10/7/16



Imperio-epeisodio-6-7-8-9-10 Imperio επεισόδια 6-7-8-9-10
Imperio epeisodio 6
Ο Χοσέ Αλφρέντο εξοργίζεται με την παρουσία της Μαρία Μάρτα στο καταφύγιο του. Ο Χοάου Λούκα υποφέρει, γιατί η οικογένεια του καθυστερεί να τον βγάλει από τη φυλακή. Η Ιλέιν σκέφτεται τον Χοσέ Αλφρέντο, ενώ εκείνος παραδέχεται στη γυναίκα του ότι έχει ερωμένη.

Imperio επεισόδιο 7
Η Μαρία Μάρτα παρακολουθεί τον Χοσέ Αλφρέντο. O Ελιβάλντο συνελήφθη και η Χριστίνα τρέχει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Χοάου Λούκα είναι τρομοκρατημένος, γιατί τον εκφοβίζουν οι συγκρατούμενοι του στη φυλακή. Η Κόρα καλεί ασθενοφόρο για την μισοπεθαμένη αδελφή της.

Imperio επεισόδιο 8
Ο Φερνάντο φθάνει ακριβώς τη στιγμή που η Χριστίνα είναι έτοιμη να διαβάσει την υποτιθέμενη επιστολή της Ιλέιν. Η Μαρία Κλάρα και ο Ενρίκο έκλεισαν την ημερομηνία του γάμου τους. Η Κόρα σκανδαλίζει κατά τη διάρκεια της κηδείας της αδελφής της.

Imperio επεισόδιο 9
Η Χριστίνα είναι προβληματισμένη με το περιεχόμενο του άλμπουμ της μητέρας της. Ο Ελιβάλντο μεταφέρεται στη φυλακή. Η Λορέιν εκβιάζει τη Μαρία Μάρτα. Ο Ενρίκο αποφασίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του.Την Ερρίκα στέλνει ο Τεό ώστε να ερευνήσει την υπόθεση που αφορά τον πρωτότοκο γιο του Χοσέ

Imperio επεισόδιο 10
Η Χριστίνα αποφασίζει να πάει στην εταιρεία να μιλήσει με τον Χοσέ Αλφρέντο ύστερα από την παρότρυσση της Κόρα. Έναν καλό δικηγόρο ψάχνει ο Ορβιλ αφού η αστυνομία ανακαλύπτει πλαστά έγραφα στο υπουργικό γραφείο..



i-prwti-kyria-epeisodio-6-7-8-9-10 Η πρώτη κυρία (Primera Dama ) επεισόδια 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 6
Η Παλόμα φεύγει από το θέατρο του Αννίβα για να μην τη βρει η μητέρα της. Η Άννα Μιλένα ανακοινώνει στα παιδιά της την απόφαση της να επιστρέψει στο κολέγιο. Ο Αννίβας λέει στην Παλόμα ότι είναι καλεσμένοι για δείπνο στο σπίτι του Σανταντέρ

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 7
Παλόμα απολαμβάνει την πρώτη μέρα της στο σπίτι των Σανταντέρ σαν να είναι παιδί. Δεν φανταζόταν πως θα είναι στο σπίτι του άντρα που την ενδιαφέρει, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Αννίβας και ο Μαριάνο τσακώνονται λόγω της Παλόμα

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 8
Στο σπίτι του Μαριάνο πηγαίνει η Κριστίνα και δε θα αργήσει να γίνει το αναπόφευκτο. Την Παλόμα κολακεύει ο Αδόλφος. Η Παόλα λέει στην Εστρέλα να ανοίξει ένα εστιατόριο, αφού είναι περιζήτητη η μαγειρική της.

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 9
Η Παλόμα είναι πολύ στεναχωρημένη, αφού θα δει ότι κάποιοι φίλοι του Λεονάρντο έχουν βραχεί εξαιτίας της. Με τον Φεντερίκο είναι έξω φρενών η Λουτσιάνα γιατί βγήκε με τη σύζυγό του. Τα πράγματα για την Παλόμα δεν πάνε καθόλου καλά.

Η πρώτη κυρία επεισόδιο 10
Εξαγριωμένη είναι η Παόλα, αφού ο Φεντερίκο δε θέλει να κάνουν μαζί ένα μωρό. Η Παλόμα είναι πολύ στεναχωρημένη, αφού έχει αποτύχει ως βοηθός της Άννα Μιλένα. Ο Μαριάνο δίνει συμβουλές στην Άννα Μιλένα να πάει και να ολοκληρώσει τις σπουδές της.



Kara Sevda episodio 24 Δευτέρα 11/7/16 Kara Sevda, Επεισόδιο 24 11-7-2016
Ο Εμίρ Kaan Urgancioglu βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ' τη Νιχάν και τον Κεμάλ, ενώ την ίδια ώρα η Νιχάν μαθαίνει απ' τη Γιασεμίν πως ο Εμίρ την ψάχνει. Ο Σαλίχ ενημερώνεται πως η καταστροφή του καϊκιού ήταν εμπρηστική ενέργεια και ο Οζάν αναγκάζεται να ομολογήσει στον Εμίρ τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Εμίρ συνεχίζει να στήνει νέες παγίδες στον Κεμάλ.


Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 94 11/7/16 Didyma Feggaria episodio 94 11-7-2016
Η Κατερίνα φέρνει τον Αντώνη με τα νερά της στο θέμα του παιδιού ενώ ο μοναχός Αμβρόσιος με την Αμαλία μοιράζονται ένα μυστικό και αποφασίζουν να δράσουν. Η Λίτσα βρίσκει πληροφορίες για θέματα σχετικά με το χρηματιστήριο και πηγαίνει με άλλο αέρα στο σπίτι το!Η ρήξη ανάμεσα στην Αγάπη και τον Φίλιππο μεγαλώνει τη στιγμή που ο Μπρούνο ανακοινώνει κάτι δυσάρεστο στην Ελισάβετ. Η Σίλα δίνει τελεσίγραφο μιας ημέρας στον Δημήτρη για να... παντρευτούν. Ο Φίλιππος καταφέρνει τελικά να συναντήσει τον μοναχό Αμβρόσιο. Στο μεταξύ η Εύα καταδίδει στην αστυνομία τον Παύλο ως πιθανό ύποπτο για την υπόθεση του Στέργιου και λίγο αργότερα ο Παύλος ειδοποιείται να πάει στο τμήμα για κατάθεση...



Bahar episodia 16-17 11/7/16 Bahar episodia 11-7-2016
Bahar επεισόδιο 16
Ο Ατές δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή κι η Εφσούν για να απομακρύνει τη Μπαχάρ από τη ζωή της. Αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με το οποίο θα την διώξει οριστικά από το αρχοντικό. Κανείς δεν πρόκειται να της πάρει πίσω τη ζωή που μόλις απέκτησε. Ο Μεχμέτ Εμίρ επισπεύδει τις διαδικασίες για την αναγνώριση της κόρης του. Η απόφασή του αυτή θα οδηγήσει σε δυσάρεστες αποκαλύψεις…
Bahar επεισόδιο 17
Η ομάδα προσπαθεί να εντοπίσει τον οδηγό ενός φορτηγού, που έσωσε τη ζωή ενός αγοριού, έγινε ήρωας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι ικανότητες του Τζακ τίθενται υπό αμφισβήτηση και παρακολουθείται από ψυχίατρο.



PABLO ESCOBAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 11-7-2016 PABLO ESCOBAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11/7/16
Όλα τα ηγετικά στελέχη συγκεντρώνονται για να συζητήσουν τη συνθήκη έκδοσης .Η Ίρμα,η αδελφή του Πέντρο Μοτόα, πέφτει θύμα απαγωγής από τον Λεονέλ και την ομάδα ανταρτών του. Ο Πάμπλο είναι σε γεύμα με τη γυναίκα του όταν τον επισκέπτεται ο Λεονέλ.Ο Εσκομπάρ έρχεται αντιμέτωπος μαζί του σχετικά με την απαγωγή της Ίρμα. Ο Πάμπλο προτείνει στους άλλους τη δημιουργία μιας ομάδας ενάντια σε αυτούς, που απαγάγουν ανθρώπους. Ο Τσίλι έχει αναλάβει να βρει τα άτομα, που είναι υπεύθυνα για την κράτηση της Ίρμα .Ο Πάμπλο, ο Γκονζάλο και οι άνδρες τους πηγαίνουν σε ένα σπίτι, που βρίσκεται έξω από την πόλη, όπου κρατείται η Ίρμα αλλά όταν φτάνουν εκεί, δεν την βρίσκουν. Στήνουν μια δεύτερη επιχείρηση αλλά και πάλι είναι αργά. Τώρα ο Νορμπέρτο είναι μαζί με την Ίρμα και την πηγαίνει σε ένα άλλο μέρος…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget