19/5/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 553 (167 γ κύκλος), Πέμπτη 19/5/16 Mprousko,
Η Βασιλική αναγκάζεται να επιστρέψει εκτάκτως στα Χανιά για επαγγελματικούς λόγους κι η Μελίνα με τον Αχιλλέα, της κρύβουν τους φόβους τους για να μη την τρομάξουν. Ο Πάτροκλος εισβάλει σε κατάσταση αμόκ στο σπίτι του Νεκτάριου, ψάχνοντας την Χρυσάνθη και τρομάζοντας την Μαρίνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Νεκτάριος χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια του, όταν στο εστιατόριο που τρώει με τη Δήμητρα, εμφανίζεται η Αλεξάνδρα συνοδευόμενη από έναν άντρα τον οποίο συστήνει ως μέλλοντα σύζυγό της. Αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανένα πρόβλημα να επηρεάσει τον έρωτά τους, η Μελίνα με τον Αχιλλέα ζουν ξεχωριστές στιγμές και παράλληλα διοργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Νικηφόρος, αρπάζει δια της βίας την Λουκία και μία καταδίωξη από Παύλο, Μάρκο και Σήφη ξεκινάει, με κατάληξη την ανταλλαγή πυροβολισμών και τον πιθανό τραυματισμό του Νικηφόρου. Η Μελίνα εκπλήσσεται όταν της τηλεφωνεί η Άλκηστις και της ζητάει να συναντηθούν, ενώ παράλληλα ο Αλκιβιάδης εμφανίζεται απροειδοποίητα μπροστά στο Σήφη.



ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ 19/5/16 Didyma Feggaria 57 19-5-2016,
Υστερα από την συνάντηση που είχε η Αγάπη μαζί με τον Φίλιππο θα τα ξαναφτιάξουν κρυφά από όλους. Ο Θόδωρος θα πάει και θα μείνει στο σπίτι της Λίτσας και ακριβώς το ίδιο βράδυ ο Δημήτρης πηγαίνει και τους επισκέπτεται απρόσκλητα. Ο Παύλος έχει ξεκινήσει και έχει μαλακώσει κάπως την στάση που έχει στην Αγάπη και έτσι θα της δώσει λίγο παραπάνω ελευθερία. Η Εύα την ίδια στιγμή καταφέρνει να ανακαλύπτει ποια ήταν ακριβώς η σχέση που είχε ο Αντώνης με εκείνο το παιδί γεμάτο μυστήριο μέσα από το οικοτροφείο. Η Ελισάβετ την στιγμή που είναι στον μήνα του μέλιτος μαζί με τον Μπρούνο θα μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη. Η Κατερίνα θα πάει και θα μιλήσει στον Αντώνη σχετικά με το παρελθόν της και ο Αντώνης φαίνεται να της κάνει μια πρόταση που θα της προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Η Ελισάβετ χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν θα πάει στο σπίτι του Παύλου και εκεί την βλέπουμε να πηγαίνει να προσεγγίζει την κόρη της Αγάπης.



Daddy Cool 19/5/16 Daddy Cool 19-5-2016
Ολα ξεκίνησαν να συμβαίνουν μετά από έναν περιβόητο φιλί! Αυτό το φιλί ήταν ανάμεσα στο Μάξιμο και στη Στέλλα το οποίο έχει διαταράξει τις ισορροπίες τους ολοκληρωτικά.Την ίδια ώρα η Αγγέλα παραπονιέται ότι την έχει ξεχάσει τόσο εύκολα, ενώ η πρώην δείχνει να είναι πολύ προβληματισμένη για το περιβάλλον όπου μεγαλώνει το παιδί της, ενώ την ίδια στιγμή ο αδελφός του θα γίνει τύφλα στο μεθύσι με μία μαυροδάφνη, ενώ ο πατέρας του θα βάλει κάποιες φιτιλιές.Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Στέλλα δείχνει να απορεί γιατί ο Μάξιμος έχει τρελαθεί.Και ενώ έχουν συμβεί όλα αυτά το μωρό θα αρρωστήσει και θα του στείλει όλους στο νοσοκομείο!



Χωρίς Εσένα 19/5/2016 Xoris esena 97 19-5-2016
Ο Γιάννης πηγαίνει στον Δημήτρη και να του απαιτεί αμέσως μία απάντηση και τον παρακαλεί να μην του πει κανένα ψέμα. Ο Δημήτρης μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο μιας και δεν έχει κανένα περιθώριο του ομολογεί την αλήθεια σχετικά με τη Μαρία και τον Μιχάλη, ενώ προσπαθεί την ίδια στιγμή να δικαιολογήσει στον Γιάννη τη Μαρία. Ο Γιάννης όμως δείχνει να είναι αποφασισμένος, ώστε να μην επιστρέψει σπίτι του και πηγαίνει να μείνει στο Μιχάλη, όπου ο Μιχάλης καταλαβαίνει αμέσως ότι κάτι συμβαίνει και το παιδί έχει μάθει την αλήθεια και θα του ζητήσει να μείνει μαζί του. Η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει ότι το παιδί είναι σίγουρα του Στάθη, αφού σύμφωνα με όσα έχει πει η Άντρη ο Γιώργος είναι στείρος. Ο Γιώργος δείχνει αντίθετος ώστε να πει ψέματα στον Στάθη την ίδια ώρα που ο πατέρας του έχει ομολογήσει στην Αλεξάνδρα ότι έχει πάρει την απόφαση να μην πάει και να μην ζητήσει στην Εύα να κάνει το τεστ. Ο Παύλος θα πάει και θα βρει την Άννα, ώστε να της μιλήσει για τη δουλειά στο εξωτερικό, αλλά δεν θέλει να της χαλάσει τη διάθεση αφού είναι χαρούμενη για τον αρραβώνα τους. Ο Δημήτρης την ίδια στιγμή λέει στη Μαρία ότι ο Γιάννης τα έχει μάθει όλα! Η Μαρία είναι συντετριμμένη και τον αναζητά μέχρι τη στιγμή που μαθαίνει όλη την αλήθεια από τη Νάντια. Η Αλεξάνδρα θα αποκαλύψει στον Στάθη όλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με το παιδί που περιμένει η Εύα και ότι είναι δικό του.



Prison Break νεα επεισόδια 2017 greek subs Prison Break
Η επιστροφή του Prison Break είναι γεγονός. Η σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και έριξε αυλαία το 2009 επιστρέφει με νέα επεισόδια, που αναμένεται να προβληθούν μέσα στο 2017.Το τηλεοπτικό κανάλι «FOX» κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ των νέων επεισοδίων, με τους θαυμαστές της σειράς να ξαναβλέπουν τον Μάικλ Σκόφιλντ και την παρέα του σε νέες περιπέτειες.Θυμίζουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο πρωταγωνιστής Μάικλ Σκόφιλντ φάνηκε πως έχασε τη ζωή του, στην προσπάθειά του να σώσει την έγκυο γυναίκα του, Σάρα. Στο τρέιλερ, όμως, φαίνεται πως ο Μάικλ σώθηκε και είναι φυλακισμένος σε μια φυλακή στο Μαρόκο, όπου σπεύδει ο αδερφός του να τον βρει. Στο μεταξύ η Σάρα μεγαλώνει μόνη της τον γιο τους, ο οποίος την ρωτά πληροφορίες για τον πατέρα του.Στα νέα επεισόδια αναμένεται να επιστρέψουν οι περισσότεροι από τους ήρωες που πρωταγωνίστησαν τις τέσσερις σεζόν της σειράς από το 2005 ως το 2009.



Το Σόι σου 19/5/2016 To soi soy 19-5-2016
Η οικογένεια Τριαντάφυλλων αυτή την Κυριακή θα έχει επισκέψεις τη μητέρα της Αντωνίας την Αφρούλα που γυρνάει πιο δυναμική από πέρυσι. Δεν έρχεται μόνο για να τους δει, αλλά για να τους ανακοινώσει ότι γιατροί είπαν στον άντρα της ότι ύστερα από τις τελευταίες εξετάσεις θα πρέπει να εγκαταλείψει την αγροτική ζωή. Η Αφρούλα σκέφτεται τώρα τι θα γίνει με τα κτήματά τους μήπως ήταν καλύτερα ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία να μετακομίσουν στο χωριό και να αναλάβουν εκείνοι τα κτήματα. Η Αλεξάνδρα μόλις ακούει αυτά που λέει η Αφρούλα λιποθυμάει και τελικά η απόφαση βγαίνει και η εκπαίδευση αρχίζει. Ο Κωνσταντίνος αγρότης, η Αντωνία νοικοκυρά και οι συμπεθέρες να σφάζονται...



Κάντο όπως ο Άκης 19/5/16 Kanto opws o Akis 19-5-2016
Σήμερα ο αγαπημένος μας σεφ Άκης μας ετοιμάζει λιγκουίνι με πέστο παντζαριού Καλεσμένο θα έχει τον Γιώργο Τσόλκα και φτιάχνουν μοσχαράκι γιουβέτσι με γλυκάνισο.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget