5/10/16



BAHAR episodio 6-10-2016 ΜΠΑΧΑΡ Επεισόδιο 134 6/10/16
Ο Μεχμέτ - Εμίρ βγαίνει με τη Χασρέτ. Ένας ιδιωτικός ερευνητής, όμως, τους φωτογραφίζει. Η Φούλγια, μετά τις φωτογραφίες του άντρα της με τη Χασρέτ, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Εφσούν διηγείται στη Νουράν όλα όσα έγιναν με την Μπαχάρ και τον Μεχμέτ - Εμίρ. Δεν ξέρει, όμως, ότι κάποιος καταγράφει την κουβέντα τους. Το βίντεο αυτό, φτάνει στα χέρια τής Χιούλγια, που βρίσκει πάτημα για να διώξει την Εφσούν και τη μάνα της από το αρχοντικό. Η Εφσούν έχει ξεμείνει από συμμάχους και αναγκαστικά, σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι των Αταχάν μέσα στη μαύρη νύχτα. Αποκαμωμένες, μάνα και κόρη φτάνουν στο σπίτι τους, στη φτωχογειτονιά τους, αλλά ο Ιλγιάς δεν έχει καμία διάθεση να τις αφήσει να περάσουν έστω και μια νύχτα εκεί...



Τα πέντε κλειδιά 6/10/16 Επεισόδια 5, ta 5 kleidia episodia 6-10-2016
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 5
Διάφορα αρχίζουν να συμβαίνουν την επομένη από την εμφάνιση της Μάριον. Κατ' αρχάς οι μετοχές των επιχειρήσεων του Ορέστη πέφτουν σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια. Η Κυβέλη καταφεύγει στον φίλο του πατέρα της και συνταξιούχο αστυνομικό τον Σέργιο, ο οποίος την λατρεύει και θα έκανε τα πάντα γι' αυτήν. Του διηγείται την ιστορία της απαγωγής σα να πρόκειται για την ιστορία μιας άλλης γυναίκας απ' αυτές που φιλοξενεί στο ίδρυμα. Ο Σέργιος της λέει ότι συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις απαγωγέας είναι ο πατέρας. Ο Τζίμης παίζει στο στοίχημα και χάνει, κλέβει το δαχτυλίδι της Σούγκαρ και το πουλάει. Η Σούγκαρ τσαντίζεται τόσο που σκέφτεται να μείνει για πάντα με τον Νικολάου. Η Κίκα αρχίζει να ψάχνει το οικογενειακό δέντρο του Ορέστη. Δεν έχει ιδέα τι θα βρει!



Kara Sevda episodio 6-10-2016 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ Επεισόδιο 87
Η Νιχάν με τεράστιο ψυχικό κόστος, συνεχίζει να παίζει θέατρο και να παριστάνει πως έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Εμίρ, γνωρίζοντας πως ο Κεμάλ την παρακολουθεί. Ο Κεμάλ θα φύγει απογοητευμένος, μην μπορώντας πια να διαψεύσει τα ίδια του τα μάτια...



Μπρούσκο Επεισόδιο 585 MPROUSKO EPISODIO 585 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6-10-2016
Την ώρα που ο Αχιλλέας, εξηγεί στη Μελίνα ότι είχε αντιληφθεί την Χαρά να τους παρακολουθεί, η τελευταία βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Στεφανίας, αναγκάζει τον Σήφη να ματαιώσει τελευταία στιγμή το ερωτικό διήμερο που σχεδίαζε να περάσει με την Άλκηστη, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση απέναντι στον Αλκιβιάδη. Η απόφαση του Μάρκου να διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης τους, εξαγριώνει τη Δάφνη που περνά στην αντεπίθεση, έχοντας τη στήριξη της Κωνσταντίνας και του Μύρου, ενώ παράλληλα η Αλίκη τους εκφράζει τον φόβο για μια πιθανή εγκυμοσύνη της. Ο Παύλος αντιλαμβάνεται την ανησυχία της Χρυσάνθης, η οποία του κρύβει ότι μετά τις απειλές των τοκογλύφων, τρέμει για τη ζωή του Πάτροκλου. Ο Νεκτάριος, πάει για ένα 24ωρο στην Κύπρο προκειμένου να δει την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ η Χαρά, τηλεφωνεί του Σήφη, αποκαλύπτοντάς του την ταυτότητά της και του ζητάει να συναντηθούν. Την ίδια στιγμή, ο Ματθαίος χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια του, όταν αντικρίζει την Αναστασία να φιλιέται με πάθος.. με τον Αλέξη!



Προδοσίες Επεισόδια 9, 6-10-2016 Prodosies episodia 9
Ο Πέτερ βοηθά τη Λούση να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να συνεργαστεί με τον Πετκώφ, εν αγνοία του Παυλίδη. Η Κλαίρη εξακολουθεί να πιέζει το Μάρκο, που αντιδρά, αλλά μένει παθητικός. Η Μαρίνα αρνείται την έκτρωση, που της προτείνει η Αλεξάνδρα, αλλά καταλαβαίνει ότι πρέπει επιτέλους να τολμήσει.Στο πλοίο η κατάσταση είναι έκρυθμη, καθώς ο Ανδρέας ανακαλύπτει τη Ζωή και επιμένει να φύγει κι εκείνη και ο Άρης. Εν τω μεταξύ η διαδρομή γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, επειδή τα σχέδια των Αράβων οδηγούν το πλοίο στην εμπόλεμη ζώνη. Η Λούση αντιλαμβάνεται ότι στο πλοίο γίνονται πράγματα που δεν γνωρίζει και προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον Πέτερ τι συμβαίνει.



Ο Πέτρος καλωσορίζει την Έλενα στο σπίτι του. Μία φωτογραφία της Εύας την τρομάζει και ο Πέτρος την καθησυχάζει πως από 'δω και πέρα, η Εύα δεν αποτελεί απειλή για κανέναν. Την ίδια ώρα, η Εύα παρακαλεί να μην της κάνουν άλλες ενέσεις. Ο Άλκης φτάνει στο σπίτι της Κρίστης και αντικρίζει για πρώτη φορά το παιδί του. Μία μεγάλη γιορτή γίνεται για το καλωσόρισμα του μωρού, με την Κρίστη, τον Άλκη και την Άννα να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Σοφία μπαίνει στο δωμάτιο του Μάνου και συστήνεται ως η γιατρός που θα τον αναλάβει. Στις φυλακές, ένας φύλακας βρίσκει τον Βίκτωρα νεκρό. Ο Χρήστος καλωσορίζει τη Σοφία, ωστόσο την προειδοποιεί πως ο Μάνος είναι πολύ δύσκολος ασθενής. Η Δάφνη κι ο Αντρέας φεύγουν ικανοποιημένοι από το σπίτι της Κρίστης. Τη χαρά τους όμως επισκιάζει το μήνυμα του Σερέτη, πως ο Βίκτωρας Αλεξιάδης αυτοκτόνησε. Δύο άντρες παίρνουν εντολή να πάνε σ' ένα συγκεκριμένο μέρος για να ξεθάψουν ένα «πακέτο». Η Κρίστη ζει στιγμές ευτυχίας με το μωρό της και δέχεται τις συμβουλές της Άννας. Η Μαρίνα εκφράζει την ανησυχία της στον Κυριάκο πως, αν ο Μάνος πεθάνει, η Έλσα θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Εκείνος την καθησυχάζει λέγοντας πως θα είναι πάντα δίπλα της ως πατέρας, αλλά αν ο Μάνος ζήσει και η ίδια δεν κρατήσει την υπόσχεσή της, θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Την ίδια ώρα, η Έλσα βγάζει την απόγνωσή της, αφού πιστεύει πως για την κατάσταση του Μάνου ευθύνεται η μητέρα της. Ο Χρήστος πιέζει τη Σοφία να εφαρμόσει στον Μάνο μία πειραματική θεραπεία. Ο Σερέτης κι ο Αντρέας βλέπουν την αυτοκτονία του Βίκτωρα με χαλαρότητα, αλλά η Δάφνη δείχνει ανήσυχη. Ο Χρήστος αναγκάζεται να πει στην Έλσα πως το μόσχευμα που έδωσε στον Μάνο ήταν μολυσμένο κι εκείνη γεμίζει ενοχές που ο πατέρας της βρίσκεται τόσο κοντά στον θάνατο εξαιτίας της. Η Σοφία, από την άλλη, τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει. Την ίδια ώρα, ο Μάνος ξυπνάει από έναν τρομερό εφιάλτη με το τροχαίο που είχε προκαλέσει και είχε στοιχήσει τη ζωή από έναν άνθρωπο, τον οποίο και εγκατέλειψε, και θεωρεί το όνειρο ως κακό οιωνό. Οι άντρες και τα σκυλιά ξεθάβουν ένα πτώμα. Ο Πέτρος νιώθει απόγνωση με την Έλενα που πιστεύει πως μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν και τηλεφωνεί στη Μάρθα για βοήθεια. Η πρώτη γνωριμία ανάμεσα στη Σοφία και τον Μάνο γοητεύει και τις δύο μεριές και ο Μάνος υπόσχεται πως θα είναι ο πιο υπάκουος ασθενής. Ο Αντρέας σχεδιάζει το ταξίδι στη Βενετία, αλλά η Δάφνη είναι έντονα ανήσυχη με την αυτοκτονία του Βίκτωρα. Η Μαρίνα μπαίνει στο δωμάτιο του Μάνου και αντιλαμβάνεται το φλερτ ανάμεσα σ' εκείνον και τη Σοφία. Όταν ο Μάνος της ζητάει να μην ξανάρθει γιατί η παρουσία της του κάνει κακό, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της…



Η Αρετή και ο Βαγγέλης μαθαίνουν για το τρακάρισμα του Παύλου και σπεύδουν στο νοσοκομείο για να δούνε τι έχει γίνει. Η Αγάπη ανακαλύπτει ότι ο Φίλιππος πήγε τη Λένια στο σπίτι του Παύλου, χωρίς την άδειά της και γίνεται έξαλλη μαζί του.
Για πρώτη φορά μαθαίνουμε την αλήθεια και βλέπουμε με ποιο τρόπο ο Στέργιος κατέληξε στην αναπηρική καρέκλα.. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και η Σίλα έρχονται σε πολύ μεγάλη αντιπαράθεση για ένα επαγγελματικό θέμα.



Ela sti thesi mou, 4 6-10-2016  Έλα στη θέση μου Επεισόδιο 4
Ο Αχιλλέας κάνει πρόταση γάμου στη Φαίη. Ο Βλάσης δώρο γενεθλίων στη Ρενάτα την πρόσληψή του στην εταιρεία του Αχιλλέα. Κανείς όμως δεν ξέρει τι τους επιφυλάσσει το μέλλον… Τα αποτελέσματα του τεστ DNA θα επικυρώσουν την αλήθεια που είναι έτοιμη να σκάσει σαν βόμβα… Αλλά πριν τη βόμβα DNA, θα σκάσει η βόμβα… Βλάσης στα χέρια του Αχιλλέα, καθώς οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά στην εταιρεία, υπό το βλέμμα των Γερμανών και το μίσος γεννιέται με την πρώτη ματιά.


Η Στέλλα, ο Θέμης και ο Κώστας δημιουργούν ένα άλλοθι για τη Δήμητρα για να μπορέσει να αφεθεί ελεύθερη. Ταυτόχρονα, η Άννα μεταφέρει τη μικρή Χριστίνα στο νοσοκομείο μετά τη λιποθυμία της. Οι γιατροί τής λένε πως οφείλει να είναι πιο προσεκτική με το παιδί διότι, μετά την επέμβαση, είναι ακόμα αδύναμη. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει στη Νίνα και τον Θέμη ότι ο Άγης έχει παιδί και ο Θέμης συμπεραίνει πως το παιδί το έχει με τη Μαρία. Την ίδια στιγμή, η Μάνια βγάζει στις ειδήσεις το γεγονός, με αποτέλεσμα να διαδοθεί παντού. Στο μεταξύ, ο Αντώνης συναντά τυχαία ένα φίλο του γιου του και του ζητά τον αριθμό του τηλεφώνου του. Γυρίζοντας στο σπίτι αναστατωμένος, δεν παρατηρεί τη γυναίκα του, η οποία κάνει προσπάθεια να τον προσεγγίσει. Η απογοητευμένη Παόλα επισκέπτεται το φίλο του άντρα της, που προσπαθεί να την καθησυχάσει και να της συμπαρασταθεί. Η Νίνα πιάνει επ' αυτοφώρω τον Ηλία να την απατά…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget