13/9/16



Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 1
Η Κυβέλη και ο Ορέστης γυρίζουν από το Μιλάνο όπου έχουν πάει για δουλειές του Ορέστη. Εκείνη βιάζεται να πάει στο κρυφό ραντεβού που έχει κάθε Τρίτη και Πέμπτη σ' ένα σπίτι έξω από την πόλη όπου μένει η κόρη της η Μαργαρίτα με την νταντά της την Κατερίνα. Κανένα δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Όταν φτάνει η Κυβέλη εκεί διαπιστώνει με τρόμο ότι το παιδί το έχουν απαγάγει. Ποιος το έχει κάνει αυτό και τι θα της ζητήσουν για να την πάρει πίσω;
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 2
Το μήνυμα που έστειλαν οι απαγωγείς στην Κυβέλη ήταν σαφές, θα κάνεις ότι σου λέμε. Θα ακολουθήσουν εντολές, πέντε εντολές, όσες και οι αλυσίδες που δένουν την κόρη της. Η Κυβέλη περιμένει προσπαθώντας να κρύψει την αγωνία της από τον Ορέστη και τον Λεωνίδα τον προσωπικό της σωματοφύλακα. Στην κουζίνα η Χαρίκλεια η μαγείρισσα έχει προβλήματα με τον γιό της τον Τζίμη που της ζητάει συνέχεια λεφτά ώσπου να κάνει το μεγάλο κόλπο που ετοιμάζει και να γίνει πλούσιος. Ο Νικολάου, το δεξί χέρι του Ορέστη έχει μπλέξει με τη Σούγκαρ η οποία είναι μαζί του για να του αποσπάσει πληροφορίες ενώ έχει δεσμό με τον Τζίμη. Η Κυβέλη προσπαθεί να μάθει ποιος είναι πίσω από την απαγωγή. Μήπως κάποιος από το σπίτι;
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 3
Η Κυβέλη κάνει έναν κατάλογο με υπόπτους, ανάμεσα στους οποίους βάζει και την νταντά της μικρής την Κατερίνα, θ' αρχίσει να ψάχνει τη ζωή της. Βασικός ύποπτος όμως είναι ο πατέρας της Μαργαρίτας, ο Ρήγας, ο μεγάλος νεανικός έρωτας της Κυβέλης με τον οποίο είχε μια σύντομη σχέση ξανά όταν ο άντρας της έλειψε για αρκετό καιρό μακριά για δουλειές. Ζητάει από τον Λεωνίδα να την πάει στο σκοπευτήριο, θέλει να μάθει να χειρίζεται τα όπλα, για κάθε ενδεχόμενο. Η Κίκα αποφασίζει να γράψει βιβλίο με τις ιστορίες των μεγάλων οικογενειών του νησιού, να ξεσκεπάσει μυστικά τους. Ο Νικολάου καυγαδίζει με την γυναίκα του την Νάντια η οποία έχει καταλάβει ότι την απατάει. Έξω όμως από το σπίτι του Νικολάου ο Τζίμης με την Σούγκαρ σχεδιάζουν ριφιφί. Τα πέντε
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 4
Η Κυβέλη έχει ένα Ίδρυμα προστασίας κακοποιημένων γυναικών και έτσι δικαιολογεί την παρουσία της Κατερίνα σπίτι της. Ότι την πήρε για να την προστατέψει από τον υποτιθέμενο βίαιο άντρα της. Ο Νικολάου είναι όλο και πιο ερωτευμένος με την Σούγκαρ και της κάνει δώρο ένα πανάκριβο δαχτυλίδι. Στη ζωή του Ορέστη επανέρχεται η Μάριον , μια πανούργα γυναίκα επιχειρηματίας με την οποία κάποτε είχε δεσμό και τώρα γυρίζει για να τον διεκδικήσει ξανά. Ο Ορέστης δεν έχει ιδέα τι πρόκειται να πάθει απ' αυτήν την γυναίκα και την υποδέχεται ως μία παλιά φίλη. Η Κυβέλη ψάχνει τη ζωή της Κατερίνας και δεν βρίσκει τίποτα μεμπτό. Δεν ξέρει πού να στραφεί και τι να κάνει μια και οι απαγωγείς δεν δίνουν σημεία ζωής.
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 5
Διάφορα αρχίζουν να συμβαίνουν την επομένη από την εμφάνιση της Μάριον. Κατ' αρχάς οι μετοχές των επιχειρήσεων του Ορέστη πέφτουν σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια. Η Κυβέλη καταφεύγει στον φίλο του πατέρα της και συνταξιούχο αστυνομικό τον Σέργιο, ο οποίος την λατρεύει και θα έκανε τα πάντα γι' αυτήν. Του διηγείται την ιστορία της απαγωγής σα να πρόκειται για την ιστορία μιας άλλης γυναίκας απ' αυτές που φιλοξενεί στο ίδρυμα. Ο Σέργιος της λέει ότι συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις απαγωγέας είναι ο πατέρας. Ο Τζίμης παίζει στο στοίχημα και χάνει, κλέβει το δαχτυλίδι της Σούγκαρ και το πουλάει. Η Σούγκαρ τσαντίζεται τόσο που σκέφτεται να μείνει για πάντα με τον Νικολάου. Η Κίκα αρχίζει να ψάχνει το οικογενειακό δέντρο του Ορέστη. Δεν έχει ιδέα τι θα βρει!
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 6
Η Μάριον είναι η αιτία που ο Ορέστης δεν ανατινάζεται μαζί με το αυτοκίνητό του. Όλοι στο σπίτι είναι τρομοκρατημένοι με την επίθεση εναντίον του Ορέστη. Η Κίκα, ο Ηλίας και ο Σέργιος προσπαθούν να βρουν μια άκρη στην υπόθεση. Η Κυβέλη πιστεύει ότι ο παρ ολίγον δολοφόνος σίγουρα είχε σχέση με την απαγωγή της Μαργαρίτας. Αποφασίζει να ελέγξει πρώτα αυτούς που είναι γύρω της και αρχίζει από την Κατερίνα τη νταντά. Θα ψάξει να βρει στοιχεία από τη ζωή της. Ο ανακριτής τη ρωτάει αν υπάρχουν μυστικά στη ζωή του ζευγαριού. Κάτι που θα δικαιολογούσε μια εκδίκηση. Η Σούγκαρ βρίσκεται στο κρησφύγετο του απαγωγέα της. Ο Τζίμης της λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει τα λεφτά να τη βγάλει και βάζει μπρος τη διάρρηξη που σχεδιάζει από καιρό.
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 7
Η ανάκριση για την έκρηξη του αυτοκινήτου του Ορέστη συνεχίζεται. Η Νάντια βρίσκει στην τσέπη του άντρα της τα πειστήρια για την ενοχή του. Ο Τζίμης και ο φίλος του ο Φλοξ κάνουν την διάρρηξη στο σπίτι του Νικολάου. Οι Νικολάου όμως δεν έχουν φύγει Σαββατοκύριακο με το σκάφος όπως σχεδίαζαν να κάνουν. Ο Τζίμης σώζει την Νάντια από σίγουρο πνιγμό και εκείνη αποφασίζει ότι του χρειάζεται μια γερή ανταμοιβή. Η Κυβέλη με τον Λεωνίδα πηγαίνει να μάθει αν η Κατερίνα μπορεί να είναι ένοχος για την απαγωγή της κόρης της ή όχι. Βρίσκει έναν άντρα από το παρελθόν της Κατερίνας ο οποίος μπορεί να τη διαφωτίσει. Ο Σέργιος είναι σίγουρος ότι αν βρεθούν αποτυπώματα στα υπολείμματα του αυτοκινήτου του Ορέστη θα μπορέσει να βρει και τον παρ' ολίγον δολοφόνο του.
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 8
Η Κυβέλη συνεχίζει την έρευνά της για το παρελθόν της Κατερίνας και κάτι δεν της αρέσει καθόλου. Ο Τζίμης ξεφεύγει τη σύλληψη και πηγαίνει στη δουλειά του σα να μην έγινε τίποτα, Εκεί πάει και τον βρίσκει η Νάντια. Η Κυβέλη πηγαίνει στο Ιδρυμα που έχει για κακοποιημένες γυναίκες. Η Μάριον πηγαίνει να γνωρίσει από κοντά την Κυβέλη, την γυναίκα που είναι παντρεμένη με τον άντρα που είχε αγαπήσει πολύ, τον Ορέστη. Της λέει ότι θέλει να κάνει μια μεγάλη δωρεά. Στο σπίτι τα μέτρα γίνονται δρακόντεια και η Κυβέλη φοβάται ότι πολύ δύσκολα θα της έρθει εντολή από τους απαγωγείς. Ένας τύπος από το παρελθόν της Μάριον και του Ορέστη έρχεται για να τους εκβιάσει. Ξέρει κάποιο μυστικό που ήταν για καιρό καλά κρυμμένο.
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 9
Η Κυβέλη αναγκάζεται να καλέσει την Μάριον στο σπίτι της για το βράδυ. Εν τω μεταξύ ψάχνει ακόμη το παρελθόν της Κατερίνας. Ο Ορέστης συναντάει την Μάριον και καταλαβαίνει τους σκοπούς της, γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά στο νησί και τι θέλει. Το υπηρετικό προσωπικό αρχίζει να αναρωτιέται τι κάνει η Κατερίνα τόσο καιρό στο σπίτι. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Τζίμη, την Σούγκαρ και τον Φλοξ και φωνάζει τον Νικολάου για αναγνώριση. Η Κίκα αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο για τις μεγαλοαστικές οικογένειες του νησιού. Μία απ' αυτές είναι και η οικογένεια του Ορέστη. Δεν βρίσκει όμως καθόλου στοιχεία για τη μητέρα του. Η Σούγκαρ πιάνει δουλειά σ' ένα μπαρ για να μην έχει ανάγκη τον Τζίμη που αρχίζει να την αποφεύγει. Η Κυβέλη φέρνει στο σπίτι τον πρώην φίλο της Κατερίνας.
Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 10
Η Κατερίνα γίνεται έξαλλη που η Κυβέλη ψάχνει για το παρελθόν της και την υποψιάζεται για την απαγωγή. Κάποιος παίζει με τις μετοχές του Ορέστη στο χρηματιστήριο και ο Ορέστης υποψιάζεται μια γενικότερη επίθεση, ακόμη και στο σπίτι του. Η Νάντια πηγαίνει στο εξοχικό που έχει κρύψει τον Τζίμη και βρίσκει έναν τύπο του υποκόσμου να την απειλεί. Η Μαρία (βοηθός μαγείρισσας) πηγαίνει στο σπίτι της για να φροντίσει τον αδελφό της που βλέπουμε ότι είναι ανάπηρος. Η Μάριον αρχίζει να εκβιάζει τον Ορέστη με κάτι από το παρελθόν τους. Οι απαγωγείς επικοινωνούν επιτέλους με την Κυβέλη.



Ζωή μου Επεισόδιο 6
Η μικρή Ζωή είναι απαρηγόρητη και αντιδρά πολύ άσχημα, παρά τις προσπάθειες της Στέλλας και της Δήμητρας. Ο Θέμης ζητά εξηγήσεις από τον Κώστα για το μυστικό της Μαρίας, ενώ ο Μάνος υποκύπτει στις πιέσεις του Ηλία και βρίσκει τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του Άγη. Η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι η Μαρία την έχει ορίσει κηδεμόνα της κόρης της, καθώς θεωρεί τον εαυτό της τελείως ανίκανο να διαχειριστεί τη ζωή ενός παιδιού. Ο Γιάννης πηγαίνει και βρίσκει τη Βέτα, η οποία του αποκαλύπτει την επόμενη παραλαβή κοριτσιών. Η Ανίτα προτείνει στον Αντώνη να πάνε για ποτό μετά τη δουλεία, κι εκείνος αρνείται. Η Μάνια συναντά τον Λίνο και του εκμυστηρεύεται τους φόβους, μετά την τυχαία συνάντηση της με τον επιστάτη του ορφανοτροφείου. Η Ναταλία ζητά από τον Αλέξανδρο να 'έρθει ο Χρήστος από το σπίτι να διαβάσουν, αλλά εκείνος της εκφράζει τις αμφιβολίες του.
Ζωή μου Επεισόδιο 7
Η Στέλλα προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στη μικρή Ζωή για το θάνατο της μητέρας της, ενώ την ίδια στιγμή στο σπίτι της Δήμητρας ο Κώστας προσπαθεί να τη συναντήσει για να πάει στην κηδεία. Παράλληλα το παιδί του Μάνου ανεβάζει ξαφνικά πυρετό πράγμα που τον πανικοβάλλει. Όλοι ετοιμάζονται για την κηδεία, τη στιγμή που η Στέλλα και η Δήμητρα διαβάζουν συγκινημένες ένα γράμμα που άφησε γι αυτές η Μαρία στο οποίο ζητά από τη Δήμητρα να κρατήσει για πάντα κοντά της τη Ζωή και από την Στέλλα να παλέψει νομικά γι αυτό. Η Μάνια μαθαίνει πως η Μαρία όταν ήρθε στην Κύπρο έφερε μαζί της ένα παιδί και τρώγεται να μάθει περισσότερα. Παράλληλα με το τέλος της κηδείας ένας αστυνομικός συλλαμβάνει την Δήμητρα με την κατηγορία του φόνου του Άγη και της Μαρίας…
Ζωή μου Επεισόδιο 8
Μετά τη σύλληψη της Δήμητρας όλοι είναι σαστισμένοι. Η Στέλλα, με τον Κώστα και το Θέμη προσπαθούν να βρουν τρόπο να τη βοηθήσουν, τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος, με τη Νίνα και το Λεωνίδα, καταστρώνουν ένα σχέδιο για να την βγάλουν από τη φυλακή. Ο Χρήστος πιέζει με τρόπο, τη Ναταλία να κάνουν έρωτα, αλλά εκείνη αντιστέκεται. Η Ζωή έχει κλειστεί τελείως στον εαυτό της, ενώ η Δήμητρα ανακρίνεται, χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που της έχει συμβεί. Ο Ηλίας κανονίζει να βάλει δικό του εισαγγελέα για την υπόθεση, και η Μάνια δίνει το θέμα με τα απόρρητα στοιχεία στον Αντώνη για πρωτοσέλιδο, ο οποίος νιώθει τύψεις για τις αποκαλύψεις που θα αφήσει ο ίδιος να βγουν στη δημοσιότητα. Η Άννα ανακουφισμένη που η μικρή Χριστίνα είναι καλύτερα, τηλεφωνεί στο Μάνο για να του πει τα ευχάριστα. Λίγο αργότερα όμως την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη….
Ζωή μου Επεισόδιο 9
Η Στέλλα, ο Θέμης και ο Κώστας δημιουργούν ένα άλλοθι για τη Δήμητρα για να μπορέσει να αφεθεί ελεύθερη. Ταυτόχρονα η Άννα μεταφέρει τη μικρή Χριστίνα στο νοσοκομείο μετά τη λιποθυμία της όπου οι γιατροί της λένε πως οφείλει να είναι πιο προσεκτική με το παιδί γιατί η υγεία της είναι ακόμα ευάλωτη μετά την επέμβαση. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει στην Νίνα και στο Θέμη ότι ο Άγης έχει παιδί και ο Θέμης συμπεραίνει πως το παιδί το έχει με τη Μαρία. Την ίδια στιγμή η Μάνια βγάζει στις ειδήσεις το γεγονός με αποτέλεσμα να διαδοθεί παντού. Ο Ηλίας υποχρεώνει τον Μάνο να απειλήσει το δικαστή ώστε να γνωμοδοτήσει εναντίον της Δήμητρας αλλά ο Κωνσταντίνος βρίσκεται ακόμα μια φορά ένα βήμα μπροστά του και του χαλάει τα σχέδια. Τέλος η Νίνα πιάνει στα πράσα τον Ηλία να την απάτα…
Ζωή μου Επεισόδιο 10
Η Νίνα απηυδισμένοι ζητά από τον Ηλία διαζύγιο, κι εκείνος της λέει ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ο Αλέξανδρος επιπλήττει τη Ναταλία για την απουσία της από τα μαθήματα κι εκείνος αντιδρά και κλειδώνεται στο δωμάτιο της. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης συναντά τυχαία ένα φίλο του γιου του και προσπαθεί να τον προσεγγίσει ζητώντας του τον αριθμό τηλεφώνου του. Η γυναίκα του κάνει προσπάθεια να τον προσεγγίσει. Η απογοητευμένη Πάολα επισκέπτεται το φίλο του άντρα της, που προσπαθεί να την καθησυχάζει και να της συμπαρασταθεί. Η Στέλλα με τη Δήμητρα, κατά τη διάρκεια μιας ακόμα ανάκρισης, δίνουν το στοιχείο της παραλαβής της ανθοδέσμης, τη στιγμή που ο Κώστας εκφράζει στο Θέμη το θυμό του για τον αποθανόντα φίλο του. Η αστυνομία διασταυρώνει τη νέα πληροφορία και επιβεβαιώνοντας το άλλοθι της Δήμητρας για την ώρα του φόνου, μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη την περιμένει…



Kara Sevda episodio 71 14-9-2016 καρα σεβντα επεισοδιο 14/9/16
Η Νιχάν και ο Κεμάλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού μετά από τόσο καιρό ζουν το όνειρό τους και είναι επιτέλους μαζί. Σχεδιάζουν το μέλλον τους και αποφασίζουν να αφήσουν τον εφιάλτη των περασμένων χρόνων πίσω τους.Ο Εμίρ παίρνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μαθαίνει πως ο Τουφάν δεν είναι αδερφός του.



BAHAR Επεισόδιο 110-111 Τετάρτη 14/9/16 ΜΠΑΧΑΡ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14-9-2016
Η Γκιουλεσέρ καλείται για ανάκριση και τη ρωτούν αν γνωρίζει τον Σαλίχ. Εκείνη λέει πως είχε επαφές με τον άντρα της, τον Οσμάν. Η Χασρέτ ενημερώνει τον Μεχμέτ για την καταγγελία. Η Μουγκέ βγαίνει με τον Μπερκ, αλλά συναντούν τον αδερφό της, ο οποίος χτυπάει τον Μπερκ κατηγορώντας τον ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του και παίρνει μαζί του τη Μουγκέ. Γυρίζουν σπίτι και διαπληκτίζονται. Ο Μεχμέτ και η Φούλγια καλούν σε δείπνο την Μπαχάρ και τον Ατές για να τους ευχαριστήσουν για την Εσμά. Στο δείπνο εμφανίζεται και η Εφσούν, η οποία έχει αντιρρήσεις για την υιοθεσία. Η Χιούλγια και η μητέρα της, θορυβημένες από τις τελευταίες εξελίξεις, ψάχνουν τρόπο ώστε να μην πάρει μέρος της περιουσίας του Μεχμέτ – Εμίρ και η Εσμά, εκτός από την Εφσούν…
Στο εστιατόριο, όπου βρίσκονται ο Μεχμέτ – Εμίρ, η Φούλγια, η Μπαχάρ και ο Ατές, πηγαίνει και ο Σαλίχ και απειλεί τον Μεχμέτ. Την επομένη μέρα, ο Μεχμέτ πηγαίνει στο συνεργείο και εκεί ο Σαλίχ τον εκβιάζει ανοιχτά και του ζητάει χρήματα. Ο Μεχμέτ αρνείται να υποκύψει στον εκβιασμό. Η Εσμά έρχεται στο σπίτι με μια κοινωνική λειτουργό για να δει πού θα μένει. Της έχουν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή. Στο μεταξύ, η αστυνομία κάνει έρευνα στο εξοχικό των Ατάχαν και εκεί βρίσκει το πορτοφόλι και το κινητό του Γιουσούφ. Την ώρα της γιορτής, λοιπόν, πηγαίνουν στο αρχοντικό και συλλαμβάνουν τον Μεχμέτ. Η Εφσούν νιώθει τύψεις και καλεί στο αρχοντικό τη μητέρα Νουράν και τη Μουτζέλα για να βρουν μια λύση. Αποφασίζουν να πάνε όλες μαζί στον Σαλίχ και να του ζητήσουν να σταματήσει και να τους πει πού είναι το πτώμα. Εκείνος τους απειλεί όλους και τελικά αποκαλύπτει πως έχει θάψει το πτώμα στον κήπο των Ατάχαν…



PABLO ESCOBAR 1ος Κύκλος Επεισόδιο 59 14-9-2016
Ο Εσκομπάρ προσφέρει πέντε εκατομμύρια δολάρια στον Συνταγματάρχη Παμπόν για να σταματήσει να τον κυνηγάει αλλά ο Παμπόν δε δέχεται. Ο Μιγκέλ γνωρίζει στον Πάμπλο, τον αρχηγό των παραστρατιωτικών, ο οποίος προσφέρεται να τον προστατέψει, αν και σχεδιάζει να τον παραδώσει στην αστυνομία. Η επίλεκτη ομάδα καταφέρνει να εντοπίσει, χάρη σε έναν πληροφοριοδότη, τον «Τσίλι». Μόλις τον περικυκλώνουν, τον εκτελούν. Ο Φρέντι Περέα, αρχηγός των παραστρατιωτικών στην Μαγκνταλένα, συναντάει τον Ταγματάρχη Αγκίρε και του δίνει την ακριβή τοποθεσία του κρησφύγετου του Πάμπλο. Με πολύ πόνο, η οικογένεια του «Τσίλι» τον αποχαιρετά στην κηδεία του. Η επίλεκτη ομάδα φτάνει στο μέρος, όπου κρύβεται ο Εσκομπάρ, αλλά αυτός έχει καταφέρει να διαφύγει...



ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ Τετάρτη 14/9/16 - Επεισόδιο 117: Ο Απόστολος, που βρίσκεται στην Ιταλία, ενημερώνει τον Παύλο σχετικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί στον Στέργιο. Ο πατέρας του Αντώνη εξομολογείται τι συνέβη όταν έκανε τον φόνο και μπήκε φυλακή. ο Φίλιππος και η Αγάπη έχουν έρθει και πάλι κοντά και κάνουν σχέδια για το καλοκαίρι. Ο Βαγγέλης με τη Λαμπρινή παντρεύονται ενώ ο Παύλος δεν χαίρεται ιδιαίτερα που το γλέντι του γάμου τους γίνεται στο σπίτι του. Ο Μπρούνο συναντιέται με την Ελισάβετ και συζητούν για όλα. Από την άλλη ο Μπρούνο εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Δημήτρης θα γίνει συνέταιρος της Σίλας. Στο μεταξύ ο Φίλιππος "συμμαχεί" με την Αλίκη με σκοπό να φτιάξουν οι σχέσεις της με την Αγάπη. Τελικά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η Αλίκη συναντιέται με την Αγάπη...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget