Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 97 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος επειδή γνώρισε το βιολογικό πατέρα της Αγάπης εκείνη τσαντίζεται και ζητάει το λόγο. Την Ελισάβετ πείθει ο Απόστολος, ώστε να πάνε μαζί στο σπίτι του Παύλου και να γνωριστούν επιτέλους οι δύο αδερφές επίσημα.
Επιτέλους ο Στέργιος συνέρχεται και έτσι πηγαίνουν και τον επισκέπτονται όλοι εκτός από τον Παύλο. Στο κομμωτήριο προσλαμβάνει η Λίτσα ξανά την Ελισάβετ και ο Δημήτρης γίνεται έξω φρενών με αυτό που έκανε η μητέρα του...

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 98 Didyma Feggaria
Ο Αμβρόσιος δεν απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις της Αγάπης κι έτσι εκείνη πηγαίνει στον Παύλο ο οποίος της αποκαλύπτει τα πάντα για το παρελθόν του. Στην Αστυνομία καλούν τον Φίλιππο, ώστε να τον ανακρίνουν κι εκείνος πιστεύει ότι τον κατηγόρησε ο Παύλος κι αυτό θα το κάνει έξω φρενών και θα έχει μαζί του μια σφοδρή σύγκρουση. Η μητέρα του Αντώνη βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και αυτό το μαθαίνει ο Αντώνης και σοκάρεται

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 99 Didyma Feggaria
Ο Παύλος εξομολογείται τα πάντα στην Αγάπη όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και δεν φοβάται ακόμα να δεχτεί και την απόρριψη της. Ο Παύλος θα μείνει έκπληκτος, αφού η Αγάπη όχι μόνο θα την συγχωρέσει, αλλά του εμπιστεύεται ότι κι εκείνη τον αγαπάει πάρα πολύ.Η Ελισάβετ βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη θέση και είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα, αφού ο Δημήτρης έχει πάρει πια την απόφαση να παντρευτεί την Σίλα...

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 100 Didyma Feggaria
Ο μοναχός Αμβρόσιος λέει στον Παύλο κάποια πράγματα που αφορούν την Αλίκη και να του βάζει έντονες σκέψεις. Την ίδια ώρα η Αγάπη θα φέρει στην επιφάνεια κάποια στοιχεία που αφορούν τον δολοφόνο για την απόπειρα δολοφονίας του Στέργιου. Ο Αντώνης είναι πολύ θλιμμένος καθώς η μητέρα του εξακολουθεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να της αποκαλύψει τα πραγματικά του αισθήματα για εκείνη. Ο Φίλιππος παρέα με την Αγάπη συνεχίζουν και σχεδιάζουν το γάμο τους, αλλά σκέφτονται για το που θα τον κάνουν. Την ίδια ώρα ο Αντώνης θα πάρει κάποια πολύ δυσάρεστα νέα που θα τον συγκλονίσουν!

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 101 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος θα πάει στον Παύλο και θα ζητήσει επισήμως το χέρι της Αγάπης, αλλά η αντίδραση του Παύλου θα τον αφήσει άναυδο. Η Ελισάβετ ύστερα από όσα έχουν συμβεί θα πάει και θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Μπρούνο και αυτό το γεγονός θα εξοργίσει άσχημα την Σίλα. Την ίδια ώρα η Λίτσα θεωρεί σίγουρο ότι δεν έχει κάποιο μέλλον μαζί με τον Παύλο και έτσι παίρνει την απόφαση να πάει στον Θόδωρο και να του κάνει τα γλυκά μάτια, ώστε να καταφέρει και να της ανοίξει το περιβόητο κομμωτήριο που ήθελε.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 102 Didyma Feggaria
Χωρίς να πάρει καθόλου αποζημίωση αναγκάζει ο Παύλος τον Στέργιο να δώσει διαζύγιο στην Αγάπη. Η Ελισάβετ προκαλεί πολλά εμπόδια στην Αλίκη, που πήρε την απόφαση να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Παύλο, ενώ ο Μπρούνο σκέφτεται να πάει να ζήσει στο εξωτερικό. Για να τα πάει μια βόλτα δίνει η Ελισάβετ το μωρό της στον Δημήτρη, αλλά μόλις ανακαλύψει ότι στη βόλτα είναι και η Σίλα τότε η εξέλιξη που θα υπάρξει θα είναι πάρα πολύ άσχημη.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 103 Didyma Feggaria
Ο Στέργιος αρνείται να δώσει διαζύγιο στην Αγάπη και είναι έτοιμος να παίξει τη μεγαλύτερη παράσταση στη ζωή του, ώστε να προσπαθήσει και να πείσει την αγάπη ότι την αγαπά ακόμα και να μείνει μαζί του. Δυστυχώς η Αγάπη σαν θύμα θα ξαναπέσει για ακόμα μία φορά στην παγίδα του. Η Ελισάβετ έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και θα δημιουργήσει για ακόμα μια φορά προβλήματα στην Σίλα και στον Δημήτρη. Έτσι λοιπόν την ώρα που όλα είναι μαύρα στην ζωή της Ελισάβετ, ο Μπρούνο της κάνει μια πρόταση ώστε να φύγουν για πάντα και να μεταναστεύσουν στην Ιταλία.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 104 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος θα ξεκινήσει να κάνει μια κουβέντα μαζί με τον Παύλο και οι δύο τους έρχονται σε πολύ μεγάλη αντιπαράθεση και θα ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς και η αιτία θα είναι η Αγάπη.Την ίδια ώρα ο Στέργιος έχει ξεκινήσει και παίζει το δικό του θέατρο καταφέρνοντας να φέρει την Αγάπη πιο κοντά του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον έντονο θυμό του Φίλιππου.Η Λίτσα τολμά και πηγαίνει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Παύλο, χωρίς να ξέρει πως θα αντιδράσει. Η Αλίκη παίρνει την απόφαση να πάει να μείνει κάπου αλλού μόνη της ,ώστε να καταφέρει και να αφήσει την Ελισάβετ μόνη της για να καταφέρει και να ξεκινήσει τη ζωή της μαζί με τον Μπρούνο. Όταν η Ελισάβετ μαθαίνει ότι η Αλίκη έχει μετακομίσει θα πέσει από τα σύννεφα. Ο Δημήτρης πηγαίνει και συναντά τον Παύλο, ώστε να του μιλήσει για το παιδί που έχει μαζί με την Ελισάβετ. Ο Στέργιος ρωτάει ευθέως την Αγάπη εάν τελικά θα μείνει μαζί του ή θα τον χωρίσει.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 105 Didyma Feggaria
Ο Στέργιος εξακολουθεί και να πιέζει την Αγάπη και θα της βάλει ένα πραγματικό δίλημμα για το εάν νιώθει κάτι και είναι ερωτευμένη μαζί με τον Φίλιππο.Την ίδια ώρα ο Απόστολος ενδιαφέρεται για την Αμαλία και της το δείχνει με αποτέλεσμα να την φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Τελικά ο Φίλιππος κάνει πίσω και παίρνει τηλέφωνο την Αγάπη και το ζευγάρι θα ξανασυναντηθεί, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν ομαλά μεταξύ τους. Η Ελισάβετ πηγαίνει στον μοναχό Αμβρόσιο και την βλέπουμε να κάνει μία άνευ προηγουμένου επίθεση σε εκείνον. Η Αγάπη έχει μπερδευτεί με όσα έχουν συμβεί στη ζωή της και θέλει να βρει απαντήσεις στα ερωτηματικά της και έτσι θα πάει να πλησιάσει την Αλίκη. Ο Παύλος εξακολουθεί και είναι αμείλικτος και θα περάσει τον Στέργιο από μια τελευταία δοκιμασία.Ύστερα από τον έντονο καβγά που είχε ο Φίλιππος με την Αγάπη θα πάει και θα το ρίξει στο πιοτό και εκεί θα συναντηθεί με την Έλενα την παιδοψυχολόγο, όπου και ήταν ερωτευμένη μαζί του και έτσι βλέπουμε τα δύο παιδιά να μπλέκονται σε ένα άσχημο και μοιραίο ατύχημα.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 106 Didyma Feggaria
Η Έλενα με τον Φίλιππο πηγαίνουν στο νοσοκομείο, ύστερα από το μεγάλο ατύχημα. Η Έλενα την γλιτώνει με μερικά τραύματα, αλλά οι γιατροί φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον Φίλιππο.Έτσι λοιπόν θα πάνε και θα του κάνουν μία αξονική στον εγκέφαλο και εκεί βρίσκουν κάτι. Την ίδια ώρα ο Παύλος θα πάει στο συνεργείο του Στέργιου και θα του δώσει ένα συμβόλαιο και το συγκεκριμένο συμβόλαιο γράφει ότι εκείνος παραιτείται από οποιαδήποτε οικονομική αξίωση.Προς μεγάλη έκπληξη όλων βλέπουμε τον Στέργιο να υπογραφεί το συγκεκριμένο συμβόλαιο. Ύστερα από έναν άσχημο καβγά βλέπουμε τον Δημήτρη με τον Μπρούνο να πιάνονται ξανά στα χέρια, ενώ ο Απόστολος μαζί με την Αμαλία έρχονται ακόμα πιο κοντά και ο Απόστολος είναι αποφασισμένος να πάει στον Παύλο και να του μιλήσει. Η Αγάπη μαθαίνει τα νέα για το ατύχημα του Φίλιππου και πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνει ότι ο Φίλιππος εκείνη την ώρα ήταν παρέα με την Έλενα. Όταν ο Στέργιος μαθαίνει μέσα από τις ειδήσεις για το ατύχημα του Φίλιππου παίρνει την απόφαση να πάει να γνωρίσει την Έλενα.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 107 Didyma Feggaria
Όταν η Αγάπη θα μάθει το νέο ότι ο Φίλιππος τράκαρε και ήταν παρέα με την Έλενα πάνω στην μηχανή τότε η εμπιστοσύνη της θα κλονιστεί ισχυρά παίρνοντας αποστάσεις από τον Φίλιππο και θεωρεί ότι εκείνος έπαιζε σε διπλό ταμπλό τόσο καιρό. Έτσι θα αποστασιοποιηθεί και στο μεγάλο χειρουργείο που θα κάνει ο Φίλιππος.Ο Στέργιος εξακολουθεί και ετοιμάζει το μεγάλο σχέδιο του και πλέον όλοι θεωρούν ότι εκείνος είναι μετανιωμένος για το άσχημο παρελθόν του. Η Κατερίνα φαίνεται να έχει φτάσει στο αμήν και ο εκνευρισμός της έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έτσι λοιπόν η σχέση που θα έχει με τον Αντώνη φαίνεται να πλησιάζει προς το τέλος της. Η Ελισάβετ ύστερα από αμέτρητες ψυχολογικές κρίσεις μετανιώνει για την συμπεριφορά που είχε τόσο στους οικείους της, αλλά και στον μοναχό Αμβρόσιο. Ο Μπρούνο ετοιμάζεται να παίξει το τελευταίο χαρτί που έχει μαζί με τον Δημήτρη και θα τον απειλήσει έντονα και σοβαρά.