8/9/16



Kara Sevda επεισόδιο 68 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 9-9-2016
Ο Κεμάλ παραδέχεται στη Νιχάν πως κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουν ένα κοινό μέλλον και της ζητά να του υποσχεθεί πως δεν θα επιχειρήσει τίποτα επικίνδυνο πίσω απ'την πλάτη του. Ο κλοιός στενεύει γύρω απ'τον Τουφάν με τον Εμίρ και τον Κεμάλ να τον πιέζουν, εκείνος όμως αρνείται κατηγορηματικά πως είναι ο χαμένος αδερφός του Εμίρ.



ΜΠΑΧΑΡ 104-105 9-9-2016 BAHAR
Bahar Επεισόδιο 104
Η Νουράν, φεύγοντας ταραγμένη από το τραπέζι του αρραβώνα, αρχίζει να σκέφτεται πως η υπόθεση της εξαφάνισης του Γιουσούφ δεν έχει τελειώσει, αλλά στην πραγματικότητα τώρα ξεκινά. Η Εφσούν φοβισμένη με όσα γίνονται, σε μια προσπάθεια να πλησιάσει ξανά τη μητέρα της, της ζητά συγγνώμη και ορκίζεται πως δεν θα ξαναδεί τον Ισμαήλ και ότι θα κόψει κάθε επαφή μαζί του. Ο Ισμαήλ με τον Τζενγκίζ, προσπαθώντας να πιάσουν την άκρη του νήματος, έχοντας ως οδηγό αρχικά το γράμμα, που τους έδωσε ο Μεμντούχ, μπαίνουν πιο δυναμικά στον αγώνα για την επίλυση της υπόθεσης. Στο μεταξύ, ο Ατές και η Μπαχάρ θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη, με ένα μικρό παιδί, που έρχεται να ταράξει τα νερά και να τους κάνει να σκεφτούν τα ερωτήματα, που ανήγειρε η επιστολή του Γιουσούφ…
Bahar Επεισόδιο 105
Ο Ισμαήλ δηλώνει στην Εφσούν ότι δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση παρά τη μεταξύ τους σχέση, ενώ η Εφσούν κάνει ό,τι μπορεί για να απενοχοποιήσει τη Νουράν. Η συμπεριφορά της Νουράν βάζει σε υποψίες τη Μουτζελά, ενώ η δήλωση του Ισμαήλ την πανικοβάλει και την αναγκάζει να βάλει το σχέδιό της σε εφαρμογή. Είναι καιρός να απαλλαγούν από το πτώμα του Γιουσούφ. Βάζοντας τη Σακινέ να αποσπάσει την προσοχή των γειτόνων και την Εφσούν να απασχολήσει τη Χασρέτ, ξεκινούν το ξεθάψιμο του Γιουσούφ. Η Νουράν, ο Ιλγιάς και η Εφσούν εκείνο το βράδυ θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα και νομίζοντας πως όλη η γειτονιά είναι απασχολημένη, η Μπαχάρ κι ο Ατές θα πλησιάζουν, αγνοώντας τη φρίκη, που επικρατεί στην αυλή του σπιτιού της…



Didyma Feggaria, episodio 114 9-9-2016 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114
Ο Απόστολος πηγαίνει σπίτι του Παύλου και του λέει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της Αμαλίας. Η Λίτσα και ο Μπρούνο αντιδρούν άσχημα στα νέα ότι η Σίλα είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη. Παράλληλα, η Ελισάβετ επιμένει με τον Φίλιππο, αλλάζει στρατηγική και τελικά καταφέρνει να έρθει πιο κοντά του.Ο Παύλος ανακαλύπτει παρανομίες που είχε κάνει ο Στέργιος μέσω της εταιρίας και ετοιμάζεται να τον συμμορφώσει.. Ένας καινούριος ήρωας εμφανίζεται στις ζωές της Ελισάβετ και της Αλίκης και την λένε Μάρθα..
Στο μεταξύ, η Αγάπη λαμβάνει τηλεφώνημα από Ιταλία και μαθαίνει κάτι για τον Στέργιο που την αφήνει άφωνη.. Από τα σύννεφα πέφτει η Μαρουσώ μόλις βλέπει ότι ο Φίλιππος έχει καλέσει για φαγητό στο σπίτι τους, την.. Ελισάβετ!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget