8/5/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 545 Mprousko Δευτερα 9/5/16 Brusko 545
Η Βασιλική, θα ζήσει μια εφιαλτική νύχτα, καθώς ο Ροκάκης θα μπει σπίτι της και θα δολοφονήσει τον Πέτρο. Η αστυνομία θα συλλάβει για τον φόνο άδικα κάποιον άλλο… Η Μελίνα και ο Αχιλλέας, χωρίς να ξέρουν τι γίνεται στα Χανιά, εξακολουθούν να περνάνε ευτυχισμένες μέρες με τα δυο μωρά τους. Κι ενώ ο Αχιλλέας επιστρέφει στη δουλειά γεμάτος νέες ιδέες, ο Νεκτάριος αποφασίζει να πάρει άδεια και να πάει με την Αλεξάνδρα μια εκδρομή, λέγοντας στη Δήμητρα ότι πάει στην Κρήτη για δουλειά. Η Γεσθημανή, μέσα στη νύχτα το έχει σκάσει από το σπίτι του Σήφη για να πάει στη Δάφνη να παίξουν χαρτιά και ο Σήφης χωρίς να το ξέρει φεύγει από το σπίτι, με αποτέλεσμα η Στεφανία να ξυπνήσει και να ανακαλύψει ότι είναι μόνη της μέσα στο σπίτι. Η Χρυσάνθη νευριάζει πολύ με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Πάτροκλου και φεύγει θυμωμένη για την Κύπρο. Μια σειρά συμπτώσεων θα έχουν ως αποτέλεσμα ο Σήφης να συναντηθεί επιτέλους με την Άλκηστη….



ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ 9/5/16 video Δίδυμα φεγγάρια 9/5/2016 επεισόδιο 50 Didyma Feggaria,
Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 50 Didyma Feggaria

Ο Στέργιος είναι τόσο πειστικός ως συντετριμμένος κι ερωτευμένος σύζυγος, που ακόμα κι η ίδια η Αγάπη έχει αμφιβολίες. Εν τω μεταξύ η Ελισάβετ έχει θορυβηθεί από τις απειλές του Δημήτρη. Πάντα στο πλευρό της είναι ο Μπρούνο, που προχωράει γοργά προς τον γάμο. Ο Απόστολος, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το ψυχολογικό πρόβλημα του Νικόλα, προσπαθεί να βοηθήσει τον Φίλιππο και καταλαβαίνει πως η Αγάπη έχει πει την αλήθεια στον Παύλο, σχετικά με το πότε γνωριστήκανε. Όμως ο Παύλος αμφιβάλλει ακόμα. Την ίδια ώρα η Αμαλία βάζει μπροστά για το διαζύγιο. Παράλληλα η Λίτσα επιμένει στον Δημήτρη να διεκδικήσει ερωτικά την Ελισάβετ και τον καταφέρνει. Ο Δημήτρης πηγαίνει ξανά στην Ελισάβετ, που δεν μπορεί να αντισταθεί στο παθιασμένο φιλί του. Ο Στέργιος καταστρώνει καινούργιο δόλιο σχέδιο με τον Αντώνη, που θα έκανε τα πάντα για να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Ο Φίλιππος, δεν αντέχει άλλο την απουσία της Αγάπης και ζητάει τη βοήθεια της Αρετής.



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 164 1ος Κύκλος 9-5-2016 Full High Definition 9 Mhnes 9/5/16
H Μαρίνα από προαίσθημα αισθάνεται ότι κάτι κακό συμβαίνει στον Μάνο και πετάγεται αλαφιασμένη από τον ύπνο της. Την ίδια ώρα, ο Μάνος δείχνει να δειλιάζει να βάλει τέλος στη ζωή του και ξεσπάει σε κλάματα. Η Χαρά, θέλοντας να αποτρέψει κάθε πιθανότητα να πάει ο Άλκης στον γάμο της Κρίστης, κλείνει ραντεβού με το κέντρο εξωσωματικής, την ίδια ώρα που θα γίνεται η τελετή. Ο Πέτρος αντιδράει όταν η Εύα του ζητάει να παρευρίσκεται κι εκείνος στον γάμο της Κρίστης. Έχοντας στο μυαλό της τη φωνή του Μάνου που της λέει πως ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς και το δισταγμό του Μάριου να δημιουργήσει οικογένεια, η Κάτια κλείνει ραντεβού με τον γιατρό της. Ο Χρήστος σοκάρεται όταν ο Μάνος του ζητάει να του κάνει ευθανασία. Ο Άλκης οργίζεται όταν δέχεται το τηλεφώνημα από το κέντρο της εξωσωματικής και του αλλάζουν το ραντεβού του για την ίδια ώρα που γίνεται ο γάμος της Κρίστης. Ο Αντρέας ζητάει από έναν πραγματογνώμονα να του βεβαιώσει πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του έχασε τον έλεγχο ή αν κάποιος είχε πειράξει το αμάξι της. Ο Αχιλλέας ζητάει από τους άντρες του να κατεβάσουν την ιστοσελίδα της red swan, αφού πρώτα διαγράψουν από παντού όλα τα αρχεία. Να μην υπάρχει ίχνος πουθενά, γιατί η red swan από σήμερα παύει να υπάρχει. Η Δάφνη δουλεύει στον υπολογιστή που της έχει δώσει ο Σερέτης, όταν ο Αντρέας την ενημερώνει πως επιστρέφει. Η Άννα πιέζει την Κρίστη να ετοιμαστεί για τον γάμο κι εκείνη λέει πως θα τους τηλεφωνήσει να μην την περιμένουν. Την ίδια στιγμή, ο Τζόνυ μιλάει με τη μητέρα του στο τηλέφωνο και της λέει πως δεν έχει θέμα συνείδησης, καθώς και η Κρίστη έχει κάνει συμφωνία γι' αυτόν τον γάμο πίσω από την πλάτη του. Η Χαρά αφήνει τον Άλκη στο κέντρο εξωσωματικής. Μόλις εκείνος βεβαιώνεται πως η Χαρά έχει απομακρυνθεί, μπαίνει σε ένα ταξί και φεύγει. Η Κάτια αποφασίζει να μην κρατήσει το παιδί και κλείνει ραντεβού με τον γιατρό της. Ο Μάνος στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα πως υποφέρει γι' αυτό που της έκανε, την ώρα που η Μαρίνα βρίσκεται στο Δημαρχείο για τον γάμο της Κρίστης. Η καθυστέρηση της νύφης όμως βάζει σε σκέψη την Έλσα και σε αγωνία τη Χαρά, που παραμονεύει κάπου κρυφά. Η Κρίστη πράγματι είναι ακόμα στο σπίτι, μην ξέροντας τι να κάνει, γεμίζοντας ανησυχία την Άννα. Η Εύα αρπάζει την ευκαιρία και μιλάει στη Μάρθα για τον δικό της γάμο με τον Πέτρο, που τίποτα δεν μπορεί να τον κλονίσει. Η Χαρά τηλεφωνεί στην Κρίστη και την απειλεί πως αν δεν παντρευτεί σήμερα τον Τζόνυ, ο πατέρας της θα καταδώσει την Έλσα. Ο Αχιλλέας για πρώτη φορά νιώθει πανικό, καθώς μαθαίνει πως η Αστυνομία έχει στα χέρια της λίστα με τα ονόματα μελών κάποιου κυκλώματος κι ενημερώνει τον Πέτρο για τη διάλυση της Red Swan. Η Κρίστη φτάνει τελικά στο Δημαρχείο, ενώ ο Άλκης, κρυμμένος κι αυτός από τα βλέμματα όλων και της Χαράς, παρακολουθεί με σφιγμένη καρδιά. Η Κρίστη νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η έλλειψη του πατέρα της από τη μέρα του γάμου της, την γεμίζει θλίψη…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget