15/5/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 550 (164 γ κύκλος), Δευτέρα 16/5/16 Mprousko,
Ο Σήφης φλερτάρει πια «ανοιχτά» την Άλκηστη, δείχνοντας αδιαφορία για το γεγονός ότι αυτή είναι παντρεμένη με τον παλιό του συμμαθητή, τον Αλκιβιάδη. Κι ενώ η Βασιλική βρίσκεται στην Κύπρο, ο Ροκάκης συνεχίζει το άρρωστο «παιχνίδι» του μπαίνοντας στο σπίτι της. Αυτή τη φορά το θύμα του θα είναι η Κωνσταντίνα, όταν πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής για να δει τι συμβαίνει. Ο Πάτροκλος συναντιέται τελικά με τον μυστηριώδη άντρα που βρίσκεται πίσω από τον Τζιράκη και του ζητάει να του δώσει κι άλλα χρήματα προκειμένου να αγοράσει αμπέλια, ενώ στο μεταξύ ο Διαμαντής πιστεύει πως η Χρυσάνθη είναι αυτή που χρηματοδοτεί τον Πάτροκλο. Ο Αχιλλέας, θα έρθει για μια ακόμα φορά σε σύγκρουση με τον Σήφη, υποτίθεται για το θέμα της συνεργασίας με τους Ιταλούς, ενώ πάντα πίσω από τις αντιδράσεις του κρύβεται η ζήλεια του για τη Μελίνα. Ο Μανωλιός αρχίζει να ερωτεύεται την κοπέλα από τα αμπέλια κι αυτό θα τον οδηγήσει σε νέες εξελίξεις στη ζωή του.



9 ΜΗΝΕΣ 1ος Κύκλος Επεισόδιο 169 16-5-2016 episodio 9 mines 169 Full High Definition 16/5/16
Η Έλσα λέει στη Μαρίνα πως θέλει να δώσει μόσχευμα για τον Μάνο και αποφασίζουν να βρουν τον τρόπο να τον γυρίσουν στην Κύπρο. Ο Άλκης λέει στην Κρίστη πως αποφάσισε με τη Χαρά να κάνουν παιδί. Η Κρίστη αναστατώνεται. Η Άντρη σοκάρεται όταν διαπιστώνει πως το μωρό ηρεμεί ακούγοντας τη φωνή της Κρίστης από το ραδιόφωνο. Η Άννα συναντάει τη Ντορέτα στη Φαρμακευτική και ξαφνιάζεται όταν εκείνη της λέει πως σύντομα φεύγει για την Αθήνα με μετάθεση. Το ύφος της Άννας όμως βάζει τη Ντορέτα σε υποψία, πως ίσως έχει καταλάβει κάτι σχετικά με το μωρό. Η Δάφνη ενημερώνει τον Πέτρο για το τεστ πατρότητας και του ζητάει να της πει τι γνωρίζει για τον πατέρα της. Η Κρίστη δείχνει να υποφέρει με την απόφαση του Άλκη να κάνει παιδί με τη Χαρά. Το νέο πως η μετάθεση της Ντορέτας έχει ανακληθεί χωρίς η ίδια να το γνωρίζει ακόμα, αναπτερώνει το ηθικό της Άννας, που το μαθαίνει όταν πηγαίνει να ζητήσει δουλειά από την Εύα. Ο Αντρέας υπόσχεται στη Δάφνη να την βοηθήσει να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας της. Η Έλσα οργίζεται με την απόφαση του Άλκη να κάνει οικογένεια και αποφασίζει να κάνει μία κουβέντα μαζί του. Η απρόσμενη εμφάνιση της Μαρίνας στην Αθήνα ξαφνιάζει τον Μάνο, ο οποίος την ίδια στιγμή ετοιμάζεται για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Η Κρίστη προσπαθεί να εμποδίσει την Έλσα να μιλήσει στον Άλκη, αλλά εκείνη αντιδράει καθώς αισθάνεται υπεύθυνη για τη συμφωνία που έκανε η Κρίστη με τον Διαμαντίδη. Η Μαρίνα εξηγεί στον Μάνο πώς έμαθε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του και τον παρακαλεί να γυρίσει μαζί της στην Κύπρο. Η Μάρθα μιλάει στην Ελπίδα για τον Πέτρο και τη Δάφνη. Στο άκουσμα του ονόματος του Πέτρου, η Ελπίδα φέρνει στο μυαλό της την απειλητική επίσκεψη της Εύας και αντιδράει άσχημα. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος πηγαίνει εξοργισμένος στο σπίτι της Εύας. Ένας άγριος καυγάς ξεσπάει ανάμεσά τους, με την Εύα να τον απειλεί πως αν δεν γυρίσει κοντά της, η επόμενη κίνησή της θα είναι να ξεστομίσει στη Δάφνη και το όνομά του, ως πατέρα της. Η Βάνα στέλνει ηχητικό ντοκουμέντο στη Δάφνη με τον Αντρέα να τη συγχαίρει που κατάφερε να την πείσει για την αθωότητά του αναφορικά με τη Red Swan. Είναι η πρώτη φορά που η Δάφνη βεβαιώνεται πως, εκτός από τον Αχιλλέα, είναι και ο Αντρέας μέλος του κυκλώματος…



ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ 16/5/16 video Didyma Feggaria,
Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 56 Didyma Feggaria 16-5-2016
Λίγο μετά τον γάμου τα συναισθήματα που νιώθει η Ελισάβετ δεν είναι ευχάριστα, μιας και έχει μετανιώσει που παντρεύτηκε τον Μπρούνο αφού η καρδιά της ανήκει αλλού και τώρα νιώθει να έχει εγκλωβιστεί σε αυτόν το γάμο.Την ίδια στιγμή η Αγάπη έχει πάρει την απόφαση να πάει στον Φίλιππο και να του μιλήσει και να του ξεκαθαρίσει όλη την κατάσταση, αλλά προς μεγάλη της έκπληξη όταν βρίσκεται δίπλα του τα συναισθήματα της θα την προδώσουν και πλέον είναι πολύ δύσκολο η Αγάπη να κρυφτεί από τον Φίλιππο. Την ίδια ώρα ο Απόστολος αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι ο Παύλος ήταν και θα είναι για πάντα ερωτευμένος με εκείνη.Αν τελικά όμως η Αλίκη το πίστεψε αυτό φαίνεται ότι θα είναι ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό που θα έρθει στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να συγκλονίσει τους πάντες.



Δείτε το παγκόσμιο φαινόμενο «The X Factor» που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες από την συχνότητα του Σκαϊ και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με του τραγουδιστές που προσπαθούν να πείσουν την κριτική επιτροπή ότι αξίζουν να προχωρήσουν παρακάτω



Στην υγειά μας ρε παιδιά Στράτος Διονυσίου video Stin ygeia mas,
Στον Στράτο Διονυσίου θα είναι αφιερωμένο σήμερα στις 21:00 το βράδυ το επεισόδιο "Στην υγειά μας ρε παιδιά" το οποίο θα είναι επανάληψη καθώς προβλήθηκε για πρώτη φορά το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.Η Πέγκυ Ζήνα, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Θέμης Αδαμαντίδης , οι γιοι του, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, ο Κώστας Καραφώτης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος του αφιερώματος και ερμηνεύουν τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου.Διασκεδάζουν και χορεύουν με τα αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια του σπουδαίου ερμηνευτή οι: Γιώργος Λιάνης, Αντώνης Αντωνιάδης, Τότης Φυλακούρης, Βάσια Τριφύλλη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ευαγγελία Αραβανή, Παύλος Παπαδημητρίου, Γιώργος Καραμέρος, Μάρα Δαρμουσλή, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Στέλλα Γιαμπουρά και Τραϊάνα Ανανία.
https://youtu.be/jmIKj6rwojI

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget