21/12/16



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 200
Ο Ορέστης προτείνει στην Άννα να την παντρευτεί για να τη βοηθήσει να υιοθετήσει το κοριτσάκι που τόσο αγαπάει. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος κι η Αγάπη μαθαίνουν ότι η Μαρουσώ πάσχει από κολπική μαρμαρυγή και προσπαθούν να την καθησυχάσουν.Η Αφροδίτη δείχνει σημάδια ότι θέλει να ξαναγυρίσει στον Αντώνη κι όταν αυτός το αντιλαμβάνεται κάνει το πρώτο βήμα. Η μετακόμιση της οικογένειας του Παύλου ξεκινάει κι όταν βλέπουν το σπίτι καταλαβαίνουν όλοι, ότι ο Παύλος έκανε το καλύτερο! Ταυτόχρονα η Σίλα δε φαίνεται να θέλει να ξεκινήσει τη θεραπεία της με το ψυχολόγο και ο Κώστας που πηγαίνει στο σπίτι της Λίτσας έρχεται αντιμέτωπος με τον Γιώργο κι ο καυγάς ξεκινάει…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 201
Στο καινούργιο σπίτι του Παύλου και της Αλίκης γιορτάζουν την άφιξή τους όλοι μαζί. Κάποιος όμως καιροφυλακτεί ταυτόχρονα στον κήπο του σπιτιού. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος βλέποντας την Αγάπη με τον Ορέστη, ξεσπά, δημιουργώντας ακόμα πιο ψυχρό κλίμα στη σχέση τους, ενώ ο Ορέστης συνεχίζει να την πολιορκεί διακριτικά. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις της Σίλας αναγκάζουν τον Κώστα να ζητήσει τη συνδρομή της Ελισάβετ, για να την βοηθήσουν. Λίγο αργότερα η αγάπη του Κώστα και του Γιώργου για το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους, τους φέρνει κοντά, άλλα φέρνει και τη Λίτσα στα όρια της. Ο Αμβρόσιος σοκάρεται από την πρωτοφανή έφοδο και συμπεριφορά της Μάρθας στο μοναστήρι. Παράλληλα ο Ορέστης εκπλήσσεται, βλέποντας την Ελισάβετ να φιλιέται με κάποιον.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 202
Ο Ορέστης καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καινούριο εραστή της Ελισάβετ και η αντίδραση του, την αφήνει άφωνη! Ο Αμβρόσιος ξεκαθαρίζει την θέση του απέναντι στη Μάρθα κι αυτή απογοητεύεται πολύ από τα λόγια του. Η Αγάπη με τον Φίλιππο συνεχίζουν να κρατάνε απόσταση καθώς κανένας απ τους δυο δεν θέλει να ρίξει τον εγωισμό του.Ο Κώστας γνωρίζει την Μάρθα και την ερωτεύεται από την πρώτη ματιά! Στο μεταξύ, η Λίτσα πάει πάλι στον εκδοτικό οίκο του Φίλιππου και του κάνει μια πρόταση για βιβλίο που τον παραξενεύει πολύ. Η Σίλα λέει ότι ξεκινάει θεραπεία σε ψυχολόγο, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Αγάπη μαθαίνει ότι ο Ορέστης παντρεύεται την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα!

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 203
Μια μέρα πριν το γάμο του Παύλου, Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με τον εχθρό της, ο οποίος στέλνει φωτογραφίες της στον Παύλο τη στιγμή που φιλιέται με τον 20 χρόνια μικρότερο της Βασίλη. Αλλά δεν μπορεί να πάει το μυαλό της ότι ο εχθρός της είναι ο Στέργιος. Ο Ορέστης φανερά γοητευμένος από την Αγάπη, δουλεύει μαζί της στο σπίτι του, μέχρι που το αντιλαμβάνεται η Ελισάβετ και πάει απρόσκλητη στο σπίτι του με άσχημες διαθέσεις.Η Σίλα συνεχίζει να λέει ψέματα στον Κώστα ότι βλέπει τον ψυχολόγο, ενώ η κατάσταση της χειροτερεύει διαρκώς. Η Λίτσα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι δεν μπορεί να μπλεχτεί σε μια σοβαρή σχέση με το Γιώργο. Την ίδια στιγμή η Αγάπη ζει ένα σοβαρό δίλημμα να πάει ή όχι στο γάμο του πατέρα της με την Αλίκη

Δίδυμα Φεγγάρια επεισοδια 204
Ο γάμος του Παύλου και της Αλίκης είναι το γεγονός της ημέρας. Η απουσία της Αγάπης είναι αισθητή, εκείνη όμως χωρίς να γίνει αντιληπτή, παρακολουθεί το μυστήριο.Την ίδια στιγμή η Άννα πολύ ταραγμένη με τον τραυματισμό του παιδιού, το επισκέπτεται στο ίδρυμα μαζί με τον Ορέστη, που της συμπαραστέκεται. Παράλληλα η ψυχολογική κατάσταση της Σίλας χειροτερεύει, όπως και οι εκρήξεις της απέναντι σε όποιον και ότι βρεθεί μπροστά της.Συγχρόνως η Αφροδίτη αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι με τον Αντώνη, εκείνος όμως έχει δεύτερες σκέψεις. Το βράδυ βρίσκει το νεόνυμφο ζευγάρι και τους καλεσμένους του, με εορταστική διάθεση, να ετοιμάζονται για το δείπνο. Κατόπιν όμως οδηγιών του Στέργιου, ο Βασίλης κάνει το χτύπημα που θα χαλάσει τη βραδιά.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 205
Ο Παύλος με την Ελισάβετ ανακαλύπτουν ότι η Αρετή έχει εξαφανιστεί και αμέσως το λένε και στους υπόλοιπους. Στο μεταξύ, ο Βασίλης έχει απαγάγει την Αρετή και κάνει μαζί της κάτι αποτρόπαιο.Ο Αντώνης απορεί με την ξαφνική επιστροφή της Αφροδίτης στο σπίτι του, αλλά τελικά τα ξαναφτιάχνουν επισήμως το ίδιο βράδυ.. Ο Άννα ανοίγει την καρδιά της στον Ορέστη και του λέει πόσο λυπάται που δεν έκανε ποτέ παιδιά κι αυτός της κάνει μια καινούρια πρόταση.. Η Σίλα έχει ένα ακόμα επεισόδιο με το μωρό της και ο Κώστας είναι μάρτυρας σε αυτό.Η Ελισάβετ καταλαβαίνει πώς κάτι παίζει μεταξύ Γιώργου και Λίτσας και την προτρέπει να το κυνηγήσει. Ο Ορέστης ρωτάει την Αγάπη κάτι αδιάκριτο και την εξοργίζει. Ο Παύλος λαμβάνει έναν φάκελο με φωτογραφίες της Αρετής και πέφτει από τα σύννεφα.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 206
Ο Παύλος κοιτάζει τις φωτογραφίες και σοκάρεται απίστευτα από αυτό που βλέπει. Αμέσως καλεί την Αρετή στο γραφείο του και προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος μπορεί να έκανε αυτή την ακρότητα. Η Αγάπη ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά στον Ορέστη ότι η σχέση τους θα παραμείνει επαγγελματική.. τελικά όμως δείχνει ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η Αγάπη κάνει κάτι πίσω από την πλάτη του Φίλιππου που δεν θέλει να το μάθει με τίποτα! Ο Κώστας καταφέρνει και μένει λίγο μόνος του με τη Μάρθα και φαίνεται πως οι δυο τους θα έχουν καλή εξέλιξη.Η Λίτσα με τον Γιώργο απολαμβάνουν μια ρομαντική βραδιά όταν στο σπίτι εμφανίζεται ακάλεστη… η Σίλα! Η πρώην γυναίκα του Ορέστη, μαθαίνει ότι παντρεύεται, επιστρέφει και τον απειλεί επειδή τον κρατάει στο χέρι.



Γαλάτεια επεισόδιο 67
Τα νέα της απαγωγής της Ερατώς σκορπίζονται σε όλο το χωριό. Ο Πετρής είναι εγκλωβισμένος στο ιατρείο με τους ληστές, υπό την απειλή για τη ζωή της μητέρας του αν δεν θεραπεύσει τον ασθενή χωρίς να μάθει κανείς τίποτα για το ποιος είναι ο ασθενής του.Ο Πολυδεύκης και η Φλουρεντζού αρνούνται να μείνουν άπραγοι. Ο μουχτάρης, ο Αντζιουλής και ο Καράγιωρκης προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε λάθος με την απόπειρα δολοφονίας του Johnny, ενώ Ρίτα και Φανούλλα τηρούν σιγήν ιχθύος. Τα νέα φτάνουν και στου Μόρφου. Η Αντρονίκη και η Γαλάτεια έρχονται στο χωριό για να είναι κοντά στα γεγονότα. Η Γαλάτεια παίρνει μια τολμηρή απόφαση.

Γαλάτεια επεισόδιο 68
Ο Χαμπής είναι απαρηγόρητος για τη φυγή του Στεφανή. O Johnny στρέφει τις υποψίες του για τη ληστεία του μεταλλείου και στον μουχτάρη. Η Ρίτα κάνει δεύτερες σκέψεις για την σχέση της με τον Τζόννυ, ενώ ο Αντζιουλής και ο Καράγιωρκης μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας... σκέφτονται την επόμενη τους κίνηση.Η Πολύμνια και η Αντρονίκη ησυχάζουν με τη σκέψη ότι η Γαλάτεια θέλει ακόμα τον Πετρή. Η Φλουρεντζού ξέρει όλα τα κατατόπια και δίνει πληροφορίες στον Πολυδευκη και το Στράτο για τα λημέρια των ληστών και εκείνοι αναλαμβάνουν δράση. Ο Πετρής και η Γαλάτεια συναντιόνται κάτω από πολύ δύσκολές συνθήκες.

Γαλάτεια επεισόδιο 69
Η Γαλάτεια με την Αντρονίκη επιστρέφουν στου Μόρφου και η Γαλάτεια ξαναρχίζει επαφές με το Λευτέρη, αλλά η Αντρονίκη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να εξελιχθεί αίσθημα μεταξύ τους. Η Γαλάτεια όμως έχει τη σκέψη της στον Πετρή. Καράγιωρκης, Αντζουλής και Στράτος ετοιμάζονται για τη δίκη για τα κτήματα της Μαριγώς. Η κατάθεση του Αντζουλή αφήνει εκτεθημένους τον Καράγιωρκη και τον Μουχτάρη. Ο Χαμπής μαθαίνει ότι ο Στεφανής πήγε στον πόλεμο στην Αίγυπτο και ενημερώνει τη Φανούλλα. Στο μεταξύ ο πληγωμένος ληστής που παρακολουθεί ο Πετρής υποτροπιάζει.

Γαλάτεια επεισόδιο 70
Ο αρχηγός των ληστών είναι αποφασισμένος να σκοτώσει την Ερατώ αν πεθάνει ο συντροφος του, αλλά μία έκπληξη τον περιμένει στο ιατρείο. Η δίκη στην Λεμεσό για τα κτήματα της Μαριγώς, συνεχίζεται. Καράγιωρκης και Αντζουλής τσακώνονται, γιατί ο Αντζουλής έριξε στον Καράγιωρκη και Μιχαηλά, το φταίξιμο για την πλαστογραφία των εγγράφων. Η Γαλάτεια στέλλει την Αντρονίκη στο χωριό, να μάθει νεώτερα, αλλά αυτή αρνιέται να πάει. Ο Στράτος αναλαμβάνει καινούργια αποστολή και η Γαλάτεια και η Αντρονίκη υποψιάζονται τις κινήσεις του.

Γαλάτεια επεισόδιο 71
Η δίκη τελειώνει και η ετυμηγορία εκπλήσσει τους κάτοικους του χωριού. Η Γαλάτεια διερωτάται γιατί η Αντρονίκη πασκίζει τόσο να την απομακρύνει από τον Λευτέρη. Η Πολύμνια μαθαίνει από τον Καράγιωρκη για το γράμμα που στάληκε στη Μαριγώ ήταν ψεύτικο και ποιος κατάστρωσε το σχέδιο και ενημερώνει τον Στράτο, ο οποίος επιτίθεται στον ένοχο. Ο Πολυδεύκης κτυπά τον Μουχτάρη γιατί διασύρει το όνομα του. Ο Λευτέρης γράφει ερωτικό ποίημα για την Γαλάτεια και γίνεται αιτία καυγά ανάμεσα στην Αντρονίκη και την Γαλάτεια.

Γαλάτεια επεισόδιο 72
Η Γαλάτεια αποφασίζει να μην αποκαλύψει το μυστικό που έμαθε για τη μητέρα της. Ο Πετρής φροντίζει την άρρωστη μάνα του κι η Ερατώ αναρρώνει. Ο Πολυδεύκης γυρνά από τη Μόρφου και μαθαίνει τα νεώτερα από την επιδημία. Ο Χαμπής κι η Φανούλα παίρνουν γράμμα από τον Στεφανή. Ο Αντζουλής ζητά από τον Στράτο να μην τον καταγγείλει κι ο Στράτος ζητά ως αντάλλαγμα να δουλέψει στο καμπαρέ και το καΐκι του Αντζουλή, πράγμα που ανησυχεί την Πολύμνια. Η Ρίτα μιλά στον Καράγιωρκη για την εγκυμοσύνη της Φανούλας κι ομολογεί ότι η ίδια ειδοποίησε τον Τζώνη για το μεταλλείο. Η Φλουρεντζού αποφασίζει να μην πηγαίνει στο Αρχοντικό τις γιορτές, για να βοηθά την εγγονή της.

Γαλάτεια επεισόδιο 73
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Η Γαλάτεια με την Αντρονίκη επιστρέφουν στο χωριό για τις γιορτές. Ο Καράγιωρκης απειλεί την Πολύμνια και την Αντρονίκη να μην προωθούν την επανασύνδεση της Γαλάτειας με τον Πετρή, ενώ δέχεται και πιέσεις από την Ρίτα για να αναγνωρίσει την κόρη της. Ο Στράτος πηγαίνει στο καμπαρέ για να ξεκινήσει να εργάζεται αφού πρώτα καθησυχάζει την Πολύμνια. Ο μουχτάρης ανησυχεί ιδιαίτερα μετά από επίσκεψη του Johnny και ο Αντζιουλής προσπαθεί να διαχειριστεί τον Στράτο. Η Ερατώ φαίνεται να είναι καλύτερα, ενώ ο Πετρής είναι στεναχωρημένος για την κατάληξη της σχέσης του με τη Γαλάτεια. Η Αννέτα με την Γαλάτεια συζητούν για πρώτη φορά για τον Πετρή. Η Φανούλα έχει ένα ατύχημα ενώ Πετρής και Γαλάτεια ξανασυναντιόνται.

Γαλάτεια επεισόδιο 74
Η Γαλάτεια με την Αντρονίκη επιστρέφουν στου Μόρφου και η Γαλάτεια ξαναρχίζει επαφές με το Λευτέρη, αλλά η Αντρονίκη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να εξελιχθεί αίσθημα μεταξύ τους. Η Γαλάτεια όμως έχει τη σκέψη της στον Πετρή. Καράγιωρκης, Αντζουλής και Στράτος ετοιμάζονται για τη δίκη για τα κτήματα της Μαριγώς. Η κατάθεση του Αντζουλή αφήνει εκτεθειμένους τον Καράγιωρκη και τον Μουχτάρη. Ο Χαμπής μαθαίνει ότι ο Στεφανής πήγε στον πόλεμο στην Αίγυπτο και ενημερώνει τη Φανούλα. Στο μεταξύ ο πληγωμένος ληστής που παρακολουθεί ο Πετρής υποτροπιάζει.

Γαλάτεια επεισόδιο 75
Φλουρεντζού και Ρίτα φοβούνται ότι η Φανούλα θα χάσει το μωρό. Η Γαλάτεια τρέχει να την συναντήσει όπως επίσης και η Αννετα με την Βασιλού η οποία αλλάζει στάση απέναντι της. Ο Αντζιουλής ψάχνει την Ρίτα και την Φανούλα και ο μουχτάρης θέλει να εκδικηθεί τον Τζιόννη για την απόλυση του. Ο Στράτος με τον Πολυδεύκη βάζουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους για το καΐκι του Αντζιουλή. Η Πολύμνια και η Αντρονίκη ετοιμάζουν το σπίτι για τα Χριστούγεννα και ευελπιστούν σε επανασύνδεση Γαλάτειας - Πετρή, οι οποίοι ξανασυναντιόνται, ενώ η Αννέτα θα προσπαθήσει να ξαναμπεί ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Ερατώ αποφασίζει πει στον Πετρή ότι σκέφτεται να παντρευτεί τον Πολυδεύκη. Ο Καράγιωρκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά από νέες πιέσεις από την Ρίτα.

Γαλάτεια επεισόδιο 76
Ο Πετρής σε μία προσπάθεια να τα ξαναφτιάξει με τη Γαλάτεια απολύει την Αννέττα από το ιατρείο. Ο Μιχαηλάς ανησυχεί ότι θα χάσει το μουχταριλίκκι, ενώ ο Πολυδεύκης υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Στράτο. Ο Στράτος θέλει να φέρει δικό του καπετάνιο, για τις περίεργες δουλειές του, ο Αντζουλής όμως επιμένει ότι ο καπετάνιος που έχει στο καΐκι, είναι ο καταλληλότερος για τις δικές του δουλειές.

Γαλάτεια επεισόδιο 77

Γαλάτεια επεισόδιο 78

Γαλάτεια επεισόδιο 79
Η Γαλάτεια αντιμάχεται την άρνηση του πατέρα της και μαζί με τον Πετρή προσπαθούν να βρουν τρόπους να την παρακάμψουν, με την στήριξη της Πολύμνιας και της Ανδρονίκης που αναλαμβάνουν δράση. Πιο δεκτική φαίνεται να είναι πια και η Ερατώ. Ο Καράγιωρκης όμως θέλοντας να ξεφύγει και πάλι από τον κλοιό που στήνεται γύρω του, σκέφτεται μια άλλη λύση.Ο Στράτος αποφασίζει να εξομολογηθεί το μυστικό του στον Πολυδεύκη. Ο Johnny πιέζει την Ρίτα να απαντήσει στην πρόταση του, ενώ η Φανούλλα πιέζει την Φλουρεντζού να μάθει για τον πατέρα της. Ο μουχτάρης για να εκδικηθεί την περιφρόνηση της Αννέτας δέχεται να οργανώσει ο Αντζιουλής την αποπλάνηση της.

Γαλάτεια επεισόδιο 80
Ο Πολυδεύκης και ο Στράτος επιστρέφουν στο χωριό μαζί με την παλιά γνωστή του Πολυδεύκη, η Πολύμνια ανησυχεί για την απουσία του Στράτου. Η Γαλάτεια απελπίζεται όλο και περισσότερο με την άρνηση του πατέρα της, ενώ ο Πετρής διαπιστώνει πόσο σπουδαίο είναι το Κωνσταντινάτο, το δώρο που πήρε από την Φλουρεντζού.Η Ρίτα κι η Φλουρεντζού προσπαθούν να κρατήσουν την Φανούλλα στο χωριό και μακριά από τον Αντζιουλή, ο οποίος άπλωσε τα νύχια του και στην Αννέττα. Ο Καράγιωρκης θέλει με δόλιο τρόπο να εκμεταλευτεί κάτι που δεν του ανήκει, ενώ η Ερατώ κάνει την μεγάλη υπέρβαση όσον αφορά την σχέση της Γαλάτειας με τον Πετρή.

Γαλάτεια επεισόδιο 81
Η Γαλάτεια φοβάται πως ο πατέρας της θα ξεγελάσει τον Πετρή, στο θέμα του Κωνσταντινάτου. Ο Πολυδεύκης ψάχνει για χώρο διαμονής και εργασία για τη γνωστή του. Θα την συναντήσει κι η Ερατώ. Πληθαίνουν οι υποψίες κατασκοπίας εναντίον του Στράτου. Η Ρίτα αποκαλύπτει στον Καράγιωρκη ότι ξέρει πως η Αντρονίκη είναι η μάνα της Γαλάτειας. Αυτός γίνεται έξω φρενών και διώχνει την Αντρονίκη από το σπίτι. Η αντίδραση της Γαλάτειας θα είναι άμεση. Ο Παπάκωστης φέρνει στο ιατρείο του Πετρή την άρρωστη παπαδιά. Στο νοσοκομείο, που του συνιστά να την πάρει, συναντά την Αννέττα, η οποία εργάζεται πια εκεί, κανονική νοσοκόμα.

Γαλάτεια επεισόδιο 82
Ο Καράγιωρκης επιμένει να μη θέλει την Αντρονίκη πίσω, και η Γαλάτεια με τη σειρά της απειλεί πως θα φύγει από τη σπίτι αν δεν επιστρέψει πίσω η αληθινή της μητέρα. Στο πλευρό της βρίσκεται και ο Πετρής και η Φλουρεντζού. Καθώς η Ευμορφία μένει για ένα βράδυ στην Ερατώ, οι δυο γυναίκες γνωρίζονται καλύτερα κι η Ευμορφία αποκαλύπτει κάτι που βάζει σε σκέψεις τον Πολυδεύκη. Ο Στράτος πλησιάζει περισσότερο την Πολύμνια. Η Ρίτα νιώθει άσχημα σχετικά με την Αντρονίκη, ενώ ο Αντζουλής την προτρέπει άλλη μια φορά να φέρει από το χωριό τη Φανούλα. Ο Καράγιωρκης σχεδιάζει προξενιό για την Γαλάτεια

Γαλάτεια επεισόδιο 83
Ο Καράγωρκης πηγαίνει στο Ακρωτήρι μαζί με τον Μουχτάρη για να γνωρίσει τον διοικητή του στρατοπέδου. Η Γαλάτεια είναι πολύ θυμωμένη με τον πατέρα της γιατί έδιωξε την Αντρονίκη από το κονάκι και γιατί επιμένει να την παντρέψει με ένα άρχοντα, που όμως δεν αποκαλύπτει ποιος είναι. Η Γαλάτεια κι ο Πετρής προσπαθούν αν δουν πως θα ξεπεράσουν αυτό το νέο εμπόδιο στη σχέση τους.. Η Αννέττα συμπαραστέκεται του Παπάκωστη και φροντίζει την άρρωστη γυναίκα του. Ο Παπάκωστης την συμβουλεύει να προσέχει από τον Αντζουλή. Η Ευμορφία με την βοήθεια του Πολυδεύκη βρίσκει ένα δωμάτιο να μείνει. Επισκέπτεται τον Στράτο για να τον βολιδοσκοπήσει και για να στείλει μήνυμα στον γιο της. Η Ερατώ που έμαθε την ύπαρξη του γιου της Ευμορφίας προβληματίζεται

Γαλάτεια επεισόδιο 84
Μετά τον καυγά που είχε με τον Καράγιωρκη, η Γαλάτεια πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του Πολυδεύκη. Ο Καράγιωρκης αρρωσταίνει κι η Πολύμνια ζητά την βοήθεια του Πετρή, ο οποίος στη συνέχεια ενημερώνει Γαλάτεια. Εκείνη ανησυχεί αλλά δεν θέλει να τον δει. Ο Johnny έχει ένα περιοδικό με φωτογραφίες που έβγαλε ο Στεφανής στον πόλεμο.Ο Χαμπής κι η Φανούλα χαίρονται γιατί αυτό σημαίνει πως ο Στεφανής ζει. Ο Χαμπής βολιδοσκοπεί την Αννέττα για να μάθει τι συμβαίνει με τον Αντζουλή. Η Ερατώ κάνει διάφορες υποθέσεις για την παλιά σχέση Πολυδεύκη και Ευμορφίας. Η Γαλάτεια επισκέπτεται το κονάκι και συναντά παρά την θέληση της τον Καράγιωρκη...



Έλα στη θέση μου επεισόδιο 61
H Φαίη πρέπει οπωσδήποτε να προετοιμαστεί για το τραπέζι της Αιμιλίας. Ξέρει πάρα πολύ καλά ότι θα της την έχει στημένη και πρέπει να είναι όσο περισσότερο «διαβασμένη» γίνεται. Γι' αυτό τον λόγο ζητάει και τη βοήθεια του Δαμιανού.Στα Σπάτα τώρα, ο Λεωνίδας έχει δυο προβλήματα να αντιμετωπίσει: τη Σύλβια και την απουσία του Αχιλλέα. Ειδικά το τελευταίο του έχει στοιχίσει πολύ, όπως έχει στοιχίσει και στον Αχιλλέα αυτή η νέα αρχή. Αυτό όμως που πικραίνει τον Αχιλλέα περισσότερο από όλα, είναι η απόφαση της Ρενάτας να μην ξαναμιλήσουν ποτέ πια.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 62
Η Αιμιλία προσπαθεί να στριμώξει την Φαίη στο επίσημο δείπνο γνωριμίας, δείχνοντας ενδιαφέρον για την παιδική ηλικία και την οικογένεια της μέλλουσας νύφης της και ζητώντας της να γνωρίσει τους γονείς της.Ο Θοδωρής σκαρφίζεται ένα κόλπο για να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον του Κουτέλα για την Μιράντα και να θησαυρίσει, ενώ η Σύλβια δηλώνει… εξιταρισμένη με τις νέες της γνωριμίες με τον υπόκοσμο των Σπάτων.Η Ρενάτα ζητά από τον Αχιλλέα να μην ξαναμιλήσουν, και εκείνος παίρνει απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του στην Κύπρο. Κι ενώ ο Βλάσης ψάχνει ιδέες για να κάνει πρόταση γάμου στη Φαίη, ο Λεωνίδας και η παρέα του ετοιμάζονται για μια σαββατιάτικη βόλτα που μόνο καλό δεν θα τους κάνει.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 63
Ο πυροβολισμός του Λεωνίδα στον αμπελώνα θα τους σοκάρει όλους και η αγωνία τους μέχρι να μάθουν την κατάσταση της υγείας του θα δημιουργήσει αναπόφευκτες προστριβές.Ο Θοδωρής και η Μιράντα θα αναθεωρήσουν πολλά μετά από αυτό το συμβάν. Η Ρενάτα μαθαίνει τα νέα και φτάνει έντρομη στο νοσοκομείο, ενώ η Αιμιλία εξομολογείται κάτι πολύ προσωπικό στον Ηλία… κάτι, που θα τον ταράξει πολύ. Μία κίνηση ματ της Αιμιλίας θα βγάλει τη Φαίη από τα ρούχα της και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 64
Ο Λεωνίδας είναι στο νοσοκομείο με όλη την παρέα των Σπάτων, ενώ καταφθάνει και ο ανήσυχος Βλάσης. Η συνάντησή του με τη Ρενάτα θα φέρει νέο κύμα συγκινήσεων. Η Φαίη που είναι πυρ και μανία με όλους θα βάλει το χεράκι της ώστε να δημιουργηθούν μπερδέματα, έστω κι από μακριά. Ο Αχιλλέας στην Κύπρο προσπαθεί να έρθει σ' επαφή με τον Λεωνίδα, αλλά κανείς δεν του λέει την αλήθεια. Στην έπαυλη, ξεφεύγει στη Σύλβια ότι ο Ηλίας ενδιαφέρεται για την Αιμιλία κι ο Ηλίας λιποθυμάει

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 65
Ο Λεωνίδας τη σκαπούλαρε με ελαφρύ τραύμα, αλλά οι μάχες τώρα αρχίζουν! Η Μιράντα και ο Θοδωρής μονομαχούν για τη θέση της… αποκλειστικής, ο Μίμης και η Ισμήνη παλεύουν να καλύψουν την καταστροφή στο μαγαζί και ο Λεωνίδας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύψει από τον Αχιλλέα το ατύχημά του. Όσο για τη Φαίη… Όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Βλάσης και η Ρενάτα έχουν έρθει και πάλι κοντά, βάζει τα μεγάλα μέσα: Καταφθάνει στο νοσοκομείο, έτοιμη να ριχτεί στο ρινγκ με τη Ρενάτα για τα μάτια του Βλάση.



Η Έλσα γυρίζει στην Κύπρο και πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι του Μάνου, θέλοντας να μάθει πώς εξελίσσεται η σχέση του με τη Σοφία. Την ίδια ώρα, εκείνη αλλάζει το περιεχόμενο από το μπουκαλάκι με τα φάρμακα που παίρνει ο Μάνος. Ο Άλκης παγώνει όταν μαθαίνει πως παρόλο που το Κόμμα τους βγήκε πρώτο, ο ίδιος δεν βγήκε Βουλευτής. Η Μάρθα και ο Δήμος αντιδρούν έντονα με την Ελπίδα και τον Φοίβο, απαγορεύοντας κάθε επαφή μεταξύ τους. Ο Αντρέας προσπαθεί να ξεγελάσει τη Δάφνη πως βλέπει κανονικά. Η απογοήτευση του Άλκη, που δε βγήκε Βουλευτής, καταλήγει σε έντονο τσακωμό με την Κρίστη. Ο Δημήτρης φτάνει στην Κύπρο για να σταθεί στον Αντρέα. Όταν συναντιέται με τη Δάφνη δεν καταφέρνει να κρύψει τα αισθήματά του για εκείνη. Ο Μάνος τηλεφωνεί στη Σοφία για να την ευχαριστήσει για το διήμερο που πέρασαν, κάνοντας το σχέδιό της πιο εύκολο. Η Έλσα κρατάει την υπόσχεσή της και δε λέει ούτε στην Κρίστη πως η μητέρα της ζει. Όταν εκείνη της λέει πως ο Άλκης σήκωσε χέρι πάνω της, φρικάρει. Την ίδια ώρα, ο Άλκης διαβάζει τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνον και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ηρώ, η οποία με τη σειρά της προσπαθεί να πείσει τον Διαμαντίδη να μην τον εγκαταλείψουν. Η Ελπίδα αντιδράει με τη Μάρθα, που την πιέζει να φύγουν για Αθήνα, καθώς θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον Φοίβο. Και ο Φοίβος καυγαδίζει έντονα με τον Δήμο, που του απαγορεύει να έχει την παραμικρή σχέση με την κόρη της Μάρθας και ορκίζεται να σκοτώσει τον πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια. Ο Πέτρος βάζει υποψίες στη Δάφνη πως κάποιοι παρακολουθούν τις κινήσεις τους. Την ίδια στιγμή, ο Σερέτης παραγγέλνει το κοκτέιλ φαρμάκων για τον Οδυσσέα και ταράζεται όταν παράλληλα φτάνει στο γραφείο του ένας φάκελος που περιέχει μέσα μια σφαίρα. Η όραση του Αντρέα παρουσιάζει προβλήματα, αλλά εκείνος προσποιείται πως βλέπει κανονικά. Η Δάφνη ευχαριστεί τον Δημήτρη που ήρθε για να συμπαρασταθεί στον φίλο του. Μέσα της όμως υποβόσκει έντονος ερωτισμός. Ο Άλκης, μην μπορώντας να αποδεχτεί την ήττα του, ψάχνει απεγνωσμένα για τα χαπάκια της Ηρώς. Η Έλσα λέει στην Κρίστη πως ό,τι κι αν αποφασίσει σχετικά με τον Άλκη, θα είναι δίπλα της. Η Μάρθα εκφράζει στον Πέτρο την ανησυχία της για την Ελπίδα και τον Φοίβο. Η Έλενα ζητάει από την Εύα να συναντηθούν. Ο Μάνος ταράζεται από ένα όνειρο που βλέπει. Η Σοφία διαβάζει το μήνυμα του Μάνου, πως του λείπει...



Η Νίνα, ράκος από τον θάνατο του πατέρα της, βρίσκει παρηγοριά στον Πέτρο και τον προειδοποιεί ότι τώρα που πήραν δείγμα για εξέταση από το Χρήστο, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Ο Θέμης πηγαίνει στο σπίτι της Δήμητρας, την ώρα που λείπει και παίρνει τη Ζωή, βρίσκοντας μια δικαιολογία και την πηγαίνει στη μητέρα του να τη δει. Όταν η Δήμητρα το ανακαλύπτει γίνεται έξαλλη και ειδοποιεί τον Κώστα και τη Στέλλα για να δουν πώς θα κινηθούν. Ο Γιάννης πηγαίνει στη Μάνια κι εκείνη τον πιέζει, λέγοντάς του ότι δεν γίνεται να περάσει όλη την εγκυμοσύνη μόνη της. Ο Αντώνης προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με την Αννίτα αλλά δεν τα καταφέρνει, γιατί την βλέπει να φλερτάρει και τον κυριεύει η ζήλια. Ο Αλέξανδρος φοβάται την αντίδραση του Χρήστου και κρατά την αδερφή του στο σπίτι, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη θα ανατρέψει τα πάντα…



ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 95
Η Νεριμάν θέλει να μάθει για την προσωπική ζωή του Ομέρ και προσπαθεί να πάρει περισσότερες πληροφορίες από τον Σουκρού. Η κ. Γκουτού επιτέλους φεύγει και η Νιχάν με τον Σερντάρ δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Η Γιασεμίν έχει ραντεβού με την Ετζέ. Ο Σινάν εμφανίζεται με σκοπό να προσεγγίσει και εκείνος την Ετζέ. Στο τέλος και οι δύο καταφέρνουν να πάρουν το σχέδιο του φορέματος, που θα εμφανιστεί πρώτο στην επίδειξη. Ο Σινάν πείθει τελικά τον Ομέρ να παρευρεθεί στη δεξίωση…
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 96
Η ημέρα της δεξίωσης έχει φθάσει και επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις. Ο Σινάν παρευρίσκεται, όπως και η Γιασεμίν. Και οι δύο θέλουν σαν τρελοί να κλείσουν τη συμφωνία με την Γκαλό. Στη δεξίωση είναι και η Σουντέ, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Προς ανακούφιση όλων, τελικά εμφανίζεται και ο Ομέρ. Στη δεξίωση, ο Ομέρ εκτός από μία πρόταση, που δεν του αρέσει, κάνει και μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Άραγε, τι επιφυλάσσει το μέλλον μετά από αυτή; H ώρα που η Ντεφνέ θα επιστρέψει στο σπίτι της έφθασε και φέρνει συγκίνηση, αναμνήσεις, αλλά και αμηχανία στο ζευγάρι. Ενώ ο Κοράι γιορτάζει τα χειμερινά γενέθλια του, ο Σινάν λέει στον Ομέρ ότι η Γκαλό επέλεξε τελικά την εταιρεία τους για να συνεργαστεί για το show μόδας που ετοιμάζει. Η Γιασεμίν με τη Σουντέ αναρωτιούνται πως μπορεί η Γκαλό να επέλεξε να συνεργαστεί με την Passionis, αφού δεν ήρθε καν στη δεξίωση. Η Σουντέ όμως έχει και πιο προσωπικές ερωτήσεις για την Γιασεμίν και όχι μόνο ερωτήσεις. Ο Σινάν δείχνει πια ξεκάθαρα στη Γιασεμίν ότι θέλει να είναι μαζί, αλλά εκείνη σκέφτεται τη Σουντέ…



Η Χαρά επιστρέφει απ' το σχολείο τραυματισμένη και, με τη βοήθεια της Σάντρας, διηγείται στους γονείς της πως έπεσε και χτύπησε στο προαύλιο. Λίγο μετά όμως, η Λυδία ανακαλύπτει πως η μικρή δεν έπεσε κατά λάθος αλλά τσακώθηκε με μια συμμαθήτριά της και τίποτα απ' αυτά που της είπε νωρίτερα δεν ισχύει. Μαζί με τον Σάββα, επιβάλλουν στα κορίτσια μια αυστηρή τιμωρία, για παραδειγματισμό, έτσι ώστε να μην ξαναπούν ψέματα. Οι μικρές δυσανασχετούν και αποφασίζουν να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη της οικογένειάς Τριανταφύλλου για να δουν αν είναι πραγματικά ειλικρινείς μεταξύ τους, όπως ισχυρίζονται. Γρήγορα, θα διαπιστώσουν πως ο κόσμος των «μεγάλων» δεν είναι τόσο αθώος και ειλικρινής. Σιγά - σιγά, όλοι θα εμπλακούν σε ένα μεγάλο μπέρδεμα γεμάτο αποκαλύψεις!



Η κατάσταση ανάμεσα σε Αχιλλέα και Μελίνα, φτάνει στα άκρα και η Μελίνα ετοιμάζεται να πάρει τα παιδιά και να πάει στα Χανιά. Η Αλεξάνδρα κινδυνεύει και μπαίνει επειγόντως στο χειρουργείο. Στο μεταξύ το κύκλωμα των τοκογλύφων δεν σταματάει να «καθαρίζει» κόσμο στα Χανιά, σε μια επίδειξη δύναμης του Αλκιβιάδη, προς αυτούς που του χρωστάνε λεφτά.Το σκοτεινό πρόσωπο του Αλκιβιάδη, αποκαλύπτεται στην Άλκηστη και αυτή η αποκάλυψη την κάνει να εξαφανιστεί από τον Σήφη, ο οποίος την αναζητά με μεγάλη αγωνία. Όταν τελικά θα την βρει, η στάση της απέναντί του θα τον αφήσει άναυδο. Η Δήμητρα, σε μια έκρηξη οργής εναντίων των Ματθαίων βάζει στη Μελίνα να ακούσει την μαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αχιλλέα με τον Ματθαίο, γεγονός που θα αποτελέσει για τη Μελίνα το έναυσμα για την τελειωτική της απόφαση.



Η Τότα χάνει το τρένο για την Αθήνα και έρχεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη. Θα βρουν μια λύση ο Ανδρέας κι η Μαριλένα για να σταματήσουν την εγκατάσταση της Τάρας στο σπίτι της Βάλιας;Θα βρουν οι Συμμαθητές το επώνυμο του Φραγκίσκου; Τι έχει στο μυαλό της η Αλίκη για την Γκέλυ; Ποια δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η ζωή για την Τότα; Και θα καταφέρει ο Ανδρέας να πάρει επιτέλους αντίγραφο του απολυτηρίου του;



Η Ζωή αμφιταλαντεύεται αν θα πρέπει να πει στον Ανδρέα την αλήθεια για τη Λουΐζα. Η Λούση συγκρούεται με τον Παυλίδη για τα θέματα της εταιρίας και η Ανθή πηγαίνει στο νοσοκομείο να ζητήσει βοήθεια από το Στέφανο. Η Μυρτώ δε θέλει να παραδοθεί, πράγμα που βρίσκει αντίθετο τον Παύλο και τον Πέτερ, που την πιέζουν να ακολουθήσει το νόμιμο δρόμο. Ο Ανδρέας προτείνει στο Στέφανο να κανονίσουν να κρυφτεί η Μυρτώ μαζί με τη Ζωή, όμως η Μυρτώ δεν είναι σίγουρη ποια συμβουλή να ακολουθήσει.



Το νέο της επισημοποίησης της σχέσης του Βλάση και της Φαίης πέφτει σαν βόμβα. Η Ισμήνη αποφασίζει να επισκεφτεί την εταιρία για να αντιμετωπίσει τον ίδιο τον Βλάση και κοντράρεται για πρώτη φορά με τη Φαίη στο γραφείο του. Η Αιμιλία ζητά τη βοήθεια του Αχιλλέα για να λύσει το γρίφο από το παρελθόν του Πανίκου και να εντοπίσει τον Διάκο Παπασταύρου στον οποίο παραπέμπει το γράμμα που άφησε. Την ίδια στιγμή, ο Κουτέλας είναι πολύ τσιμπημένος με τη Μιράντα. Κι ενώ ο Αχιλλέας ετοιμάζεται για την αναχώρησή του στην Κύπρο, η Μιράντα τον κάνει να σκεφτεί πάλι τον έρωτά του για τη Ρενάτα και του δημιουργεί αμφιβολίες. Η Ισμήνη αρπάζει την ευκαιρία, όταν κάποια στιγμή καταφέρνει να μείνει μόνη με τον Βλάση, και αποφασίζει να του πει μια μεγάλη αλήθεια.



Η Άννα "καταφέρνει" τον Παύλο και οι δυο τους περνάνε μια βραδιά μόνοι τους… Η Λίτσα αποφασίζει να πάει για ποτό με τον Γιώργο και οι δυο τους καταλήγουν στο σπίτι της! Η Σίλα γυρνάει στο σπίτι της το πρωί, καταρρακωμένη και ταπεινωμένη και εκεί την περιμένει ο Κώστας που μαθαίνει τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα… Η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο Παύλος ήταν μόνος του με την Άννα στο σπίτι της και γίνεται χαμός!Στη συνέχεια, ο Παύλος λαμβάνει τηλεφώνημα από τον διοικητή της αστυνομίας και μαθαίνει ότι η Λαμπρινή τους είχε πει μισές αλήθειες για την αδερφή της. Κάποιος αφήνει κάτι ύποπτο στην πόρτα του Στέργιου και το βρίσκει… η Λένια! Η Ελισάβετ αποφασίζει να φιλοξενήσει τη Σίλα, λόγω της κατάστασης, όμως ο Παύλος αντιδρά σε όλο αυτό. Τρεις ληστές με όπλα μπαίνουν στην εταιρία την ώρα που είναι η Αγάπη με τον Ορέστη εκεi

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget