11/10/16



Kara Sevda νέα επεισόδια 89 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11-10-2016
Ο Εμίρ θα επιχειρήσει να απομονώσει τη Νιχάν σε ένα απομακρυσμένο σπίτι με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν επιτέλους να έρθουν κοντά. Παρά τις προσπάθειές του όμως, η Νιχάν το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο μακριά του. Η Ζεϊνέπ, για άλλη μια φορά, θα βρεθεί μπλεγμένη...



Η Κυβέλη συνεχίζει την έρευνά της για το παρελθόν της Κατερίνας και κάτι δεν της αρέσει καθόλου. Ο Τζίμης ξεφεύγει τη σύλληψη και πηγαίνει στη δουλειά του σα να μην έγινε τίποτα, Εκεί πάει και τον βρίσκει η Νάντια. Η Κυβέλη πηγαίνει στο Ιδρυμα που έχει για κακοποιημένες γυναίκες. Η Μάριον πηγαίνει να γνωρίσει από κοντά την Κυβέλη, την γυναίκα που είναι παντρεμένη με τον άντρα που είχε αγαπήσει πολύ, τον Ορέστη. Της λέει ότι θέλει να κάνει μια μεγάλη δωρεά. Στο σπίτι τα μέτρα γίνονται δρακόντεια και η Κυβέλη φοβάται ότι πολύ δύσκολα θα της έρθει εντολή από τους απαγωγείς. Ένας τύπος από το παρελθόν της Μάριον και του Ορέστη έρχεται για να τους εκβιάσει. Ξέρει κάποιο μυστικό που ήταν για καιρό καλά κρυμμένο.



Έλα στη θέση μου επεισόδιο 7 Ela sti thesi mou,
Ο Αχιλλέας αμφισβητεί όσα αποκαλύφθηκαν αλλά χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του όταν η Αιμιλία του δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Ο Βλάσης, αντίθετα, στο άκουσμα της νέας του ταυτότητας, ξεχνάει στη στιγμή πατέρα, σύντροφο, φίλους, γειτονιά και ασχολείται μόνο με την καινούρια χλιδάτη ζωή που του προσφέρεται απλόχερα. Η Φαίη και ο Δαμιανός συνειδητοποιούν ότι όλα τα σχέδια τους για την αρπαγή της εταιρείας καταρρέουν και η Ρενάτα ότι καταρρέει η σχέση της με τον Βλάση.



Ο Γιάννης καταφέρνει να φυγαδέψει τη Βέτα σ' ένα παραθαλάσσιο σπίτι κι εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι πια ελεύθερη. Ο Αλέξανδρος συναντά τον Αντώνη και προσπαθεί να τον συμβουλέψει πως θα σώσει τη σχέση του με την Πάολα. Η Δήμητρα συνεχίζει να αποκαλύπτει καθημερινά μυστικά της Μαρίας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να πλησιάσει τη Ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Η Μάνια συναντά τον Μάνο και τον πείθει να της δώσει συνέντευξη, σχετικά με τις εξελίξεις της εξάρθρωσης του καρτέλ. Ο Χρήστος βλέπει τον Πέτρο να βγαίνει από το σπίτι της Ναταλίας και εξοργίζεται, βγάζοντας ένα χαρακτήρα που εκείνη δεν είχε ξαναδεί ποτέ. Η Νίνα πληροφορεί τον Ηλία για την ύπαρξη της διαθήκης του Άγη, τη στιγμή που ο Θέμης τάσσεται ανοιχτά εναντίον των γονιών του για την κηδεμονία της μικρής. Ο Κώστας, εκνευρισμένος από τα λόγια της Δήμητρα, αποφασίζει να γυρίσει στο Παρίσι. Ο Αντώνης, γυρνώντας σπίτι του, ανακαλύπτει κάτι που δεν φανταζόταν ποτέ…



Η Σοφία ακούει τον Μάνο να παραμιλάει στον ύπνο του φωνάζοντας τη Μαρίνα και ζηλεύει. Ο Πέτρος ξαπλώνει αγκαλιά με την Έλενα, αλλά η εικόνα της Μάρθας δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό του. Η Κρίστη έχει μείνει άφωνη με την πρόταση γάμου του Άλκη και ζητάει χρόνο να το σκεφτεί. Ο Αντρέας πιστεύει πως ο Σερέτης θα ρίξει περισσότερο το βάρος στην υπόθεση της οικογενειακής δολοφονίας του hacker, παρά στο δικό του θέμα με τον πατέρα του. Η Έλσα προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να δεχτεί την πρόταση του Άλκη. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως δε θα μπορέσουν να κρύψουν για πολύ τον Οδυσσέα στο σπίτι τους, ενώ η Δάφνη σκέφτεται να ζητήσει τη συμβολή της Μάρθας για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ. Η Κρίστη ζητάει και τη γνώμη της Μάρθας για το αν πρέπει να παντρευτεί τον Άλκη κι εκείνη τη συμβουλεύει να ακούσει αυτό που της λέει η καρδιά της. Ο Άλκης λέει στον Διαμαντίδη και την Ηρώ πως δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω για να πείσει την Κρίστη να τον παντρευτεί. Ο Διαμαντίδης όμως, που ξέρει πως αυτός ο γάμος θα ανεβάσει το image του στον πολιτικό στίβο, επιμένει να βρει τον τρόπο να το κάνει. Η Έλενα λέει στη Δάφνη πως είναι πολύ ευτυχισμένη, αφού ο Πέτρος κατάφερε να της διώξει όλους τους φόβους της και πλέον είναι σίγουρη ότι δεν κινδυνεύει. Η Δάφνη ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο, αλλά εκείνος αλλάζει κουβέντα εκφράζοντας την ανησυχία του για την έκβαση που θα έχουν οι έρευνες για τον φόνο του Αχιλλέα. Η πειραματική θεραπεία που χορηγεί η Σοφία στον Μάνο, θα δείξει τα αποτελέσματά της τα επόμενα 24ωρα, αλλά η Έλσα αντιδράει που δε ζήτησαν και τη δική της συγκατάθεση για αυτή τη δοκιμή. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος ενημερώνει τη Μαρίνα πως αν και αυτή η θεραπεία δε λειτουργήσει, ο χρόνος ζωής που απομένει για τον Μάνο είναι ελάχιστος. Η Μαρίνα, παρά τις αντιδράσεις του Χρήστου, ετοιμάζεται να πάει στο νοσοκομείο για να είναι κοντά του. Η Έλσα λέει ευθέως στον Μάνο πως αντιλαμβάνεται το φλερτ που υπάρχει ανάμεσα σ' εκείνον και τη Σοφία και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα πως την έχει αγγίξει πολύ η ιστορία του Οδυσσέα και η Μάρθα την προτρέπει να τον κρατήσει κοντά της στο σπίτι της. Ο αστυνόμος ενημερώνει τον Σερέτη πως η σφαίρα που πυροβόλησε τον Αχιλλέα προέρχεται από το όπλο του Αντρέα. Η Μαρίνα φτάνει στο νοσοκομείο και φρικάρει όταν η Σοφία δεν της επιτρέπει να δει τον Μάνο, καθώς αυτή είναι η επιθυμία του. Ο Άλκης συναντάει την Κρίστη στο πάρκο και βρίσκει μέσα στο καρότσι του μωρού ένα σημείωμα που γράφει πως η μαμά του θέλει να τον παντρευτεί. Ο Άλκης υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να ζήσουν και οι τρεις ευτυχισμένοι, κρύβοντας πολύ καλά το ζόρι που νιώθει. Μετά από την κηδεία του Αχιλλέα, δύο αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Αντρέα για τη δολοφονία του πατέρα του…



Kara Sevda επεισόδιο 90
Η Ασού καταφέρνει να σώσει τη Ζεϊνέπ την τελευταία στιγμή και στέλνει μήνυμα στον Εμίρ πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την βλάψει. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ, αποκαρδιωμένος απ' την απόρριψη της Νιχάν, οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς να γνωρίζει ότι τα φρένα του είναι πειραγμένα.
Kara Sevda επεισόδιο 91
Ο Οζάν επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και της ζητά να γυρίσει πίσω, εκείνη όμως φοβάται τον Εμίρ και αποφασίζει να κρατηθεί μακριά. Την ίδια ώρα, η Βιλντάν και ο Οντέρ θα βρεθούν τυχαία στο σπίτι της Λεϊλά και εκεί η Βιλντάν θα αποκαλύψει στην αδερφή της πως το σπίτι το πήρε πίσω εξαιτίας μιας συμφωνίας που έκανε με τον Οντέρ.
Kara Sevda επεισόδιο 92
Η ξαφνική επίσκεψη του Εμίρ στο σπίτι της Ασού θα ταράξει την κοπέλα, καθώς την ίδια ώρα στο σπίτι της βρίσκονται ο Τουφάν με τον Χακί Μπέη. Η Νιχάν ξεκαθαρίζει στη Ζεϊνέπ πως δεν θα την κατηγορήσει μέχρι να βρει χειροπιαστές αποδείξεις για τις μηχανορραφίες της.
Kara Sevda επεισόδιο 93
Η στιγμή της μεγάλης αλήθειας φτάνει καθώς ο Χακί Μπέη είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του απ' τον Γκαλίπ.
Η Νιχάν, για άλλη μια φορά, θα ζητήσει απ' τον Κεμάλ να προστατέψει τον αδερφό της και να μην τον παραδώσει στην αστυνομία, πράγμα που ο Κεμάλ θα αρνηθεί.



9 Μήνες Επεισόδιο 237 Β' Κύκλος
Ο Άλκης και η Κρίστη αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι της πολιτικής όπως το έχει ορίσει ο Διαμαντίδης, αλλά καταστρώνουν ένα σχέδιο για να προφυλάξουν την προσωπική τους ζωή. Η Δάφνη, βρίσκεται στο σπίτι του θείου του Οδυσσέα ψάχνοντας για το παιδί, όταν ο Σερέτης την ενημερώνει για τη μαρτυρία του μπράβου που καταδεικνύουν τον Αντρέα ως απαγωγέα της Βάνας. Η Θεανώ ανοίγει το κλειδωμένο συρτάρι της Σοφίας και βρίσκει τα γράμματα που γράφει στον αδερφό της. Η Μάρθα παλεύει με τα συναισθήματα της για τον Πέτρο και του ζητάει να κάνει λίγο υπομονή για να μπορέσουν να είναι μαζί. Ο Πέτρος λέει στον Αντρέα πως την έχει άσχημα αφού κατηγορείται για δυο εγκλήματα. Η Ηρώ ξαφνιάζεται όταν ο Άλκης την ενημερώνει πως ο γάμος του με την Κρίστη θα γίνει κανονικά.
Παράλληλα, εκφράζουν και οι δυο τον προβληματισμό τους για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση που τον έστειλε στο νοσοκομείο. Η Έλσα συναντιέται με τον Στέφανο. Μια εκ βαθέων εξομολόγηση από την πλευρά του, τους φέρνει πιο κοντά, με την Έλσα να αφήνεται στο φιλί του. Η Θεανώ αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε το γιο της. Ο Οδυσσέας φτάνει στο σπίτι της Δάφνης και του Αντρέα. Βλέποντας όμως απ έξω το περιπολικό, αλλάζει πορεία προσπαθώντας να βρει το δρόμο για το σπίτι του θείου του. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Κυριάκος είδε το ψάξιμο της για αεροπορικά εισιτήρια και του λέει πως ήθελε να του κάνει έκπληξη ένα ταξίδι. Το ηθικό του Κυριάκου αναπτερώνεται ξανά. Η Θεανώ αντιλαμβάνεται πως ο άντρας στον οποίο αναφέρεται η Σοφία στα γράμματα της είναι ο Μάνος.Ο Πέτρος συμβουλεύει την Δάφνη να ψάξει να βρει τον δολοφόνο της Βάνας, πριν από τη δίκη για τον φόνο του Αχιλλέα. Την ίδια ώρα, και ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τον Υπουργό πως δεν είναι ο Αντρέας ο δολοφόνος. Η Κρίστη σκέφτεται το σχέδιο που καταστρώνουν με τον Άλκη για τον γάμο τους, αλλά στο μυαλό της υπάρχει ο Κίμωνας. Η Σοφία αναγκάζεται να πει στη Θεανώ πως σκοπεύει να σκοτώσει τον Μάνο. Ο Δημήτρης λέει στη Δάφνη πως θα τη βοηθήσει να βρουν την άκρη του νήματος στην υπόθεση της Βάνας. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας λέει πως είναι έτοιμος να κατάθεσή στον ανακριτή. Η Δάφνη ταράζεται όταν ο Δημήτρης της λέει πως έχει αισθήματα για εκείνη.
9 Μήνες Επεισόδιο 238 Β' Κύκλος
Η Μάρθα αιφνιδιάζεται όταν ο Πέτρος της λέει την απόφαση του να μιλήσουν στη Έλενα για τη σχέση τους. Εκείνη του ζητάει χρόνο, καθώς είναι σίγουρο πως θα την πληγώσει ανεπανόρθωτα, αλλά ο Πέτρος είναι απόλυτος. Ο Αντρέας καταθέτει στον ανακριτή πως ναι μεν απήγαγε τη Βάνα, αλλά δεν τη σκότωσε. Η Σοφία ξαφνιάζεται όταν η Θεανώ της λέει πως θα τη βοηθήσει να σκοτώσουν τον Μάνο. Η Δάφνη εκφράζει την ανησυχία της στο Σερέτη για τον Οδυσσέα που παραμένει ακόμα άφαντος, κι εκείνος τη διαβεβαιώνει πως θα βρει σύντομα το μικρό. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί πως ο μόνος λόγος που ο Σερέτης επιμένει να βρεθεί το παιδί, είναι για να πάρει ο ίδιος το στικάκι. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας περιφέρεται χαμένος στους δρόμους, έχοντας στην αγκαλιά του τον Iron man!Ο Άλκης εκφράζει την απορία του στον Διαμαντίδη για την αστοχία εκείνου που τον πυροβόλησε, αλλά εκείνος τον αποπροσανατολίζει πιέζοντας τον παράλληλα να μην παρατήσει την πολιτική. Παράλληλα εκφράζει την ευτυχία του στην Έλσα, καθώς ο γάμος τους δε θα είναι παρά μόνο μια λιτή τελετή σε κάποιο ξωκλήσι, γεγονός που θα μαθευτεί στα media την ίδια μέρα. Ο αρχηγός της συμμορίας με το στικάκι δίνει εντολή στους άντρες του να τη στήσουν στο σπίτι του θείου καθώς είναι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα ο Οδυσσέας θα καταφύγει εκεί. Η Θεανώ εκθέτει στη Σοφία το σχέδιο της για το πως θα βγάλουν το Μάνο από τη μέση. Η Δάφνη επισκέπτεται τον Αντρέα στη φυλακή και του εκφράζει την πικρία της που για άλλη μια φορά της έκρυψε σοβαρά γεγονότα της ζωής του, αναφερόμενη στην απαγωγή της Βάνας.Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης βρίσκει έναν οδηγό ταξί που μετέφερε τη Βάνα στο καταφύγιο του Βίκτωρα. Η Δάφνη πείθεται πως ότι έκανε ο Αντρέας στη Βάνα ήταν για να σώσει τη σχέση τους. Μετά από τη στημένη απόπειρα δολοφονίας του Άλκη, ο Διαμαντίδης και ο μυστηριώδης άντρας με το μπρελόκ αποφασίζουν να τον αφήσουν για λίγο να πιστεύει πως είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Έχοντας καταλάβει πως η κόρη της ίσως αρχίζει να ερωτεύεται τον Μάνο, η Θεανώ αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Ο Δήμος Δημοσθένους, ο κραταιός καναλάρχης και εκδότης εκβιάζει τον Στέφανο που απέτυχε να αποσπάσει μια φωτογραφεία από τον Άλκη στο νοσοκομείο. Ο Σερέτης με τους άντρες του έχουν πάρει θέση κοντά στο σπίτι του θείου του Οδυσσέα, μήπως κι εμφανιστεί ο μικρός. Η Έλενα ψάχνει στα συρτάρια του Πέτρου. Η Εύα κάνει συνεδρία με τη Μάρθα και προσπαθεί να την πείσει πως δε ζηλεύει πια τον Πέτρο και την Έλενα. Η Μάρθα όμως αντιλαμβάνεται πως κάτι κρύβει πίσω από αυτή την ανωτερότητα της. Ο Σερέτης και οι άντρες του βλέπουν τον Οδυσσέα να πλησιάζει…
9 Μήνες Επεισόδιο 239 Β' Κύκλος
Ο Μάνος μιλάει με την Μαρίνα στο τηλέφωνο όταν έρχεται η Σοφία και τον αιφνιδιάζει. Ο Οδυσσέας βρίσκεται πλέον στο σπίτι του θείου του ασφαλής με τον Σερέτη. Όταν όμως εκείνος τον πιέζει να μπει στην ντουλάπα για να θυμηθεί που βρίσκεται το στικάκι, τρομάζει περισσότερο. Την ίδια στιγμή μπαίνει η Δάφνη και σοκάρεται με το σκηνικό. Η Σοφία οργίζεται όταν ο Μάνος της λέει πως δεν μπορούν να συνεχίσουν. Ο Σερέτης δικαιολογεί τη συμπεριφορά του απέναντι στο μικρό, λέγοντας στη Δάφνη πως κι εκείνος δέχεται πιέσεις από τον Υπουργό για να βρεθεί το στικάκι. Η Σοφία φεύγει θυμωμένη από το σπίτι του Μάνου αλλά μένει για λίγο έξω από την πόρτα του. Όταν τον ακούει να λέει στο τηλέφωνο για ένα σπίτι στην Βαρκελώνη, καταλαβαίνει πως πρόκειται να φύγει με την Μαρίνα, και τρελαίνεται. Δάφνη και Οδυσσέας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όταν ενημερώνονται πως το συμβούλιο της Πρόνοιας αποφάσισε να αφήσει τον μικρό να μείνει μαζί τους. Η Δάφνη του υπόσχεται πως σύντομα θα καταθέσουν και επίσημα τα χαρτιά υιοθεσίας
του.υριάκος σκίζει την κάρτα του γιατρού ανδρολόγου, βάζοντας υποψίες στη Μαρίνα που τη βλέπει στα σκουπίδια. Η Σοφία λέει φρικαρισμένη στη Θεανώ για τα σχέδια του Μάνου να φύγει με τη Μαρίνα, και σκέφτεται πως ο καλύτερος πόνος για εκείνον θα είναι να πάθει κακό η Μαρίνα. Η Θεανώ προβληματίζεται για το κατά πόσο αυτή η εκδίκηση πηγάζει από τον πόνο για τον αδερφό της, ή από την πληγωμένη της καρδιά. Η Μαρίνα συνθέτει την σχισμένη κάρτα του ανδρολόγου και αρχίζει να ψάχνει τα πράγματα του Κυριάκου, μέχρι που βρίσκει το τεστ γονιμότητας. Το σοκ για το εάν τελικά το παιδί που κυοφορεί είναι του Μάνου ή του Κυριάκου, την κυριεύει και την κάνει να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.Η Έλενα ζει μοναδικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, όταν έρχεται η Μάρθα. Η Έλσα και ο Στέφανος κάνουν ρεπορτάζ για να βρουν το πιο ωραίο ξωκλήσι για τον γάμο της Κρίστης και του Άλκη και αφήνουν τον έρωτα τους να εκδηλωθεί. Η Θεανώ αρχίζει να μην εμπιστεύεται τη Σοφία για την επίτευξη του σκοπού τους απέναντι στο Μάνο, και τηλεφωνεί στον πρώην γαμπρό της και ζητώντας του ονόματα ανθρώπων του υποκόσμου που δρουν στην Κύπρο. Η Μάρθα στριμώχνεται όταν η Έλενα της λέει πως νιώθει ότι ο Πέτρος έχει αρχίσει να την ερωτεύεται ξανά. Ο άντρας της συμμορίας κάμπτεται και λέει στο Σερέτη ποιος είναι ο αρχηγός του. Η Έλσα δείχνει στην Κρίστη μια φωτογραφεία του Στέφανου, που κάτι της θυμίζει. Η Ηρώ πεισμώνει όταν ο Άλκης της λέει πως το μεταξύ τους τελείωσε. Ο Πέτρος και η Δάφνη εκφράζουν στον Αντρέα την αισιοδοξία τους πως ο Δημήτρης θα βρει στοιχεία που τον απαλλάσσουν από τις κατηγορίες για το φόνο της Βάνας. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης στριμώχνει τον μπράβο του Αλεξιάδη να καταθέσει ότι γνωρίζει για τη σχέση του με τη Δανέζη…
9 Μήνες Επεισόδιο 240 Β' Κύκλος
Η Έλενα ξενίζει όταν η Μάρθα της λέει αυτά που της είπε και ο Πέτρος, πως πρέπει να δώσει περισσότερη σημασία στη σχέση της με τη Δάφνη παρά με εκείνον, αλλά την ευχαριστεί λέγοντας πως την αισθάνεται σαν την καλύτερη της φίλη που μόνο το κάλο της θέλει. Η Μάρθα γεμίζει ενοχές. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος εξομολογείται στη Δάφνη πως δεν μπορεί άλλο με την Έλενα, καθώς είναι ακόμα ερωτευμένος με την Μάρθα. Ο Στέφανος καραδοκεί στο προαύλιο του νοσοκομείου προκειμένου να αποθανατίσει τον Άλκη με την Κρίστη και το μωρό τους, που την ίδια ώρα κάνουν έναν περίπατο εκεί. Η Δάφνη λέει στον Πέτρο πως αν η κατάσταση της Έλενας υποτροπιάσει εξαιτίας του, δεν θα του το συγχωρέσει ποτέ. Την ίδια στιγμή, της τηλεφωνεί ο Δημήτρης πως βρήκε στοιχεία που απαλλάσσουν τον Αντρέα από την κατηγορία για το φόνο της Βάνας, και φεύγει για να τον συναντήσει. 9 Μήνες – Επεισόδιο 240 – Β' Κύκλος Η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί το αδιέξοδο της μπροστά στην προοπτική να είναι ο Κυριάκος ο πατέρας του παιδιού της, ενώ η Σοφία νιώθει εγκλωβισμένη καθώς καταλαβαίνει πως τα αισθήματα της για τον Μάνο είναι ανάμεικτα. Ο Κυριάκος φτάνει έξω από το σπίτι του Μάνου και τηλεφωνεί σε κάποιον φίλο του να πάει εκεί. Ο Δημήτρης λέει στη Δάφνη για τη μαρτυρία του μπράβου του Βίκτωρα, όταν δέχεται τηλεφώνημα από τη Σήμανση που επιβεβαιώνει πως δε βρέθηκαν αποτυπώματα του Αντρέα στο χώρο του φόνου. Ο Κυριάκος παραβιάζει το σπίτι του Μάνου και βρίσκει δυο εισιτήρια για Βαρκελώνη στο όνομα της Μαρίνας και το δικό του. Η Σοφία λέει στη Θεανώ πως θα πείσει τη Μαρίνα να εξαφανιστεί από την ζωή του Μάνου. Εκείνη όμως της ζητάει να την αφήσει να το χειριστεί η ίδια. Η Μαρίνα επιτίθεται στον Κυριάκο που της έκρυψε το γεγονός πως είναι γόνιμος.9 Μήνες – Επεισόδιο 240 – Β' Κύκλος Ο Αντρέας συγκινείται όταν η Δάφνη του λέει πως χάρη στον Δημήτρη μπορούν να αποδείξουν την αθωότητα του. Οι απειλές του Δήμου απέναντι στον Στέφανο δεν τον αφήνουν να χαρεί τον έρωτά του για την Έλσα. Ο έντονος καβγάς της Μαρίνας και του Κυριάκου σοκάρουν την Έλσα, που μόλις φτάνει στο σπίτι τους, ακούει την Μαρίνα να λέει πως την Έλσα την αγαπάει αλλά θα προτιμούσε να την είχε γεννήσει φυσιολογικά. Η Θεανώ προτείνει στη Σοφία να καλέσει σε ραντεβού τη Μαρίνα και να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο. Η Έλσα ξεσπάει με λύσσα απέναντι στη Μαρίνα, που νιώθει να βάλλεται από παντού. Ο Αντρέας αποφυλακίζεται και γυρίζει επιτέλους σπίτι. Όταν όμως μαθαίνει πως η Δάφνη βάζει μπρος τις διαδικασίες για να υιοθετήσουν τον Οδυσσέα, προβληματίζεται για τη νέα τους ζωή και αντιδράει. Ο Άλκης παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Μαρίνα, τρελαμένη, δεν απαντάει στα μηνύματα του Μάνου, προκαλώντας την έντονη ανησυχία του…
9 Μήνες Επεισόδιο 241 Β' Κύκλος
Η Δάφνη καθησυχάζει τον Αντρέα για το θέμα της υιοθεσίας λέγοντας του πως θα γίνει ο καλύτερος πατέρας. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης βρίσκεται έξω από το σπίτι τους και τους παρακολουθεί, ενώ παράλληλα τηλεφωνεί στον Αντρέα και αποδέχεται την πρόσκληση του στο γεύμα που θα παραθέσει μαζί με τη Δάφνη για την ελευθέρωση του. Η Θεανώ πιέζει τη Σοφία να κλείσει ραντεβού με τη Μαρίνα. Ο Άλκης και η Κρίστη βγαίνουν από το νοσοκομείο και βλέπουν έκπληκτοι να τους περιμένει μια λιμουζίνα, από τον Σταύρο Διαμαντίδη. Η Μαρίνα λέει στην Εύα πως ο Κυριάκος υπεβλήθη σε θεραπεία και μπορεί να τεκνοποιήσει, άρα το παιδί που εκείνη κυοφορεί μπορεί να είναι δικό του. Η Εύα σοκάρεται. 9 Μήνες – Επεισόδιο 241 – Β' Κύκλος Ο Δημήτρης πηγαίνει στο σπίτι της Δάφνης και του Αντρέα. Ο σοφέρ οδηγεί τον Άλκη και την Κρίστη σε ένα υπερπολυτελές μέρος, όπου τους υποδέχεται θερμά ο Διαμαντίδης και ο Δημπσθένους. Η Κρίστη ταράζεται καθώς νιώθει πως για άλλη μια φορά επεμβαίνουν στη ζωή τους. Ο Μάνος είναι έξω από το σπίτι της Μαρίνας και απαιτεί να του ανοίξει. Εκείνη αναγκάζεται να του πει πως απέβαλε και να αναβάλλουν το ταξίδι τους για λίγο. Ο Μάνος οργίζεται, και όπως η Έλσα, μιλάει με σκληρά λόγια στη Μαρίνα για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη ζωή της και τους άλλους. Η κόντρα της Κρίστης απέναντι στον Δημοσθένους είναι τόσο έντονη που εκείνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει το τραπέζι και να φύγει. Ο Άλκης εγκλωβισμένος, προσπαθεί να την πείσει να πάνε λίγο με τα νερά τους. Ο Μάνος φεύγει εξοργισμένος από το σπίτι της Μαρίνας λέγοντας πως δεν θέλει να την ξαναδεί ποτέ του. Η Μαρίνα μένει ένα ψυχικό ράκος. Ο Άλκης πείθει την Κρίστη να κατεβάσει τους τόνους απέναντι στον Διαμαντίδη και τον Δημοσθένους, αφήνοντας της υπόνοιες πως διαφορετικά μπορεί να κινδυνεύουν. Η Κρίστη ακούει φρικαρισμένη. Η Σοφία αφήνει μήνυμα στο τηλέφωνο της Μαρίνας να συναντηθούν καθώς πρέπει να της μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του Μάνου, αλλά και της Έλσας. Η Μαρίνα ταράζεται και τηλεφωνεί πίσω, κανονίζοντας ραντεβού μαζί της. Την ίδια στιγμή, βλέπει τον Κυριάκο που μπαίνει στο σπίτι και κρύβεται για να μη τη δει. Όμως, είναι η ίδια που βλέπει τον Κυριάκο να κρατάει όπλο και αρχίζει να φοβάται για τη ζωή της. Η Μαρίνα καλεί την αστυνομία λέγοντας πως κινδυνεύει να τη σκοτώσει ο άντρας της…



Το Σόι σου Επεισόδιο 1 Γ Κύκλος
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν! Είναι πάλι εδώ για έναν χειμώνα με περισσότερη ένταση και γέλιο. Πώς πέρασαν όμως τα καλοκαίρι τους; Πού πήγαν διακοπές; Και η Λυδία γιατί δε μιλάει στον Σάββα απ' το πρωί;Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από ένα καλοκαιρινό flash back, γεμάτο με σκηνές στα γραφικά σημεία της Καλαμάτας. Μετά λοιπόν απ' την Αθήνα, ήρθε η ώρα να δούμε τους αγαπημένους μας ήρωες να αναστατώνουν και την Πελοπόννησο! Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή…
Το Σόι σου Επεισόδιο 2 Γ Κύκλος
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Μενέλαο και την Αλεξάνδρα να έχουν φύγει για Πορταριά ελπίζοντας να συνεχίσουν εκεί τις διακοπές τους, ένα τρακάρισμα έρχεται να ανατρέψει ξανά τα σχέδιά τους.Και ενώ ο Βαγγέλης κι η Χαρούλα απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε προεδρική σουίτα, εκείνοι καταλήγουν στο κάμπινγκ μαζί με τον Διονύση. Γιατί όμως ούτε ο Σάββας, η Λυδία, ο Κωνσταντίνος κι η Αντωνία δε φεύγουν για διακοπές; Μήπως το τελειωτικό χτύπημα δεν έχει έρθει ακόμα;
Το Σόι σου Επεισόδιο 3 Γ Κύκλος
ε αυτό το επεισόδιο θα δούμε την ξαδέρφη του Βαγγέλη η Τούλα ξαναχτυπά, διεκδικώντας αυτή την φορά το πηγάδι που βρίσκεται στη μεριά του Βαγγέλη στο μεγάλο πατατοχώραφο, που τους έχει αφήσει ο γνωστός παππούλης. Ο Βαγγέλης είναι σίγουρος ότι η διαθήκη αναφέρει ρητά ότι το πηγάδι του ανήκει- αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα-η Χαρούλα δεν θυμάται που την έχει βάλει. Σύσσωμη η οικογένεια καταφτάνει για να ψάξει για την διαθήκη όσο ο Βαγγέλης είναι στο μαγαζί, αλλά δεν καταφέρνουν να την βρουν.
Το Σόι σου Επεισόδιο 4 Γ Κύκλος
Ένας λαχνός από λαχειοφόρο φέρνει αναστάτωσή στους Τριανάφυλλους. Ο Μενέλαος κερδίζει κάποια μαθήματα φωνητικής, τα οποία όμως δε θέλει να κάνει. Η Αλεξάνδρα, που χαίρεται όμως στην ιδέα να μελετήσει όπερα, καλεί τον δάσκαλο στο σπίτι για εκείνη. Αλλά το δώρο δυστυχώς αφορά τελικά μόνο σε μαθήματα μιούζικαλ, πράγμα που δεν ενδιαφέρει κανέναν. Η μήπως όχι; Γιατί απ ότι φαίνεται τα αγόρια Τριανταφύλλου πιστεύουν πως είναι και οι τρεις τεράστια ταλέντα στο τραγούδι. Και είναι αποφασισμένοι να περάσουν μέχρι και από οντισιόν προκειμένου να κερδίσει τα μαθήματα ο καλύτερος. Πυρετώδεις προετοιμασίες, ανταγωνισμοί, βεντετιλίκια και τραγουδιστικές επιλογές που προφανώς θα τους εκθέσουν. Ποιος όμως θα κάνει τελικά τη διαφορά και θα κερδίσει πρόταση μέχρι και να ανέβει στη σκηνή;

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget