1/9/16



ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ επεισόδια 1 - 2 - 3 - 4 -5 Prodosies
Προδοσίες επεισόδιο 1
Γίνεται η καθέλκυση του πλοίου Μάρκος του εφοπλιστή Τίμου Παυλίδη. Παρίσταται με τη γυναίκα του Κλάιρη με τον γιο τους Μάρκο και την κόρη του από προηγούμενη γυναίκα την Λούση.Στην δεξίωση η Λούση επιτίθεται στην μητριά της με την συμπαράσταση του δικηγόρου της εταιρείας του Πέτερ με τον οποίον έχουν ερωτική σχέση και ετοιμάζουν μαζί επιχειρηματικά σχέδια ενάντια στον πατέρα της . Παρόντες στην δεξίωση ο αρχικαπετάνιος της εταιρείας, Ανδρέας Μαντάς με τους δυο γιους του Άρη και Στέφανο. Η γιορτή εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς ακολουθεί η απαγωγή του Μάρκου. Απαγωγέας ο νονός της ρώσικης μαφίας Ντιμιτριι Πετκώφ, που επιδιώκει να εκβιάσει τον Παυλίδη και να χρησιμοποιήσει το νέο πλοίο για τις βρώμικες δουλειές του.Η σχέση του Μάρκου με την κόρη της μαγείρισσας Μαρίνα , και η πρόσκλησή της στη δεξίωση, σκιάζει τη γιορτή και φέρνει στο φως τη σύγκρουση του Μάρκου με τους δικούς του. Στο νοσοκομείο της Λεμεσού η γυναίκα του Στέφανου Μυρτώ , μια νέα και όμορφη γιατρός, μαθαίνει ότι θα αποκτήσει το μωρό που τόσο επιθυμούσε. Ο άντρας της όμως σχεδιάζει να την εγκαταλείψει και να ξεκινήσει μια καινούρια αρχή με την ερωμένη του Ζωή. Ο Άρης μαθαίνει ότι ο Στέφανος σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη Μυρτώ και τσακώνεται μαζί του άγρια. Η Λούση με τον Πέτερ ετοιμάζουν το τελευταίο τους χτύπημα στον Παυλίδη για να τον αναγκάσουν να δεχτεί τα σχέδιά τους.

Προδοσίες επεισόδιο 2
Ο Άρης επισκέπτεται τη Ζωή, για να την πληροφορήσει για την εγκυμοσύνη της Μυρτώς. Εκεί ανακαλύπτει ότι πρόκειται για την ίδια κοπέλα, που είχε ερωτευτεί παράφορα δύο χρόνια πριν. Η Ζωή αντιδρά σχετικά με το Στέφανο: Αποφασίζει να τον εγκαταλείψει οριστικά. Ο Στέφανος τη βρίσκει και προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά μάταια.Ο Μάρκος φυλακίζεται σε ένα σκάφος. Ο Παυλίδης προσποιείται ότι δέχεται τους όρους των απαγωγέων και καταφέρνει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δικούς του και ζητάει να εντοπίσουν το γιο του και καλεί την αστυνομία. Η Λούση και ο Πέτερ ανατρέπουν τα σχέδια του πατέρα τους με ανεπανόρθωτες συνέπειες που είναι η έκρηξη του σκάφος που βρίσκεται ο Μάρκος.

Προδοσίες επεισόδιο 3
Μετά την έκρηξη στο σκάφος, όπου κρατείται ο Μάρκος, Ο Παυλίδης παθαίνει καρδιακή προσβολή και επιβεβαιώνεται ότι ο Πέτερ παίζει διπλό παιχνίδι. Η Λούση ανησυχεί για την τύχη του αδερφού της, Μάρκου. Ο Πέτερ σε μια ερωτική τους συνάντηση την καθησυχάζει και εκείνη πείθεται, αφού αναλαμβάνει ενεργά την ναυτιλιακή εταιρία του πατέρα της.Η Μαρίνα ζει μόνη το δικό της δράμα: Μέσα στην αγωνία και την αβεβαιότητα, μαθαίνει ότι είναι έγκυος . Ο Στέφανος αποφασίζει να φύγει για την Μυτιλήνη, όπου νομίζει ότι έχει καταφύγει η Ζωή, που έχει εξαφανιστεί, και αφήνει στο σκοτάδι τη Μυρτώ σχετικά με τις πραγματικές του προθέσεις.Η Λούση και ο εραστής της Πέτερ συμβουλεύουν τον Παυλίδη να παραδοθεί άνευ όρων στον Ρώσο μαφιόζο Πετκώφ. Η Νάντια, που «ξέρει» για την παράνομη σχέση του Στέφανου , προσπαθεί να το πει στη Μυρτώ η οποία δε θέλει να δει την αλήθεια.

Προδοσίες επεισόδιο 4
Η παράδοση του Μάρκου στον πατέρα του τον Παυλίδη γίνεται με ανταμοιβή την μεταφορά όπλων με το πλοίο του Παυλίδη, ο οποίος ζητάει τη βοήθεια του αρχικαπετάνιου Ανδρέα που δέχεται να τον βοηθήσει.Η Λούση όντως ερωτευμένη στο παρελθόν με τον Άρη, απαιτεί να είναι εκείνος καπετάνιος στο παράνομο ταξίδι. Ο Πέτερ ζηλεύει γιατί θέλει την Λούση δικιά του για να την χρησιμοποιήσει στις βρώμικες δουλειές του.Η Ζωή, που κρύβεται στο κότερο του Πετκώφ, μαθαίνει το βρώμικο του παιχνίδι και προειδοποιεί τον Άρη να προσέχει στο ταξίδι . Η συνάντηση αναθερμαίνει τον έρωτά τους που δεν έχει σβήσει ποτέ. Ο Στέφανος προσπαθεί να πει στη Μυρτώ ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει, αλλά τελευταία στιγμή το μετανιώνει και αρχίζει να ψάχνει ξανά τη Ζωή, που δεν έφυγε ποτέ από την Κύπρο.

Προδοσίες επεισόδιο 5
Η Λούση επιβάλει στον Παυλίδη να πάρει το Άρη σαν Β' καπετάνιο παρά τη θέληση του πατέρα του Ανδρέα. Εκείνη αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και του το δείχνει.Ο Πέτερ δεν θέλει με τίποτα αυτήν την ερωτική συνεύρεση και αντιδρά έντονα. Η Ζωή ζητάει από τον Άρη να την πάρει μαζί του στο ταξίδι, ενώ ο Στέφανος, που δε βρίσκει τη Ζωή, ζητάει από τον Άρη να τον βοηθήσει να την εντοπίσει. Ο Άρης αντιμετωπίζει δίλημμα αν πρέπει να του πει την αλήθεια για τη Ζωή ή να τη διεκδικήσει, αφού αντιλαμβάνεται ότι την έχει ερωτευτεί ξανά. Ο Μάρκος αφήνεται επιτέλους ελεύθερος. Κι ενώ οι δικοί του πανηγυρίζουν, η Μαρίνα τον συναντά, χαίρονται τον έρωτά τους, αλλά εκείνη ψάχνει τον τρόπο να του πει για την εγκυμοσύνη όμως δειλιάζει. Η απουσία του Στέφανου οδηγεί την Μυρτώ κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με τον δημοσιογράφο Παύλο Μαρτίνο.



Kara Sevda επεισόδιο 69

Η Νιχάν ανακοινώνει στον Εμίρ πως δεν θα υποκύψει στους εκβιασμούς του και πως έχει σκοπό να τον εγκαταλείψει. Εκείνος θα προσπαθήσει να την μεταπείσει, η Νιχάν όμως είναι αποφασισμένη και έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της με τον Κεμάλ.

Kara Sevda επεισόδιο 70

Η Ζεϊνέπ κρυφακούει μια συζήτηση του Οζάν και ανακαλύπτει πως κάτι σοβαρό της κρύβει, ένα μυστικό απ'το παρελθόν και αποφασίζει με κάθε τρόπο να μάθει την αλήθεια. Ο Εμίρ επιστρατεύει τον Ταρίκ για να παγιδεύσει τον Τουφάν, ενώ ο Κεμάλ ενημερώνει την Ασού πως η Νιχάν χωρίζει.

Kara Sevda επεισόδιο 71

Η Νιχάν και ο Κεμάλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού μετά από τόσο καιρό ζουν το όνειρό τους και είναι επιτέλους μαζί. Σχεδιάζουν το μέλλον τους και αποφασίζουν να αφήσουν τον εφιάλτη των περασμένων χρόνων πίσω τους.Ο Εμίρ παίρνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μαθαίνει πως ο Τουφάν δεν είναι αδερφός του.

Kara Sevda επεισόδιο 72

Η Ασού στήνει ολόκληρη επιχείρηση για να μπορέσει να επισκεφτεί στα κρυφά τη μητέρα της. Θα της υποσχεθεί πως θα εκδικηθεί για όλα και πως θα πληρώσει τον Γκαλίπ με το ίδιο νόμισμα. Ο Εμίρ συνεχίζει να παρενοχλεί τη Νιχάν και κάνει τα πάντα για να την αναγκάσει να επιστρέψει κοντά του.

Kara Sevda επεισόδιο 73

Ο Τουφάν περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Εμίρ ότι ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκε, ενώ εκείνος ήταν πάντα πιστός στον εργοδότη του. Η Ζεϊνέπ πιέζει τον Οζάν να της αποκαλύψει το μυστικό του, ενώ η Λεϊλά δέχεται να παραδώσει ένα γράμμα στον Κεμάλ εκ μέρους της Νιχάν.



BAHAR 94-95 EPISODIO 2-9-2016
BAHAR
Full High Definition
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 94
Σοκαρισμένοι, ο Ατές και η Μπαχάρ κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο τού Ατές, αλλά μια έκρηξη έρχεται να συμπληρώσει το σκηνικό τρόμου. Ο Ατές κυνηγάει τον ύποπτο, ο οποίος το βάζει στα πόδια, πέφτει, αλλά καταφέρνει να του ξεφύγει. Ο αστυνόμος Ισμαΐλ αναλαμβάνει και αυτή την υπόθεση. Ο Μεχμέτ-Εμίρ ρωτάει την Εφσούν τι έγιναν τα λεφτά, που της είχε δανείσει. Η Εφσούν, καταφεύγει στην εύκολη λύση, για άλλη μία φορά, στο ψέμα. Το κόλπο της πιάνει και πριν φύγουν για το αρχοντικό, περνάει να δει τη Νουράν. Η Νουράν, αγανακτισμένη με όσα συμβαίνουν, τα βάζει με την κόρη της. Τόσο καιρό βρίσκεται στο αρχοντικό και είναι μέλος της οικογένειας Αταχάν και δεν έχουν βελτιωθεί τα οικονομικά τους. Η Εφσούν καταλαβαίνει ότι αν θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, πρέπει να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις των Αταχάν. Ο Μεχμέτ-Εμίρ αφήνει την Εφσούν στο αρχοντικό. Τον βλέπει η Φούλγια και τον παρακαλάει να μείνει. Εκείνος είναι ανένδοτος όμως. Ο Ισμαΐλ στέλνει μηνύματα στην Εφσούν, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για το φλερτ, που δέχεται από τον αστυνόμο. Ο Ατές μπαίνει μαινόμενος στο σπίτι του Εμρέ. Θεωρεί ότι εκείνος κρύβεται πίσω από την έκρηξη στο αυτοκίνητό του. Ο Εμρέ αρνείται τα πάντα. Οι δύο άντρες τσακώνονται σε υψηλούς τόνους. Η Χασρέτ δέχεται την επίσκεψη του Μεχμέτ-Εμίρ στο μαγαζί της. Της φέρνει πρωινό. Θεωρεί ότι πρέπει να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. Η Χασρέτ συγκινείται. Η ώρα της μεγάλης απόφασης έχει φτάσει για τον Ατές. Ανακοινώνει στην Μπαχάρ ότι δεν πρέπει να περιμένουν άλλο. Κανονίζουν να περάσει το ίδιο βράδυ να ζητήσει το χέρι της απ' τον πατέρα της…
BAHAR
Full High Definition
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 95
Στο σπίτι της Νουράν φτάνει ο Ισμαΐλ, που συνεχίζει τις έρευνες για τον Γιουσούφ. Η Νουράν ξαφνιάζεται όταν της λέει ότι επιμένει κυρίως για την Εφσούν. Ο Ιλγιάς προσπαθεί να βρει δουλειά, μιας και τα οικονομικά του σπιτιού είναι άθλια. Δυστυχώς, η αναζήτησή του δεν έχει θετική κατάληξη. Η Νουράν φωνάζει την Εφσούν στο σπίτι και της επιτίθεται λεκτικά. Την απειλεί να μην ξαναδεί τον Ισμαΐλ και να τον βγάλει απ' τη ζωή τους. Η Χούλγια περνάει από το μαγαζί της Χασρέτ και της ζητάει να αφήσει τον αδερφό της ήσυχο. Στο μεταξύ, η Εφσούν, αντιμετωπίζει τον Ισμαΐλ ψυχρά, μετά από τις απειλές της Νουράν. Προσπαθεί να τον κάνει να τη μισήσει. Η αδερφή του Ιλγιάς αποφασίζει να μείνει μαζί τους και να βοηθήσει με τα οικονομικά του σπιτιού. Η Νουράν θυμώνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Η Χασρέτ πηγαίνει να βρει τον Μεχμέτ-Εμίρ και να του πει ότι όλα πρέπει να τελειώσουν ανάμεσά τους. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται και η Φούλγια, που παρεξηγεί την κατάσταση και βάζει τις φωνές. Ο Ατές πηγαίνει να ζητήσει το χέρι της Μπαχάρ. Η Εφσούν μαθαίνει τα νέα την τελευταία στιγμή από την Χούλγια. Μην μπορώντας να πιστέψει ότι η μητέρα της δεν της είπε τίποτα, σηκώνεται και πηγαίνει εκεί. Πληγωμένη, φτάνει στον Ισμαΐλ και του ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της. Την επόμενη μέρα, άλλη μία άσχημη έκπληξη περιμένει τον Ατές και την Μπαχάρ. Αυτή τη φορά, ο Ατές αντιμετωπίζει τον Ονούρ. Ο Ονούρ, επίσης, αρνείται τα πάντα.Ο Εμρέ εμφανίζεται μπροστά στη Σινέμ και την απειλεί. Εκείνη ενημερώνει αμέσως τον Ατές. Η Νουράν έρχεται αντιμέτωπη με τα ψυχρά λόγια της Εφσούν. Πληγωμένη, φεύγει απ' το αρχοντικό. Ο Ατές ψάχνει την Μπαχάρ, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Μέχρι που λαμβάνει ένα βίντεο και ένα ηχητικό μήνυμα στο κινητό του...



KARA SEVDA EPISODIO 2-9-2016 Kara Sevda Επεισόδιο 63

Ο Κεμάλ θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα και θα αναγκαστεί να πάρει μια σκληρή απόφαση. Στο αστυνομικό τμήμα οι δυο γονείς θα διχαστούν και η τραγωδία τους ξεκινά καθώς δεΝ θα ξέρουν ποιον απ'τους δυο γιους τους να πιστέψουν. Ο Ταρίκ θα ζητήσει βοήθεια απ'τον Εμίρ και η Ζεϊνέπ θα σπεύσει στο πλευρό των δικών της.



PABLO ESCOBAR 2-9-2016
PABLO ESCOBAR
Full High Definition
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 49
Η αστυνομία παρακολουθεί την οικογένεια του Πάμπλο που ετοιμάζεται να τον επισκεφτεί για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, και τη σταματάει σε αστυνομικό μπλόκο. Ο Εσκομπάρ μαθαίνει τις εξελίξεις και εξοργίζεται. Διατάζει την εκτέλεση του στρατηγού της αστυνομίας για να στείλει το μήνυμα ότι κανείς δεν πρέπει να ανακατεύεται με την οικογένειά του. Ο «Μαριάτσι» λέει στον Πάμπλο ότι οι δολοφόνοι του Γκαλάν έχουν συλληφθεί από την αστυνομία. Αποφασίζουν να τους σκοτώσουν για να μη μιλήσουν. Ο Πάμπλο αποφασίζει να παγιδεύσει με βόμβα το κτίριο της Διοίκησης Ασφάλειας και να δημιουργήσει γενικευμένο χάος. Ο Πέδρο ζητάει από τον Πάμπλο να παγιδεύσει με βόμβα το αεροπλάνο με το οποίο θα ταξιδέψει ο επόμενος Πρόεδρος της Κολομβίας. Ο «Τσίλι» οργανώνει την επίθεση στο αεροπλάνο…
PABLO ESCOBAR
Full High Definition
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 50
Ο Πάμπλο ζητάει από τον «Μαρίνο» να βρει έναν τρόπο ώστε να συναντήσει την οικογένειά του χωρίς να το ανακαλύψει η επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας. Οι άνδρες του Πάμπλο «χτενίζουν» το αεροδρόμιο και αναζητούν τρόπο να παγιδεύσουν το αεροπλάνο του προεδρικού υποψήφιου. Ο «Μαρίνο» φέρνει σε πέρας την αποστολή του και ο Πάμπλο συναντάει την οικογένειά του. Ο «Καντόνγκα» ανεβαίνει στο αεροπλάνο μαζί με τον άνδρα που θα ενεργοποιήσει τη βόμβα και τον αφήνει εκεί με έναν χαρτοφύλακα γεμάτο εκρηκτικά. Αμέσως με την απογείωση του αεροσκάφους, σημειώνεται η έκρηξη. Ολόκληρη η χώρα είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν υπάρχουν επιζώντες. Ωστόσο, ο προεδρικός υποψήφιος δε βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα, καθώς ακύρωσε την πτήση του την τελευταία στιγμή. Ο Πάμπλο είναι έξαλλος με την αποτυχία του σχεδίου και με το γεγονός ότι ο Θέσαρ Γκαβίρια είναι ακόμα ζωντανός…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget