18/8/16



Kara Sevda Επεισόδιο 59
Η Νιχάν είναι πολύ άσχημα μπλεγμένη καθώς κρατείται όμηρος από αγνώστους και δεν έχει τρόπο να το σκάσει. Οι δυο άντρες της ζωής της, κάνουν τα πάντα για να την εντοπίσουν. Ο Κεμάλ επιστρατεύει τον Ζεχίρ και τον Σαλίχ για να την βρει, ενώ ο Εμίρ θα χρησιμοποιήσει διαφορετικά μέσα για να φτάσει πρώτος κοντά της.
Kara Sevda Επεισόδιο 60
Ενώ όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει ξανά τηΝιχάν και τον Κεμάλ, η σκληρή πραγματικότητα θα τους επαναφέρει και θα τους προσγειώσει απότομα. Η Νιχάν επιστρέφει στους δικούς της, όπου ο Εμίρ τής ανακοινώνει πως όσο καιρό προσπαθούσε να τον ενοχοποιήσει με την αρωγή του Κεμάλ, εκείνος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια!
Kara Sevda Επεισόδιο 61
Μετά από καιρό, ο Ταρίκ αποφασίζει να επισκεφτεί τους γονείς του, οι οποίοι δείχνουν εξαιρετικά ανήσυχοι για την τροπή που έχει πάρει η ζωή του γιου τους. Ο Κεμάλ στριμώχνει τον Τουφάν και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για τον φόνο της Κάρεν, μη θέλοντας να πιστέψει στην ενοχή του αδερφού του.
Kara Sevda Επεισόδιο 62
Ο Κεμάλ προσπαθεί να παρηγορήσει την Ασού μετά την αποκάλυψη της σοβαρής κατάστασης του Χακί Μπέη. Η Νιχάν θα τους δει μαζί και θα πιστέψει πως η σχέση τους έχει προχωρήσει. Η Μπανού εξαναγκάζεται να παραδώσει το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο που ενοχοποιεί τον σύντροφό της στον Κεμάλ.
Kara Sevda Επεισόδιο 63
Ο Κεμάλ θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα και θα αναγκαστεί να πάρει μια σκληρή απόφαση. Στο αστυνομικό τμήμα οι δυο γονείς θα διχαστούν και η τραγωδία τους ξεκινά καθώς δεΝ θα ξέρουν ποιον απ'τους δυο γιους τους να πιστέψουν. Ο Ταρίκ θα ζητήσει βοήθεια απ'τον Εμίρ και η Ζεϊνέπ θα σπεύσει στο πλευρό των δικών της.



ALCATRAZ episodia season 1-2 Νέα σειρά μυστηρίου στο Star… ΑΛΚΑΤΡΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑΡ
Η νέα δραματική σειρά του Star που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 18:50 Από την Κυριακή 28 Αυγούστου κάθε Κυριακή στις 17:50 με διπλό επεισόδιο Οι θρυλικές ομοσπονδιακές φυλακές, που φιλοξένησε το νησί Αλκατράζ, πάντα ήταν πόλος έλξης για τους λάτρεις μυστηρίου. Οι φυλακές έπαψαν να λειτουργούν στις 21 Μαρτίου του 1963. Οι κρατούμενοι και οι υπάλληλοι μεταφέρθηκαν σε άλλα ιδρύματα. Όχι όμως όλοι… 256 τρόφιμοι και 46 φύλακες εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και ξαφνικά αρχίζουν να εμφανίζονται στο Σαν Φρανσίσκο του σήμερα… Η ντετέκτιβ Ρεμπέκα Μάντσεν της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, αναλαμβάνει μία υπόθεση ανθρωποκτονίας. Ένα δαχτυλικό αποτύπωμα την οδηγεί στον Τζακ Σιλβέιν. Το πρόβλημα είναι ότι ο Τζακ ήταν τρόφιμος των φυλακών του Αλκατράζ και φαίνεται πως είναι νεκρός εδώ και 30 χρόνια. Η υπόθεση κεντρίζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον της Ρεμπέκα, όταν εμφανίζεται ο κυβερνητικός πράκτορας Έμερσον Χάουζερ. Οι δύο τους απευθύνονται στον ειδικό, σε υποθέσεις του Αλκατράζ, δρ.ΝτιέγκοΣότο. Αμέσως δημιουργείται μία ομάδα, που δεν αργεί να ανακαλύψει ότι όχι μόνο ο Τζακ Σιλβέιν είναι ζωντανός αλλά σ' αυτά τα 30 χρόνια έχει σκορπίσει τον θάνατο στο πέρασμά του. Στην προσπάθεια τους να σταματήσουν τον Σιλβέιν, αρχίζουν να «σκαλίζουν» το παρελθόν του ιδρύματος. Η έρευνα τους φέρνει μπροστά σε μία τρομακτική ανακάλυψη. Ο Σιλβέιν μπορεί προς στιγμήν να είναι ο πρώτος, αλλά σύντομα γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι ο μόνος από το Αλκατράζ, που απειλεί το Σαν Φρανσίσκο… Περιπέτεια μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2012, που θα ολοκληρωθεί σε 1 κύκλο, που αποτελείται από 13 επεισόδια. ΠΑΙΖΟΥΝ: Σαμ Νιλ, Σάρα Τζόουνς, Χόρχε Γκαρσία, Τζόνι Κόεν Το «εργοστάσιο παραγωγής» επιτυχιών του ΤζέιΤζέιΆμπραμς, μετά τις σειρές «Lost», «Fringe» και «StarTrek» παρουσιάζει το «Alcatraz». Το σενάριο θέλει την ιστορία να εκτυλίσσεται στο Σαν Φρανσίσκο και μάλιστα κάποια γυρίσματα έγιναν στο Αλκατράζ. Όμως οι παραγωγοί του σόου επέλεξαν να συνεχίσουν το γύρισμα της σειρά στο Βανκούβερ, κυρίως για οικονομικούς λόγους, προκαλώντας την απογοήτευση της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Σαν Φρανσίσκο. Η ντετέκτιβ Μάντσεν οδηγεί ένα πράσινο Ford Mustang μοντέλο του 1968. Το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο οδηγούσε ο Στιβ Μακ Κουίν στην ταινία του 1968 «Bullit», που διαδραματίζεται, που αλλού, στο Σαν Φρανσίσκο.



Kara Sevda Επεισόδιο 52, Πέμπτη 18/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 52
Η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να επιστρέψει στην οικία των Σεζίν και στο πλευρό του Οζάν, που δείχνει σημάδια βελτίωσης, ο Εμίρ όμως δεν παύει να την παρενοχλεί. Η Λεϊλά δείχνει ψύχραιμη σχετικά με το θέμα του πλειστηριασμού και καθησυχάζει τον Κεμάλ, εκείνος όμως ζητάει να μάθει λεπτομέρειες για τους πλειοδότες.



PABLO ESCOBAR 18/8/16
Full High Definition
1ος Κύκλος Επεισόδιο 36
Ο Πάμπλο έχει συνάντηση με τον συνταγματάρχη και μαθαίνει για την έκρηξη του κτιρίου, που μένει. Ο Πάμπλο πηγαίνει αμέσως εκεί και όταν βλέπει πως τα πάντα έχουν καταστραφεί χάνει την ψυχραιμία του. Έχει επηρεαστεί βαθιά από το γεγονός και ένας από τους πυροσβέστες του λέει ότι η οικογένειά του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η κόρη του Πάμπλο βρίσκεται στο χειρουργείο και εκείνος απειλεί τους γιατρούς πως θα τους σκοτώσει αν δεν την σώσουν. Σε όλο το Μεντεγίν διανέμονται φυλλάδια του Πάμπλο, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με το που βρίσκεται με προσφερόμενη αμοιβή. Ο Πάμπλο ζητάει από τους ισπανούς τρομοκράτες να τον βοηθήσουν να εκπαιδεύσει τους άντρες του να τοποθετούν βόμβες σε αυτοκίνητα. Ο Πάμπλο δίνει τη δική του απάντηση στα φυλλάδια, που κυκλοφόρησαν με το πρόσωπο του στο Μεντεγίν. Ο Τσίλι, ο Μαρίνο και ο Κάιν είναι στο Κάλι, έτοιμοι να κάνουν την προσπάθεια τους να τοποθετήσουν βόμβα στο αυτοκίνητο του Γκεράρντο. Όμως το αυτοκίνητο δεν εκρήγνυται και χάνουν την ευκαιρία τους. Όταν ο Συνταγματάρχης διαπιστώνει ότι ο Πάμπλο δεν του είναι χρήσιμος, μιας και του έχει ζητηθεί να αφήσει το αστυνομικό σώμα, αποφασίζει να αλλάξει «ομάδα» και να ενταχθεί στο καρτέλ του Κάλι. Ο Κίκο και ο Τόπο πυροδοτούν μια βόμβα στο αυτοκίνητο του ταγματάρχη. Ο ταγματάρχης επιβιώνει από την επίθεση αλλά χάνει ένα πόδι ενώ ο Μαρίνο και ο Τσίλι δολοφονούν τον συνταγματάρχη Πεντρεγκάλ. Ένας άλλος από τους στόχους του Πάμπλο είναι να απαγάγει τον Αντρές Παστράνα, έναν υποψήφιο για την προεδρία…



BAHAR EPISODIO 18/8/16 ΜΠΑΧΑΡ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 72-73
Full High Definition
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 72
Η Μπαχάρ μιλάει με τον Ατές και του λέει πως αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στην Άγκυρα, με τη βοήθεια του Ονούρ. Του ζητά να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην Εφσούν και στο μωρό. Η Μπαχάρ ανακοινώνει την απόφασή της και στη Νουράν. Ο Ονούρ διαπληκτίζεται με τον Ατές και του ζητάει να αφήσει επιτέλους ήσυχη την Μπαχάρ. Ο Ατές χάνει τον έλεγχο του και τον χτυπάει. Η Φούλγια περιμένει έξω από το σπίτι τον Μεχμέτ-Εμίρ και του ζητά, κλαίγοντας, συγγνώμη για όσα έχει κάνει. Εκείνος τη συγχωρεί. Η Νουράν επισκέπτεται τον Ατές και του ζητά να αναλάβει τις ευθύνες του. Εκείνος της δηλώνει πως αγαπά την Μπαχάρ και όχι την Εφσούν. Η Μπαχάρ λέει στον Ιλγιάς ότι θα φύγει για την Άγκυρα. Η Νουράν την ενημερώνει ότι μίλησε με τον Ατές και πως της φέρθηκε σκληρά. Ο Ιλγιάς σκέφτεται την Μπαχάρ και διαπληκτίζεται με την Νουράν. Ο Νετζάτι περιμένει την Σετσίλ και της λέει πως της βρήκε δουλειά. Την πηγαίνει σε ένα εστιατόριο και ξεκινά αμέσως. Η Μπαχάρ θυμώνει με τον Ατές επειδή επιτέθηκε στον Ονούρ. Του ζητά ξανά να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην Εφσούν. Εκείνος τότε τηλεφωνεί στην Εφσούν, μπροστά στην Μπαχάρ, και της λέει να μαζέψει την οικογένεια το βράδυ στο αρχοντικό για να μιλήσουν για τον γάμο τους…
BAHAR 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 73
Η Εφσούν πετάει στα σύννεφα μετά το τηλεφώνημα του Ατές, το ανακοινώνει σε όλους στο αρχοντικό και ζητά να κάνουν ετοιμασίες. Η Χιούλγια την ειρωνεύεται και καταλήγουν να μαλώνουν. Στο Πανεπιστήμιο, ο Ονούρ ενημερώνει τον Ατές πως η Μπαχάρ δεν θα ξαναέρθει για μάθημα. Η Χιούλγια επισκέπτεται τη μητέρα της, της λέει τα παράπονά της και κλαίει. Την παρακαλεί να γίνει καλά. Η κυρία Αίτέν συμπεριφέρεται σαν κυρία του αρχοντικού και έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Χιούλγια. Ο Ονούρ λέει στην Μπαχάρ ότι μπορεί να μείνει στο σπίτι του στην Άγκυρα. Ο Μεχμέτ ενημερώνει την Χασρέτ για την συνάντηση στο αρχοντικό και την καλεί. Η Εφσούν και η Νουράν κάνουν τις απαραίτητες ετοιμασίες για το σημαντικό βράδυ και πηγαίνουν κομμωτήριο και για ψώνια. Η Νουράν καλεί τη Σακινέ στο αρχοντικό, αλλά εκείνη αρνείται και την κατηγορεί ότι κάνει κακό στην Μπαχάρ. Η Χιουλγιά φέρεται άσχημα σε μια υπηρέτρια, ο γιος της την υπερασπίζεται και μαλώνει με τη μητέρα του. Ο Ιλγιάς ζητά επιπλέον δουλειά στην οικοδομή, πέρα από τη θέση του φύλακα, για να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει την Μπαχάρ με τα έξοδα των σπουδών της. Η Γκιουλεσέρ πηγαίνει μαζί με τον γιο της στο σπίτι της Νουράν και του Ιλγιάς. Ο Ιλγιάς δεν θέλει να πάει στο αρχοντικό, γιατί διαφωνεί με όλα αυτά και σκέφτεται την Μπαχάρ, αλλά εκείνη είναι τελικά, που τον πείθει να πάει...



Το Mprousko, έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς ήδη προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και τη Λατινική Αμερική. Ανάμεσα στις χώρες που έχουν εντάξει στα τηλεοπτικά προγράμματά τους το κοινωνικό σίριαλ η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο Παναμάς και η Χιλή ενώ γίνονται συζητήσεις και για τη μεταπώληση των δικαιωμάτων προβολής του και σε άλλα κράτη ανά τον κόσμο. Το «Μπρούσκο» επιστρέφει το φθινόπωρο στον Ant1 με τον τέταρτο κύκλο του και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με νέα πρόσωπα και συναρπαστικές εξελίξεις!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget