Kara Sevda επεισόδιο 64 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ
Όσο και να προσπαθεί ο Κεμάλ να εξηγήσει τα γεγονότα στους γονείς του, εκείνοι αρνούνται να πιστέψουν ότι ο Ταρίκ είναι δολοφόνος και κατηγορούν ευθέως τον Κεμάλ πως στράφηκε εναντίον του αδερφού του. Η Ασού συναντά τον Εμίρ και του ζητά να αφήσει ήσυχη την οικογένεια Σόιντερε, ενώ η Νιχάν παρακολουθεί τον Κεμάλ και προσπαθεί να μάθει τι σκαρώνει.

Kara Sevda επεισόδιο 65 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ
Η Νιχάν ζητά απ' τον Κεμάλ να μην την κρατά στα σκοτάδια και να την ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις. Εκείνος υπόσχεται να μοιράζεται τις πληροφορίες που συλλέγει μαζί της και να μην της κρύψει ξανά τίποτα. Η Ζεϊνέπ θα κρυφακούσει τυχαία μια συζήτηση της Λεϊλά με τον Οντέρ κι έτσι θα μάθει τα πάντα για το κρυφό παρελθόν τους.

Kara Sevda επεισόδιο 66 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ
Ο Κεμάλ εισβάλλει στο γραφείο του Εμίρ και ξεκαθαρίζει στον ίδιο και στον πατέρα του πως έχει σκοπό να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα για ότι κακό έχουν προξενήσει στην οικογένειά του.Την ίδια ώρα το κουβάρι ξετυλίγεται γύρω απ'το μυστήριο ατύχημα της Μουζγκιάν κάτι που θα συγκλονίσει τον Εμίρ, καθώς θα μάθει όλη την αλήθεια για τη μητέρα του.

Kara Sevda επεισόδιο 67 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ
Η Λεϊλά ζητά απ'τον Οντέρ να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις της και να κρατά αποστάσεις, ενώ η Ζεϊνέπ προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλησιάσει τον Εμίρ και του εκμυστηρεύεται πως θα είναι δίπλα του όποτε την χρειαστεί. Ο Χακί Μπέη κάνει επιτέλους το μεγάλο βήμα και παραχωρεί την ιδιοκτησία της εταιρείας του στον Κεμάλ και στην Ασού.

Kara Sevda επεισόδιο 68 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ
Ο Κεμάλ παραδέχεται στη Νιχάν πως κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουν ένα κοινό μέλλον και της ζητά να του υποσχεθεί πως δεν θα επιχειρήσει τίποτα επικίνδυνο πίσω απ'την πλάτη του. Ο κλοιός στενεύει γύρω απ'τον Τουφάν με τον Εμίρ και τον Κεμάλ να τον πιέζουν, εκείνος όμως αρνείται κατηγορηματικά πως είναι ο χαμένος αδερφός του Εμίρ.