9/5/16



ΜΠΡΟΥΣΚΟ 10/5/16 video Mprousko 546 Μπρούσκο Επεισόδιο 546 Mprousko Τριτη 10/5/16 video
Η χημεία που υπάρχει μεταξύ Σήφη και Άλκηστης, είναι τόσο έντονη που γίνεται αντιληπτή απ' τον Παύλο. Δάφνη, Μανωλιός και Γεσθημανή, επιβεβαιώνουν το άλλοθι του Μηνά κι αφήνεται ελεύθερος, ενώ η Βασιλική παραμένει στην ασφάλεια κι ανακρίνεται για τη δολοφονία του Πέτρου. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα στη Κύπρο, βάζοντας σ' αγωνία τον Αχιλλέα και την Μελίνα, για την φίλη τους. Ο Πάτροκλος, σχεδιάζοντας ν' αγοράσει αμπέλια, ζητάει νέο δάνειο από τον τοκογλύφο, μπαίνοντας έτσι σε επικίνδυνα και συγχρόνως παράνομα μονοπάτια. Η Κωνσταντίνα, ταράζεται όταν μαθαίνει απ' τη Γεσθημανή πως ο Μανωλιός νταραβερίζεται με μία αλλοδαπή από την Σκωτία. Ο Μάρκος, σώζει τη Λουκία από τα χέρια του Νικηφόρου, που τυφλωμένος απ' τη ζήλια την χτυπάει και την απειλεί. Στο μεταξύ, η Βασιλική, έχοντας αφεθεί ελεύθερη, ειδοποιεί την Μελίνα και τον Αχιλλέα, ότι ταξιδεύει την επομένη για Κύπρο, αγνοώντας ότι σε απόσταση αναπνοής ο Ροκάκης παρακολουθεί την κάθε της κίνηση….



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 165 10/5/16 Full High Definition 1ος Κύκλος 9 MINES EPISODIO 10-5-2016
Ο Χρήστος μπαίνει στο σπίτι του, αλλά η απουσία του Μάνου τον πανικοβάλλει. Η λιτή τελετή του γάμου της Κρίστης με τον Τζόνυ ολοκληρώνεται με ένα όμορφο νεανικό πάρτυ. Ο Πέτρος ετοιμάζει τα πράγματά του και αφήνει ένα γράμμα στην Εύα, όπου αναφέρει πως δεν αντέχει πια να μένει μαζί της. Την ίδια στιγμή, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Μάρθα που τον παρακαλεί να παρευρεθεί κι εκείνος στο πάρτυ της Κρίστης, καθώς η απουσία του πατέρα είναι έντονη γι' αυτήν. Ο Αχιλλέας βάζει ανθρώπους να μάθουν αν η λίστα της Αστυνομίας αναφέρεται στο κύκλωμα των τοκογλύφων. Ο Αντρέας πιέζει τον Αχιλλέα να του πει αν σκότωσε εκείνος τη μητέρα του. Η Χαρά κάνει σκηνή στον Άλκη για την παρουσία του στον γάμο της Κρίστης. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μαγαζί και αναλαμβάνει χρέη κηδεμόνα απέναντι στην Κρίστη, γεμίζοντάς τη συγκίνηση. Η Εύα από την άλλη, έχοντας ακούσει το τηλεφώνημα της Μάρθας, οργίζεται με την παρουσία του εκεί. Η Ντορέτα παρακολουθεί στην τηλεόραση ρεπορτάζ που αναφέρεται στον γάμο της Κρίσης και ταράζεται. Η Άντρη αρπάζει την ευκαιρία και τη ρωτάει αν το μωρό είναι της Κρίστης. Η Φωτεινή σε παραλήρημα φωνάζει το όνομα «Δάφνη». Η Ντορέτα αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Άντρη πως το μωρό είναι πράγματι της Κρίστης και η Άντρη υπόσχεται πως θα τη βοηθήσει. Ο Πέτρος φεύγει από το πάρτυ, ενημερώνοντας την Εύα πως οι δρόμοι τους χωρίζουν, κι από 'δω και πέρα θα μένει σε ξενοδοχείο. Ο Χρήστος συμβουλεύει τον Μάνο να πάψει να σκέφτεται τη Μαρίνα και την Έλσα, καθώς το μόνο που καταφέρνει είναι να επιδεινώνει την κατάσταση της υγείας του. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα ετοιμάζεται για την πρώτη της μέρα στη δουλειά, στο ιατρείο του Ιωάννου. Ο άνθρωπος του Αχιλλέα τον ενημερώνει πως την υπόθεση του κυκλώματος τη χειρίζεται ο Σερέτης. Ο Αντρέας έχει στα χέρια του το στικάκι που ενοχοποιεί τον Αχιλλέα για τη δράση του στο κύκλωμα. Η Κρίστη κι ο Τζόνυ προσπαθούν να μάθουν ο ένας τις συνήθειες του άλλου. Εκτός από τη Χαρά όμως που παρακολουθεί κάθε τους κίνηση, ένας άλλος άντρας απειλεί τον Τζόνυ να αποκαλύψει τα πάντα στην Κρίστη, αν δεν τον βοηθήσει με την καριέρα του στη μουσική. Ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη τη βεβαιότητα πως ο Αχιλλέας σκότωσε τη μητέρα του. Ο Άλκης δείχνει να υποφέρει με τον γάμο της Κρίστης, νιώθοντας ωστόσο πως ο ίδιος την οδήγησε εκεί με τη στάση του. Την ίδια ώρα και η Κρίστη παλεύει με τις αμφιβολίες της για την απόφαση που πήρε. Η Άννα βλέπει την Ντορέτα με το μωρό και ταράζεται όταν συνειδητοποιεί πως μαζί τους είναι και η Άντρη. Η Ελπίδα ψελλίζει τις πρώτες της λέξεις, γεμίζοντας συγκίνηση τη Μάρθα. Την ίδια στιγμή όμως, ακούει μία νοσοκόμα να καλεί σε βοήθεια γιατί η Φωτεινή έχει μελανιάσει και δυσκολεύεται να ανασάνει και πανικοβάλλεται. Η Εύα, οργισμένη με τον χωρισμό της από τον Πέτρο, αποφασίζει να παίξει και το τελευταίο της χαρτί, που δεν είναι άλλο από το να μάθει η Δάφνη ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας της. Ο γιατρός Ιωάννου ζητάει από τη Μαρίνα να περάσει τους φακέλους των ασθενών του στον υπολογιστή…



Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 50 10/5/2016 video Didyma Feggaria video 10-5-2016
Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 51 Didyma Feggaria
Οι ψεύτικες υποσχέσεις του Στέργιου πείθουν την Αγάπη να επιστρέψει στο σπίτι, την ίδια στιγμή που αυτός είναι έτοιμος να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα… Η επιμονή και ο έρωτας του Φίλιππου λυγίζουν την Αρετή και του δίνει τη διεύθυνση της Αγάπης… όταν όμως θα πάει να τη βρει, αυτή του ανακοινώνει τις οριστικές αποφάσεις που θα ανατρέψουν ακόμα μια φορά τη ζωή του.. Η Ελισάβετ δείχνει αποφασισμένη να παντρευτεί το Μπρούνο, κι αυτός μετακομίζει στο σπίτι της. Αρκεί όμως ένα τηλεφώνημα του Δημήτρη για να καταλάβει ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι χωρίς λογική που βγάζει τους ανθρώπους εκτός ορίων… κάτι που ο Παύλος Ταξόπουλος γνωρίζει πολύ καλά, την ώρα που παγερός υπογράφει το διαζύγιό του με την Αμαλία…



ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 225 Kanto opws o Akis 10-5-2016
Περίληψη: 'Ο 'Ακης ξεκινά το σημερινό επεισόδιο, ετοιμάζοντας ένα χορταστικό σάντουιτς με πανσέτα και coleslaw. Ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος, ο σημερινός καλεσμένος, αναλαμβάνει να μας γλυκάνει φτιάχνοντας κορμό με μους λευκής και μαύρης σοκολάτας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA



ZWDIA ASTROLOGIKES PROVLEPSEIS
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 9/5/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο, σε ωθεί να ενεργοποιηθείς ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί. Και παρότι μπορεί να μην πετύχεις μια οριστική ρύθμιση, οι όποιες διαπραγματεύσεις θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς καλύτερα για την... επόμενη φορά, που δεν θα αργήσει! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που κρίνεις ως απαραίτητες, φρόντισε όμως να κατοχυρώσεις το δικαίωμα σου για αλλαγή.

Ερωτικά
Η πρόθεσή σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις»
τον έρωτά σου με ένα μοναδικό δώρο, μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου δυσκολέψει την ζωή!


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου, προάγει κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο να σε φέρει πλησιέστερα στην «πηγή», αν μάλιστα πρόκειται για μια αγορά, επένδυση, οικονομική συμφωνία ή οτιδήποτε αφορά σε τροφοδοσία, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να είσαι πιο ευέλικτος/η, αφού θα προκύψουν και αντιζηλίες ή καταστάσεις ασύμβατες με την νοοτροπία σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα κέφια, αυτήν την φορά μάλιστα δεν χωρούν ημίμετρα. Αποφάσισε λοιπόν τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία -αν δεν το βλέπεις- σου υπόσχεται τον παράδεισο και την κόλαση... μαζί!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μέχρι και το απόγευμα, η Σελήνη στον ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει υπέρ το δέον ανήσυχο/η και κινητικό/η με κίνδυνο να αποσπάσαι από εδώ κι από εκεί αδυνατώντας να ολοκληρώσεις οτιδήποτε ξεκινήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο σου ζητά να κάνεις μια παύση από τις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις εσωτερικές αναζητήσεις σου αλλά και την διερεύνηση του παρασκηνίου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη, αυξάνει την ανασφάλεια σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει είτε σε ένα «κλείσιμο», είτε αντίθετα σε μια προσπάθεια να «αποδείξεις» την επάρκεια σου προσεγγίζοντας άτομα που μάλλον «σου πέφτουν λίγα».



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σου ζητά να συμμετάσχεις σε μια κοινή προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις για θέματα που αφορούν σε άλλους, βάζοντας στο περιθώριο τα δικά σου αιτήματα. Παράλληλα, βρες χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Ερωτικά
Ίσως δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να παίζει έναν «ύποπτο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα διαβλέπεις «αρπακτικές» προθέσεις, οι υποψίες σου μπορεί να μην είναι υπερβολικές!


ΛΕΩΝ

Γενικά
Επαφές, συναντήσεις και διαρκείς ανταλλαγές απόψεων συνθέτουν μια «ζωηρή» καθημερινότητα, από την οποία μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια σπουδαία συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδιά σου μια συγκεκριμένη προοπτική.

Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο «καυτό» επεισόδιο! Αν όμως δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει τελικά, μην το ζορίζεις. Είναι προτιμότερο να... βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη να επιλέξει το κατάλληλο ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μέχρι και το απόγευμα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να συμβάλλει σε έκτακτες ή επείγουσες καταστάσεις, που η διαχείρισή τους μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στην καριέρα σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας αλλά και της επιμόρφωσής σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «σταθείς» στον άνθρωπό σου, που φαίνεται να βρίσκεται σε μια πολύ ιδιόμορφη κατάσταση. Παράλληλα, σε «προειδοποιεί» ότι αν μπεις σε μια νέα σχέση, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγεις από αυτήν χωρίς να «ματώσεις».


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η διεκπεραίωση μιας υπόθεσης οικονομικού ενδιαφέροντος φαίνεται να είναι το κύριο μέλημά σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις το καλύτερο για σένα, ίσως όμως τελικά να κουραστείς από τις διαδοχικές επαφές και μετακινήσεις. Εξέτασε λοιπόν το ενδεχόμενο μήπως εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου κι αναθέσεις σε κάποιον/α άλλο/η να κάνει την «βρώμικη δουλειά», εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερο χρόνο για την διασκέδασή σου!

Ερωτικά
Μέσα σε όλα τα άλλα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία, η οποία έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο... κοντινό! Και παρότι οι προτεραιότητές σου είναι διαφορετικές, ίσως τελικά να βρεις χρόνο και γι' αυτήν.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο βάζει σε πρώτο πλάνο τους «άλλους» και σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες που στοχεύουν σε αμοιβαία οφέλη και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Μπορείς ακόμη να αναπτύξεις δράσεις που σχετίζονται με την επιμόρφωση αλλά και την δικτύωσή σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι ότι δεν πρόκειται για μια σχέση «της σειράς». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις «κολασμένες» στιγμές με το ταίρι σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο επικοινωνίας, ώστε να ενημερωθείς έγκαιρα και σωστά για τα τεκταινόμενα, πολύ περισσότερο που κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν γεγονότα ή καταστάσεις που θα αλληλοαναιρούνται! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή την ρύθμιση ενός θέματος σχετικού με τα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Η αστάθεια που επικρατεί στα προσωπικά σου μπορεί να έχει και... όμορφες συνέπειες! Μάλιστα, ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε μια «επανασύνδεση», σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια της σχέσης.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ταύρο εξυπηρετεί άριστα τις φιλοδοξίες σου για να πετύχεις κάτι ξεχωριστό, που ταυτόχρονα θα αναδεικνύει και τις δημιουργικές σου δυνατότητες. Ακόμη κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να έρθεις σε επαφή με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα κι εδώ βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να αναλωθείς σε κατά βάση ανούσιες υποθέσεις ή ατέρμονες συζητήσεις με κύριο αντικείμενό τους το τι κάνει ο ένας και ο άλλος.

Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε... καλή επιτυχία! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι». Πάντα, ωστόσο, μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο, συνηγορεί σε μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλαγές επίπλων ή διαρρύθμισης αλλά και σε μετακινήσεις-επισκέψεις, που θα σε αναστατώσουν, είτε με την καλή είτε με την κακή έννοια! Επιπλέον, θα σου δοθούν οι αφορμές για να ρυθμίσεις κι ένα περιουσιακό σου θέμα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κόψεις «μαχαίρι» μια διατροφική συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε δελεάζει, ώστε να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο, να θυμάσαι ότι στην περίπτωση που κάτι «στραβώσει» στο μέλλον, θα σου είναι πολύ δύσκολο να απεμπλακείς.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά ίσως είναι πολύ πιο ουσιώδεις οι βοήθειες και οι αφορμές που θα λάβεις σε θέματα που αφορούν στην επιμόρφωσή σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Μην διστάσεις λοιπόν να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να αναζητήσεις πληροφορίες που κρίνεις ως σημαντικές. Σε ανάλογο μήκος κύματος, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να... ξεπορτίσεις!

Ερωτικά
Ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση, ανεξάρτητα από τα όποια εμπόδια υπάρχουν. Από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δεν θα είναι πάντα δίπλα σου όταν το χρειάζεσαι.

astrology-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget