11/8/16



Kara Sevda Επεισόδιο 49, Δευτέρα 15/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 49
Παρόλο που η οικογένεια του Οζάν και ειδικά η Βιλντάν δείχνουν αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζεϊνέπ, εκείνη αισθάνεται ότι παίρνει την εκδίκησή της. Η Νιχάν και ο Κεμάλ συναντιούνται στο μυστικό τους μέρος και προσπαθούν να χωνέψουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Η Λεϊλά θα προσπαθήσει να πείσει τον Κεμάλ πως η αδερφή του τον χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ.
Kara Sevda Επεισόδιο 50, Τρίτη 16/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 50
Η Νιχάν δεν πείθεται πως η Ζεϊνέπ είναι στ'αλήθεια ερωτευμένη με τον αδερφό της, ενώ την ίδια ώρα η Ασού μαθαίνει πως ο γάμος είναι μια καλοστημένη παράσταση και βρίσκει τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Όταν βρεθεί μπροστά στη Ζεϊνέπ θα την κατηγορήσει, εκείνη όμως θα υποσχεθεί ότι δεν θα επιτρέψει στον Εμίρ να πληγώσει τον Κεμάλ.
Kara Sevda Επεισόδιο 51, Τετάρτη 17/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 51
Η Ζεϊνέπ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Σαλίχ, εκείνος όμως της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να την φιλοξενήσει. Με την αποχώρηση της Ζεϊνέπ, ο Οζάν παθαίνει κρίση και νοσηλεύεται, ενώ όλη η οικογένεια σπεύδει στο πλευρό του. Ο Εμίρ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να παραστήσει τον αφοσιωμένο οικογενειάρχη.
Kara Sevda Επεισόδιο 52, Πέμπτη 18/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 52
Η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να επιστρέψει στην οικία των Σεζίν και στο πλευρό του Οζάν, που δείχνει σημάδια βελτίωσης, ο Εμίρ όμως δεν παύει να την παρενοχλεί. Η Λεϊλά δείχνει ψύχραιμη σχετικά με το θέμα του πλειστηριασμού και καθησυχάζει τον Κεμάλ, εκείνος όμως ζητάει να μάθει λεπτομέρειες για τους πλειοδότες.
Kara Sevda Επεισόδιο 53, Παρασκευή 19/8/16, 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 53
Κατόπιν πίεσης, ο Κεμάλ υπόσχεται στην Κάρεν ότι θα εντοπίσει και τον άντρα της, με την προϋπόθεση πως κι εκείνη θα μιλήσει και θα πει όλα όσα γνωρίζει για εκείνη τη βραδιά. Η Κάρεν υπόσχεται και οδηγείται σε ένα ασφαλές μέρος. Ο κλοιός σφίγγει γύρω απ'τον ανυποψίαστο Ταρίκ που δέχεται με προθυμία να κρατά επάνω του το όπλο που του προσφέρει ο Εμίρ.
Kara Sevda επεισόδιο 54 22/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 54
Ο Ταρίκ πέφτει στην παγίδα του Εμίρ και πυροβολεί την Κάρεν. Αφού συνειδητοποιεί τι έκανε σπεύδει στον Εμίρ για να ζητήσει προστασία, κι εκείνος φυσικά δέχεται να τον καλύψει με το αζημίωτο. Η Νιχάν και ο Κεμάλ αποχωρούν αποκαρδιωμένοι απ'την σκηνή του εγκλήματος έχοντας πια χάσει κάθε τους ελπίδα.
Kara Sevda επεισόδιο 55 23/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 55
Η Βιλντάν τηλεφωνεί στο περιοδικό και απαιτεί να μάθει για ποιο λόγο αθέτησαν την υπόσχεσή τους και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του Οζάν με τηΖεϊνέπ. Ο Οντέρ θα προσπαθήσει να την συνετίσει, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. Την ίδια ώρα, η Ζεϊνέπ παριστάνει την έκπληκτη σε πλήρη αρμονία με τον Οζάν, ενώ ο Εμίρ θα κάνει τα πάντα για να την ξεσκεπάσει.
Kara Sevda επεισόδιο 56 24/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 56
Όπως όλα δείχνουν, κατόπιν απειλής του Εμίρ, ο σύζυγος της Κάρεν ομολογεί τη δολοφονία της και κρατείται στο τμήμα, παρόλο που όλοι γνωρίζουν πως είναι αθώος. Την ίδια ώρα πλησιάζει η μέρα της δεξίωσης και ο Οζάν για χάρη της γυναίκας του προσπαθεί να προσεγγίσει τους γονείς της, προκειμένου να παραβρεθούν κι εκείνοι.
Kara Sevda επεισόδιο 57 25/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 57
Η δεξίωση φτάνει στο τέλος της και η Ζεϊνέπ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τον Οζάν. Η Νιχάν και ο Κεμάλ αντιλαμβάνονται ότι είναι αδύνατο να μείνουν ο ένας μακριά απ'τον άλλο και πως ό,τι και να κάνουν οι καταστάσεις τούς κρατούν δέσμιους. Ο Τουφάν ενημερώνει τον Εμίρ πως ο Κεμάλ γνωρίζει για την ύπαρξη του εκβιαστή.
Kara Sevda επεισόδιο 58 26/8/16 18.50 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 58
Ο Ταρίκ συναντά τηΖεϊνέπ έξω απ'την έπαυλη των Σεζίν. Η κοπέλα θα προσπαθήσει να του μιλήσει, εκείνος όμως ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι η αδερφή του παντρεύτηκε κρυφά απ'όλους. Η Νιχάν δεν θα καταφέρει να ειδοποιήσει εγκαίρως τον Κεμάλ πως κινδυνεύει, ενώ την ίδια ώρα εκείνος ανακαλύπτει ότι ο Χακί Μπέη είναι άρρωστος.



Bahar επεισόδιο 91
Η Νουράν θυμωμένη αντιμετωπίζει τη Χιούλγια στο αρχοντικό επειδή χτύπησε την Εφσούν. Ζαλίζεται όμως, πέφτει από τη σκάλα και χάνει τις αισθήσεις της. Την ίδια στιγμή, φτάνει η Εφσούν, που βλέποντας τη μητέρα της σ' αυτή την κατάσταση, ξεσπάει στη Χούλγια. Η Μπαχάρ, τρώει με τον Ατές και τη Σινέμ σ' ένα εστιατόριο. Μαθαίνει την ιστορία της, την ώρα που ο άντρας της εμφανίζεται και δημιουργεί επεισόδιο. Η Μπαχάρ υπερασπίζεται την κοπέλα. Η Νουράν μεταφέρεται στο νοσοκομείο και μαζεύονται όλοι εκεί. Η Εφσούν συνεχίζει να κατηγορεί τη θεία της καθώς πιστεύει ότι η Χιούλγια έσπρωξε τη μητέρα της απ' τη σκάλα. Η Εφσούν τηλεφωνεί στον αστυνόμο Ισμαΐλ, για να συλλάβει τη θεία της. Μετά τις απαραίτητες ερωτήσεις, όμως, δεν καταλήγουν κάπου. Η Νουράν συνέρχεται και εξηγεί ότι δεν την έσπρωξε η Χούλγια απ' τη σκάλα, αλλά ότι ήταν ένα ατύχημα. Η Εφσούν την καλεί να μείνει στο αρχοντικό των Αταχάν, για να έχει κάποιον να τη φροντίζει. Η Σακινέ επιστρέφει στο σπίτι της, όπου την περιμένει μια αρνητική έκπληξη…
Bahar επεισόδιο 92
Η Σακιγέ διαπιστώνει ότι της έχουν κόψει το ρεύμα επειδή δεν πλήρωσε τους λογαριασμούς. Όταν της τηλεφωνεί η Νουράν και της προτείνει να πάει στο αρχοντικό να της κάνει παρέα, η Σακινέ δέχεται διστακτικά. Ο Ισμαΐλ συναντά τη Χασρέτ και τις κάνει ερωτήσεις για τον πατέρα της, Γιουσούφ.Η Χασρέτ δείχνει να ενοχλείται και δηλώνει ότι δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί του. Ο Ισμαΐλ μεταφέρει τη συζήτησή του αυτή στην Εφσούν, που τον παρακαλάει να μην ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση. Ο Ισμαΐλ, όμως, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και για την υπόθεση, αλλά και για την Εφσούν. Η Εμρέ απειλείται και πάλι από τον άντρα της, που της ζητάει να ξεχάσει το διαζύγιο και να γυρίσει στο σπίτι τους. Ως από μηχανής θεός, εμφανίζεται η Εφσούν και του βάζει τις φωνές.Η Νουράν, η Σακινέ και η Εφσούν κάθονται στο σαλόνι και βλέπουν τηλεόραση και κουτσομπολεύουν, όταν ξαφνικά μπαίνουν ο Αρντά με τη Μουγκιέ και σοκαρισμένοι, αρχίζουν να φωνάζουν στη Σακινέ…
Bahar επεισόδιο 93
Η Χούλγια προδίδει το μυστικό της Φούλγια στον Μεχμέτ-Εμίρ. Συγκλονισμένος αυτός, φεύγει απ' το σπίτι και κανονίζει να συναντηθεί με τη Χασρέτ. Η Φούλγια περνάει απ' το γραφείο του για να τον μεταπείσει. Είναι μάταιο όμως. Ο Μεχμέτ-Εμίρ και η Χασρέτ συναντιούνται και εκείνος μεθάει και της ανοίγει την καρδιά του. Η Χασρέτ, μην μπορώντας να τον αφήσει μόνο του σε αυτή την κατάσταση, τον πηγαίνει στο σπίτι της για να του κάνει έναν καφέ να συνέλθει. Ο αστυνόμος Ισμαΐλ εμφανίζεται στην πόρτα της Χασρέτ, για άλλη μία φορά, με ερωτήσεις για τα χρήματα του πατέρα της. Ο Μεχμέτ-Εμίρ ακούει τα πάντα. Ο Ατές πηγαίνει την Μπαχάρ σε ένα σημείο, όπου την περιμένει η έκπληξη, που της ετοίμαζε. Η έκπληξη, όμως, δεν είναι αυτή, που περίμενε. Η Εφσούν, στεναχωρημένη, συναντά τον Ισμαΐλ. Ξεσπάει πάνω του, μετά τον καβγά που είχε με την αδερφή του Ιλγιάς. Ο Ισμαΐλ, όμως, αντιδρά με έναν τρόπο, που εκείνη δεν είχε φανταστεί και την αιφνιδιάζει…
Bahar επεισόδιο 94
Σοκαρισμένοι, ο Ατές και η Μπαχάρ κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο τού Ατές, αλλά μια έκρηξη έρχεται να συμπληρώσει το σκηνικό τρόμου. Ο Ατές κυνηγάει τον ύποπτο, ο οποίος το βάζει στα πόδια, πέφτει, αλλά καταφέρνει να του ξεφύγει. Ο αστυνόμος Ισμαΐλ αναλαμβάνει και αυτή την υπόθεση. Ο Μεχμέτ-Εμίρ ρωτάει την Εφσούν τι έγιναν τα λεφτά, που της είχε δανείσει.Η Εφσούν, καταφεύγει στην εύκολη λύση, για άλλη μία φορά, στο ψέμα. Το κόλπο της πιάνει και πριν φύγουν για το αρχοντικό, περνάει να δει τη Νουράν. Η Νουράν, αγανακτισμένη με όσα συμβαίνουν, τα βάζει με την κόρη της. Τόσο καιρό βρίσκεται στο αρχοντικό και είναι μέλος της οικογένειας Αταχάν και δεν έχουν βελτιωθεί τα οικονομικά τους. Η Εφσούν καταλαβαίνει ότι αν θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, πρέπει να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις των Αταχάν. Ο Μεχμέτ-Εμίρ αφήνει την Εφσούν στο αρχοντικό. Τον βλέπει η Φούλγια και τον παρακαλάει να μείνει. Εκείνος είναι ανένδοτος όμως. Ο Ισμαΐλ στέλνει μηνύματα στην Εφσούν, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για το φλερτ, που δέχεται από τον αστυνόμο. Ο Ατές μπαίνει μαινόμενος στο σπίτι του Εμρέ. Θεωρεί ότι εκείνος κρύβεται πίσω από την έκρηξη στο αυτοκίνητό του. Ο Εμρέ αρνείται τα πάντα. Οι δύο άντρες τσακώνονται σε υψηλούς τόνους. Η Χασρέτ δέχεται την επίσκεψη του Μεχμέτ-Εμίρ στο μαγαζί της. Της φέρνει πρωινό. Θεωρεί ότι πρέπει να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο. Η Χασρέτ συγκινείται. Η ώρα της μεγάλης απόφασης έχει φτάσει για τον Ατές. Ανακοινώνει στην Μπαχάρ ότι δεν πρέπει να περιμένουν άλλο. Κανονίζουν να περάσει το ίδιο βράδυ να ζητήσει το χέρι της απ' τον πατέρα της…
Bahar επεισόδιο 95
Στο σπίτι της Νουράν φτάνει ο Ισμαΐλ, που συνεχίζει τις έρευνες για τον Γιουσούφ. Η Νουράν ξαφνιάζεται όταν της λέει ότι επιμένει κυρίως για την Εφσούν. Ο Ιλγιάς προσπαθεί να βρει δουλειά, μιας και τα οικονομικά του σπιτιού είναι άθλια. Δυστυχώς, η αναζήτησή του δεν έχει θετική κατάληξη. Η Νουράν φωνάζει την Εφσούν στο σπίτι και της επιτίθεται λεκτικά. Την απειλεί να μην ξαναδεί τον Ισμαΐλ και να τον βγάλει απ' τη ζωή τους.Η Χούλγια περνάει από το μαγαζί της Χασρέτ και της ζητάει να αφήσει τον αδερφό της ήσυχο. Στο μεταξύ, η Εφσούν, αντιμετωπίζει τον Ισμαΐλ ψυχρά, μετά από τις απειλές της Νουράν. Προσπαθεί να τον κάνει να τη μισήσει. Η αδερφή του Ιλγιάς αποφασίζει να μείνει μαζί τους και να βοηθήσει με τα οικονομικά του σπιτιού. Η Νουράν θυμώνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Η Χασρέτ πηγαίνει να βρει τον Μεχμέτ-Εμίρ και να του πει ότι όλα πρέπει να τελειώσουν ανάμεσά τους. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται και η Φούλγια, που παρεξηγεί την κατάσταση και βάζει τις φωνές. Ο Ατές πηγαίνει να ζητήσει το χέρι της Μπαχάρ.Η Εφσούν μαθαίνει τα νέα την τελευταία στιγμή από την Χούλγια. Μην μπορώντας να πιστέψει ότι η μητέρα της δεν της είπε τίποτα, σηκώνεται και πηγαίνει εκεί. Πληγωμένη, φτάνει στον Ισμαΐλ και του ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της. Την επόμενη μέρα, άλλη μία άσχημη έκπληξη περιμένει τον Ατές και την Μπαχάρ. Αυτή τη φορά, ο Ατές αντιμετωπίζει τον Ονούρ. Ο Ονούρ, επίσης, αρνείται τα πάντα.Ο Εμρέ εμφανίζεται μπροστά στη Σινέμ και την απειλεί. Εκείνη ενημερώνει αμέσως τον Ατές. Η Νουράν έρχεται αντιμέτωπη με τα ψυχρά λόγια της Εφσούν. Πληγωμένη, φεύγει απ' το αρχοντικό. Ο Ατές ψάχνει την Μπαχάρ, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Μέχρι που λαμβάνει ένα βίντεο και ένα ηχητικό μήνυμα στο κινητό του...



Kara Sevda Επεισόδιο 48 12/8/16
Η οικογένεια Σεζίν προσπαθεί να χωνέψει το γεγονός πως ο Οζάν παντρεύτηκε χωρίς να τους πει τίποτα. Κι ενώ η Βιλντάν βάζει λυτούς και δεμένους για να ακυρώσει τον γάμο, οι γονείς της Ζεϊνέπ την διώχνουν απ' το σπίτι. Την ίδια ώρα ο Εμίρ δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είχε προβλέψει την επόμενη κίνηση της Ζεϊνέπ και αναζητά νέους τρόπους για να την βλάψει.



ΜΠΑΧΑΡ 1ος κύκλος επεισόδιο 64 BAHAR 12-8-2016
Ο Ιλγιάς οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα για ανθρωποκτονία, όπως του είπαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, αλλά πρόκειται για το φόνο του Οσμάν στη φυλακή. Η Εφσούν βλέπει τον Ατές και τη Μπαχάρ να συνομιλούν στον κήπο του αρχοντικού. Ακούει τη Μπαχάρ να του λέει ότι δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπάει. Είναι η σταγόνα, που ξεχειλίζει το ποτήρι, μετά τα ατέλειωτα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Εφσούν με το θάνατο του Νετζάτι. Σε μια έκρηξη οργής, ξεσπάει και τα σπάει όλα μέσα στο δωμάτιό της. Ο Μεχμέτ-Εμίρ διαπιστώνει ότι η κατάστασή της Εφσούν είναι σοβαρή και αποφασίζει να την πάει σε ψυχολόγο για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Τηλεφωνεί στη Χασρέτ και της εξηγεί τη δύσκολη κατάσταση, που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Η Εφσούν πηγαίνει στον ψυχολόγο και τα λέει όλα. Για τον Γιουσούφ, για τον Νετζάτι, για τη Μπαχάρ που πήρε τη θέση της στο σπίτι του Μεχμέτ-Εμίρ… όμως είναι μια σκηνή που φαντάζεται, που ίσως θα ήθελε να ήταν αληθινή για να ξαλαφρώσει…
ΜΠΑΧΑΡ 1ος κύκλος Επεισόδιο 65 BAHAR 12/8/16
Στον ψυχολόγο, η Εφσούν δεν ανοίγει το στόμα της να πει το οτιδήποτε. Ο ψυχολόγος λέει στον Μεχμέτ και τη Χεσρέτ, που την έχουν συνοδεύσει, ότι η Εφσούν αισθάνεται πολύ μόνη και τους συμβουλεύει να κάνουν κάτι για να διευρύνει τον κοινωνικό της κύκλο και να αποκτήσει νέες ασχολίες και φίλους. Ο Μεχμέτ πιστεύει ότι αν η Εφσούν αποφασίσει να σπουδάσει, θα της κάνει καλό και θα αποκτήσει νέους φίλους και ενδιαφέρονται. Μέσω κάποιων διασυνδέσεων, που έχει στο πανεπιστήμιο, καταφέρνει να της κλείσει μια θέση ως «φιλοξενούμενη» φοιτήτρια και αν περάσει τις εξετάσεις θα φοιτήσει κανονικά. Η Εφσούν είναι ευτυχισμένη με τη νέα τροπή στη ζωή της, αλλά κυρίως επειδή εκεί είναι ο Ατές και η Μπαχάρ. Η Σακινέ δεν μπορεί να συνέλθει μετά το θάνατο του Νετζάτι. Οι αντιδράσεις της είναι σπασμωδικές και επικίνδυνες για την ψυχική της ισορροπία. Βλέπει παντού αίματα και τρίβει τα πατώματα για να καθαρίσουν…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget