ότι θα ανέμενε κανείς…

Mamma Mia – Επεισόδιο 90 "Αν ήταν η αζούλα πούζα…"
Η Λία, η Βίκη και η Αγάθη αισθάνονται παραμελημένες από τους συντρόφους τους, αφού εκείνοι ασχολούνται διαρκώς με άλλα πράγματα, την ώρα που οι ίδιες θέλουν σημασία. Η Μαρινέλλα τις συμβουλεύει το κλασικό: να τους κάνουν να ζηλέψουν. Έτσι οι τρεις γυναίκες βάζουν σε εφαρμογή το «σχέδιο ζήλεια» χρησιμοποιώντας τον Σταν, ο οποίος το παίρνει μάλιστα απάνω του, χωρίς να ξέρει τι του … επιφυλάσσει η μοίρα!

Mamma Mia – Επεισόδιο 89 «Δεν κρυώνω – δεν κρυώνω»
Το σπίτι είναι παγωμένο κι η θέρμανση δεν δουλεύει. Ψάχνοντας το ζήτημα, ανακαλύπτουν ότι κανένας δεν πλήρωσε τη διαχειρίστρια, διότι περίμεναν ο ένας τον άλλον να πάει να της δώσει τα λεφτά. Πάνω στον καυγά και την παρεξήγηση πεισμώνουν όλοι κι αποφασίζει ο καθένας τους ξεχωριστά να κάνει ότι δεν κρυώνει, για να τιμωρήσει τους υπόλοιπους που κρυώνουν. Σκαρφίζονται ο καθένας οτιδήποτε για να κρατά τον εαυτό του ζεστό αδιαφορώντας για τους άλλους. Μέχρι σημείου που η Μαρινέλλα μαζί με το Γιάννο γίνονται τύφλα πίνοντας ζιβανίες!

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget