20/5/16



Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν και να ανατρέξεις στις πηγές της γνώσης. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να σε παρασύρει σε εκδηλώσεις που προκαλούν κι επειδή ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι υπάρχουν και πρόσωπα «παλιομοδίτικα» ή μιας άλλης νοοτροπίας, καλό είναι να κινηθείς πιο μετρημένα, αφού τι να την κάνεις την αλήθεια, όταν οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι να την αποδεχθούν;
Ερωτικά
Με τον Άρη να «γυαλίζει τα όπλα του», οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες, ίσως μάλιστα να βιώσεις κάτι πολύ δυνατό. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν παύει να ισχύει το ότι αν δεν κάνεις έρωτα, τότε θα κάνεις πόλεμο!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιος/α απευθύνεται προς το πρόσωπό σου αναζητώντας έμπρακτη συμπαράσταση αλλά με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναβάλεις κάθε σημαντική απόφαση για αργότερα. Αντίθετα, σε σχέση με την διερεύνηση δικών σου θεμάτων, έχεις το «ΟΚ», αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Παράλληλα, καλείσαι να «αμυνθείς» σε μια οικονομική διεκδίκηση σε βάρος σου.
Ερωτικά
Η κατάσταση θυμίζει την ηρεμία πριν την θύελλα, ίσως όμως να πάρεις μια πρώτη γεύση από τα όσα συναρπαστικά θα ακολουθήσουν, μέσα από τα δρώμενα στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, αφού όπου να 'ναι θα κτυπήσουν και την δική σου πόρτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να διαταράξει μια συνεργασία σου αλλά και να σε... πεισμώσει προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου μια ώρα αρχύτερα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό σου είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος κι εδώ είναι που χρειάζεσαι μια πιο επιστημονική ματιά, ώστε να μην εγκλωβιστείς σε παραπλανητικούς θρύλους ή δεισιδαιμονίες.
Ερωτικά
Τόσο μια «ελεύθερη» σχέση, όσο και μια «μόνιμη» έχουν τα υπέρ και τα κατά τους κι αν κληθείς να επιλέξεις μια από τις δύο καταστάσεις, το πιθανότερο είναι να τις... πάρεις αμφότερες, είτε εκ παραλλήλου είτε, όπως είναι το πιο σωστό, ως συνδυασμό «δύο σε ένα»!.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ανεκπλήρωτοι πόθοι σου «τριβελίζουν» το μυαλό κι είναι πολύ εύκολο να ενδώσεις σε μια επιλογή, η οποία δεν έχει να κάνει τόσο με το «σήμερα» αλλά με το «χθες». Καλό είναι ωστόσο να μην εγκλωβιστείς σε συναισθηματισμούς κι εξαρτήσεις, στρέφοντας τελικά την ενέργεια σου σε πνευματικά ενδιαφέροντα κι όχι σε πρόσωπα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν φίλο ή μια φίλη που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Κάτι «δυνατό», όσο και κρυφό είναι «στα σκαριά» κι αν αυτό αφορά εσένα, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς. Αν όμως αφορά στον άνθρωπό σου, αναμένονται «φουρτούνες» κι εκεί θα φανεί πόσο καλός «καπετάνιος» είσαι!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να διερευνήσεις προσεκτικά κάποιες λεπτομέρειες που έχουν κομβική σημασία για την ομαλή εξέλιξη των επαγγελματικών σχεδίων σου κι αν διαπιστώσεις ότι έχεις ακόμη κάποιες ελλείψεις, φρόντισε να τις καλύψεις, μεταφέροντας για λίγο αργότερα τις οριστικές σου αποφάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι μεταξύ «διασταυρούμενων πλανητικών πυρών» και κάτω από τέτοιες συνθήκες δείχνει μάλλον μάταιο να ελπίζεις σε μια διάρκεια ή σταθερότητα. Αντίθετα όμως, στα πλαίσια μιας ερωτικής περιπέτειας, όλα γίνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε επαναλήψεις φαινομένων αλλά και επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, δίνοντας σου την ευκαιρία να «ξανακτίσεις» κομμένες «γέφυρες». Παράλληλα, σε δημιουργικό επίπεδο καλείσαι να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα και τις γνώσεις σου, συνδυάζοντας το παλιό με το καινούργιο και τις καθαρά τεχνικές πλευρές μιας εφαρμογής με το συναίσθημα που αποπνέει.
Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας συναισθηματικής «θύελλας», που μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις ή επιλογές «υψηλού ρίσκου». Επειδή όμως στον έρωτα το κάθε τι έχει την αξία του, κοίταξε να το διασκεδάσεις!
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε οικονομικές επιπλοκές, ενώ είναι μάλλον απαγορευτικός στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα που θεωρούσες «ξεγραμμένα». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ενισχύει την τάση σου να βρεθείς σε μέρη ή να συναντηθείς με πρόσωπα, που συνδέονται με το παρελθόν σου.
Ερωτικά
Οι προτάσεις και οι προκλήσεις δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως πως θα βρεις πολλούς λόγους για να μην προχωρήσεις σε κάτι περισσότερο. Γενικά γύρω σου κυκλοφορούν άτομα που δεν διακρίνονται για την ευγένεια τους κι αυτό δεν θα σου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σου βάζει δύσκολα στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και γενικότερα την επαφή σου με τους άλλους, είτε δρομολογώντας καθυστερήσεις κι αναβολές είτε καλλιεργώντας μια πλήρη ασυνεννοησία! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική προοπτική του παρελθόντος αλλά και να σε βοηθήσει να βρεις μια άκρη σε ένα περιουσιακό ή κληρονομικό θέμα.
Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο ήδη γνωρίζεστε αλλά δεν έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια της σχέσης σας. Μάλιστα, ακόμη και μια «παρηγορητική» αγκαλιά, μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει την σχέση εξάρτησης με τα οικεία σου πρόσωπα κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις αδύναμος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση. Παράλληλα, φαίνεται να προκύπτει ένα «καυτό» περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να αναζητήσεις και να αξιοποιήσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση, ώστε να καλύψεις επαρκώς κάποιες «αναποδιές» ή ελλείψεις στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να αναζητήσεις μια μεγάλη όσο και δυνατή αγκαλιά, τελικά όμως βάζοντας μπροστά τον Άρη στο ζώδιό σου, θα διαπιστώσεις ότι εσύ είσαι που εμψυχώνεις τους άλλους, ξεκινώντας βέβαια από τον άνθρωπό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στους Διδύμους σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην δουλειά σου, έστω και με το ζόρι! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας, σου ζητά να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας απαντήσεις και για να έχεις αποτέλεσμα θα πρέπει είτε να εντοπίσεις κάποιους «χαμένους κρίκους», είτε να κατανοήσεις την τότε νοοτροπία, «μεταφέροντας» τον εαυτό σου πίσω στον χρόνο..
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς μια μάλλον αλλόκοτη ή «κλειστή» συμπεριφορά από το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σου ζητά να μην διαμορφώσεις άμεσα τον χώρο σου αλλά να προετοιμαστείς για αυτό, αναζητώντας και αξιοποιώντας παλαιά αντικείμενα και υλικά με έναν δημιουργικό τρόπο! Επιπλέον, μπορεί να σε επισκεφθεί ένα άτομο που έχεις να δεις καιρό και με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να αναβιώσεις ένα παλιό σου ενδιαφέρον.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μια ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική και νοητική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, μπορεί να σε κάνει να «κολλήσεις» σε μια λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό στην καθημερινότητά σου, τόσο για σένα, όσο και για όσους ή όσες σε περιστοιχίζουν. Ακόμη ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή εμπλοκές στις μετακινήσεις σου Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιο σου σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες της οικογένειας σου, ή να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου θέμα.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις την τάση να καλύψεις ανάγκες που είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, φρόντισε ωστόσο η «σαλάτα» που θα γευτείς να σου αφήσει εν τέλει και κάποια συμπεράσματα για το τι πραγματικά αποζητάς.
Πηγή: astrology-gr



Μπρούσκο Επεισόδιο 554 (168 γ κύκλος), Παρασκευή 20/5/16 Mprousko 554 20-5-2016,
Ο Αλκιβιάδης προσεγγίζει τον Σήφη, προκειμένου να τον «ψαρέψει» για το αν είναι διατεθειμένος να αποσύρει τις κατηγορίες του προς τον Διαμαντή, ενόψει της καινούργιας δίκης. Παράλληλα, η Άλκηστη προσπαθεί να κλείσει ένα ραντεβού με τη Μελίνα, για αδιευκρίνιστους λόγους, αλλά παρόλα αυτά γίνεται αφορμή για να στραφεί ο Αχιλλέας για μια ακόμα φορά κατά του Σήφη. Ο Πάτροκλος πηγαίνει Κύπρο για να φέρει πίσω τη Χρυσάνθη και να κάνει μια ακόμα προσπάθεια να τα βρει με τον Νεκτάριο, αλλά με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, το μόνο που καταφέρνει, είναι να τρομοκρατήσει τη Μαρίνα, η οποία πια δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Ο Ροκάκης, σφίγγει τον κλοιό γύρω από τη Βασιλική, οποία είναι σίγουρη ότι ο Μηνάς είναι αυτός που μπαίνει σπίτι της. Η Κωνσταντίνα μαθαίνει από τη Δάφνη και τον Μηνά, για τον γάμο του Μανωλιού που θα γίνει την επόμενη μέρα και παθαίνει σοκ.



9 Μήνες Επεισόδιο 173 20-5-2016 9 ΜΗΝΕΣ 20/5/16 173
Η σύζυγος του Τζόνυ απειλεί να έρθει στην Κύπρο και να τα τινάξει όλα στον αέρα. Η Έλσα προτείνει στον Μάνο να κάνουν ένα live στο μαγαζί που εμφανιζόταν κι εκείνος ενθουσιάζεται με την ιδέα. Η Άννα βρίσκεται στο διαμέρισμα του μωρού, όταν την ίδια ώρα φτάνει η Ντορέτα. Η Μάρθα αντιδράει με την απόφαση της Δάφνης να καλύψει τον Αντρέα. Ο Αντρέας ζητάει από τον Αχιλλέα να παρευρίσκεται κι ο ίδιος στη συνάντηση των στελεχών της Red Swan. Εκείνος αντιδράει, καθώς υποπτεύεται τους σκοπούς του. Για να ρίξει όμως στάχτη στα μάτια του Αντρέα, στέλνει ένα περιδέραιο δώρο για την εγκυμοσύνη της Δάφνης. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα πως θα χρησιμοποιήσει τον Αντρέα για να μπορέσει να ξεσκεπάσει το κύκλωμα και μετά θα τον καταδώσει κι εκείνον. Παράλληλα, μαθαίνει πως ο Πέτρος της ζήτησε να χωρίσουν, αλλά δεν πιστεύει πως πίσω απ αυτή την απόφαση κρύβεται ο δισταγμός του Πέτρου για την Ελπίδα. Η Ντορέτα λέει στη Βασιλική πως από δω και πέρα δεν θα τη χρειαστεί, καθώς τη φροντίδα του μωρού θα την αναλάβει η Άντρη. Η Άννα δίνει στην Κρίστη το mail του Φάνη για να επικοινωνήσει μαζί του και για άλλη μια φορά βασανίζεται για την απόφαση της να μην πει την αλήθεια, πως το μωρό της ζει. Την ίδια ώρα, παίρνει μήνυμα από τη Βασιλική πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την Ντορέτα. Η Μαρίνα ζητάει από το γιατρό Ιωάννου τη συμβουλή του για το αν πρέπει να γίνει ή όχι δότης η Έλσα. Οι απαντήσεις που παίρνει την προβληματίζουν, αλλά και της αναπτερώνουν το ηθικό. Την ίδια ώρα, η Έλσα προσπαθεί να πείσει τον Μάνο να δεχτεί το μόσχευμα της, περιγράφοντας το μέλλον της χωρίς εκείνον, γεμίζοντας τον θλίψη που δεν θα είναι παρών. Η Ντορέτα ζητάει την βοήθεια της Άντρης για να εξαφανίσουν το μωρό. Η Δάφνη εκφράζει στον Πέτρο την απογοήτευση της για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μάρθα, προσπαθώντας να καταλάβει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την απόφαση του να χωρίσει μαζί της. Η διευθύντρια του ιδρύματος ενημερώνει τον Αχιλλέα για την απειλεί της Μάρθας να φέρει Εισαγγελέα. Ο Αντρέας βεβαιώνεται πως το κόσμημα που έστειλε ο Αχιλλέας για τη Δάφνη δεν περιέχει κοριό. Η Χαρά και ο Άλκης κάνουν την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Την ίδια ΄ώρα, ο Τζόνυ ενημερώνει τη Χαρά για τις απειλές της γυναίκας του. Η Κρίστη συμβουλεύει την Έλσα να σταματήσει να πιέζει τον Μάνο για το θέμα της μεταμόσχευσης και να φροντίσει να του χαρίζει όμορφες στιγμές, μέχρι το τέλος του. Η Άννα πανικοβάλλεται στην ιδέα πως η Άντρη θα αναλάβει από δω και πέρα το μωρό. Η Άντρη πηγαίνει το δείγμα της Έλσας για τεστ DNA. Ο Αντρέας ενημερώνει τη Δάφνη πως ο πατέρας του δέχτηκε τελικά να είναι κι ο ίδιος παρών στη συνάντηση των στελεχών του κυκλώματος. Ωστόσο η Δάφνη βρίσκει ύποπτη τη συγκατάθεση του Αχιλλέα…



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 58 20-5-2016 Didyma Feggaria 58 20/5/16 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
Η Λένια βγαίνει από το σπίτι με την Ελισάβετ, γεγονός που αναστατώνει τον Παύλο. Η απόπειρα της Ελισάβετ να πλησιάσει τη Λένια εξοργίζει την Αγάπη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης έχει απαιτήσεις από την Αλίκη σε σχέση με το παιδί του. Η Αγάπη πηγαίνει ξανά στο Νικόλα, και η βελτίωσή του είναι θεαματική. Συγχρόνως, συναντιέται κρυφά τα βράδια με τον Φίλιππο και ζουν τον απαγορευμένο έρωτά τους. Ο Αντώνης αρχίζει την συγκατοίκησή του με την Κατερίνα, ενώ μαθαίνει για την επίσκεψη της Εύας στο οικοτροφείο. Την ίδια στιγμή, η Λίτσα κινδυνεύει να ανακαλυφθεί η σχέση της με το Θόδωρο στον ο Δημήτρη. Η Αγάπη διεκδικεί από τον Παύλο τη θέση της στην εταιρεία και την εξαίρεση του Στέργιου από τη λήψη αποφάσεων. Την ίδια στιγμή, ο Στέργιος ζητάει από τον Αντώνη κάτι αποτρόπαιο…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget